عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش راهنمای تحصیلی قبل از پذیرش v
1 2 بعدی »
امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه

صفحه‌ها (87): « قبلی 1 ... 79 80 81 82 83 84 85 86 87 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 10 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه
آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
11-06-2017, 10:45 AM
(11-06-2017, 01:14 AM)Amir313 نوشته: باعرض سلام من میخواستم ببینم میتونم بعد از دوترم تو دانشگاه آزاد خوندن کنکور بدم دانشگاه سراسری همون رشته رو تطبیق واحد بزنم ادامه بدم؟ممنون میشم جواب بدین
کی باید انصراف بدم میتونم بعد از قبول شدن انصراف بدم.

سلام
دانشگاه آزاد چند واحد درسی دارد که مخصوص خود آن دانشگاه است، مثل وصایای امام، به احتمال زیاد  دروس تطبیق می‌خورتد، به یک ترم مرخصی بگیرید و بعد اگر در دانشگاه سراسری قبول شدید از دانشگاه آزاد انصراف بدهید، برای اطمینان بیشتر از اداره آموزش دانشگاه دولتی که قصد ادامه تحصیل در آن دارید، سوال بپرسید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین Amir313
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
12-06-2017, 12:42 AM (آخرین تغییر در ارسال: 12-06-2017, 12:46 AM توسط Amir313.)
سلام میتونم بدون مرخصی ادامه بدم؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

12-06-2017, 09:59 AM
(12-06-2017, 12:42 AM)Amir313 نوشته: سلام میتونم بدون مرخصی ادامه بدم؟
سلام
بله این امکان وجود دارد. گفتم مرخصی بگیرید که برای کنکور بهتر آمادگی بهتری پیدا کنید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
محک
نقل قول  

آفلاین Amir313
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

12-06-2017, 01:54 PM (آخرین تغییر در ارسال: 12-06-2017, 01:58 PM توسط Amir313.)
(12-06-2017, 09:59 AM)automotive نوشته: سلام
بله این امکان وجود دارد. گفتم مرخصی بگیرید که برای کنکور بهتر آمادگی بهتری پیدا کنید.
میشه بعد ازقبولی در دانشگاه مورد نظر انصراف داد؟
یکی از دانشگاه پیام نورم بخواد همین کارو بکنه میتونه؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
12-06-2017, 02:03 PM
(12-06-2017, 01:54 PM)Amir313 نوشته: میشه بعد ازقبولی در دانشگاه مورد نظر انصراف داد؟
یکی از دانشگاه پیام نورم بخواد همین کارو بکنه میتونه؟

بله این امکان وجود دارد.
معمولا یک سری اختلافات بین دانشگاه‌ها سراسری، آزاد، پیام نور و علمی کاربردی وجود دارد. بهترین کار سوال پرسیدن از مسئول قسمت آموزش دانشگاه دولتی که قصد قبول شدن در آن دارید هستش، برخی دانشگاه‌ها دیگران را قبول ندارند (یا از نظر علمی و یا دیگر مسائل) و به دانشجو امکان تطبیق واحد نمی‌دهند.
فقط باید از آموزش دانشگاه مقصد سوال کنید، در هر صورت دانشگاه دولتی معتبر‌تر است و اگر تطبیق واحد داده نشود چیز زیادی را از دست نخواهید داد.
محک
نقل قول  

آفلاین محقق دانشجو
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

01-07-2017, 08:36 PM
سلام وقتتون بخير
من مقطع كارشناسي دولتي بودم و در حال حاضر دانشجوي ارشد آزاد هستم . قصد دارم كنكور سراسري شركت كنم براي دكتراي حرفه اي
بنظر شما كار درست اينه كه انصراف بدم يا از الان تا كنكور ٩٧ مرخصي بگيرم ؟ براي مرخصي بايد هر ترم شهريه پرداخت كنم ؟!
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

02-07-2017, 08:18 PM
(01-07-2017, 08:36 PM)محقق دانشجو نوشته: سلام وقتتون بخير
من مقطع كارشناسي دولتي بودم و در حال حاضر دانشجوي ارشد آزاد هستم . قصد دارم كنكور سراسري شركت كنم  براي دكتراي حرفه اي
بنظر شما كار درست اينه كه انصراف بدم يا از الان تا كنكور ٩٧ مرخصي بگيرم ؟ براي مرخصي بايد هر ترم شهريه پرداخت كنم ؟!
ممنون ميشم راهنمايي كنيد

سلام
به شرایط شما بستگی دارد، کنکور ارشد دانشگاه آزاد کنکور سختی نیست، اگر با هزینه های مرخصی مشکلی دارید و مسئله سربازی هم در میان نیست، انصراف بدهید.
در هنگام مرخصی باید نصف شهریه ثابت را پرداخت کنید.
محک
نقل قول  

آفلاین Mboleydei
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

14-07-2017, 06:59 PM
(17-02-2015, 12:45 AM)Emir نوشته:
با سلام .
خوش امدین به اکادمیا .

بله دوست من شما میتونین زیر ۴ ترم انصراف بدین و دوباره کنکور بدین , اگر بالای ۴ ترم بودین لزوما بایست میرفتین خدمت سربازی . در مورد دوباره در روزانه خوندن هم تا اونجایی که اطلاع دارم چون شما انصراف میدین پس میتونین دوباره تحصیل رایگان داشته باشین .
با تشکر

انصراف تا قبل از ۴ ترم رو شما از کجا آوردید دوست عزیز؟
این متن رو بخونید(قوانین نظام وظیفه که توی اکثر سایت ها هم زده):

ﻣﺸﻤﻮﻻﻥ ﺩﺭ ﻃﯽ ﻣﺪﺕ ﺗﺤﺼﯿﻞ ﺍﺯ ﺩﯾﭙﻠﻢ ﺗﺎ ﺩﻛﺘﺮﯼ ﺻﺮﻓﺎ 1 ﺑﺎﺭ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﻨﺪ ﺍﺯ ﺗﺤﺼﯿﻞ ﺍﻧﺼﺮﺍﻑ ﻭ ﻣﺠﺪﺩﺍ ﺑﺎ ﭘﺬﯾﺮﻓﺘﻪ ﺷﺪﻥ ﺩﺭ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﺑﻪ ﺷﺮﻁ : -1 ﻋﺪﻡ ﮔﺬﺷﺖ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﯾﮑﺴﺎﻝ ﺍﺯ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﺍﻧﺼﺮﺍﻑ ‏( ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﺍﻋﺰﺍﻡ ﺑﻪ ﺧﺪﻣﺖ ‏) . -2 ﺍﻧﺼﺮﺍﻑ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﺍﺗﻤﺎﻡ ﺳﻨﻮﺍﺕ ﺗﺤﺼﯿﻠﯽ ﻣﺼﻮﺏ ﺑﻮﺩﻩ ﺑﺎﺷﺪ ﯾﻌﻨﯽ ﺩﺭ ﺳﻨﻮﺍﺕ ﺍﺭﻓﺎﻗﯽ ﻧﺒﺎﺷﺪ -3. ﺍﻧﺼﺮﺍﻑ ﺍﺯ ﺗﺤﺼﯿﻞ ﺩﺭ ﻣﻘﻄﻊ ، ﺑﺎ ﺍﺧﺬ ﻣﺪﺭﮎ ﺗﺤﺼﯿﻠﯽ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﺗﺮ ﻧﺒﻮﺩﻩ ﺑﺎﺷﺪ .‏( ﻣﺜﻼ ﺍﻧﺼﺮﺍﻑ ﺍﺯ ﮐﺎﺭﺷﻨﺎﺳﯽ ﭘﯿﻮﺳﺘﻪ ﺑﺎ ﺍﺧﺬ ﻣﺪﺭﮎ ﮐﺎﺭﺩﺍﻧﯽ ﻧﺒﺎﺷﺪ، ﻣﮕﺮ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻣﺪﺭﮎ ﺍﺧﺬ ﺷﺪﻩ ﺩﺭ ﺳﻨﻮﺍﺕ ﻣﺠﺎﺯ ﺗﺤﺼﯿﻞ ﻫﻤﺎﻥ ﻣﻘﻄﻊ ﯾﻌﻨﯽ ﻣﻘﻄﻊ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﺗﺮ ﺑﻪ ﻣﺸﻤﻮﻝ ﺗﻌﻠﻖ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺭ ﺣﮑﻢ ﻓﺎﺭﻍ ﺍﻟﺘﺤﺼﯿﻞ ﻣﺤﺴﻮﺏ ﺷﺪﻩ ﻭ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺗﺤﺼﯿﻞ ﻭﯼ ﺑﻼﻣﺎﻧﻊ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ ‏) -4 ﻣﻘﻄﻊ ﺟﺪﯾﺪ ،ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﻧﺒﺎﺷﺪ . ‏( ﯾﻌﻨﯽ ﻗﺒﻼ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻣﻘﻄﻊ ﻓﺎﺭﻍ ﺍﻟﺘﺤﺼﯿﻞ ﻧﺸﺪﻩ ﺑﺎﺷﺪ .
......

همینطور که میبینید شرط موافقت با معافیت تحصیلی مجدد، انصراف قبل از سنوات تحصیلی مصوب یعنی قبل از ۵ سال یا همون قبل از ترم ده هست.
لطفا اطلاعات غلط ندید یا اگر میدید با استناد به یک چیزی بگید
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
16-07-2017, 06:26 PM
(14-07-2017, 06:59 PM)Mboleydei نوشته: انصراف تا قبل از ۴ ترم رو شما از کجا آوردید دوست عزیز؟  
این متن رو بخونید(قوانین نظام وظیفه که توی اکثر سایت ها هم زده):  

ﻣﺸﻤﻮﻻﻥ ﺩﺭ ﻃﯽ ﻣﺪﺕ ﺗﺤﺼﯿﻞ ﺍﺯ ﺩﯾﭙﻠﻢ ﺗﺎ ﺩﻛﺘﺮﯼ ﺻﺮﻓﺎ 1 ﺑﺎﺭ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﻨﺪ ﺍﺯ ﺗﺤﺼﯿﻞ ﺍﻧﺼﺮﺍﻑ ﻭ ﻣﺠﺪﺩﺍ ﺑﺎ ﭘﺬﯾﺮﻓﺘﻪ ﺷﺪﻥ ﺩﺭ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﺑﻪ ﺷﺮﻁ : -1 ﻋﺪﻡ ﮔﺬﺷﺖ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﯾﮑﺴﺎﻝ ﺍﺯ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﺍﻧﺼﺮﺍﻑ ‏( ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﺍﻋﺰﺍﻡ ﺑﻪ ﺧﺪﻣﺖ ‏) . -2 ﺍﻧﺼﺮﺍﻑ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﺍﺗﻤﺎﻡ ﺳﻨﻮﺍﺕ ﺗﺤﺼﯿﻠﯽ ﻣﺼﻮﺏ ﺑﻮﺩﻩ ﺑﺎﺷﺪ ﯾﻌﻨﯽ ﺩﺭ ﺳﻨﻮﺍﺕ ﺍﺭﻓﺎﻗﯽ ﻧﺒﺎﺷﺪ -3. ﺍﻧﺼﺮﺍﻑ ﺍﺯ ﺗﺤﺼﯿﻞ ﺩﺭ ﻣﻘﻄﻊ ، ﺑﺎ ﺍﺧﺬ ﻣﺪﺭﮎ ﺗﺤﺼﯿﻠﯽ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﺗﺮ ﻧﺒﻮﺩﻩ ﺑﺎﺷﺪ .‏( ﻣﺜﻼ ﺍﻧﺼﺮﺍﻑ ﺍﺯ ﮐﺎﺭﺷﻨﺎﺳﯽ ﭘﯿﻮﺳﺘﻪ ﺑﺎ ﺍﺧﺬ ﻣﺪﺭﮎ ﮐﺎﺭﺩﺍﻧﯽ ﻧﺒﺎﺷﺪ، ﻣﮕﺮ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻣﺪﺭﮎ ﺍﺧﺬ ﺷﺪﻩ ﺩﺭ ﺳﻨﻮﺍﺕ ﻣﺠﺎﺯ ﺗﺤﺼﯿﻞ ﻫﻤﺎﻥ ﻣﻘﻄﻊ ﯾﻌﻨﯽ ﻣﻘﻄﻊ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﺗﺮ ﺑﻪ ﻣﺸﻤﻮﻝ ﺗﻌﻠﻖ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺭ ﺣﮑﻢ ﻓﺎﺭﻍ ﺍﻟﺘﺤﺼﯿﻞ ﻣﺤﺴﻮﺏ ﺷﺪﻩ ﻭ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺗﺤﺼﯿﻞ ﻭﯼ ﺑﻼﻣﺎﻧﻊ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ ‏) -4 ﻣﻘﻄﻊ ﺟﺪﯾﺪ ،ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﻧﺒﺎﺷﺪ . ‏( ﯾﻌﻨﯽ ﻗﺒﻼ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻣﻘﻄﻊ ﻓﺎﺭﻍ ﺍﻟﺘﺤﺼﯿﻞ ﻧﺸﺪﻩ ﺑﺎﺷﺪ .
......

همینطور که میبینید شرط موافقت با معافیت تحصیلی مجدد، انصراف قبل از سنوات تحصیلی مصوب یعنی قبل از ۵ سال یا همون  قبل از ترم ده هست.
لطفا اطلاعات غلط ندید یا اگر میدید با استناد به یک چیزی بگید

سلام دوست من . اگر با دقت متنی که خود گذاشتید رو بخونین میبینین نوشته تا اتمام سنوات میتونین انصراف بدین . 4 ترم همون سنوات هستش که اشاره کرده . این قضیه عینا در انصراف برادر کوچک. بنده هم دخیل بود که زیر 4 ترم انصراف داد . 
با تشکر
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti 
En güzel duygular silindi gitti 
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni 
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
نقل قول  

آفلاین fatemeshaddel
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

13-08-2017, 03:29 PM
با سلام در مرحله انتخاب رشته هستم و خواستار دانشگاه روزانه اما به دلایلی نمیتوانم رشته مورد علاقه خود را انتخاب کنم سوال من این است ک آیا میتونم بعد از تحصیل در یک دانشگاه روزانه دوباره کنکور بدهم و رشته مورد علاقه ام را در دانشگاه روزانه بخوانم با توجه ب مطابقت واحد های رشته قبلی با رشته مورد علاقه ام ؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (87): « قبلی 1 ... 79 80 81 82 83 84 85 86 87 بعدی »