عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟

صفحه‌ها (72): « قبلی 1 ... 65 66 67 68 69 70 71 72 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟
آفلاین Kach
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
12-09-2018, 06:44 PM
سلام. من کارشناسی فیزیک از دانشگاه آزاد با معدل 12.69 دارم به دلایل شغلی ارشد علوم تربیتی با معدل 18.5 گرفتم . سوالم اینه که با توجه به یکی نبودن رشته ی کارشناسی و ارشدم و پایین بودن معدل کارشناسیم آیا میتونم دکتری رشته ی علوم تربیتی پذیرش با فاند بگیرم؟ اگه امکانش هست به چه مدارک دیگه ای نیاز دارم که برای گرفتنشون اقدام کنم از زبان و مقاله منظورم هست. ممنون میشم راهنمایی کنید
نقل قول  

آفلاین Endi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

16-09-2018, 11:10 PM
سلام من ترم اخر کارشناسی روانشناسی دانشگاه دولتی در تهران با معدل ۱۷.۵ هستم برای PHD DIRECT چقدر شانس گرفتن فاند در کشورکانادا و کلن شانس پذیرش دارم؟
نقل قول  

آفلاین 10296Baloot
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

19-09-2018, 12:25 AM
سلام.من لیسانس حسابداری با معدل ۱۳.۱۳ و ارشد مدیریت اجرایی با معدل ۱۸ دارم.موضوع پایانامه ام هم آینده پژوهی بوده.دارم فشرده زبان میخونم و تا الان پیشرفت خوبی داشتم و روی مقاله ام هم کار میکنم.بعد از تافل میخوام GMAT بدم.چون میخوام شاخه دکتری رو از الان مشخص کنم که یه مقاله تو حوزه نزدیک به اون داشته باشم.به نظر شما کدوم شاخه واسه من بهتره و اگه نمره خوبی توی تافل و GMAT بگیرم کدوم کشور شانس بیشتری دارم و بهتره؟چون میخوام شرایط دو سه تا دانشگاهی که احتمال پذیرشم هست رو بخونم و طبق اون شرایط مدارکم آماده کنم.
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

21-09-2018, 10:49 AM
(12-09-2018, 06:44 PM)Kach نوشته: سلام. من کارشناسی فیزیک از دانشگاه آزاد با معدل 12.69 دارم به دلایل شغلی ارشد علوم تربیتی با معدل 18.5 گرفتم . سوالم اینه که با توجه به یکی نبودن رشته ی کارشناسی و ارشدم و پایین بودن معدل کارشناسیم  آیا میتونم دکتری رشته ی علوم تربیتی پذیرش با فاند بگیرم؟ اگه امکانش هست به چه مدارک دیگه ای نیاز دارم که برای گرفتنشون اقدام کنم از زبان و مقاله منظورم هست. ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام
بله به نظر من در اروپا میتوانید به دنبال پذیرش همراه با فاند باشید.
مقاله اگر داشته باشید بهتر هستش برای زبان نیز باید به وب سایت دانشگاه مورد نظر، سپس دانشکده ی مربوطه در قسمت Admission requirements حداقل نمره زبان را مشاهده کنید.

(16-09-2018, 11:10 PM)Endi نوشته: سلام من ترم اخر کارشناسی روانشناسی دانشگاه دولتی در تهران با معدل ۱۷.۵ هستم برای PHD DIRECT چقدر شانس گرفتن فاند در کشورکانادا و کلن شانس پذیرش دارم؟

سلام
تا آنجا که من اطلاع دارد کانادا دکتری-مستقیم ندارد و این موضوع مربوط به آمریکا است. به نظر من احتمال پذیرش شما وجود دارد اما باید نمره ی زبان بالایی دریافت کنید (به دلیل رشته ای که قصد ادامه تحصیل دارید). حتما وب سایت دانشگاه های کانادا را بررسی کنید و با اساتید مکاتبه کنید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین karimi1064
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

28-09-2018, 11:29 PM
با سلام.
شرایط من برای گرفتن پذیرش از کانادا چطوره دوستان؟ کدوم دانشگاه ها رو پیشنهاد میدید؟

کارشناسی رشته مهندسی نرم افزار از جهاد دانشگاهی با معدل ۱۸
ارشد رشته علوم کامپیوتر از دانشگاه غیرانتفاعی با معدل ۱۹
دو تا مقاله ژورنالی بدون ایمپکت فاکتور
آزمون زبان هنوز ندادم.
ریکام های خوبی هم از دو تا از استادام که الان در کانادا و سوئد هستند میتونم بگیرم.
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
29-09-2018, 01:44 AM
(28-09-2018, 11:29 PM)karimi1064 نوشته: با سلام.
شرایط من برای گرفتن پذیرش از کانادا چطوره دوستان؟ کدوم دانشگاه ها رو پیشنهاد میدید؟

کارشناسی رشته مهندسی نرم افزار از جهاد دانشگاهی با معدل ۱۸
ارشد رشته علوم کامپیوتر از دانشگاه غیرانتفاعی با معدل ۱۹
دو تا مقاله ژورنالی بدون ایمپکت فاکتور
آزمون زبان هنوز ندادم.
ریکام های خوبی هم از دو تا از استادام که الان در کانادا و سوئد هستند میتونم بگیرم.

برای کانادا، حتما باید قبل از اپلای با استادها مکاتبه کنید و سوپروایزر پیدا کنید. در صورت پیدا کردن استاد، احتمال زیاد پذیرش می گیرید البته به شرطی که مینیمم نمره زبان دانشگاهش رو هم داشته باشید.
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین 0taha
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

16-11-2018, 07:56 PM (آخرین تغییر در ارسال: 16-11-2018, 08:07 PM توسط 0taha.)
سلام
کارشناسی برق قدرت دارم معدل 17
دانشگاه ازاد
برای سال بعد بیشتر مایلم بورسیه بگیرم اگر نشد احتمال قوی همینجا ادامه خواهم داد
مدرک زبان دارم روش کار میکنم که اگر موفق به کسب بورس بشم میتونم در بازه زمانی نچندان زیادی مدرک زبان بگیرم
مقاله ندارم از برنامه های رشته مهندسی برق هم گمز و متلب کار کردم
سپاس فراوان از دوستانی که میتونن راهنمایی کنن
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
16-11-2018, 09:58 PM
(16-11-2018, 07:56 PM)0taha نوشته: سلام
کارشناسی برق قدرت دارم معدل 17
دانشگاه ازاد
برای سال بعد بیشتر مایلم بورسیه بگیرم اگر نشد احتمال قوی همینجا ادامه خواهم داد
مدرک زبان دارم روش کار میکنم که اگر موفق به کسب بورس بشم میتونم در بازه زمانی نچندان زیادی مدرک زبان بگیرم
مقاله ندارم از برنامه های رشته مهندسی برق هم گمز و متلب کار کردم
سپاس فراوان از دوستانی که میتونن راهنمایی کنن

سلام 
پیشنهاد من یا مطالعه در دانشگاه های رایگانی مثلا در المان ایتالیا و یا نروز هست و یا تحصیل در ایران ولی دانشگاهی معتبر و کسب معدل بالا
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین seyedbasirsaidi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

03-12-2018, 02:53 PM
با عرض سلام واحترام
لطفا راهنماییم کنید  Smile 
کارشناسی: جغرافیای طبیعی ، روزانه دانشگاه محقق اردبیلی معدل کل:  3.5=GPA  رتبه دوم کلاس ، شش ترمه تموم کردم
کارشناسی ارشد: جغرافیاو برنامه ریزی گردشگری روزانه دانشگاه خوارزمی تهران معدل کل:  3.94=GPA  رتبه اول پنج ترمه تموم شد : البته پایان نامم در سطح دکتری هست. رتبه 50 کنکور ارشد سراسری
تعداد مقالات= کنفرانس داخلی 2 مقاله + کنفرانس بین المللی 2 مقاله+ علمی ترویجی 2 مقاله+ علمی پژوهشی 2 مقاله+ 2 مقاله آی اس ای هم اکسپت کردم
سابقه نه ماه کار در یک پژوهشکده معتبر + یکسال در شهرداری
آیلتس 7.5 البته می تونم ارتقاش بدم این نمره مال سال 94 هست
نمره GRE  2018  البته امادگی کافی نداشتم ان شالله بهترش میکنم    verbal=157  quantitative= 156   Writing= 3.5 
سه عدد توصیه نامه از اساتید که همه رتبه علمی استاد تمام یا همون پرفسور رو دارن
آشنایی و تسلط کامل به روش های کیفی و نرم افزارهای لاتکس، جی ای اس، اتوکد، اطلس ، اس پی اس اس،......
قبلا هم یکبار از دانشگاه Queen Mary یا همون ماری کوئین  لندن پذیریش داشتم ولی بعلت مشکلات شخصی نتونستم برم اطلاعات من کمی قدیمی هست حدود سه سال هم از تاریخ فارغ التحصیلی میگذره و با توجه به قوانین تازه ازادسازی یکسال هم روی این چهار سال حساب کنید.
آیا با شرایط فوق من می تونم از دانشگاه های برتر ایالات متحده و یا کانادا و یا بریتانیا با فاند کامل در رشته خودم پذیریش بگیرم. پیشاپیش از پاسخگویی دوستان سپاسگذارم
نقل قول  

آفلاین andromeda2029
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

18-12-2018, 12:00 PM
ا سلام
من کارشناسی (معدل 14.8) و کارشناسی ارشد (معدل 15.6) رو از امیرکبیر گرفتم مهندسی هوافضا
با فرض حذف دروس افتاده معدل کارشناسی بالای 15 و ارشد بالای 16 خواهد بود.
پروژه من هم تجربی بود که به امید خدا ازش مقاله درمیاد
نزدیک یک سال هم سابقه کار مرتبط دارم
شانسی برای پذیرش دکترا و بورسیه کامل هست؟ با فرض نمره ایلتس 6.5
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (72): « قبلی 1 ... 65 66 67 68 69 70 71 72 بعدی »