عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟

صفحه‌ها (72): « قبلی 1 ... 47 48 49 50 51 52 53 54 55 ... 72 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟
آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
21-02-2016, 08:54 AM
(21-02-2016, 02:42 AM)abyaz نوشته: سلام
من به تازگی به فکر رفتن برای ادامه تحصیل افتادم و چند سال وقفه در روند تحصیلم پیش اومد به همین خاطر اگر لطف کنید و راهنمایی کنید ممنون میشم
کارشناسی از الزهرا معدل 14.28
ارشد الکتروشیمی از خواجه نصیر معدل 15.33
رتبه اول دکترای الکتروشیمی سال 91
اما مقاله ندارم و سابقه کاری ندارم

سلام

با توجه به معدل های پایینتون برای کانادا خیلی شانس بالفعلی ندارید...

برای آمریکا باید یک نمره GRE بالای 320 یا حتی 325 داشته باشید که بتونه تا حدودی ضعف معدلتون رو cover کنه...

برای position های اروپایی ممکن هست بسته به مورد (و تطابق اون با background تون) شانس داشته باشید...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین skasmani
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
03-03-2016, 01:02 AM
سلام. ممنون میشم اگر کمکم کنید.

من 7 ارشد کامپیوتر را از  دانشگاه اصفهان در رشته مهندسی کامپیوتر هوش مصنوعی گرفتم.
الان 5 ساله هیات علمی دانشگاه هم هستم.
.
می‌خوام فاند بگیرم و 15 مقاله دارم  که دو تاش  isi با ایمپکت می باشد و 10 تا ژورنال isi و علمی پژوهشی و 3 تا کنفرانس ieee دارم
و آیلتس ۶، معدل کارشناسی 15.78 و معدل لیسانس 15.39
و نمیدونم اصلا میشه فاند گرفت یا نه.

ایا میشه پذیرش از استرالیا یا اروپا یا کانادا گرفت؟
برای کجا اقدام کنم بهتره و فاند بهتری میشه گرفت؟
نقل قول  

آفلاین iman7
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
03-03-2016, 01:58 AM
(03-03-2016, 01:02 AM)skasmani نوشته: سلام. ممنون میشم اگر کمکم کنید.

من 7 ارشد کامپیوتر را از  دانشگاه اصفهان در رشته مهندسی کامپیوتر هوش مصنوعی گرفتم.
الان 5 ساله هیات علمی دانشگاه هم هستم.
.
می‌خوام فاند بگیرم و 15 مقاله دارم  که دو تاش  isi با ایمپکت می باشد و 10 تا ژورنال isi و علمی پژوهشی و 3 تا کنفرانس ieee دارم
و آیلتس ۶، معدل کارشناسی 15.78 و معدل لیسانس 15.39
و نمیدونم اصلا میشه فاند گرفت یا نه.

ایا میشه پذیرش از استرالیا یا اروپا یا کانادا گرفت؟
برای کجا اقدام کنم بهتره و فاند بهتری میشه گرفت؟

ُسلام
برای استرالیا اسم اول بودن تو مقاله ایتم مهمیه. شما 10 تا مقاله تو ژورنال های ISI listed دارین؟ نمی دونم این مقالات رو چطور ارزیابی می کنن اما در هر حال با در نظر گرفتن مقالات ISI دارای ایمپکت و اگه اسم اول باشین تو مقالات، می تونه معدل کم را کاور کنه براتون. البته به احتمال زیاد تو گروه Go8 که دانشگاه های رده اول هستن شانستون کم باشه ولی مثلا دانشگاه Flinders به مقاله خیلی اهمیت میده. تو این سری دانشگاه ها می تونید اول با استاد تماس بگیرین و اگه اکی داد برای اسکالرشیپ دانشگاه اپلی کنین. البته باید مینیمم معدل و نمره زبان رو چک کنید - خیلی جاها ایلتس 6.5 می خوان. در مورد اعتبار مقالات کنفرانس هم نمی دونم چون رشتم این نیست. احتمالا خودتون ارزیابی بهتری دارین.
برای کانادا هم مینیمم معدل رو باید چک کنید . اگه مینیمم رو داشته باشین چون کانادا باید نظر استاد رو جلب کنی برای فاند، کار راحت تره نسبت به استرالیا.
فکر می کنم بیشترین شانس شما تو اروپا باشه با توجه به مقالات و معدل نسبتا کم. (البته تو نوشتن معدل هم معلوم نیست کدوم مال ارشده کدوم کارشناسی)
نقل قول  

آفلاین salmajun
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

10-03-2016, 01:58 AM
سلام
من فوق لیسانس شیمی معدنی هستم با معدل 17.24 از دانشگاه دامغان (سراسری)
لیسانس شیمی کاربردی با معدل 14.92 از دانشگاه فردوسی
یک مقاله ISI
آیلتس آکادمیک 7
میخوام برای دکتری اقدام کنم با فاند. کشور و دانشگاهش زیاد مهم نیست فاند میخوام. کجارو پیشنهاد میکنین؟
مرسی
نقل قول  

آفلاین elahe.mi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

13-03-2016, 05:37 PM
سلام .
لیسانس میکروبیولوژی . معدل 18.94 . ایلتس 6.5
مقاله ندارم . برای ارشد ونکوور میخوام.
دانشگاهی میشناسید که فول فاند بده تو کانادا یا کشور دیگه
نقل قول  

آفلاین salmajun
**
نقل قول

13-03-2016, 06:02 PM
کاش یه نفر جواب منو میداد
اما یه سوال کلی هم دارم. روش کلی اپلای واسه دکترا اینه که اول به استاد میل بزنیم ؟ اخه من با یه استاد مکاتبه کردم و ازم پرسید ایا از طریق سایت دانشگاه اقدام کردی یا نه. کلا لطفا راهنماییم کنید. برای اسکالرشیپ و فاند هم با استاد باید هماهنگ شد؟
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

امتیاز این پست: 1
13-03-2016, 08:46 PM
(13-03-2016, 06:02 PM)salmajun نوشته: کاش یه نفر جواب منو میداد
اما یه سوال کلی هم دارم. روش کلی اپلای واسه دکترا اینه که اول به استاد میل بزنیم ؟ اخه من با یه استاد مکاتبه کردم و ازم پرسید ایا از طریق سایت دانشگاه اقدام کردی یا نه. کلا لطفا راهنماییم کنید. برای اسکالرشیپ و فاند هم با استاد باید هماهنگ شد؟

سلام

دانشگاه های کانادا و اروپا و استرالیا در قریب به اتفاق موارد بدون تایید استاد به applicant پذیرش نمیدن.. چرا که position  متعلق به استاد هست و تایید اون هم منجر میشه به پذیرش و هم fund...
در سال های قبل خیلی از دانشگاه های آمریکا admission-committee-based عمل می کردند و استاد تا قبل از پذیرش نقشی در فرآیند نداشت... ولی الان سال به سال روند دانشگاه های آمریکایی هم داره بیش از پیش سمت سوی حالت بالا رو پیدا می کنه...

در حالت کلی حتی اگر استاد نتونه پذیرش رو قطعی کنه، تاییدش می تونه خیلی از موانع رو از سر راه فرد برداره...
به علاوه RA (به عنوان یکی از عام ترین منابع financial support) هم همیشه از طرف استاد تایید و ارائه میشه...
بنابراین باید تمام تلاشتون رو در برقراری ارتباط موفق و موثر با اساتید به کار بگیرید...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین salmajun
**
نقل قول

13-03-2016, 09:21 PM
خیلی ممنونم. در کامنت های بالاتر گفته بودند اول استاد و بعد اپلای برای اسکالرشیپ. سوال من اینه که خود استاد بورسیه رو تعیین نمیکنه؟
نقل قول  

آفلاین iman7
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
13-03-2016, 09:24 PM
(13-03-2016, 08:46 PM)Matinking نوشته: سلام

دانشگاه های کانادا و اروپا و استرالیا در قریب به اتفاق موارد بدون تایید استاد به applicant پذیرش نمیدن.. چرا که position  متعلق به استاد هست و تایید اون هم منجر میشه به پذیرش و هم fund...
در سال های قبل خیلی از دانشگاه های آمریکا admission-committee-based عمل می کردند و استاد تا قبل از پذیرش نقشی در فرآیند نداشت... ولی الان سال به سال روند دانشگاه های آمریکایی هم داره بیش از پیش سمت سوی حالت بالا رو پیدا می کنه...

در حالت کلی حتی اگر استاد نتونه پذیرش رو قطعی کنه، تاییدش می تونه خیلی از موانع رو از سر راه فرد برداره...
به علاوه RA (به عنوان یکی از عام ترین منابع financial support) هم همیشه از طرف استاد تایید و ارائه میشه...
بنابراین باید تمام تلاشتون رو در برقراری ارتباط موفق و موثر با اساتید به کار بگیرید...

براتون آرزوی موفقیت دارم

متین جان ضمن احترام ولی فکر می کنم اینکه دانشگاهه های آمریکایی از حالت کمیته پذیرش دارن به سمت استاد محوری پیش میرن درست نیست. مثال بزنم: دوستی دارم که Maryland College Park چند سال پیش دکترا خوند. ازش خواستم که رزومه منو به استادش نشون بده (اون زمان تجربه اپلی نداشتم و طبیعتا ارزیابی درستی از رزومم هم نداشتم و همین دوستان با گفتن اینکه تو تعدادی مقاله داری و نمره GRE خوب داری تشویقم می کردن به اپلی برای دانشگاه های خوبی مثل همینجا و ... - ارزیابی اونا هم با توجه به دوران خودشون یعنی 6-7 سال قبل درست بود و الان درست نیست)
استاد دوستم گفته بود که می تونه اپلی کنه ولی "جدیدا" که کمیته پذیرش نظر میده و اگه اپلیکیشنش برسه به دانشکده من می تونم نظر بدم.
همین که سالای قبل بچه ها با رزومه های به مراتب ضعیف تر پذیرش های بهتر می گرفتن هم مثالیه که قبلا استاد خیلی خوب نظر می داده و بنابراین با داشتن مثلا یه مقاله، استاد مجاب می شده به انتخاب دانشجو. تجربه دوستای من این بود که با معدل 15 و اندی در لیسانس و فوق با یه مقاله کنفرانس و GRE معمولی 1100 (معادل 305 فعلی) پذیرش فول فاند می گرفتن ولی الان اپلیکنت های خوب با تعداد مقاله بالا و معدل های مناسب هم ریجکت میشن. من فکر می کنم این هم نشونه ای هست از استاد محور بودن در قدیم و کمیته محور شدن در زمان حال.

ضمنا تعداد زیادی از بچه ها همین امسال و سال قبل با تماس با استاد نتیجه ریجکت گرفتن، که نشون میده کمیته پذیرش ردشون کرده. در حالیکه تعدادی از جمله خودم بدون تماس با استاد پذیرش و فاند گرفتن. خوب اگه استاد اینقدر تو امریکا نقش داشته حتما اپلیکنت هایی در حد من و حتی بهتر به استاد ایمیل زدن و ابراز علاقه کردن (استادا تو دانشگاه معمولی روزی 20 تا ایمیل از دانشجو می گیرن)، خوب به یکیشون جواب می داد.
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

امتیاز این پست: 5
13-03-2016, 09:38 PM (آخرین تغییر در ارسال: 13-03-2016, 10:43 PM توسط Matinking.)
(13-03-2016, 09:24 PM)iman7 نوشته: متین جان ضمن احترام ولی فکر می کنم اینکه دانشگاهه های آمریکایی از حالت کمیته پذیرش دارن به سمت استاد محوری پیش میرن درست نیست. مثال بزنم: دوستی دارم که Maryland College Park چند سال پیش دکترا خوند. ازش خواستم که رزومه منو به استادش نشون بده (اون زمان تجربه اپلی نداشتم و طبیعتا ارزیابی درستی از رزومم هم نداشتم و همین دوستان با گفتن اینکه تو تعدادی مقاله داری و نمره GRE خوب داری تشویقم می کردن به اپلی برای دانشگاه های خوبی مثل همینجا و ... - ارزیابی اونا هم با توجه به دوران خودشون یعنی 6-7 سال قبل درست بود و الان درست نیست)
استاد دوستم گفته بود که می تونه اپلی کنه ولی "جدیدا" که کمیته پذیرش نظر میده و اگه اپلیکیشنش برسه به دانشکده من می تونم نظر بدم.
همین که سالای قبل بچه ها با رزومه های به مراتب ضعیف تر پذیرش های بهتر می گرفتن هم مثالیه که قبلا استاد خیلی خوب نظر می داده و بنابراین با داشتن مثلا یه مقاله، استاد مجاب می شده به انتخاب دانشجو. تجربه دوستای من این بود که با معدل 15 و اندی در لیسانس و فوق با یه مقاله کنفرانس و GRE معمولی 1100 (معادل 305 فعلی) پذیرش فول فاند می گرفتن ولی الان اپلیکنت های خوب با تعداد مقاله بالا و معدل های مناسب هم ریجکت میشن. من فکر می کنم این هم نشونه ای هست از استاد محور بودن در قدیم و کمیته محور شدن در زمان حال.

ضمنا تعداد زیادی از بچه ها همین امسال و سال قبل با تماس با استاد نتیجه ریجکت گرفتن، که نشون میده کمیته پذیرش ردشون کرده. در حالیکه تعدادی از جمله خودم بدون تماس با استاد پذیرش و فاند گرفتن. خوب اگه استاد اینقدر تو امریکا نقش داشته حتما اپلیکنت هایی در حد من و حتی بهتر به استاد ایمیل زدن و ابراز علاقه کردن (استادا تو دانشگاه معمولی روزی 20 تا ایمیل از دانشجو می گیرن)، خوب به یکیشون جواب می داد.

سلام

شاید پاسخ من کمی بیش از حد خلاصه بود Smile
مواردی که فرمودید به دو علت عمده اتفاق می افتادن:

- profile فرد به حدی با minimum های دانشگاه فاصله داره که دپارتمان درجا اون رو reject می کنه... فرض من در پست بالا این بود که هرکس با دید درست از رزومه خودش به نحوی apply کنه که دپارتمان روی profileش خط نکشه... مثلا طبیعی هست کسی نمی تونه typically با معدل 16 از harvard پذیرش بگیره... ولو اینکه یک استاد در اونجا کارش رو بپسنده... 

- اساتید  در خیلی از مواقع به applicant های زیادی وعده و وعید میدن و نهایتا یکی رو گزینش می کنند... مجددا در پاسخ من این فرض مستتر بود که applicant با علم به اینکه از استاد جواب solidی گرفته apply می کنه... وگرنه اینکه استاد فرد بهتر رو به اون ترجیح بده باعث نمیشه concept "نظ استاد در پذیرش" از اساس زیر سوال بره...

در کل تاکید من باب این هست که ارتباط با استاد معمولا بهتر از apply بدون جلب نظر اونهاست... طبیعتا case های زیادی رو میشه متصور بود که تماس با استاد راهگشا نبوده...

ارادت
متین
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (72): « قبلی 1 ... 47 48 49 50 51 52 53 54 55 ... 72 بعدی »