عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور معافیت پزشکی سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی‌

صفحه‌ها (366): « قبلی 1 ... 284 285 286 287 288 289 290 291 292 ... 366 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 17 رای - 4.24 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی‌
مهمان
Unregistered
نقل قول

#2,871
08-07-2017, 06:48 PM
(08-07-2017, 12:21 PM)automotive نوشته: سلام
این نوع بیماری‌ها که با دستگاه‌های کامپیوتری اندازه‌گیری می‌شوند به نظر پزشک و دلرحمی او نیازی ندارند، یک برگه نشان می‌دهند که شما معاف هستید یا خیر.
دلرحمی برای بیماری‌هایی است که فقط نظر کمیسیون شرط است و هیچ دستگاه و ابزاری برای اندازه گیری آن وجود ندارد همانند صافی کف پا که کاملا سلیقه‌ای است و ...
اگر شما یک ماه کار معمولی هم انجام بدهید می‌توانید یک میلیون تومان را به دست بیاورید و 24 ماه خدمت در عوض یک میلیون تومان بسیار ناچیز است، هرچند که این یک احتمال باشد.
باز هم تصمیم نهایی با شما است، اگر یک میلیون تومان و ریسک این کار را بالا می‌دانید، اقدام نکنید، به نظر من به لحاظ تئوری با قانونی که گفتم شما معاف نخواهید شد،
دلیل اصلی آن این است که فشار پایین شما بالا نیست، حداقل معافیت 10 است و برای شما یک مرتبه 7 و یک مرتبه 9 اعلام شده، مگر در بیمارستان به دلایل نامشخصی ضربان شما بسیار بالا برود، من اطلاع ندارم از نظر پزشکی چگونه می‌توان فشار یک فرد که در آرامش و در بستر است را برای 72 ساعت بالا نگه داشت، اصلا به دارو فکر نکنید که تاثیرات آن مشخص است.
مرسی از راهنمایی خوبتون
منم امروز دفترچه رو دادم که برم واسه بیمارستان . من اونقدر طپش قلب و تنگی نفس دارم که میدونم قلبم ی چیزیش هست اما تا الان اکو و نوار نگرفتم واسه همین منتظر کمسیون هستم که خودشون اکو و نوار بگیرن
خیلی اتفاقی به اقایی اشنا شدم که اونم مثل من فشار خون داشت که معاف شد . اونم گفت من فشارم همیشه بین 14 تا 16 بود یعنی مثل من
گفت راهی که بت میگم ممکنه تا 20 هم بری تا چند دقیقه قبل از فشار گرفتن دستگاه
گفت 2 دقیقه قبل از اینکه فشار بگیره دراز نشست برو یا بشین پاشو یا درجا دویدن موقع فشار هم چهار زانو بشین اینجور 5-6 تا جلو میره
یکی از افسرهای پلیس +10 بهم گفت نمک و لواشک و اب لیمو هم بخور چند دقیقه قبل از فشار گرفتن دستگاه گفت فشارت تا 20 میره اما نه جوری که بهت فشار بیاد
گفت اونجا زیاد توجه نمیکنن و گیر نمیدن گفت کار اصلی تو همین بیمارستانه که شورای عالی حرفی نداره فقط جواب بیمارستانو میخواد
حالا سوال اخرم اینه . ایا همین روشهایی که بهم گفتن تاثیر داره فشارم 3 تا هم بالاتر بره؟؟؟ من اگه بیشترشون رو به 17 برسونم معاف میشم
بنظر شما همین روشها خوبن ؟؟؟ خودتون روشی صحیص پیشنهاد نمیکنین؟؟ فرض کنین برادرتونم
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#2,872
08-07-2017, 08:53 PM
سلام دوستان میزان کراتومتری در عکس ارب اسکن چجوری حساب میشه کلمه ی پاور پایین میزان کراتومتری هستش یا کلمه مکس
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#2,873
09-07-2017, 10:13 AM
(08-07-2017, 06:48 PM)مهمان نوشته: مرسی از راهنمایی خوبتون
منم امروز دفترچه رو دادم که برم واسه بیمارستان . من اونقدر طپش قلب و تنگی نفس دارم که میدونم قلبم ی چیزیش هست اما تا الان اکو و نوار نگرفتم واسه همین منتظر کمسیون هستم که خودشون اکو و نوار بگیرن
خیلی اتفاقی به اقایی اشنا شدم که اونم مثل من فشار خون داشت که معاف شد . اونم گفت من فشارم همیشه بین 14 تا 16 بود یعنی مثل من
گفت راهی که بت میگم ممکنه تا 20 هم بری تا چند دقیقه قبل از فشار گرفتن دستگاه
گفت 2 دقیقه قبل از اینکه فشار بگیره دراز نشست برو یا بشین پاشو یا درجا دویدن موقع فشار هم چهار زانو بشین اینجور 5-6 تا جلو میره
یکی از افسرهای پلیس +10 بهم گفت نمک و لواشک و اب لیمو هم بخور چند دقیقه قبل از فشار گرفتن دستگاه گفت فشارت تا 20 میره اما نه جوری که بهت فشار بیاد
گفت اونجا زیاد توجه نمیکنن و گیر نمیدن گفت کار اصلی تو همین بیمارستانه که شورای عالی حرفی نداره فقط جواب بیمارستانو میخواد
حالا سوال اخرم اینه . ایا همین روشهایی که بهم گفتن تاثیر داره فشارم 3 تا هم بالاتر بره؟؟؟ من اگه بیشترشون رو به 17 برسونم معاف میشم
بنظر شما همین روشها خوبن ؟؟؟ خودتون روشی صحیص پیشنهاد نمیکنین؟؟ فرض کنین برادرتونم

تا آنجا که من اطلاع دارم خوراکی‌های ترش مزه فشار را پایین می‌آورند. اما ورزش (یا به طور کلی فعالیت‌های بدنی) قطعا فشار را بالا خواهد برد، فقط نکته اینجاست که شما چگونه زمان قطعی گرفتن فشار خون را می‌دانید که قبل از آن ورزش کنید؟ و نکته بعدی اینکه این بیمارستان‌ها دوربین یا موارد مشابه ندارند؟ به نظر نمی‌رسد به همین راحتی باشد، اما اگر قبلا فردی این کارها را انجام داده و نتیجه گرفته می‌توانید این کارها را انجام دهید.
صحیح‌ترین روش بالا بردن فشار خون ورزش است. یکی از نا‌صحیح‌ترین‌ روش‌ها هم خوردن نمک است.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#2,874
09-07-2017, 01:30 PM
(09-07-2017, 10:13 AM)automotive نوشته: تا آنجا که من اطلاع دارم خوراکی‌های ترش مزه فشار را پایین می‌آورند. اما ورزش (یا به طور کلی فعالیت‌های بدنی) قطعا فشار را بالا خواهد برد، فقط نکته اینجاست که شما چگونه زمان قطعی گرفتن فشار خون را می‌دانید که قبل از آن ورزش کنید؟ و نکته بعدی اینکه این بیمارستان‌ها دوربین یا موارد مشابه ندارند؟ به نظر نمی‌رسد به همین راحتی باشد، اما اگر قبلا فردی این کارها را انجام داده و نتیجه گرفته می‌توانید این کارها را انجام دهید.
صحیح‌ترین روش بالا بردن فشار خون ورزش است. یکی از نا‌صحیح‌ترین‌ روش‌ها هم خوردن نمک است.

مرسی از راهنمایی خوبتون . اره ایشالا ورزش میکنم 3 روز اذیت میشم بهتره تا 24 ماه اذیت بشم .
ایشالا اگه معاف شدم خبر میدم هرچی که شد
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#2,875
09-07-2017, 01:31 PM
(09-07-2017, 10:13 AM)automotive نوشته: تا آنجا که من اطلاع دارم خوراکی‌های ترش مزه فشار را پایین می‌آورند. اما ورزش (یا به طور کلی فعالیت‌های بدنی) قطعا فشار را بالا خواهد برد، فقط نکته اینجاست که شما چگونه زمان قطعی گرفتن فشار خون را می‌دانید که قبل از آن ورزش کنید؟ و نکته بعدی اینکه این بیمارستان‌ها دوربین یا موارد مشابه ندارند؟ به نظر نمی‌رسد به همین راحتی باشد، اما اگر قبلا فردی این کارها را انجام داده و نتیجه گرفته می‌توانید این کارها را انجام دهید.

مرسی از راهنمایی خوبتون . اره ایشالا ورزش میکنم 3 روز اذیت میشم بهتره تا 24 ماه اذیت بشم .
ایشالا اگه معاف شدم خبر میدم هرچی که شد
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#2,876
10-07-2017, 04:18 AM
سلام من واسه 2 تا بیماری درخواست کمیسیون دادم
حالا اگه نوبت اولی بشه و شورای عالی زودتر بشه و بزنن معاف از رزم اونوقت دومی رو جیکار کنم؟؟؟ یعنی نوبت دومی چطوره شاید واسه دومی معاف دایم بشم
میشه یه توضیح کامل بدین که چطوره؟؟؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#2,877
10-07-2017, 10:00 AM
سلام من متولد 1375 هستم و بدلیل ژنیکو ماستی شدید خجالت میکشیدم برم خدمت و امسال عمل کردم ژنیکو ماستیم گرید 3 بود .ایا باتوجه به اینکه 2 سال غیبت دارم و اینکه ژنیکو ماستیو عمل کردم امکان معافیت هست و اگرهم هست کجا و جچوری باید اقدام کنم ...ممنون میشم راهنمایی کنید .
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#2,878
10-07-2017, 10:53 AM
(10-07-2017, 04:18 AM)مهمان نوشته: سلام من واسه 2 تا بیماری درخواست کمیسیون دادم
حالا اگه نوبت اولی بشه و شورای عالی زودتر بشه و بزنن معاف از رزم اونوقت دومی رو جیکار کنم؟؟؟ یعنی نوبت دومی چطوره شاید واسه دومی معاف دایم بشم
میشه یه توضیح کامل بدین که چطوره؟؟؟

سلام
اگر اشتباه نکنم همزمان هر دو بیماری بررسی می‌شود. یعنی شدت هر دو بیماری همزمان بررسی می‌شود و هرکدام که بیشتر بود ملاک قرار می‌گیرد.

(10-07-2017, 10:00 AM)مهمان نوشته: سلام من متولد 1375 هستم و بدلیل ژنیکو ماستی شدید خجالت میکشیدم برم خدمت و امسال عمل کردم ژنیکو ماستیم گرید 3 بود .ایا  باتوجه به اینکه 2 سال غیبت دارم و اینکه ژنیکو ماستیو عمل کردم امکان معافیت هست و اگرهم هست کجا و جچوری باید اقدام کنم ...ممنون میشم راهنمایی کنید .

سلام
بخش دوم : بيماري هاي غدد مترشحه داخلي
بند5- ژنيكوماستي شديد كه با انجام سونوگرافي بافت فيبروندولار گزارش شده باشد و در ارزيابي مراحل رشد بلوغ در حد تانر3و يا بالاتر(جنس مؤنث ) باشد :  معاف دائم

برای معافیت باید دفترچه دریافت کنید و پلیس +10 به شما توضیح کامل می‌دهد، اما با توجه به 2 سال غیبت و انجام عمل پزشکی، اطلاع ندارم که چه مشکلی پیش روی شما خواهد بود.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
محک
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#2,879
11-07-2017, 03:38 AM
سلام من مهره های اول و دوم و سوم کمرم شکسته و مهره های l1 تا l4 م رو با پلاتین ثابت کردن تو کمیسیون نظام وظیفه معاف از رزم زدن و شهریور ماه اعزامم بهم گفتن بری خدمتت و حین خدمتت اقدام کنی احتمال زیاد معاف میشی مدرکمم لیسانسه.کسی میدونه چجوری منو با این وضعیت معاف نکردن و امکان داره تو حین خدمتت معاف بشم
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#2,880
11-07-2017, 10:40 AM
(11-07-2017, 03:38 AM)مهمان نوشته: سلام من مهره های اول و دوم و سوم کمرم شکسته و مهره های l1 تا l4 م رو با پلاتین ثابت کردن تو کمیسیون نظام وظیفه معاف از رزم زدن و شهریور ماه اعزامم بهم گفتن بری خدمتت و حین خدمتت اقدام کنی احتمال زیاد معاف میشی مدرکمم لیسانسه.کسی میدونه چجوری منو با این وضعیت معاف نکردن و امکان داره تو حین خدمتت معاف بشم

سلام
به آیین نامه زیر نگاه کنید و بیماری خود را مقایسه کنید.
بخش ششم: بيماري هاي جراحي مغز واعصاب

اگر معاف دائم نشدید احتمالا شدت بیماری شما به اندازه کافی بالا نبوده است.
محک
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (366): « قبلی 1 ... 284 285 286 287 288 289 290 291 292 ... 366 بعدی »