عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز ترجمه مدارک سوالات مربوط به مهر دادگستری و وزارت خارجه

صفحه‌ها (21): « قبلی 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 21 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات مربوط به مهر دادگستری و وزارت خارجه
آفلاین جهان وحیدی
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
01-10-2015, 08:32 PM
البته در مورد ترجمه دوم (المثنی) باید بدونید که دادگستری هزینه اون رو 40 درصد تعیین کرده یعنی اگه بار اول 100 تومان دادید، بار دوم (بشرط رجوع به همون دفتر) باید 40 تومن بدید
نه اینکه زانو زده باشم... نه... فقط تنهایی کمی سنگین است....
نقل قول  

آفلاین gene
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
29-10-2015, 11:36 AM
سلام یه سوالی داشتم من مدارکم را دادم داراترجمه ترجمه کرده مهر دادگستری هم خورده(ریز نمرات و دانشنامه های لیسانس و فوق لیسانسم را)دو تا سوال دارم اولا شنیدم که مدارک باید مهر وزارت علوم داشته باشه ایا منظور همان مدارک فارسی قبل از ترجمه است یا اینکه الان باید این مدارک را دوباره بفرستم وزارت علوم؟و سوال دوم اینکه مدارک من مهر وزارت خارجه ندارن ایا اینمهر برای همه کشور ها ضروریه؟اگه نه کدامها نیاز به این مهر دارن ؟و برای گرفتن این مهر باید چی کار کنم؟با تشکر
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

29-10-2015, 11:40 AM
(29-10-2015, 11:36 AM)gene نوشته: سلام یه سوالی داشتم من مدارکم را دادم داراترجمه ترجمه کرده مهر دادگستری هم خورده(ریز نمرات و دانشنامه های لیسانس و فوق لیسانسم را)دو تا سوال دارم اولا شنیدم که مدارک باید مهر وزارت علوم داشته باشه ایا منظور همان مدارک فارسی قبل از ترجمه است یا اینکه الان باید این مدارک را دوباره بفرستم وزارت علوم؟و سوال دوم اینکه مدارک من مهر وزارت خارجه ندارن ایا اینمهر برای همه کشور ها ضروریه؟اگه نه کدامها نیاز به این مهر دارن ؟و برای گرفتن این مهر باید چی کار کنم؟با تشکر

درود

بدون تایید وزارت علوم چطور ترجمه شده؟! (اصلا به این سوال نمیشه جواب داده شما از اول به اخر میایید!) دارالترجمه رسمی ترجمه کرده!؟ بدون تایید وزارت علوم مدارک ترجمه رسمی نمیشن.
خیر برای بعضی کشورها لازم نیست. مثلا آمریکا اصلا نمیشناسه این رو. اینکه کدامها باید به  دانشگاه و سایت مربوطش مراجعه و یا بپرسید. مگه میشه اینجا اسم 100000 هزار دانشگاهی رو که مهر نیاز دارن رو آورد. کشورهای اروپایی اکثرا میخوان.
برای گرفتن همون دارالترجمه و یا خودتون برید وزارت امور خارجه ادرسش رو گذاشتم تو یه تاپیکی مهر رو بگیرین. بهتره خودتون ببرین. هر چند خیلی گرون شده شنیدم.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین gene
**
نقل قول

29-10-2015, 11:47 AM
مدارک فارسی مهر وزارت علوم خورده سوال بنده اینه که همون کافیه یا نه؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
29-10-2015, 11:48 AM (آخرین تغییر در ارسال: 29-10-2015, 11:49 AM توسط Torkan.)
(29-10-2015, 11:47 AM)gene نوشته: مدارک فارسی مهر وزارت علوم خورده سوال بنده اینه که همون کافیه یا نه؟

درود

بله چرا کافی نباشه! ترجمه دیگه نیازی به تایید وزارت علوم نداره که! مهر وزارت خارجه روی مدرک ترجمه شده میخوره.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین giga
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

29-10-2015, 08:57 PM
سلام برای ترجمه دانشنامه دانشگاههای مثل دانشگاه تهران دانشنامه رو باید ببریم دارالترجمه یا وزارت علوم یا خود دانشگاه ترجمه می کنه؟  و یه سوال دیگه دارم؟ آیا  کارنامه افیشیال که داشنگاه تهران میده نیاز داره که مهر وزارت خارجه و دادگستری بخوره؟ منظ.رم اینه که دوستانی که کارنامه افشیال گرفتند اونو همینجوری فرستادن یا بردن دارالترجمه یا جاهایی مثل این تا مهر وزارت رو بگیرن؟ با تشکر
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 11
30-10-2015, 12:37 AM
(29-10-2015, 08:57 PM)giga نوشته: سلام برای ترجمه دانشنامه دانشگاههای مثل دانشگاه تهران دانشنامه رو باید ببریم دارالترجمه یا وزارت علوم یا خود دانشگاه ترجمه می کنه؟  و یه سوال دیگه دارم؟ آیا  کارنامه افیشیال که داشنگاه تهران میده نیاز داره که مهر وزارت خارجه و دادگستری بخوره؟ منظ.رم اینه که دوستانی که کارنامه افشیال گرفتند اونو همینجوری فرستادن یا بردن دارالترجمه یا جاهایی مثل این تا مهر وزارت رو بگیرن؟ با تشکر

سلام،
برای ترجمه دانشنامه و ریزنمرات باید ابتدا مراحل تایید شدن مدرک از طرف وزارت علوم طی کنید و بعد  از اینکه مدارکتون مهر تایید خورد ببرید دارالترجمه برای ترجمه. دادگستری و وزارت خارجه فقط مدارک ترجمه شده دارالترجمه ها رو مهر می زنند. مهر دادگستری و وزارت خارجه روی مدارک برای همه دانشگاه ها لازم نیست و اگه دانشگاهی همون ترجمه دانشگاه یا دارالترجمه رو قبول داره نیازی به مهرهای دادگستری و وزارت خارجه ندارید.
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین Abyss
نقل قول

12-11-2015, 10:43 PM
دوستان من شنیدم برای آمریکا مهر دادگستری لازم نیست. یعنی اگه مترجم کارنامه ی من رو مهر کنه و به صورت پلمپ بفرسته دانشگاه قبول می کنه ؟ 
دانشگاه ها فقط untouched  بودن مدارک براشون مهمه
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
13-11-2015, 12:01 PM
(12-11-2015, 10:43 PM)Abyss نوشته: دوستان من شنیدم برای آمریکا مهر دادگستری لازم نیست. یعنی اگه مترجم کارنامه ی من رو مهر کنه و به صورت پلمپ بفرسته دانشگاه قبول می کنه ؟ 
دانشگاه ها فقط untouched  بودن مدارک براشون مهمه

امریکا مهر دادگستری نمی خواهد ولی اگر خود دانشگاه مدارکتون بفرسته بهتر خواهد بود.
نقل قول  

آفلاین Abyss
نقل قول

13-11-2015, 03:27 PM
سوال دیگه ی من اینه که بعضی از دانشگاه مدارک اصلی من رو می خوان به همراه ترجمه و بعد هم اشاره می کنند که مدارکم رو پس نخواهند داد. این خیلی برای من عجیبه من مگه می تونم چند مدرک اصلی داشته باشم و بفرستم برای چند دانشگاه؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (21): « قبلی 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 21 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 28-06-2025، 02:31 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی