عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا

صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 209 210 211 212 213 214 215 216 217 ... 224 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.91 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#2,121
13-04-2017, 10:09 PM (آخرین تغییر در ارسال: 13-04-2017, 10:12 PM توسط Torkan.)
(13-04-2017, 09:25 PM)aghazade نوشته: مرسی دوست عزیز که نظر دادی. اما من نمیخام امیدمو از دسن بدم و میحام تلاشمو بکنم. آیا همه دانشگاه های امریکا به معدل لیسانس حساسن؟ چون یه سری از دانشگاه ها مثلا تو کانادا ملاکشون دو سال آخره تحصیله.

من فقط گفتم شانستون کم هست این رو حمل بر بی امیدی نزارین!
دوست عزیز اگر به پستهای من نگاه کنید همیشه گفتم امیدتون رو از دست ندید. اصلا کلا من معروف شدم به امید دادن Shy
اتفاقا در امریکا برایند میگیرن بعضی دانشگاهها و مثل کانادا سفت و سخت نیستن علتش هم gre به عنوان requirement هست.
بازم تو امریکا دانشگاههایی هستن که 60 یا 80 واحد اخر رو ملاک قرار میدن. شما به این مسایل فکر نکنید سعی کنید gre تون بالا باشه. نسبت به اون نمره راحت تر میشه نظر داد.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین mortezanear
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#2,122
14-04-2017, 11:50 PM
(13-04-2017, 09:25 PM)aghazade نوشته: مرسی دوست عزیز که نظر دادی. اما من نمیخام امیدمو از دسن بدم و میحام تلاشمو بکنم. آیا همه دانشگاه های امریکا به معدل لیسانس حساسن؟ چون یه سری از دانشگاه ها مثلا تو کانادا ملاکشون دو سال آخره تحصیله.

فکر میکنم دانشگاه های ایالت تگزاس این شکلی بودند که معدل سال های آخر ملاکشون بود.
نقل قول  

آفلاین baaahaaar
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#2,123
03-05-2017, 12:10 PM
سلام
من 34 سالمه و لیسانس فیزیک با معدل 14.09 از دانشگاه سراسری کاشان دارم و نمرات چند ترم آخرم واقعا خوب بوده در دروس تخصصی. بعد از فارغ التحصیلی وارد بازار کار مدیریت فروش، بازاریابی و بازرگانی شدم. رزومه کاری خوبی  دارم و الان هم در حال تحصیلی در دوره های ام بی ای دانشگاه تهران هستم .(دوره های خصوصی) که البته مدرک آن برای وزارت علوم مورد تایید است.
در حال نگارش یک مقاله در زمینه رفتار سازمانی هستم  یک توصیه نامه می تونم از یکی از اساتید هیئت علمی دانشگاه تهران داشته باشم.
برای زبان هم میتونم آیلتس 6 تا 7 داشته باشم.
با توجه به سابقه کاریم و تحصیلیم د همون زمینه  و ارائه مقاله مرتبط سوالم اینه:
1- میتونم در رشته های بیزنس و مدیریت در آمریکا برای دکتری اقدام کنم؟
2- فاند برام خیلی خیلی مهمه، آیا امکان گرفتن فاند دارم؟
3- برای کدوم ایالت ها و یا دانشگاهها بهتر است اقدام کنم؟
4- با توجه به اینکه در رشته ای غبر از رشته تحصیلی ام قصد ادامه تحصیل دارم، چه راهنمایی برام دارید؟

ممنون
نقل قول  

آفلاین ali.m
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#2,124
10-05-2017, 03:10 PM (آخرین تغییر در ارسال: 10-05-2017, 03:11 PM توسط ali.m.)
۱- دانشگاه لیسانس + رشته تحصیلی + معدل : دانشگاه ازاد رودهن + مهندسی عمران + معدل 16.45
۲- دانشگاه فوق لیسانس + رشته تحصیلی + معدل : دانشگاه صعتی قم + مهندسی مکانیک خاک و پی سازی + معدل 17.80
۳- نمره زبان (آیلتس و یا تافل) : 95 (L : 24 - R: 27- W:23 - S: 21 )
۴- نمره GRE ندارم اما سعی میکنم بالای 305 بگیرم .
۵- تعداد مقالات داخلی و خارجی (کنفرانس/مجله) : 1 مقاله ISI سابمیت شده + 3 مقاله کنفرانسی بین لمللی در انجمن ژئوتکنیک ایران (همه به زبان انگلیسی هستند)
۶- تعداد توصیه نامه ها : 1 عدد توصیه نامه خوب از پژوهشگاه زلزله و 2 تا از دانشگاه دوره ارشد
۷- دانشگاه های مورد نظر : من 7 دانشگاه که خیلی به زمینه کاریم نزدیک هستند رو پیدا کردم و در کل رنکینگ بین 45  تا 110 بر طبق us news رو میخوام اپلای کنم.
۸- گرایشها و زمینه‌های مورد علاقه: در همون زمینه ژئوتکنیک می خوام کار کنم
۹- نیم‌سال مورد نظر: من الان ترم 4 هستم و می خوام شهریور دفاع کنم به همین دلیل برای fall 2018 اپلای می کنم . از august ایمیل زدن به اساتید را شروع کنم.
۱۰- موارد دیگر
: عضو انجمن ژئوتکنیک و انجمن زلزله ایران هستم .

نکته مهم این هست که من بدون فاند کلا جایی میتونم برم

بسیار سپاس گذارم از دوستانی که نظرشون رو در مورد این رزومه بفرمایند و بنده را راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

#2,125
10-05-2017, 06:49 PM
(10-05-2017, 03:10 PM)ali.m نوشته: ۱- دانشگاه لیسانس + رشته تحصیلی + معدل : دانشگاه ازاد رودهن + مهندسی عمران + معدل 16.45
۲- دانشگاه فوق لیسانس + رشته تحصیلی + معدل : دانشگاه صعتی قم + مهندسی مکانیک خاک و پی سازی + معدل 17.80
۳- نمره زبان (آیلتس و یا تافل) : 95 (L : 24 - R: 27- W:23 - S: 21 )
۴- نمره GRE ندارم اما سعی میکنم بالای 305 بگیرم .
۵- تعداد مقالات داخلی و خارجی (کنفرانس/مجله) : 1 مقاله ISI سابمیت شده + 3 مقاله کنفرانسی بین لمللی در انجمن ژئوتکنیک ایران (همه به زبان انگلیسی هستند)
۶- تعداد توصیه نامه ها : 1 عدد توصیه نامه خوب از پژوهشگاه زلزله و 2 تا از دانشگاه دوره ارشد
۷- دانشگاه های مورد نظر : من 7 دانشگاه که خیلی به زمینه کاریم نزدیک هستند رو پیدا کردم و در کل رنکینگ بین 45  تا 110 بر طبق us news رو میخوام اپلای کنم.
۸- گرایشها و زمینه‌های مورد علاقه: در همون زمینه ژئوتکنیک می خوام کار کنم
۹- نیم‌سال مورد نظر: من الان ترم 4 هستم و می خوام شهریور دفاع کنم به همین دلیل برای fall 2018 اپلای می کنم . از august ایمیل زدن به اساتید را شروع کنم.
۱۰- موارد دیگر
: عضو انجمن ژئوتکنیک و انجمن زلزله ایران هستم .

نکته مهم این هست که من بدون فاند کلا جایی میتونم برم

بسیار سپاس گذارم از دوستانی که نظرشون رو در مورد این رزومه بفرمایند و بنده را راهنمایی کنند.

درود
وضعیت رشته عمران به خصوص در مورد فاند خیلی جالب نیست. gre اونم 305 خیلی مناسب نیست. معدلاتون بد نیست.
تنها توصیه ام به شما اپلای بینک رنک های 40 تا 200 هست.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین ali.m
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#2,126
10-05-2017, 07:43 PM
سلام
ببخشید به نظر شما در این مدت چه کار هایی انجام بدم تا رزومه ام بهتر بشه و اینکه به نظر شما با این وضعیت رزومه من احتمال گرفتن فاند کم هست درسته ؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
#2,127
10-05-2017, 08:57 PM
(10-05-2017, 07:43 PM)ali.m نوشته: سلام
ببخشید به نظر شما در این مدت چه کار هایی انجام بدم تا رزومه ام بهتر بشه و اینکه به نظر شما با این وضعیت رزومه من احتمال گرفتن فاند کم هست درسته ؟

رزومه شما بد نیست دوست من. منتهی رقابت شدیدشده. تنها توصیه ام به شما gre بالا و اگر شد مقاله isi. برای پیدا کردن استاد مقاله مهمه. 
نکته دیگه اپلای حرفه ای است که باید انجام بدید ببینید کدوم دانشگاهها دست به فاند خوبی دارن.
نقل قول  

آفلاین hajilari
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#2,128
23-05-2017, 12:34 PM (آخرین تغییر در ارسال: 23-05-2017, 12:36 PM توسط hajilari.)
سلام وقت شما بخیر
من یه سوال دارم البته میخوام از الان حداقل برای 3 سال دیگه دستم پر باشه و با قدرت کامل پذیرش بگیرم
من کارشناسیم را دانشگاه آزاد گرگان گرفتم با معدل 17.39
برای ارشد امسال کنکور دادم رتبم در حدی هستش که دانشگاه گلستان، شاهرود، سمنان و همین تیپ دانشگاه ها قبول بشم البته اگه بخوام انتخاب رشته کنم دانشگاه گلستان را انتخاب می کنم. حالا چالش اصلیم اینجاست که اگه من بخواهم بشینم برای سال آینده کنکور بخوانم و دوباره شرکت کنم مطمئنم که میتونم برم دانشگاه های شریف، امیرکبیر، تهران و... حالا به نظر شما من چه کار کنم آیا دانشگاه خیلی تاثیر داره که بخواهم یک سال دیگه بشینم پشت کنکور یا اینکه ضعف دانشگاه رو میتونم با یک ISI دادن جبران کنم؟
رنکینگ جهانی دانشگاه گلستان 3826 هستش
برای دکتری هدفم هم دانشگاه های آمریکا هستش
رشته تحصیلیم هم مهندسی کامپیوتر - نرم افزار
فول فاند هم که بتونم بگیرم چه بهتر
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

#2,129
23-05-2017, 04:32 PM
(03-05-2017, 12:10 PM)baaahaaar نوشته: سلام
من 34 سالمه و لیسانس فیزیک با معدل 14.09 از دانشگاه سراسری کاشان دارم و نمرات چند ترم آخرم واقعا خوب بوده در دروس تخصصی. بعد از فارغ التحصیلی وارد بازار کار مدیریت فروش، بازاریابی و بازرگانی شدم. رزومه کاری خوبی  دارم و الان هم در حال تحصیلی در دوره های ام بی ای دانشگاه تهران هستم .(دوره های خصوصی) که البته مدرک آن برای وزارت علوم مورد تایید است.
در حال نگارش یک مقاله در زمینه رفتار سازمانی هستم  یک توصیه نامه می تونم از یکی از اساتید هیئت علمی دانشگاه تهران داشته باشم.
برای زبان هم میتونم آیلتس 6 تا 7 داشته باشم.
با توجه به سابقه کاریم و تحصیلیم د همون زمینه  و ارائه مقاله مرتبط سوالم اینه:
1- میتونم در رشته های بیزنس و مدیریت در آمریکا برای دکتری اقدام کنم؟
2- فاند برام خیلی خیلی مهمه، آیا امکان گرفتن فاند دارم؟
3- برای کدوم ایالت ها و یا دانشگاهها بهتر است اقدام کنم؟
4- با توجه به اینکه در رشته ای غبر از رشته تحصیلی ام قصد ادامه تحصیل دارم، چه راهنمایی برام دارید؟

ممنون

درود

بخوام مفصل جواب بدم. اول در نظر بگیرید که جسارتا سن شما ممکنه کمی در سفارت مشکل ایجاد کنه یا شاید حتی دانشگاه (دقت کنید چون میرید فوق بخونید) این رو نگفتم نگران باشید گفتم که به نظر من چند تا کشور رو در نظر بگیرید.
البته گپ تحصیلی دارید ولی خوشبختانه کار کردید این مدت و میتونید اثبات کنید که روزمه کاری پر کردید در این دوره.
1- خب بحث تغییر رشته. اولا شما ارشد دارید؟! ارشد رو باید بگیرید از دانشگاهی در ایران. اگر اینطور نباشه دکتری مستقیم اپلای کنید که باز هم چون رشته تغییر میکنه ممکنه بهتون پذیرش ندن.
نکته مهم: امتحان gmat یا gre حتما حتما نه تنها برا امریکا بلکه برای کشورهای دیگر لازم است. پس این امتحان (یکیش رو مد نظر بگیرید)
2- فاند باید ارشد داشته باشید در ایران و نمره gmat یا gre بالا (شاید بشه گفت 325 جی ار ای یا 700 جی مت)
3- این رو خودتون تحقیق کنید. حب رنک دانشگاه و ایالتش مهمه. مثلا نیویورک مرکز بورس هست.
4- راهنمایی واللا من به نظرم یه ارشد فوری بگیرید در رشته مربوطه.نمرات gmat واقعا و واقعا مهمه یا gre. تافل باید دیگه 100 رو بیارید یا حداقل 7 و 7.5 ایلتس.
نقطه قوت شما سابقه کار هست منتهی این رو به یاد داشته باشید چنین افرادی مثل شما به EMBA اپلای میکنن ولی خب فاندی وجود نداره. سابقه کار متاسفانه برا فاند خیلی ممکنه به درد نخوره. ولی برا پذیرش خیلی خوب هست.
به نظرم میتونید برای FINANCE هم اپلای کنید. کار زیاده و فاند احتمالش بیشتر از خود MBA هست.

دقت کنید این رشته ها فاند گرفتن کار سختی هست. پس ناامید نشید.
نقل قول  

آفلاین sdm1357
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

#2,130
05-06-2017, 10:01 PM
سلام دوستان نظرتون راجع به شانس من چیه
کارشناسی: مهندسی شیمی
دانشگاه: علم وصنعت

معدل کارشناسی: 17.6