عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز ترجمه مدارک سوالات مربوط به مهر دادگستری و وزارت خارجه

صفحه‌ها (21): « قبلی 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات مربوط به مهر دادگستری و وزارت خارجه
آفلاین raminz
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
03-01-2016, 06:56 PM
(03-01-2016, 06:48 PM)آدریان سابق نوشته: با درود

دوست عزیز الان مطمئن نیستم که خودتون میتونین شخصا برین برای تایید دادگستری، تا پارسال که میشد.
اون موقع کوچه پشت آتش نشانی تو میدون حسن آباد.
قبلش باید با خودتون تمبر دولتی ببرید، میتونید از دارالترجمه بگیرین.
بعد از دادگستری، باید برید توپخونه (میدون امام خمینی)، وزارت خارجه، ساختمون شماره نه بود به نظرم. از پله ها برید بالا و از گیت رد شید.
اونجا باید نوبت بگیرید، بعدا صداتون میکنند و مدارک رو میگیرند ازتون، بعدا که تایید شد ( همون روز البته ) بهتون برمیگردونن. معمولا تا آخر وقت اداریشون کارتون انجام میشه. اون موقع پول نقد هم میگرفتند، ولی شما کارت بانکی هم ببرین.
یه عکس هم هست از سایت خود وزارتخونه :
http://mfa.gov.ir/index.aspx?siteid=1&pageid=130
حسن آباد نزدیکه به اینجا، میتونین وقتی رفتین برای تایید دادگستری، بپرسین که کارتون چه قدر طول میکشه، تا شاید تونستید بیاید از ساختمون شماره 9 هم نوبت بگیرید. البته به عنوان پیشنهاد !

آقا دمت گرم، مرسی.
فقط یه سوالِ دیگه: این تمبر دولتی رو فقط از دارالترجمه ها میشه خرید؟ حتماً همون دارالترجمه ای که خودم ترجمه کردم؟ و اینکه چندتا باید بخرم؟ مثلاً من الان 5 تا مدرک پلمپ شده ترجمه شده دارم، باید 5 تا بخرم؟!
خیلی ممنون Smile
نقل قول  

آفلاین آدریان سابق
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
03-01-2016, 07:19 PM
(03-01-2016, 06:56 PM)raminz نوشته: آقا دمت گرم، مرسی.
فقط یه سوالِ دیگه: این تمبر دولتی رو فقط از دارالترجمه ها میشه خرید؟ حتماً همون دارالترجمه ای که خودم ترجمه کردم؟ و اینکه چندتا باید بخرم؟ مثلاً من الان 5 تا مدرک پلمپ شده ترجمه شده دارم، باید 5 تا بخرم؟!
خیلی ممنون Smile

خواهش میکنم.
الان دادگستری پشت هر مدرک چه قدر تمبر باطل میکنه ؟ پارسال که برا هر مدرک 20 هزارتومان ارز رایج مملکت بود. مثلا دانشنامه 20 تومن، ریزنمرات 20 تومن، به این ترتیب...
تمبر رو از خود دارالترجمه بگیرید، قیمت رو هم دارن خودشون.
اگه میخواین هر 5 سری رو تایید کنین بله دیگه، باید 5 تا 20 تومن خریداری کنین. البته عض شیوه محاسبه اش رو هم در نظر بگیرید که کم و زیاد نشه !
"و به راستی‌ که صادق هدایت، هم صادق بود و هم هدایتگر"
نقل قول  

آفلاین AlimAli
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

11-01-2016, 01:30 AM
با سلام براي هر مدرك ٤٠ هزار تؤمان تمبر نياز هست وتمبر مي تواند چاپي باشه يا نوع قديم فرق نداره چون خودم تازه ترجمه كردم
نقل قول  

آفلاین mtba
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-02-2016, 02:19 AM
سلام،
به یکی از دانشگاههای آمریکا که مدارک رسمی رو مهرو موم شده میخواد ایمیل زدم راجع به مهر دادگستری (و همینطور وزارت خارجه) که این جوابو داد:

The transcripts from Iran are issued in English from the university, in the sealed envelope.

ممنون میشم نظرتون رو بگید.
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
19-02-2016, 03:42 AM
(19-02-2016, 02:19 AM)mtba نوشته: سلام،
به یکی از دانشگاههای آمریکا که مدارک رسمی رو مهرو موم شده میخواد ایمیل زدم راجع به مهر دادگستری (و همینطور وزارت خارجه) که این جوابو داد:

The transcripts from Iran are issued in English from the university, in the sealed envelope.

ممنون میشم نظرتون رو بگید.

گفته که ریزنمراتی رو که دانشگاه به انگلیسی صادر کرده، در پاکت مهر و موم شده نیاز دارند. همون بخشی که در دانشگاه ریزنمرات انگلیسی رو صادر میکنه، ریزنمرات رو در پاکت قرار داده، روی درب پاک مهر و چسب میزنه (منظورش از sealed envelop این هستش).
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین mtba
**
نقل قول

19-02-2016, 05:10 PM
(19-02-2016, 03:42 AM)MaMi نوشته: گفته که ریزنمراتی رو که دانشگاه به انگلیسی صادر کرده، در پاکت مهر و موم شده نیاز دارند. همون بخشی که در دانشگاه ریزنمرات انگلیسی رو صادر میکنه، ریزنمرات رو در پاکت قرار داده، روی درب پاک مهر و چسب میزنه (منظورش از sealed envelop این هستش).

ممنون از جوابتون...... ولی دانشگاههای من که فقط فارسی میدن و خودم دادم ترجمه. حالا منظور من اینه که بالاخره نیاز به مهر دادگستری هست یا خیر (همینطور که تو ایمیل ارسالی ازشون سوال کرده بودم و در نهایت این جوابو به من دادن) و یا که همون مهر رسمی دارالترجمه کافیه؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
19-02-2016, 11:36 PM
(19-02-2016, 05:10 PM)mtba نوشته: ممنون از جوابتون...... ولی دانشگاههای من که فقط فارسی میدن و خودم دادم ترجمه. حالا منظور من اینه که بالاخره نیاز به مهر دادگستری هست یا خیر (همینطور که تو ایمیل ارسالی ازشون سوال کرده بودم و در نهایت این جوابو به من دادن) و یا که همون مهر رسمی دارالترجمه کافیه؟

تجربه شخصی من و بسیاری از دوستانم این بوده که همون ریزنمرات ترجمه شده توسط دارالترجمه رسمی، کفایت میکنه (اطلاعات من در مورد دانشگاه های امریکاست).
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین mtba
**
نقل قول

10-03-2016, 12:03 AM
دوستان سلام،

نمیدونم اینجا مربوط به این سوال میشه یا نه...... 
دارالترجمه ریز نمره و دانشنامه رو با هم پلمپ کرده(دادگستری و خارجه) و نه به صورت جدا..... واسه آلمان کسی اطلاع داره که مشکل پیش میاد یا نه؟

ممنون
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

10-03-2016, 12:57 PM
(10-03-2016, 12:03 AM)mtba نوشته: دوستان سلام،

نمیدونم اینجا مربوط به این سوال میشه یا نه...... 
دارالترجمه ریز نمره و دانشنامه رو با هم پلمپ کرده(دادگستری و خارجه) و نه به صورت جدا..... واسه آلمان کسی اطلاع داره که مشکل پیش میاد یا نه؟

ممنون
مشکلی نیست. دانشگاه ها معمولا ریزنمرات و دانشنامه، هردو رو میخوان.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین yadestan
**
نقل قول

16-05-2016, 07:18 PM
سلام دوستان
من اکنون حدود ۱۰ ماه هست که امریکا هستم. مدارک ارایش و پیرایش از ایران دارم و الان ترجمه شده است. فقط نمیدونم اگر اینجا بخواهم ازون مدارک استفاده کنم، نیازی به مهر دادگستری و مهر وزارت امور خارجه هست یا خیر !
ممنون میشم راهنماییم کنین
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (21): « قبلی 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 21-05-2025، 08:27 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی