عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور معافیت پزشکی سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی‌

صفحه‌ها (366): « قبلی 1 ... 325 326 327 328 329 330 331 332 333 ... 366 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 17 رای - 4.24 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی‌
آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#3,281
01-05-2018, 10:16 PM
(01-05-2018, 05:58 PM)علی7 نوشته: سلام، اقدام کردم برای معافیت پزشکی ولی چندید روز هست کخ پیامک برای رفتن به بیمارستان برام نیومده،رفتم میدان سپاه بهم گفتن چون 3 سال پیش اقدام کردی و معاف از رزم شدی پروندت رفته شورای عالی و یکی دو ماه طول میکشه تا پیام برات بیاد، سوالم اینه که آیا همچین چیزی داریم کخ پرونده ای که واسه3 سال پیش هستو بیان از سر بگیرن؟ اصلا حرف اون طرف که به من زد درسته ؟

سلام
یعنی پرونده رو 3 سال باز نگه داشتند؟ شما معاف از رزم شدید و به سربازی نرفتید؟
اگر اینطوری باشد که به احتمال زیاد صحبت آنها صحیح است.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

علی7
Unregistered
نقل قول

#3,282
02-05-2018, 12:12 AM
(01-05-2018, 10:16 PM)automotive نوشته: سلام
یعنی پرونده رو 3 سال باز نگه داشتند؟ شما معاف از رزم شدید و به سربازی نرفتید؟
اگر اینطوری باشد که به احتمال زیاد صحبت آنها صحیح است.

بعد از اینکه معاف از رزم شدم و قبل از اعزام به خدمت دانشگاه قبول شدم و رفتم دانشگاه و معافیت تحصیلی گرفتم، بعد از فارغ التحصیلی دوباره اقدام به معافیت پزشکی کردم که میگن پروندت میره شورا عالی پزشکی، همچین چیزی با عقل جور در نمیاد که پرونده 3 سال پیشو دوباره باز کنند شاید بیماری پیشرفت کرده باشه
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

#3,283
03-05-2018, 05:33 PM
(02-05-2018, 12:12 AM)علی7 نوشته: بعد از اینکه معاف از رزم شدم و قبل از اعزام به خدمت دانشگاه قبول شدم و رفتم دانشگاه و معافیت تحصیلی گرفتم، بعد از فارغ التحصیلی دوباره اقدام به معافیت پزشکی کردم که میگن پروندت میره شورا عالی پزشکی، همچین چیزی با عقل جور در نمیاد که پرونده 3 سال پیشو دوباره باز کنند شاید بیماری پیشرفت کرده باشه

حق با شما است.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
محک
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#3,284
05-05-2018, 12:42 PM
(12-12-2014, 04:49 PM)lechking18 نوشته: سلام
دوستان من مشکل وسواس دارم البته به نظر خودم شک الان بعد از مطالعه برخی از صفحات سایت دچار استرس شده ام
واقعیت امر اینکه من وقتی برای معاینه اولیه بعنی برای اعزامم به پزشک رفتم بدون اینکه من چیزی در مورد وسواسم حرفی زده باشم ایشون دست من و به حالت مچ گیری گرفت!! و گفت از اب زیاد استفاده میکنی؟؟ و من هم گفتم بله ایشون گفت چرا نمیگم وسواس دارم ؟؟و همچنین گفت اگه تو نگی من میفهمم که وسواس داری البته دست من تعرق داره و من اولش گفتم و اونم گفت دستتو ببند و بزار روی زانوت و حرف بزن و بعد از یه مدتی گفت دسستو باز کن که دید خیسه و گفت تو مشکل وسواس داری و باید ارجاع بشی به کمیسیون!!
خلاصه برای من بعد از 8 روز نامه اومد و من رفتم تبریز که گفتن باید پیش 2 تا متخصص بری و من رفتم البته هر کدوم از اینها فقط در حده 4 یا 5 دیقه معاینه کردنو گفتن خوش اومدی منم چیزی نپرسیدم
البته اولی گفت چرا تا الان اقدام برای درمان نکردی تا حالا خودتو اذیت کردی 
دومی هم به مامانم گفته بود چرا تا حالا اقدام نکردید تا الان که بدتر شده اقدام کردید مادرم هم گفته براش دارو بدید که گفته اگه دارو بدم ممکمن تا کمیسیون  تو رفتارش تاثیر بزاره!!
البته مادر من قبلا خودش وسواس داشت ولی پدرم داشته و داره حتی تو فامیلهای پدرم افرادی هستن که به خاطره وسواس ازدواج نکردند و  الان پیرمرد و پیرزن شدن !! البته وسواس خودم پاین تر از این حرفاست
مثلا خونه ما 2 تا wc داره که یکیش فقط ماله من یعنی خودم فقط استفاده میکنم یا هم مثلا بشقاب های خودمو علامت گذاری کردم البته خیلی خیلی شکاکم هستم یعنی خیلی شک میکنم یعنی چندین بار یه چیزی رو باید چک کنم یا برای انجام دادن یه کار نظر کلی ادمو میپرسم!! در کل سخت یقین میکنم و البته فک کنم کامل گرا هم هستم
خودمم لیسانس هستم و 21 سالمه
سوال اینکه اگه به ادمی مثل من معاف از رزم بدن من چه طوری برم اونجا حمام و دستشویی بشیویم؟؟ وقتی تو خونه دستشویی من جداست  مثلا من تو دوران دبیرستان و راهنمایی و حتی دانشگاه به دستشویی هیچ کدوم از اینها نرفتم الان چه طوری......
قظیه معافیت کلی وسواس چه طوری ؟؟ بی کی میدن؟؟ من فک نکنم مال من مقاوم به درمان باشه!!
توروخدا راهنمایی کنید پس فردا جلسه کمیسیون من یعنی 23 اذر خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید 
من معاف میشم یا نه؟؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

#3,285
05-05-2018, 01:54 PM
سلام
شما معاف خواهید شد، با استناد به این قانون
بند 4:
اختلال وسواس (OCD) ، اختلال پانيك ، اختلال اضطراب ، فوبيا يا PTSD يا سايراختلالات اضطرابي :
الف) نوع شديد مقاوم به درمان : معاف دائم
ب) نوع خفيف : معاف از خدمات رزمي

تشخیص شدت بیماری برعهده کمیسیون است، اگر معاف از رزم شدید حتما روی رای کمیسیون اعتراض کنید هرچند با این تعاریفی که دارید بیماری شما از نوع شدید است و معافیت دائم دارد.سلا
نقل قول:سلام
دوستان من مشکل وسواس دارم البته به نظر خودم شک الان بعد از مطالعه برخی از صفحات سایت دچار استرس شده ام
واقعیت امر اینکه من وقتی برای معاینه اولیه بعنی برای اعزامم به پزشک رفتم بدون اینکه من چیزی در مورد وسواسم حرفی زده باشم ایشون دست من و به حالت مچ گیری گرفت!! و گفت از اب زیاد استفاده میکنی؟؟ و من هم گفتم بله ایشون گفت چرا نمیگم وسواس دارم ؟؟و همچنین گفت اگه تو نگی من میفهمم که وسواس داری البته دست من تعرق داره و من اولش گفتم و اونم گفت دستتو ببند و بزار روی زانوت و حرف بزن و بعد از یه مدتی گفت دسستو باز کن که دید خیسه و گفت تو مشکل وسواس داری و باید ارجاع بشی به کمیسیون!!
خلاصه برای من بعد از 8 روز نامه اومد و من رفتم تبریز که گفتن باید پیش 2 تا متخصص بری و من رفتم البته هر کدوم از اینها فقط در حده 4 یا 5 دیقه معاینه کردنو گفتن خوش اومدی منم چیزی نپرسیدم
البته اولی گفت چرا تا الان اقدام برای درمان نکردی تا حالا خودتو اذیت کردی 
دومی هم به مامانم گفته بود چرا تا حالا اقدام نکردید تا الان که بدتر شده اقدام کردید مادرم هم گفته براش دارو بدید که گفته اگه دارو بدم ممکمن تا کمیسیون  تو رفتارش تاثیر بزاره!!
البته مادر من قبلا خودش وسواس داشت ولی پدرم داشته و داره حتی تو فامیلهای پدرم افرادی هستن که به خاطره وسواس ازدواج نکردند و  الان پیرمرد و پیرزن شدن !! البته وسواس خودم پاین تر از این حرفاست
مثلا خونه ما 2 تا wc داره که یکیش فقط ماله من یعنی خودم فقط استفاده میکنم یا هم مثلا بشقاب های خودمو علامت گذاری کردم البته خیلی خیلی شکاکم هستم یعنی خیلی شک میکنم یعنی چندین بار یه چیزی رو باید چک کنم یا برای انجام دادن یه کار نظر کلی ادمو میپرسم!! در کل سخت یقین میکنم و البته فک کنم کامل گرا هم هستم
خودمم لیسانس هستم و 21 سالمه
سوال اینکه اگه به ادمی مثل من معاف از رزم بدن من چه طوری برم اونجا حمام و دستشویی بشیویم؟؟ وقتی تو خونه دستشویی من جداست  مثلا من تو دوران دبیرستان و راهنمایی و حتی دانشگاه به دستشویی هیچ کدوم از اینها نرفتم الان چه طوری......
قظیه معافیت کلی وسواس چه طوری ؟؟ بی کی میدن؟؟ من فک نکنم مال من مقاوم به درمان باشه!!
توروخدا راهنمایی کنید پس فردا جلسه کمیسیون من یعنی 23 اذر خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید 
من معاف میشم یا نه؟؟
محک
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#3,286
05-05-2018, 02:01 PM
سلام دوستان بنده خرداد ماه كميسيون پزشكي دارم دعوت نامرو شخصا از پليس به اضفه ده گرفتم منتها تو دعوت نامه يا اس ام اسي كه مبني بر تاريخ و ساعت روز كميسيونم هستش هيچ شماره حسابي. اده نشده چون شنيدم مبلغ ده هزارتومن بايد برا كميسيون پرداخت كرد و روز كميسيون فيش رو تحويل داد پليس به اضافه ده دوباره رفتم گفتن من شماره حسابي ندارم حالا ازكجا بايد بگيرم ؟؟!!
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

#3,287
05-05-2018, 09:58 PM
(05-05-2018, 02:01 PM) نوشته: سلام دوستان  بنده خرداد ماه كميسيون پزشكي دارم دعوت نامرو شخصا از پليس به اضفه ده گرفتم منتها تو دعوت نامه يا اس ام اسي كه مبني بر تاريخ و ساعت روز كميسيونم هستش هيچ شماره حسابي. اده نشده چون شنيدم مبلغ ده هزارتومن بايد برا كميسيون پرداخت كرد و روز كميسيون فيش رو تحويل داد پليس به اضافه ده دوباره رفتم گفتن من شماره حسابي ندارم حالا ازكجا بايد بگيرم ؟؟!!

سلام
از سازمان نظام وظیفه عمومی سوال کنید، برای این موارد نیز نگران نباشید در نهایت در همانجا پرداخت خواهید کرد، خود آن ها این مسائل را درنظر گرفته اند.
محک
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#3,288
06-05-2018, 11:01 PM
سلام من با سه بیماریعرق کف دست،روماتولوژی و فاویسم درخواست معافیت پزشکی کردم که بعد از مدتی ازتمام شدن معاینات دکتر ها یک بیماری که چندین سال دارم ولی اسمش را نمیدانستم عود کرد و آن اسمش درماتیت سبوروئیک است.روز کمیسیون شورای نظام وظیفه دکتر گفت تو با آن سه بیماری که معرفی کردی معاف از رزم میشوی.منم قضیه رو توضیح دادم گفتم یک بیماری دیگه دارم که بیشتر بدنم (کل کشاله ران.سر و صورتم)را گرفته و فک میکردم پسوریازیس دارم آنها هم گفتن چرا از اول معاینات نگفتی و الان تازه فهمیدی این بیماری را داری ؟گفتم چون دکتر خانم بوده روم نشد کشاله رانمو نشون بدم بهش.خلاصه قبول نکردن و معاف از رزم اعلامم کردن و گفتن میتونی اعتراض بزنی و بیماریتو بگی.منم فک میکردم چون اولین بار اعتراض میزنیم دوباره بعد از معاینه مجدد به همان شورا منتقل میشود‌که الان در حین معاینات مجدد نامه معایناتم برای کمیسیون عالی است و خیلی استرس گرفتم چون متاهلم هستم و شنیده ام کمیسیون عالی دکتر ها متخصص و سخت گیر هستن نمیدانم چه کنم.اگر میشود راهنماییم بکنید
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#3,289
07-05-2018, 08:59 AM
سلام
اگر این بیماری معافیت دائم داشته باشد معاف خواهید شد و سختگیری اعضای کمیسیون تاثیر خاصی بر این موضوع ندارد و نگران نباشید. در نهایت اگر باز هم معاف از رزم شدید به محض اعزام دوباره درخواست معافیت کنید و این بیماری را اعلام کنید.
قوانین معافیت بیماری های پوستی: لینکسلام
(06-05-2018, 11:01 PM) نوشته: سلام من با سه بیماریعرق کف دست،روماتولوژی و فاویسم درخواست معافیت پزشکی کردم که بعد از مدتی ازتمام شدن معاینات دکتر ها یک بیماری که چندین سال دارم ولی اسمش را نمیدانستم عود کرد و آن اسمش درماتیت سبوروئیک است.روز کمیسیون شورای نظام وظیفه دکتر گفت تو با آن سه بیماری که معرفی کردی معاف از رزم میشوی.منم قضیه رو توضیح دادم گفتم یک بیماری دیگه دارم که بیشتر بدنم (کل کشاله ران.سر و صورتم)را گرفته و فک میکردم پسوریازیس دارم آنها هم گفتن چرا از اول معاینات نگفتی و الان تازه فهمیدی این بیماری را داری ؟گفتم چون دکتر خانم بوده روم نشد کشاله رانمو نشون بدم بهش.خلاصه قبول نکردن و معاف از رزم اعلامم کردن و گفتن میتونی اعتراض بزنی و بیماریتو بگی.منم فک میکردم چون اولین بار اعتراض میزنیم دوباره بعد از معاینه مجدد به همان شورا منتقل میشود‌که الان در حین معاینات مجدد نامه معایناتم برای کمیسیون عالی است و خیلی استرس گرفتم چون متاهلم هستم و شنیده ام کمیسیون عالی دکتر ها متخصص و سخت گیر هستن نمیدانم چه کنم.اگر میشود راهنماییم بکنید
محک
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#3,290
07-05-2018, 09:26 PM
با سلام خدمتتون من امروز به دکتر رفتم گفت بیرون رفتگی قفسه سینه داری منم تعجب کردم اونم مادر زادی که اصلا  تا حالا کسی نگفته بود دکتر هم از اون ئکترای لج بود الان نوشته واسه کمیسیون ولی من نمیخوام برم چون معاف از رزم میشم سپاه گزینش نمیکنه؟چیکار کنم من میتونم به یه دکتر دیگه ای ببرم بهترین راهشو بگین لطفا.مرسی
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (366): « قبلی 1 ... 325 326 327 328 329 330 331 332 333 ... 366 بعدی »