عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟

صفحه‌ها (188): « قبلی 1 ... 151 152 153 154 155 156 157 158 159 ... 188 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 19 رای - 4.47 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟
آفلاین Dr_darya
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#1,541
17-12-2016, 12:55 AM
سلام دوستان
پشت کنکور تجربی هستم و به علت یسری مسائل خاص معدل پیش و دیپلمم جالب نیس
دیپلم ۱۳ و پیش ۱۴
پدرم دندون پزشکه و حتمی باید دندون پزشکی بخونم
مدرک ایلتس دارم با نمره ۶/۵
مولتی میلیاردر نیسم اما از نظر مالی مضیغه چندانی ندارم
به نظرتون کدوم کشور اروپای غرب میتونم دندون رو از صفر بخونم
ضمنا من هرجا برم پدر مادرمم میان و براشون مهمه ک زود تر دوباره بهشون مجوز کار پزشکی بدن ک از پرستیژ اینجاشون نیوفتن و یک خواهر کوچک تر دارم ک اینجا هشتم هستش پس اون هم هست
میشه اگه لطف کنین کشوری به ما معرفی کنین که هم کار من راه بیوفته هم مادر پدر و خواهرم راحت تر باشن اگه میشه
نقل قول  

آفلاین aminkvr
**
نقل قول

#1,542
30-12-2016, 03:00 PM
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
بنده یه سری سوال داشتم و خب یه مقدار گسترده هست شاید. من فارغ التحصیل کارشناسی از دانشگاه سراسری (شبانه) هستم و دنبال انجام کارهام هستم که بتونم برای ارشد از ایتالیا و یا آلمان پذیرش بگیرم اگر ممکن باشه ولی همونجور که در جریان هستین پروسه سختی هست. اولین کارهایی که کردم انجام مراحل فارغ التحصیلی بود که در آخر به من یک نامه دادن که به نظام وظیفه دادم که مربوط به اون مهلت یک ساله بعد از فارغ التحصیلی بود. در ضمن من سربازی نرفتم و غیبت هم ندارم. برای گذرنامه هم قبلاً اقدام نکردم و ندارم متاسفانه. خب من روال مربوط به گرفتن مدرک رو دنبال کردم ولی گفتن که پایان خدمت یا معافیت لازمه و تنها چیزی که تونستم ازشون بگیرم همون ریزنمرات قابل ترجمه بود که توی سامانه خدمات آموزشی آپلود کردم و منتظر دانشگاهم هستم که تایید کنن و بفرستم تهران برای مهر وزارت علوم و بعدش کارای مربوط به ترجمه رو انجام بدم. از نظر گرفتن آیلتس هم می تونم 2 ماهه اوکی کنم. سوال هام به این صورت هست :
1- داخل سایت هایی که برای apply میرم از من پاسپورت و اصل مدرک رو می خوان که ندارم ، این قسمت رو باید چه کار کنم؟
2-   روند آزادسازی دانشنامه هم زمانی درست میشه که من بتونم apply رو بگیرم و با نمره زبان و ... برم وزارت علوم و وثیقه و سایر ماجراها ولی خب روند apply کردن اکثر دانشگاه ها همین وجود ترجمه رسمی دانشنامه هست دیگه که ندارم، به نظرتون چه کاری میشه کرد؟
3-آیا توصیه نامه الزامی هست برای apply گرفتن؟

سوال 1 و 2 یک مقدار شبیه هم هستن ببخشید به هر حال
ممنون میشم اگر بهم کمک کنین خیلی سردرگم شدم برای این کارا و این که از کجا باید شروع کنم 
متشکرم 3>
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

#1,543
10-01-2017, 12:09 AM
@Dr_darya
سلام
برای کشوری که دندانسازی رو از صفر شروع کنید، بهتر هستش خود شما چند کشور را انتخاب کنید و با جست و جو مشاهده کنید کدام یک برای شما مناسب‌تر است و مدرک آن در تمام دنیا معتبرتر هستش.
در ارتباط با کانادا و آمریکا مطمئن هستم که پدر شما راه بسیار سختی را در پیش دارند و اصلا به راحتی ایران نمی‌توانند درآمد و پرستیژ کاری را داشته باشند.
دلایل زیادی وجود دارد که معمولا کشورها پزشک خارجی را به راحتی قبول نمی‌کنند و حتی در کانادا و آمریکا یکی از اصول دریافت مجوز پزشکی، تحصیل در دانشگاه‌های پزشکی آن کشور هستش. یعنی نهایتا پدر شما باید دوباره وارد دانشگاه یا دانشکده شوند تا بتوانند صِرف دریافت مدرک مجوز دریافت کنند و این راه بسیار دشوار و هزینه‌بر خواهد بود. کشورهای اروپایی نیز همینطور هرچند موردی بررسی کنید شاید استثناءی وجود داشته باشد.
من به شما پیشنهاد می‌دهم اجازه بدهید پدر شما با درآمد بسیار خود و پرستیژ کاری که در ایران دارند، کشور را ترک نکنند که درآمد ایشان قطع نگردد. شما نیز به یک کشور پیشرفته برای ادامه‌ی تحصیل در یک دانشگاه پزشکی سفر کنید (شاید انگلستان انتخاب مناسبی باشد هرچند باید تحقیق کنید و بهترین گزینه را انتخاب کنید و حال این که شما شهریه پرداخت می‌کنید.)
در این حالت شما فرد مستقلی می‌شوید، مدرک معتبر پزشکی دریافت می‌کنید و درآمد خانواده هم حفض می‌شود.
البته اگر وابستگی بسیار زیادی به خانواده دارید، در ایران پزشکی را در دانشگاه های خصوصی و بین الملل ادامه بدهید و هرچند در این روش دیگر نباید به فکر رفتن از ایران (با مدرک پزشکی ایران) باشید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#1,544
10-01-2017, 12:22 AM
@aminkvr
سلام،
1. از شما گذرنامه می‌خواهند؟ تا به حال حتی یک مورد را مشاهده نکرده‌ام که برای دریافت پذیرش به گذرنامه نیاز باشد. اصل مدرک را نیز از طریق مکاتبه با ایمیل؛ با دانشگاه مورد نظر مطرح کنید که فقط مدرک موقت را دارید و بعد از پذیرش می‌توانید اصل مدرک را ارسال کنید (آلمان و ایتالیا به دلیل تعداد ایرانی‌هایی که به آن کشورها برای ادامه تحصیل رفته‌اند باید با این موضوع آشنا باشند)
2. اگر سربازی رفته‌اید که می‌توانید مشکل مدرک را حل کنید مگرنه همان راه حل بالا را انجام دهید.
3. بله، حداقل 2 توصیه نامه در بیشتر دانشگاه های دنیا برای پذیرش الزامی است (البته چک کنید، شاید موردی باشد که یک توصیه نامه نیاز داشته باشد) و بدون آن پرونده‌ی شما بررسی نمی‌شود.
اگر اساتید رغبتی به توصیه کردن شما ندارند، می‌توانید از آن ها کار دانشجویی قبول کنید یا برای آن ها کتاب یا مقاله ترجمه کنید و در عوض آن، توصیه‌نامه دریافت کنید.
برای شروع اول IELTS هستش، این موضوع که دو ماه بعد در این آزمون شرکت می‌کنید، دقیقا کدام دو ماه بعد؟ این نمره‌ از همه چیز مهمتر است، البته به دلیل محدودیت زمانی شما و احتمالا مسئله سربازی بهتر است که همه‌ی کارها را با هم پیش ببرید به این صورت که برای امتحان زبان اقدام کنید و همزمان دانشگاه مورد نظر خود را پیدا کنید و شروع کنید به مکاتبه و برآورده سازی admission requirements.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
محک
نقل قول  

آفلاین aminkvr
**
نقل قول

#1,545
11-01-2017, 01:42 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-01-2017, 01:45 PM توسط aminkvr.)
(10-01-2017, 12:22 AM)automotive نوشته: @aminkvr
سلام،
1. از شما گذرنامه می‌خواهند؟ تا به حال حتی یک مورد را مشاهده نکرده‌ام که برای دریافت پذیرش به گذرنامه نیاز باشد. اصل مدرک را نیز از طریق مکاتبه با ایمیل؛ با دانشگاه مورد نظر مطرح کنید که فقط مدرک موقت را دارید و بعد از پذیرش می‌توانید اصل مدرک را ارسال کنید (آلمان و ایتالیا به دلیل تعداد ایرانی‌هایی که به آن کشورها برای ادامه تحصیل رفته‌اند باید با این موضوع آشنا باشند)
2. اگر سربازی رفته‌اید که می‌توانید مشکل مدرک را حل کنید مگرنه همان راه حل بالا را انجام دهید.
3. بله، حداقل 2 توصیه نامه در بیشتر دانشگاه های دنیا برای پذیرش الزامی است (البته چک کنید، شاید موردی باشد که یک توصیه نامه نیاز داشته باشد) و بدون آن پرونده‌ی شما بررسی نمی‌شود.
اگر اساتید رغبتی به توصیه کردن شما ندارند، می‌توانید از آن ها کار دانشجویی قبول کنید یا برای آن ها کتاب یا مقاله ترجمه کنید و در عوض آن، توصیه‌نامه دریافت کنید.
برای شروع اول IELTS هستش، این موضوع که دو ماه بعد در این آزمون شرکت می‌کنید، دقیقا کدام دو ماه بعد؟ این نمره‌ از همه چیز مهمتر است، البته به دلیل محدودیت زمانی شما و احتمالا مسئله سربازی بهتر است که همه‌ی کارها را با هم پیش ببرید به این صورت که برای امتحان زبان اقدام کنید و همزمان دانشگاه مورد نظر خود را پیدا کنید و شروع کنید به مکاتبه و برآورده سازی admission requirements.

ممنون از جوابتون. گواهی موقت هم کارت پایان خدمت یا معافیت لازم داره، امکان این مساله هست که بشه با همون نامه دانشگاه به نظام وظیفه که نشون میده فارغ التحصیل شدم اقدام کنم؟
بعد اطلاع دارین که Syllabus رشته خودم رو از کجا می تونم پیدا کنم؟
متشکرم
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 3
#1,546
11-01-2017, 04:05 PM
@aminkvr
سلام،
بحث نظام وظیفه جدا هستش، زمانی که شما پذیرش را دریافت کردید و نامه‌ی رسمی پذیرش دانشگاه به دست شما رسید، این نامه را به دانشگاه نشان می‌دهید تا مدرک اصلی خود را دریافت کنید و با همین نامه نیز باید به نظام وظیفه رجوع کنید تا معافیت تحصیلی دریافت کنید و بتوانید گذرنامه دریافت کنید.
به دلیل اینکه از جزئیات این پروسه بی‌اطلاع هستم، لطفا موضوع‌های آزاد کردن ریز نمرات و دانشنامه از دانشگاههای سراسری (غیر از بحث هزینه ها) و سوالات پیرامون ارسال ریزنمرات و مدارک تحصیلی را مطالعه کنید تا پاسخ خود را بیابید.

برای دریافت مفاد درسی به مدیر گروه رشته‌ی خود در دانشگاه مراجعه کنید. ایشان می‌توانند فایل اصلی این مفاد (نسخه‌ی PDF یا نسخه‌ی چاپ شده) را در اختیار شما قرار دهند.
محک
نقل قول  

آفلاین rounia
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,547
23-01-2017, 05:03 PM
با سلام به همه اعضای وبسایت 

من کارشناسی حقوق دارم و معدل آنچنانی خوب ندارم ، معدل کارشناسی من 13.36 از دانشگاه پیام نور هست.
زبان انگلیسی رو تا بحال مدرک نگرفتم و آیلتس و .. ندارم ولی میتونم اگه امتحان بدم منمره 5 بگیرم و حتی کمی تلاش کنم و تا پایان سال 6 بگیرم .
سابقه کار غیر مرتبط با رشته دارم و رزومه علمی هم ندارم مثل ارسال مقاله و ...
هرچند میدونم این ها باعث میشه شانس خیلی کمی برای اخذ پذیرش داشته باشم .
ولی یه سوال دارم . اگر نمره 6 آیلتس داشته باشم و دو مقاله داخل ایران ارائه بدم آیا شانسی برای پذیرش در یکی از دانشگاه های متوسط امریکا برای من هست؟
و در ضمن برای رشته حقوق چه ازمون هایی هست؟ مثل ازمون هایی که برای مهندسی GRE و .. هست لازمه؟
چقد هزینه اپلای میشه؟
و برای اپلای اولین قدم چیه و خودم میتونم اینکارو بکنم؟
مستقیم برم سایت دانشگاه ها یا چجوریه؟
دانشگاهی هست که با این شرایط و رشته هم فاند بده؟
لطفا راهنماییم کنید
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
#1,548
24-01-2017, 08:22 AM
(23-01-2017, 05:03 PM)rounia نوشته: با سلام به همه اعضای وبسایت 

من کارشناسی حقوق دارم و معدل آنچنانی خوب ندارم ، معدل کارشناسی من 13.36 از دانشگاه پیام نور هست.
زبان انگلیسی رو تا بحال مدرک نگرفتم و آیلتس و .. ندارم ولی میتونم اگه امتحان بدم منمره 5 بگیرم و حتی کمی تلاش کنم و تا پایان سال 6 بگیرم .
سابقه کار غیر مرتبط با رشته دارم و رزومه علمی هم ندارم مثل ارسال مقاله و ...
هرچند میدونم این ها باعث میشه شانس خیلی کمی برای اخذ پذیرش داشته باشم .
ولی یه سوال دارم . اگر نمره 6 آیلتس داشته باشم و دو مقاله داخل ایران ارائه بدم آیا شانسی برای پذیرش در یکی از دانشگاه های متوسط امریکا برای من هست؟
و در ضمن برای رشته حقوق چه ازمون هایی هست؟ مثل ازمون هایی که برای مهندسی GRE و .. هست لازمه؟
چقد هزینه اپلای میشه؟
و برای اپلای اولین قدم چیه و خودم میتونم اینکارو بکنم؟
مستقیم برم سایت دانشگاه ها یا چجوریه؟
دانشگاهی هست که با این شرایط و رشته هم فاند بده؟
لطفا راهنماییم کنید

خوش آمدید...

سوالات پایه و اساسی در زمینه پذیرش در ویکی پاسخ داده شده ان... با مطالعه به قول معروف "تا حدی وارد باغ میشید"
بعد از اون سوالات ریز و جزئی تون در فروم پاسخ داده میشن...

ولی اگه بخوام کمی در مورد ابهاماتتون روشنتون کنم:

- نمره 5 ناکافی و نمره 6 لب مرز هست...

- GRE General عملا برای همه رشته ها لازم هست... مگراینکه جایی GMAT رو به اون ترجیح بدن که بیشتر در رشته های مدیریتی این اتفاق می افته...

- هزینه apply از application fee و پست مدارک (اگر لازم باشه) و report نمرات زبان شروع میشه و به هزینه های بعد از پذیرش مثل ویزا و سفر و ... ختم میشه...

- باید رشته دانشگاه های هدفتون رو مشخص کنید و به سایت مورد نظر برید و در بخش admission requirement مدارک لازم و تاریخ های مهم رو پیدا کنید...

- رزومه شما کامل نیست و بعضی قسمت هاش با اما و اگر همراهه... ولی معدل کارشناسیتون (در خوشبیانه ترین حالت) با یک نمره تخیلی GRE میشه جبران کرد... به هر حال (اگر بخوام خیلی کلی نظر بدم) اگر شانس بالقوه ای هم داشته باشید، از رنک های نه چندان خوب و اون هم بدون fund هست... توصیه من این هست که ارشد رو ایران بخونید و یه سر و سامانی به وضع بدید و بعد برای Ph.D. اقدام کنید...
نقل قول  

آفلاین bala
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,549
01-02-2017, 05:55 PM
سلام.. من ارشد ریاضی خوندم از یکی از از دانشگاه های خوب تهران و با معدل الف فارغ التحصیل شدم خواستم بپرسم آیا دانشگاهی در اروپا هستن که تایم بدن واسه زبان گرفتن تو کشور خودشون برای مقطع دکترا و مدارک اولیه رو بپذیرن واسه پذیرش یا نه؟
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#1,550
01-02-2017, 08:52 PM
(01-02-2017, 05:55 PM)bala نوشته: سلام.. من ارشد ریاضی خوندم از یکی از از دانشگاه های خوب تهران و با معدل الف فارغ التحصیل شدم خواستم بپرسم آیا دانشگاهی در اروپا هستن که تایم بدن واسه زبان گرفتن تو کشور خودشون برای مقطع دکترا و مدارک اولیه رو بپذیرن واسه پذیرش یا نه؟

سلام دوست عزیز، به آکادمیا خوش آمدید.

شرایط هر دانشگاهی برای پذیرش متفاوت هست و بهترین کار اینه که سایت دانشگاه مورد نظرتون و به خصوص دپارتمان ریاضیش رو چک کنید  و شرایط و مدارک مورد نیاز برای اپلای کردن رو بخونید تو سایتشون. در صورتی که واضح در مورد نمره زبان چیزی قید نشده بود بهترین کار ایمیل زدن به مسئول مربوطه ( graduate coordinator) دپارتمان هست و سوالتون طرح کنید. 
با توجه به تجربه شخصی من در مورد دانشگاه های اروپا، یکسری از دانشگاه ها مثل دانشگاه های آلمان دقیقا نمره زبان رو لازم می دونند ولی در آگهی پوزیشن های دکترا در کشورهایی مثل سوئد یا هلند دونستن زبان انگلیسی در سطح خوب فقط ذکر میشه و اشاره ای به مینیمم نمره خاصی نمیشه.
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (188): « قبلی 1 ... 151 152 153 154 155 156 157 158 159 ... 188 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
4 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 16-05-2025، 01:07 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی