عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز کارنامه و مدارک تحصیلی v
1 2 بعدی »
آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی

صفحه‌ها (109): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 109 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی
آفلاین kkkkkkkkkk
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
06-02-2012, 09:29 PM
سلام. یه سوال. من مدرک کارشناسیم رو همراه با اینکه داشتم ارشد میخوندم گذاشتم اداره کار. جند روز پیش رفتم گفتم نامه میخوام که مدرک کارشناسیم رو آزاد کنم اونا هم نامه رو نوشتن و چیزی نپرسیدن که ارشد خوندی یا نه؟ آیا ممکنه تو دانشگاه گیر بدن یا اینکه اگر حرفی از ارشد نزنم اونا هم چیزی نمی فهمن؟
نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
06-02-2012, 09:46 PM
(06-02-2012, 09:29 PM)kkkkkkkkkk نوشته: سلام. یه سوال. من مدرک کارشناسیم رو همراه با اینکه داشتم ارشد میخوندم گذاشتم اداره کار. جند روز پیش رفتم گفتم نامه میخوام که مدرک کارشناسیم رو آزاد کنم اونا هم نامه رو نوشتن و چیزی نپرسیدن که ارشد خوندی یا نه؟ آیا ممکنه تو دانشگاه گیر بدن یا اینکه اگر حرفی از ارشد نزنم اونا هم چیزی نمی فهمن؟
ارشدو شبانه بودین یا روزانه؟؟؟کار همزمان با تحصیل برا شبانه مشکلی نداره....ولی روزانه اصولا مشکل داره....طبق بخشنامه......ولی بازم سلیقه ای عمل میشه.....احتمالش بعیده گیر بدن Smile .....مگر اینکه یه استعلامی از دانشگاه حین تحصیل داشته باشین...
نقل قول  

آفلاین aliilab
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

06-02-2012, 10:38 PM
سلام

من 4 ماه پیش بره کار (درحقیقت بی کاری) اقدام کردم تا مدرک لیسانس و فوقم آزاد شه. مسئولش به من گفت برو یک سال بعد از تاریخ مدرک فوقت بیا. حالا من یه سوال دارم.

میتونم بعد از گذشت 6 ماه مدرک لیسانسم رو آزاد کنم بعدش هم که یه سال از مدرک فوقم گذشت برم سراغ اون؟

نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

06-02-2012, 10:46 PM
(06-02-2012, 10:38 PM)aliilab نوشته: سلام

من 4 ماه پیش بره کار (درحقیقت بی کاری) اقدام کردم تا مدرک لیسانس و فوقم آزاد شه. مسئولش به من گفت برو یک سال بعد از تاریخ مدرک فوقت بیا. حالا من یه سوال دارم.

میتونم بعد از گذشت 6 ماه مدرک لیسانسم رو آزاد کنم بعدش هم که یه سال از مدرک فوقم گذشت برم سراغ اون؟
سلام.....اصولا نباید مشکلی پیش بیاد.....اولام مدرک پایینتر آزاد میشه......اداره کار باید نامه بنویسه برا دانشگاه لیسانستون اصولا

نقل قول  

آفلاین kkkkkkkkkk
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

07-02-2012, 12:17 PM (آخرین تغییر در ارسال: 07-02-2012, 12:18 PM توسط kkkkkkkkkk.)

روزانه بودم.استعلام چی؟ ممکنه دانشگاه بره تحقیق کنه که من ارشد خوندم یا نه؟ اداره کار که چیزی نپرسیدن. اگه اونا پرسیدن و من بگم نه چی؟
نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

07-02-2012, 05:28 PM
(07-02-2012, 12:17 PM)kkkkkkkkkk نوشته: روزانه بودم.استعلام چی؟ ممکنه دانشگاه بره تحقیق کنه که من ارشد خوندم یا نه؟ اداره کار که چیزی نپرسیدن. اگه اونا پرسیدن و من بگم نه چی؟
بعضی از بچه ها که حق التدریس بودن از دانشگاه استعلام کرده بودن و دانشگاه فهمیده بود که بیکار نیستن......ببین.....نظر من اینه که اداره کار و اینا میدونن که عدم کاریابی به نحوی پیچوندنه آزاد کردن مدرکه و زیاد گیر نمیدن......واقعا سلیقه ای عمل میشه....اگر قرار باشه گیر بدن...دانشگاه لیسانس شما گیر میده چون دانشگاه ارشد شما از اونا استعلام میکنن.....یه روند روتین برا ثبت نام هستش و همه دانشگاها از دانشگاه لیسانس استعلام میکنن.....حالا اصولا میدونن که شما ارشد خوندی و از طرفی مدرکتو گذاشتی کاریابی تا دانشنامتو آزاد کنی...ممکنه گیر بدن یا ندن.....ولی قانونا میتونن گیر بدن....

نقل قول  

آفلاین Solaris
**
نقل قول

27-02-2012, 10:29 PM
با سلام خدمت دوستان محترم
جلسه دفاع کارشناسی ارشد من روز 19 بهمن 90 (چند هفته پیش) برگزار شد. هنوز کارهای مربوط به فارغ التحصیلی رو انجام ندادم. ولی می¬خواستم بدونم آیا می¬تونم در حال حاضر برای آزادسازی مدرک کارشناسی از طریق عدم کاریابی اقدام کنم؟ (با توجه به این قانون که برای ارئه درخواست لغو تعهد به اداره کار باید 6 ماه از زمان فراغت از تحصیل گذشته باشه). خوب در واقع من خرداد 86 از مقطع کارشناسی فارغ¬التحصیل شدم و خودم فکر می¬کنم که چون در حال حاضر دیگه دانشجو نیستم می¬تونم مدرک لیسانسمو آزاد کنم. البته همونطور که گفتم هنوز کارهای مربوط به فارغ التحصیلی ارشدم رو انجام ندادم.
با تشکر
نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

27-02-2012, 10:43 PM (آخرین تغییر در ارسال: 27-02-2012, 10:43 PM توسط Saeid.)
(27-02-2012, 10:29 PM)Solaris نوشته: با سلام خدمت دوستان محترم
جلسه دفاع کارشناسی ارشد من روز 19 بهمن 90 (چند هفته پیش) برگزار شد. هنوز کارهای مربوط به فارغ التحصیلی رو انجام ندادم. ولی می¬خواستم بدونم آیا می¬تونم در حال حاضر برای آزادسازی مدرک کارشناسی از طریق عدم کاریابی اقدام کنم؟ (با توجه به این قانون که برای ارئه درخواست لغو تعهد به اداره کار باید 6 ماه از زمان فراغت از تحصیل گذشته باشه). خوب در واقع من خرداد 86 از مقطع کارشناسی فارغ¬التحصیل شدم و خودم فکر می¬کنم که چون در حال حاضر دیگه دانشجو نیستم می¬تونم مدرک لیسانسمو آزاد کنم. البته همونطور که گفتم هنوز کارهای مربوط به فارغ التحصیلی ارشدم رو انجام ندادم.
با تشکر
با سلام.....دوست عزیز به سایت خوش آمدید.....مطالبی که گفتید درسته و میتونید با ثبت نام در کاریابی مدرکتون رو آزاد کنید(البته با شرایطی). به این لینک شماره 2 مراجعه کنید

نقل قول  

آفلاین aliilab
**
نقل قول

27-02-2012, 11:48 PM
سلام
من تو انجا که دیدم مثل اینکه باید 6 ماه از فارغ التحصیلی گذشته باشه تا کا رو راه بندازند، بره کارشناسی ارشد هم همین مقدار هست یا اونم 6 ماهه؟
چون من که مراجعه کردم و تشکیل پرونده دادم به من گفتن 1 سال دیگه بیا.
نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

27-02-2012, 11:52 PM
(27-02-2012, 11:48 PM)aliilab نوشته: سلام
من تو انجا که دیدم مثل اینکه باید 6 ماه از فارغ التحصیلی گذشته باشه تا کا رو راه بندازند، بره کارشناسی ارشد هم همین مقدار هست یا اونم 6 ماهه؟
چون من که مراجعه کردم و تشکیل پرونده دادم به من گفتن 1 سال دیگه بیا.
یک سال هست دوست عزیز.....اون مطلب برا کارشناسی هستش

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (109): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 109 بعدی »