عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور معافیت پزشکی سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی‌

صفحه‌ها (366): « قبلی 1 ... 324 325 326 327 328 329 330 331 332 ... 366 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 17 رای - 4.24 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی‌
آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#3,271
28-04-2018, 01:53 PM
(26-04-2018, 08:03 PM) نوشته: سلام دوستان
بنده دو سال پيش چشم راستم قوز قرنيه گرفت ولي چشم چپم سالمه امروز براي معافيت اقدام كردم دكتر بيمارستان امام سجاد گفت معافي و مدارك براي كميسيون ارسال شد ميخواستم بدونم با توجه به اينكه يه چشمم سالمه ولي يكيش قوز قرنيه داره و شش نمره پايين اومده يني ٤ از ده و اون چشم سالم ده از ده  هستش و اينكه ave 49 هستش برا چشم راستم امكان اينكه معاف شم و نظر كميسيون به معافيت باشه اين امكان وجود داره يا نه ممنون ميشم جواب بدين

سلام
قانون قوز قرینه در زیر آمده است
بند 33:
كراتوكونوس با تأييد يافته هاي پارا کلينيک از جمله orb scan يا پنتا کم يا توپوگرافي قرنيه :
الف) درصورتيكه با كراتومتري قابل اندازه گيري نباشد : معاف دائم
ب) در صورتيكه عارضة واضح قرنيه و اختلال ديد ايجاد كرده باشد : معاف دائم
ج) در بقيه موارد : معاف از خدمات رزمي

(27-04-2018, 09:50 AM) نوشته: سلام وقتتون بخير من دچار اسكوليوز حدود ٥٥درجه دارم اس شكل و الان ٤ماه هست كه در حال خدمت سربازي هستم  كه طبق قانون من معاف ميشم و از يك جهت ترس دارم كه منو معاف نكنن چون حتي نشستنم كلافم ميكنه يعني بعضي موقع ها نقطه اي درد ميگيره ميسوزه يكي از كتفام پوستش سر هست كلا كلافم كرده اين كمر درد و بعضي اوقات هم دنده ام كه متصل شده به ستون فقراتم توي يك نقطه درد ميكنه  شما چي دستور ميدين
پيشنهاد من اين بود كه اول معافي بگيرم كه اميدوارم بگيرم بعدش برم واسه درمان شما چي پيشنهاد ميكنين؟؟

سلام
شما حتی اگر مدرک کارشناسی داشته باشید نیز معاف دائم خواهید شد.
برای درمان باید به پزشک مراجعه کنید، من پزشک نیستم و توصیه پزشکی نیز به طبع نخواهم داشت. مسئله شما نیز در ارتباط با ستون فقرات است که در آن نخاع قرار دارد.
این موضوع اصلا شوخی بردار نیست و حتما از پزشک معتمد و شناخته شده کمک بگیرید.
برای شما آرزوی سلامتی دارم هموطن گرامی
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#3,272
28-04-2018, 08:45 PM
با سلام من ۹ماهه خدمت میکنم مشکل فرو رفتگی قفشه سینه دشتم ضربانم بالا میرفت رفتم دکتر نوشت واشه کمسیون برای دکتر قلب ارجاع داد منو بعد اکو شدم جوابش به این صورت
MVP
+Mr
++Tn
+Al
کمسیونم ۲۲اردیبهشته آیا معاف دایم میشوم؟!
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#3,273
28-04-2018, 10:23 PM
بله ممنون از راهنماييتون قوانين قوز قرنيرو ميدونم منتها نميدونم دو چشم رو شامل ميشه يا يك چشم وگرنه داشتن قوز قرنيه از طرف دكتر بيمارستان امام سجاد تاييد شده و بايد منتظر كميسيون باشم ميخواستم بدونم معافم كنن ؟ ممنون از راهنماييتون
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

#3,274
28-04-2018, 11:34 PM
(28-04-2018, 08:45 PM) نوشته: با سلام من ۹ماهه خدمت میکنم مشکل فرو رفتگی قفشه سینه دشتم ضربانم بالا میرفت رفتم دکتر نوشت واشه کمسیون برای دکتر قلب ارجاع داد منو بعد اکو شدم جوابش به این صورت
 MVP
  +Mr
   ++Tn
   +Al
 کمسیونم ۲۲اردیبهشته آیا معاف دایم میشوم؟!

سلام
این پارامتر ها در قوانین موجود نیست، لیست قوانین مرتبط با بیماری شما در لینک زیر موجود است.
بخش پانزدهم: بيماري هاي قلب و عروق
(28-04-2018, 10:23 PM) نوشته: بله ممنون از راهنماييتون قوانين قوز قرنيرو ميدونم منتها نميدونم دو چشم رو شامل ميشه يا يك چشم وگرنه داشتن قوز قرنيه از طرف دكتر بيمارستان امام سجاد تاييد شده و بايد منتظر كميسيون باشم ميخواستم بدونم معافم كنن ؟ ممنون از راهنماييتون

خواهش می‌کنم.
به احتمال بسیار زیاد معاف خواهید بود، اگر معاف نشدید اعتراض کنید که در قانون یک یا دو چشم ذکر نشده است و نمیتوان با استناد به قانونی که واضح نیست معافیت شما ملغی اعلام شود.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
محک
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#3,275
29-04-2018, 11:44 AM
من ef45% نوشته ولی منشیش اشتباه واسم ،ef50% زده من پروندمو تحویل شورا دادم و وقت گرفتم بعدش متوجه شدم که این اشتباه رخ داده چیکار‌کنم به نظرتون؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#3,276
29-04-2018, 11:47 AM
(28-04-2018, 08:45 PM) نوشته: با سلام من ۹ماهه خدمت میکنم مشکل فرو رفتگی قفشه سینه دشتم ضربانم بالا میرفت رفتم دکتر نوشت واشه کمسیون برای دکتر قلب ارجاع داد منو بعد اکو شدم جوابش به این صورت
MVP
+Mr
++Tn
+Al
کمسیونم ۲۲اردیبهشته آیا معاف دایم میشوم؟! البته واسم Ef45 هم زده ولی از شانس بد من منشی تایپ کردهEf50 ,و من بعد اینکه پروندمو تحویل شورا دادم و واشه ۲۲وقت گرفتم متوجه این اشتباه بزرگ شدم نمیدونم چه کار بکنم
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

#3,277
29-04-2018, 12:29 PM (آخرین تغییر در ارسال: 29-04-2018, 12:29 PM توسط automotive.)
(29-04-2018, 11:44 AM) نوشته: من ef45% نوشته ولی منشیش اشتباه واسم ،ef50% زده من پروندمو تحویل شورا دادم و وقت گرفتم بعدش متوجه شدم که این اشتباه رخ داده چیکار‌کنم به نظرتون؟

در شورا اعلام کنید که اشتباه شده است و آن ها می‌توانند با مشاهده نتایج آزمایش‌ها عدد درست را مشاهده کنند.
محک
نقل قول  

آفلاین sor0u5h
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#3,278
29-04-2018, 03:03 PM
سلام من ۲۵ سالم هست و آخرین مدرک تحصیلی که دارم دیپلمه (انصراف از دانشگاه - در حال حاضر سرباز غایب هستم). من ۶ ۵ سال پیش دو چشمم رو عمل CCL کردم برای جلوگیری از پیشرفت بیماری قوز قرنیه که داشتم. 

[عکس: IMG_5225.png]

[عکس: IMG_5226.png]

با توجه به تصاویر بالا به نظرتون احتمال معاف دائم وجود داره؟
نزدیک بینی هم ۳ و ۲ هست تقریبا برای چشم ها.
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

#3,279
30-04-2018, 08:00 AM
(29-04-2018, 03:03 PM)sor0u5h نوشته: سلام من ۲۵ سالم هست و آخرین مدرک تحصیلی که دارم دیپلمه (انصراف از دانشگاه - در حال حاضر سرباز غایب هستم). من ۶ ۵ سال پیش دو چشمم رو عمل CCL کردم برای جلوگیری از پیشرفت بیماری قوز قرنیه که داشتم. 
با توجه به تصاویر بالا به نظرتون احتمال معاف دائم وجود داره؟
نزدیک بینی هم ۳ و ۲ هست تقریبا برای چشم ها.

سلام
من دانش خواندن نتیجه آزمایش شما را ندارم. اما قانون قرنیه

بند 33:
كراتوكونوس با تأييد يافته هاي پارا کلينيک از جمله orb scan يا پنتا کم يا توپوگرافي قرنيه :
الف) درصورتيكه با كراتومتري قابل اندازه گيري نباشد : معاف دائم
ب) در صورتيكه عارضة واضح قرنيه و اختلال ديد ايجاد كرده باشد : معاف دائم
ج) در بقيه موارد : معاف از خدمات رزمي

و تمامی قوانین معافیت درباره چشم:
بخش سيزدهم: بيماري هاي چشم و عوارض بينائي
محک
نقل قول  

علی7
Unregistered
نقل قول

#3,280
01-05-2018, 05:58 PM
سلام، اقدام کردم برای معافیت پزشکی ولی چندید روز هست کخ پیامک برای رفتن به بیمارستان برام نیومده،رفتم میدان سپاه بهم گفتن چون 3 سال پیش اقدام کردی و معاف از رزم شدی پروندت رفته شورای عالی و یکی دو ماه طول میکشه تا پیام برات بیاد، سوالم اینه که آیا همچین چیزی داریم کخ پرونده ای که واسه3 سال پیش هستو بیان از سر بگیرن؟ اصلا حرف اون طرف که به من زد درسته ؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (366): « قبلی 1 ... 324 325 326 327 328 329 330 331 332 ... 366 بعدی »