عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا

صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 180 181 182 183 184 185 186 187 188 ... 224 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.91 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا
آفلاین over
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#1,831
13-01-2016, 11:21 PM (آخرین تغییر در ارسال: 13-01-2016, 11:22 PM توسط over.)
(13-01-2016, 02:37 PM)iman7 نوشته: بله
دانشگاه رنک پایین تو امریکا هم شناخته شده تر هست تا دانشگاه های ما. بنابراین گرفتن ارشد از امریکا خیلی کمک میکنه برای مقطع بعدی.
دوست من ارشد رو رفت  Southern Illinois Edwardsville  که یه دانشگاه Not Ranked هست. (اصلا شعبه Southern Illinois Carbondale هست) و برای دکترا رفت Maryland College park - کارشناسی رو ایران خوند با معدل حدود 13. شما کسی رو سراغ دارید که شرایط معدل کارشناسیش انقدر کم باشه و رفته باشه دانشگاه Top20؟ خوب واضحه که ارشد تو آمریکا کمکش کرده که بره دانشگاه خوب.

خیلی متشکر از عزیزانی که به سوالات جواب دادند
من اطلا عاتی رو که شما گفته بودید به  دوستم گفتم و ایشون هم از تمامی شما تشکر کرد و خواهش کرده درباره ی دانشگاه های زیر با توجه به شرایطش نظرتون رو بگید:
Northwestern University
University of Texas Austin
University of Southern California
University of Florida
University of Arizona
Texas A&M University College Station
University of Virginia
برای انسان های برزگ بن بستی وجود ندارد ، یا راهی خواهند یافت ( پیدا میکنند ) ، یا راهی خواخند ساخت (می سازند ) .
همه ی انسان های می توانند آدم بزرگی باشند ، به خودت باور داشته باش.
نقل قول  

آفلاین iman7
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#1,832
14-01-2016, 01:22 AM
(13-01-2016, 11:21 PM)over نوشته: خیلی متشکر از عزیزانی که به سوالات جواب دادند
من اطلا عاتی رو که شما گفته بودید به  دوستم گفتم و ایشون هم از تمامی شما تشکر کرد و خواهش کرده درباره ی دانشگاه های زیر با توجه به شرایطش نظرتون رو بگید:
Northwestern University
University of Texas Austin
University of Southern California
University of Florida
University of Arizona
Texas A&M University College Station
University of Virginia

Northwestern , Austin و USC رو توصیه نمی کنم.
نقل قول  

آفلاین dokhtare khob
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,833
14-01-2016, 02:52 PM
باسلام  من لیسانس حقوق ازدانشگاه آزاد با معدل 18/06 دارم درحال گذراندن زبان هستم و احتمالا اردیبهشت آیلتس بگیرم میخواستم ببینم ازدانشگاه کالیفرنیا لس آنجلس میتونم درمقطع ارشد حقوق بین الملل یا تجارت بین الملل پذیرش بگیرم 
یا اصلا تغییر رشته بدم و درمقطع کارشناسی برای پزشکی پذیرش بگیرم معدل پیش دانشگاهیم 19/28بوده و دیپلم 18 
کلا میتونم توامریکا یه دانشگاه خوب پذیرش بگیرم یا نه
ممنون
نقل قول  

آفلاین Atlantis
نقل قول

#1,834
16-01-2016, 09:50 AM
@iman7 نوشته:
سلام
مهندسی شیمی NC state فکر کنم top20 باشه. ضمنا همه پذیرفته شدگان رو فاند میده یعنی پذیرش بی فاند نداره مگه اینکه خود ادم متقاضی بشه پس رقابت بسیار شدیده. اگه دانشگاهی اول تعدادی رو پذیرفته اعلام کنه بعد برای فاند رقابت کنن باز ممکنه ادم با داشتن مقاله بتونه نظر استادو جلب کنه - البته به شرطی که باز بتونه مرحله اول رو رد کنه - ولی اینجا عملا مثل top10 هست. 
توصیه می کنم جای دیگه ای رو انتخاب کنید.

ممنون. من الان Northeastern رو انتخاب کردم. آیا مهندسی شیمی این دانشگاه هم به همون اندازه رقابتی هست؟
When life gives you lemons, make lemonade
نقل قول  

آفلاین iman7
نقل قول

امتیاز این پست: 3
#1,835
16-01-2016, 10:50 AM
(16-01-2016, 09:50 AM)Atlantis نوشته: @iman7 نوشته:
سلام
مهندسی شیمی NC state فکر کنم top20 باشه. ضمنا همه پذیرفته شدگان رو فاند میده یعنی پذیرش بی فاند نداره مگه اینکه خود ادم متقاضی بشه پس رقابت بسیار شدیده. اگه دانشگاهی اول تعدادی رو پذیرفته اعلام کنه بعد برای فاند رقابت کنن باز ممکنه ادم با داشتن مقاله بتونه نظر استادو جلب کنه - البته به شرطی که باز بتونه مرحله اول رو رد کنه - ولی اینجا عملا مثل top10 هست. 
توصیه می کنم جای دیگه ای رو انتخاب کنید.

ممنون. من الان Northeastern رو انتخاب کردم. آیا مهندسی شیمی این دانشگاه هم به همون اندازه رقابتی هست؟

سلام
نه به اندازه NC State ولی کلا بوستون هم شهر پرطرفداریه و اپلیکنت زیاد داره
نقل قول  

آفلاین miss_sama
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,836
23-01-2016, 02:52 AM
باسلام. من لیسانس میکروبیولوژی از دانشگاه ازاد اصفهان معدل 13.40 و ارشد میکروبیولوژی معدل 17.30 از دانشگاه ازاد اصفهان. 30 ساله هستم.سه تا مقاله isi دارم البته اسم خودم توی هیچ کدوم اول نیست و نویسنده مسول نیستم. 2 تا علمی پژوهشی دوتا کنگره بین الملل . و کارای پژوهشی در دانشگاه علوم پزشکی دارم انجام میدم خودم مجری هستم. تافل 80 دارم جی ار ای ندارم شانس پذیرشم برای دکترای میکروبیولوژی کجاست . کارگاهای پی سی ار و چندتا کارگاه دیگه هم دارم ممنون میشم کمک کنید شآنس پذیرشم کجا ها بیشتر هست
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#1,837
23-01-2016, 10:21 AM
(23-01-2016, 02:52 AM)miss_sama نوشته: باسلام. من لیسانس میکروبیولوژی از دانشگاه ازاد اصفهان معدل 13.40 و ارشد میکروبیولوژی معدل 17.30 از دانشگاه ازاد اصفهان. 30 ساله هستم.سه تا مقاله isi دارم البته اسم خودم توی هیچ کدوم اول نیست و نویسنده مسول نیستم. 2 تا علمی پژوهشی دوتا کنگره بین الملل . و کارای پژوهشی در دانشگاه علوم پزشکی دارم انجام میدم خودم مجری هستم. تافل 80 دارم جی ار ای ندارم شانس پذیرشم برای دکترای میکروبیولوژی کجاست . کارگاهای پی سی ار و چندتا کارگاه دیگه هم دارم  ممنون میشم کمک کنید شآنس پذیرشم کجا ها بیشتر هست

سلام

با این معدل کارشناسی، بدون یک نمره عالی GRE نه تنها شانسی برای fund نخواهید داشت بلکه برای پذیرش هم دستتون به شدت بسته خواهد شد...
حتی توصیه اکید من این هست GRE Subject Biology رو هم در دستور کار قرار بدید... بعید نیست از دید اساتید هدف و admission committee معدل پایین شما عقبه تحصیلی و دانش پایه شما رو زیر سوال ببره و اساسا مانع qualified شدن شما در گرماگرم رقابت بشه... نمره بالای 90 درصد در این آزمون می تونه به لحاظ تکنیکی ثابت کنه که دانش شما بالاتر از چیزی هست که معدلتون نشون میده... 

به پشتوانه نمراتی که عزض کردم و مشخص شدن اونها میشه دقیق تر در مورد دانشگاه های هدف نظر داد...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین zahmat
**
نقل قول

#1,838
23-01-2016, 09:14 PM (آخرین تغییر در ارسال: 23-01-2016, 10:41 PM توسط zahmat.)
(13-01-2016, 02:37 PM)iman7 نوشته: بله
دانشگاه رنک پایین تو امریکا هم شناخته شده تر هست تا دانشگاه های ما. بنابراین گرفتن ارشد از امریکا خیلی کمک میکنه برای مقطع بعدی.
دوست من ارشد رو رفت  Southern Illinois Edwardsville  که یه دانشگاه Not Ranked هست. (اصلا شعبه Southern Illinois Carbondale هست) و برای دکترا رفت Maryland College park - کارشناسی رو ایران خوند با معدل حدود 13. شما کسی رو سراغ دارید که شرایط معدل کارشناسیش انقدر کم باشه و رفته باشه دانشگاه Top20؟ خوب واضحه که ارشد تو آمریکا کمکش کرده که بره دانشگاه خوب.

با توجه به نظر بالا
دوستان اگه ادم به دانشگاه رنک 20 تا 30 کانادا(حدودا 500 تا 700 دنیا) بره برای ارشد بهتره برای پذیرش در Top20 یا ارشد رو مثلا از دانشگاه تهران بگیره؟( یعنی کانادا هم می تونه همون تاثیر رو داشته باشه؟)
نقل قول  

آفلاین iman7
نقل قول

امتیاز این پست: 3
#1,839
24-01-2016, 12:10 AM
به نظر من کانادا هم شناخته شده تره. اما میشه بگید منظورتون کدوم دانشگاه کاناداس؟
نقل قول  

آفلاین zahmat
**
نقل قول

#1,840
24-01-2016, 09:11 AM
مثلا دانشگاه های 20 تا 30 این لینک؟

http://www.webometrics.info/en/north_america/canada
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر