عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا v
1 2 بعدی »
فرم DS-160

صفحه‌ها (32): « قبلی 1 ... 25 26 27 28 29 30 31 32 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
فرم DS-160
آفلاین golnazhj
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
16-06-2016, 10:08 PM
سلام دوستان من برای پر کردن بخش WORK/EDUCATION/TRAINING در فرم DS-160 مشکل دارم.
سوال اول: شغل فعلی، من جایی شاغل نیستم تا خرداد حق التدریس دانشگاه بودم. الان بایستی UNEMPLOYED بنویسم یعنی؟
یا اینکه دانشگاهی که پذیرش گرفتم TA بودنم رو ذکر کنم؟
نقل قول  

آفلاین iman7
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
16-06-2016, 10:33 PM
(16-06-2016, 10:08 PM)golnazhj نوشته: سلام دوستان من برای پر کردن بخش WORK/EDUCATION/TRAINING در فرم DS-160 مشکل دارم.
سوال اول: شغل فعلی، من جایی شاغل نیستم تا خرداد حق التدریس دانشگاه بودم. الان بایستی UNEMPLOYED بنویسم یعنی؟
یا اینکه دانشگاهی که پذیرش گرفتم TA بودنم رو ذکر کنم؟

UNEMPLOYED بزنید.
شغل منظور شغل تمام وقت دارای حقوق هست. سابقه TA رو می تونید تو رزومه بیارید.
نقل قول  

آفلاین golnazhj
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

16-06-2016, 10:41 PM
(16-06-2016, 10:33 PM)iman7 نوشته: UNEMPLOYED بزنید.
شغل منظور شغل تمام وقت دارای حقوق هست. سابقه TA رو می تونید تو رزومه بیارید.

مرسییی
برای قسمتی که explain گفته چی بنویسم؟
وقتی که سفر میکنم برای دوبی ضروریه که توی فرم بیارم؟
نقل قول  

آفلاین شری
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

16-08-2016, 03:20 AM
سلام دوستان من خیلی مستاصل شدم..
 فرم دی اس 160 رو پر کردم هفته پیش و وقت سفارت گرفتم..امروز که داشتم مدارکم رو چک میکردم به اسم مادرم برخوردم که دیدم تو شناسنامه ی من اسم قدیم مادرم هنوز هست.. ومن تو فرم دی اس اسم جدید مادرم رو وارد کردم..
از طرفب هزینه ی 160 دلاررو هم پرداخت کردم..
و باید شناسنامه رو هم ترجمه و تایید کنم
چه کاری کنم؟ ایا میشه من دوباره دی اس پر گنم؟ ای دی جدید به من خواهند داد ؟ اگر اینجور باشه که من با اپلیکنت ای دی قدیم پول رو واریز کردم..
در ضمن از اونجا که من ویزا کارت نداشتم ..مجبور شدم از دوستانم که ایدی داشتند و میتونستند استفاده کنم..یعنی موقع پرداخت فی همه چیز به  اسم ای دی خودم هست و لی از اکانت اونها

لطفا راهنمایی کنید ..
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
16-08-2016, 11:11 AM
(16-08-2016, 03:20 AM)شری نوشته: سلام دوستان من خیلی مستاصل شدم..
 فرم دی اس 160 رو پر کردم هفته پیش و وقت سفارت گرفتم..امروز که داشتم مدارکم رو چک میکردم به اسم مادرم برخوردم که دیدم تو شناسنامه ی من اسم قدیم مادرم هنوز هست.. ومن تو فرم دی اس اسم جدید مادرم رو وارد کردم..
از طرفب هزینه ی 160 دلاررو هم پرداخت کردم..
و باید شناسنامه رو هم ترجمه و تایید کنم
چه کاری کنم؟ ایا میشه من دوباره دی اس پر گنم؟ ای دی جدید به من خواهند داد ؟ اگر اینجور باشه که من با اپلیکنت ای دی قدیم پول رو واریز کردم..
در ضمن از اونجا که من ویزا کارت نداشتم ..مجبور شدم از دوستانم که ایدی داشتند و میتونستند استفاده کنم..یعنی موقع پرداخت فی همه چیز به  اسم ای دی خودم هست و لی از اکانت اونها

لطفا راهنمایی کنید ..

سلام دوست عزیز،
نگران نباشید. اول اینکه من ندیدم برای مصاحبه ترجمه شناسنامه رو بخوان، مگر اینکه متاهل باشید و برای قسمت ازدواج بخوان شناسنامه تون رو ببینند. 
با این وجود شما می تونید یه فرم DS جدید با اسم جدید مادرتون پر کنید و روز مصاحبه پرینت DS جدید رو ببرید. برای اطمینان خاطر می تونید ایمیل هم بزنید و اطلاع هم بدید که که جایی از فرم رو اشتباه کردید و فرم جدید پر کردید و روز مصاحبه می برید. من این تجربه رو خودم داشتم و فرم DS ای که روز مصاحبه بردم اونی نبود که باهاش وقت گرفته بودم.
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین شری
**
نقل قول

16-08-2016, 12:14 PM
یک مسیله دیگه هم هست . من وقت هم گرفتم و مشکل ذیق وقت دارم واسه همین نمیتونم عقب بندازم .. و اگر دی اس جدید پر کنم باید اپلیکنت جدید تشکیل بدم ووقتم میپره .. و باید ریشیدبول کنم..
به نظرتون چه کنم؟
شناسنامه مادرم رو برم با خودم نشون بدم؟
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
16-08-2016, 12:30 PM (آخرین تغییر در ارسال: 16-08-2016, 12:31 PM توسط butterfly.)
(16-08-2016, 12:14 PM)شری نوشته: یک مسیله دیگه هم هست . من وقت هم گرفتم و مشکل ذیق وقت دارم واسه همین نمیتونم عقب بندازم .. و اگر دی اس جدید پر کنم باید اپلیکنت جدید تشکیل بدم ووقتم میپره .. و باید ریشیدبول کنم..
به نظرتون چه کنم؟
نه دوست عزیز، برای پر کردن فرم DS جدید لزومی نداره اپلیکنت جدید درست کنید. برای همون سفارتی که وقت گرفتید فقط یه یه فرم جدید پر کنید و سابمیت کنید. اگر هم نمی خواهید فرم جدید پر کنید به نظرم اصلا مشکلی نیست. نهایتش اگر - تاکید می کنم اگر- افسر شناسنامه تون رو خواست و نگاه کرد بهش علت عدم تطابق رو توضیح بدید. 
حستون کاملا درک می کنم. معمولا برای پر کردن فرم و مصاحبه استرس می گیریم و حساسیت زیادی نشون می دیم. منم همین طور بودم. Smile
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
17-08-2016, 09:24 AM
(16-08-2016, 12:14 PM)شری نوشته: یک مسیله دیگه هم هست . من وقت هم گرفتم و مشکل ذیق وقت دارم واسه همین نمیتونم عقب بندازم .. و اگر دی اس جدید پر کنم باید اپلیکنت جدید تشکیل بدم ووقتم میپره .. و باید ریشیدبول کنم..
به نظرتون چه کنم؟

همون طور که butterfly گرامی توضیح دادند، اصلا جای نگرانی نیست. اگر نمی‌خواهید فرم جدید پر کنید، شناسنامه مادرتون رو با خودتون ببرید و اگر احیانا توضیحی ازتون خواستند نشون بدید و جریان رو بگید. این جور موارد اصلا جای نگرانی نداره. به نظر من کار شما درست بوده و در واقع باید اسم جدید مادرتون رو در فرم DS-160 بزنید. به هر حال، اسم قانونی ایشون در حال حاضر و در زمانی که شما برای مصاحبه قراره به سفارت برید اسم جدید ایشونه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین شری
**
نقل قول

19-08-2016, 03:31 AM
(17-08-2016, 09:24 AM)Babak نوشته: همون طور که butterfly گرامی توضیح دادند، اصلا جای نگرانی نیست. اگر نمی‌خواهید فرم جدید پر کنید، شناسنامه مادرتون رو با خودتون ببرید و اگر احیانا توضیحی ازتون خواستند نشون بدید و جریان رو بگید. این جور موارد اصلا جای نگرانی نداره. به نظر من کار شما درست بوده و در واقع باید اسم جدید مادرتون رو در فرم DS-160 بزنید. به هر حال، اسم قانونی ایشون در حال حاضر و در زمانی که شما برای مصاحبه قراره به سفارت برید اسم جدید ایشونه.

سلام دوستان 
یک مشکل دیگه به وجود اومده من در قسمت سوابق شغلی هر انچه جاا که کار کرده بودم بود از ریسرچ اسیستنت بودنم در دوران دکتری تا اینکع مثلا فلان دانشگاه ورک شاپ گذاشتم رو قید کردم برا اساس سی وی.
از طرفی در مصاحبه با استادم که از من سوال کرده بودن که ایا مدرس بودی گفتم نه به صورت افیسیال ولی به صورت پارت تایم ..که استادم پوزیشنم رو در دیس اس2019 اعلام کردند تیچینگ استاف در داخل دانشگاه و ولی ز قید نکردن کجا. 
از طرفی من در یک دانشگای که ورک شاپ برگزار کردم و تعداد کمی دانشجو جمع اوری شد  ..از اونجا که در مدتی که در ایران بودم هیچ جا زیاد منو کار نگرفت..من فقط کار توشتن مقاله و کتاب کردم..ولی بچه ها گفتن این نکته منفی هست که بگی بیکار بودی... من هم محل ادرس اخرین کارمو جایی زدم که ورک شاپ دادم..
الان که ازشون نامه میخوان به من نمیدن .. میگن شما همگار ما نبودی...و نیستی...
ولی از یک شرکت جاب افر گرفتم برای سوشال تای..که اون رو در سی وی و دی اس ذکر نکردم..چون جدید به دستم رسیده...
الان من چه کار کنم ..ایا اونها از من مدرک کاری مخوان؟
ممنو میشم کمکم کنید هرچی  بیشتر زوم میکنم بیشتر دچار شک میشم
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
19-08-2016, 08:59 AM
(19-08-2016, 03:31 AM)شری نوشته: سلام دوستان 
یک مشکل دیگه به وجود اومده من در قسمت سوابق شغلی هر انچه جاا که کار کرده بودم بود از ریسرچ اسیستنت بودنم در دوران دکتری تا اینکع مثلا فلان دانشگاه ورک شاپ گذاشتم رو قید کردم برا اساس سی وی.
از طرفی در مصاحبه با استادم که از من سوال کرده بودن که ایا مدرس بودی گفتم نه به صورت افیسیال ولی به صورت پارت تایم ..که استادم پوزیشنم رو در دیس اس2019 اعلام کردند تیچینگ استاف در داخل دانشگاه و ولی ز قید نکردن کجا. 
از طرفی من در یک دانشگای که ورک شاپ برگزار کردم و تعداد کمی دانشجو جمع اوری شد  ..از اونجا که در مدتی که در ایران بودم هیچ جا زیاد منو کار نگرفت..من فقط کار توشتن مقاله و کتاب کردم..ولی بچه ها گفتن این نکته منفی هست که بگی بیکار بودی... من هم محل ادرس اخرین کارمو جایی زدم که ورک شاپ دادم..
الان که ازشون نامه میخوان به من نمیدن .. میگن شما همگار ما نبودی...و نیستی...
ولی از یک شرکت جاب افر گرفتم برای سوشال تای..که اون رو در سی وی و دی اس ذکر نکردم..چون جدید به دستم رسیده...
الان من چه کار کنم ..ایا اونها از من مدرک کاری مخوان؟
ممنو میشم کمکم کنید هرچی  بیشتر زوم میکنم بیشتر دچار شک میشم

خیلی اوقات مدرکی  از محل کار شما نمی‌خوان. حتی اگر هم بخوان، بعیده که به خاطر همراه نداشتن مدرک محل کار شما رو رد کنند. صرف نظر  از این موضوع، سعی کنید اطلاعاتی که در فرم DS-160 می‌نویسید تا حد ممکن دقیق و درست باشه. جایی که شما ورک شاپ برگزار می‌کنید محل کار شما محسوب نمی‌شه.
این که کسی به مدت طولانی بیکار باشه، نکته منفی محسوب می‌شه، ولی فاصله چند ماه بعد از فارغ‌التحصیلی و این‌ها باعث رد شدن کسی نمی‌شه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (32): « قبلی 1 ... 25 26 27 28 29 30 31 32 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
2 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 23-05-2025، 05:43 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی