عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا

صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 93 94 95 96 97 98 99 100 101 ... 224 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.91 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا
آفلاین saeid.k
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
07-01-2014, 02:03 PM
با تشکر از دوستانی که راهنمایی کردن.دوتا از مقاله های ای اس ای که نوشتم چاپ شده  و استقبال شده در مورد طرحی که گفتم و مقاله های دیگه ای هم در حال نوشتن دارم که در راستای بهبود مقاله های قبلی و تکمیل اونهاست و احتمال اینکه قبول بشه و چاپ بشه هست. پایان نامه ارشدم رو هم در همین زمینه دارم مینویسم.دوستان عزیز مقاله ها در مورد طرحم هستن یعنی هنوز اختراع نشده و به نتیجه فیزیکی نرسیدم. بیشتر در مورد محاسبات و مراحل اولیه  و فنداسیون و بیس کار توضیح دادم.شاید در اینده  نزدیک عملیاتی بشه و به اختراع تبدیل بشه.به نظر شما این نوع مقالات برای پذیرش موثر هستن؟به نوع ژورنالی که چاپ شده بستگی نداره؟ معدل کارشناسیم قابل جبران هست؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
07-01-2014, 06:21 PM
(07-01-2014, 02:03 PM)'saeid.k' نوشته: با تشکر از دوستانی که راهنمایی کردن.دوتا از مقاله های ای اس ای که نوشتم چاپ شده  و استقبال شده در مورد طرحی که گفتم و مقاله های دیگه ای هم در حال نوشتن دارم که در راستای بهبود مقاله های قبلی و تکمیل اونهاست و احتمال اینکه قبول بشه و چاپ بشه هست. پایان نامه ارشدم رو هم در همین زمینه دارم مینویسم.دوستان عزیز مقاله ها در مورد طرحم هستن یعنی هنوز اختراع نشده و به نتیجه فیزیکی نرسیدم. بیشتر در مورد محاسبات و مراحل اولیه  و فنداسیون و بیس کار توضیح دادم.شاید در اینده  نزدیک عملیاتی بشه و به اختراع تبدیل بشه.به نظر شما این نوع مقالات برای پذیرش موثر هستن؟به نوع ژورنالی که چاپ شده بستگی نداره؟ معدل کارشناسیم قابل جبران هست؟

دوست عزیز فک کنم سوالت بیشتر به اینجا نزدیکتر باشه
http://www.academiacafe.com/pf/showthread.php?tid=1264
ولی خوب درباره پذیرش و شانس اون هم میتونه ربط داشته باشه پس جواب میدم: نظر خودمه:
ببینید هر آیتم واسه خودش مهمه و کتاب کاپلان هم این رو به طور مفصل شرح داده و اینطوری نیست که مثلا یکی معدل بالا داشته باشه پس نداشتن مقاله مهم نباشه یا یکی مقاله هاش زیاد باشه معدل بد به چشم نیاد ولی اینجا یه ولی هستش:
هر چقدر مقاله های معتبر داشته باشین که قادر باشین البته ازشون دفاع کنین همان قدر ممکنه که بیشتر به چشم بیاین و بتونین اثبات کنین که فرد تلاشگری در زمینه علمی هستین...
خوب بعضی ها هم با معدل این کار رو میکنند و با گرفتن نمرات عالی و با درس خوندن زیاد بدون وقت گذاشتن روی مقاله وقتشون رو صرف تئوری های مختلف میکنند و پایه رو قوی میکنند.
در حالت کلی میتونم جواب سوال رو اینطوری بدم که بهتره همه جوانب رو در نظر گرفت و یکسان عمل کرد ولی خوب وقتی یه نفر دیگه نمیتونه معدلش رو بالا بکشه و درسش تموم شده بهتره دنبال راهی باشه که خودش رو اثبات کنه مثل جی ار ای و مقاله و ... و ...
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین reza69
**
نقل قول

07-01-2014, 10:44 PM
سلام
من تازه می خواهم این پروسهرا شروع کنم و نمی دونم نمره تفل و یا جی آر ای ام چند میشه ولی یک سری چیزها هست که تا حالا مشخص میشه. تا حالا 4 تا مقاله دارم که 2تاش ISI و 2 تا علمی پِوهشی دارم. معدل ارشدم 18.5 علم و صنعت و کارشناسی 14.30 شریف بوده. می خوام بدونم آیا امکانش هست که برای top ten اقدام کنم. چکارها باید بکنم؟
سوال دوم. من براحتی می تونم دکترای سال بعد در ایران در دانشگاه علم و صنعت قبول بشم و در همان ترم اول اپلای کنم. آیا این تإثیری داره و اصلا بنظرتون اینکار را بکنم یا نه؟ 
نقل قول  

آفلاین amirteimour
**
نقل قول

08-01-2014, 01:49 AM
سلام به همگی
من کارشناسی مهندسی صنایع دارم با معدل 13.26
13 ترمه تموم کردم ولی 3  تاش مرخصی بوده
5 سال اول کلا 53 تا پاس کردم ولی تو 2 سال اخر 90 تا با معدل 16 پاس کردم همش هم تخصصی بوده
ielts:6.5
gre  ندارم  چون 6 تا دانشگاهی که که میخام اپلای کنم gre  گفتن نمیخوان
شهریه رو خودم میدم[font] . این کمکی میکنه؟[/font]
برای فوق در امریکا ایا شانس دارم اگه دانشگاهی که راحت پذیرش میده معرفی کنید ممنون میشم
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
08-01-2014, 05:20 AM
معدلتون به نسبت پایین شده و تنها نکته ای که می تونه یک مقدار این نقطه ضعف رو جبران کنه اشاره کردن به همین موضوع هست که در 2 سال آخ و در درس های تحصصی تون پیشرفت تحصیلی داشتین و معدل اون 2 سال 16 شده که نشون بده شما به تدریج از نظر تحصیلی بهتر شدین. با این معدل قاعدتا می بایست در رتبه های حدود 500 به بالا وقت بگذارید که شرایط پذیرش راحت تری دارند. طبیعتا هر چه از 500 فاصله بگیرید از نظر نمره زبان، معدل و بقیه شرایط به احتمال زیاد ساده تر خواهند گرفت. اگر مقاله ای یا کار پژوهشی چیزی هم انجام داده باشید اشاره کردن به اونها می تونه تاثیر مثبت بگذاره.

در مورد کمک هزینه، در سایت خیلی از دانشگاه ها وقتی ثبت نام می کنید پرسیده میشه که آیا بدون کمک هزینه می خواهید بهتون پذیرش داده بشه یا خیر که مشخص هست اگر شما گفته باشید کمک هزینه می خواهید و کمک هزینه موردنظر فراهم نشه به شما هم پذیرش داده نمیشه. ولی اگر گفته باشید بدون کمک هزینه هم حاضر به تحصیل هستید قاعدتا یک مقدار شانس گرفتن پذیرش بدون کمک هزینه بیشتر خواهد شد. البته دانشگاه هایی هم هستند که فرآیند بررسی کمک هزینه اونها بعد از دادن پذیرش و به طور مستقل هست. در هر حال، اگر از ابتدا به شکلی گفته باشید که کمک هزینه نمی خواهید شخصا فکر می کنم اگر هم که شانس تون بیشتر نشه به حتم کمتر هم نخواهد شد.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

08-01-2014, 09:24 AM (آخرین تغییر در ارسال: 08-01-2014, 09:25 AM توسط Torkan.)
(08-01-2014, 08:35 AM)'pepsinardiola' نوشته: سلام. کسی نیست جواب بده؟ خوبن همه؟

ممنون همه خوبن
اولا معدل کلی شما خوبه ولی نمیدونم چطور میگید ریلیتیو کورسها کمه اخه اگه همش کم باشه که معدل زیاد نمیشه این همه!
ببینید علت اینکه دوستان جواب نمیدن اینه که اطلاعات یعنی رزومتون هنوز ناقصه
این که میگید فاند میخواید خوب یعنی دکترا باید اپلای کنید...ولی یه نکته مهم اینکه امتحان GRE هم باید بدید...بهتره تمام تاپیک های مربوطه رو بخونید...اگه نمره بالا مثلا 320 و تافل رو هم 100 به بالا بشید پذیرش میگیرید ولی اینکه فاند بدن رو باید دانشگاههای مختلف بررسی کنید ببینید وضع اوضاعشون چطوریاس از بابت دادن فاند و اسکولارشیپ...

دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
08-01-2014, 11:09 AM (آخرین تغییر در ارسال: 08-01-2014, 11:09 AM توسط Babak.)
(07-01-2014, 10:44 PM)'reza69' نوشته: سلام
من تازه می خواهم این پروسهرا شروع کنم و نمی دونم نمره تفل و یا جی آر ای ام چند میشه ولی یک سری چیزها هست که تا حالا مشخص میشه. تا حالا 4 تا مقاله دارم که 2تاش ISI و 2 تا علمی پِوهشی دارم. معدل ارشدم 18.5 علم و صنعت و کارشناسی 14.30 شریف بوده. می خوام بدونم آیا امکانش هست که برای top ten اقدام کنم. چکارها باید بکنم؟
سوال دوم. من براحتی می تونم دکترای سال بعد در ایران در دانشگاه علم و صنعت قبول بشم و در همان ترم اول اپلای کنم. آیا این تإثیری داره و اصلا بنظرتون اینکار را بکنم یا نه؟ 

معدل ارشدتون خیلی خوبه، اما معدل لیسانس که متاسفانه مهم‌تر از معدل ارشد هم هست کمتر از متوسطه و این کار شما رو سخت می‌کنه و به نظر من شانس چندانی برای دانشگاه‌های TOP 10 امریکا ندارید، مگر این که GRE در حد رکورد نمره بیارید که خوب احتمالش زیاد نیست یا این که بتونید در فرصت باقیمونده مقاله یا مقالات بسیار معتبری چاپ کنید که اون هم ساده نخواهد بود.
به نظر من، شما سعی کنید که نمره‌های بالایی در امتحانات بیارید تا بتونید شانس گرفتن پذیرش و فاند از دانشگاه‌های top 50 امریکا رو بالا ببرید. این دانشگاه‌ها، دانشگاه‌های خیلی خوبی هستند و احتمالا از نظر پژوهشی در حد انتظار خواهند بود.

در مورد سوال دوم شما، قبول شدن در دکترای داخلی تاثیر چندانی بر روی پذیرش شما نخواهد داد و چه بسا که کارها رو در داخل ایران برای شما مشکل‌تر بکنه. نظر من اینه که اگر برنامه شما اینه که در خارج از کشور ادامه تحصیل بدید، دکترای داخل رو دنبال نکنید. هم جای یک نفر دیگه رو نمی‌گیرید، هم کار خودتون ساده‌تر خواهد شد و با تمرکز بیشتری می‌تونید به امتحانات TOEFL و  GRE بپردازید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین pepsinardiola
**
نقل قول

08-01-2014, 02:10 PM
بله. درسته. قبول دارم. من میخوام ببینم که اگه شرط اولیه (معدل و نمرات کورس) رو برای فاند از تاپ 50 ندارم اصن برای اپلای اقدام نکنم. (چون اگه بخوام اپلای کنم ، دیگه باید شروع کنم پروسشو یواش یواش!) چون ارشد رو میتونم بدون کنکور تو ایران (و تو همون شریف) ادامه بدم. به هر حال شما عزیزان خیلی باتجربه تر هستید. من خودمم نمیدونم چرا انقد پایین شدن این دو درس. ولی خوب چون 90 واحد پاس کردم ، تاثیرشون تو معدلم کم شده دیگه!! 
پ. ن. در واقع من سوالم راجع به این بود که آیا با افتادن مهم ترین درس لیسانس هم میشه فاند گرفت یا نه. ضمناً دو تا درس (برنامه سازی پیشرفته و نظریه زبان و ماشین) رو هم حذف اضطراری کردم.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

08-01-2014, 03:34 PM (آخرین تغییر در ارسال: 08-01-2014, 03:41 PM توسط Torkan.)
دوست عزیز اصلا اینطوری نیست که با افتادن مهمترین درس لیسانس بگن اقا تموم شد کارتون.
با توجه به تجربه من و جزواتی که خوندم چه این فروم خوب و چه سایر کتابها این رو میتونم بگم که دوست عزیز واسه امریکا همه ایتم ها رو در نظر میگیرن.
شما هنوز هم شانس بالا بردن معدل رو داردی و میتونید تا حد امکان بکشیدش بالا...حذف اضطراری و ...هم زیاد به چشم نمیاد یعنی تا اونجا که میدونم...
اینکه اگه شرط اولیه معدل رو ندارین و بی خیال اپلای بشین البته زیاد درست نیست.اگه نوشته های بنده و این فروم رو بخونین بارها گفته شده که با نمرات بالای زبان و مقاله و حتی sop خوب ورق میتونه به نفع شما برگرده و معدل کمتون به چشم میاد ولی کمتر.
هرچند معدل شما 17.5 هست تقریبا و درسته حالا بعضی major course ها روکم شدید ولی این دلیل نمیشه همه چر رو بی خیال شید.
مثلا به سایت دانشگاهها برین خیلیهاشون میگن GPA کل باید از 3 بیشتر باشه بعضی ها 3.5 بعضی ها میگن دو سال اخر 3.5 باشه و ... و .... که البته دلیل نمیشه شما از مینیموم بالا بشی قطعا پذیرش بگیری یا بالعکس...
نمیان مثلا دروس رو جدا بکنن بگن هر کی مثلا تو این 20 واحد درسی 18 به بالا شد اپلای کنه وگرنه رد میشه...
من به شما توصیه میکنم به فکر اپلای باشید و میتونید پذیرش بگیرید حالا TOP 50 نشد TOP 80 یا .... و ....
بااحترام
نقل قول  

آفلاین pepsinardiola
**
نقل قول

08-01-2014, 06:08 PM
مرسی از پاسختون. پس میگید شانس دارم. دادن مقاله که از قدرت من خارجه ولی سعی میکنم نمرات زبان خوبی بیارم. مشکل اصلی من فانده وگرنه پذیرش رو که هرکسی از mit هم شاید بتونه بگیره. Smile چون خرج زندگی بخصوص تو آمریکا بالاس و بدون فول فاند نمیشه دووم اورد. منم میخوام سرمایمو بذارم برای همین کشور. چون شنیدم از لحاظ کار پیدا کردن خوبه. فقط هم همین دانشگاه ها رو انتخاب کردم (با توجه به سطح سوادم ، مینیموم خواسته هاشون و خرج زندگی تو هر شهر) :​University of MichiganBoston UniversityPennsylvania State UniversityUniversity of Massachusetts
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 93 94 95 96 97 98 99 100 101 ... 224 بعدی »