11-09-2015, 06:41 PM
با سلام
اول باید تشکر کنم از بعضی از دوستان در این فروم که واقعا بدون هیچ توقعی راهنممایی میکنند به خصوص کاربر M1KE که واقعا بیشتر جواب ها از ایشون بوده
اگه دوستان بتونند یه راهنمایی به من بکنند ممنون میشم
, من طاها حدود 27 سالمه و سربازی هم رفتم تا حالا ازدواج نکردم, با یه خانومی آشنا شدم, ایشون حدود 38 سال و یه بار ازدواج کرده و ایشون شهروند آمریکا هستن و حدود 10 سالی هست که طلاق گرفته, بیشتر از 5 ماهه که با هم از طریق ایمیل و اسکایپ در تماسیم, کاملا همدیگرو شناختیم و قصد ازدواج داریمو حدود 3 ماهه دیگه قراره بیاد ارمنستان و با هم اونجا ازدواج کنیم و بعدش ایشونبعد از 10 روز برگردن آمریکا, من کاملا مبحث های این فروم رو خوندم و سوالی درباره نحوه انجام پروسه ندارم, اما با توجه به این که سن ایشون حدود 12 سال از من بیشتره, ممکنه مشکلاتی فراهم بشه, خب به نظر شما اول ازدواج کنیم یا نامزد؟ اگه ازدواج کنم به صورت رسمی بعد از اون با توجه به این که ایشون باید برگردن آمریکا اونوقت مشکلی پیش نمیاد؟ یعنی چه مدرکی بادی به افسر نشون بدیم به غیر از عقد نامه رسمی؟برای ویزای من؟ من مطمئنم که در نهیات به آمریکا میرم چون ما وقعا عشق همیم بنابر این تنها چیزی که من ندارم زمانه, سوال دوم من اینه کجا میتونیم عقد بین المللی کنیم؟ ترکیه یا ارمنستان؟ اگه بتونین یک جایی هم معرفی کنید, ممنون میشم
اول باید تشکر کنم از بعضی از دوستان در این فروم که واقعا بدون هیچ توقعی راهنممایی میکنند به خصوص کاربر M1KE که واقعا بیشتر جواب ها از ایشون بوده

اگه دوستان بتونند یه راهنمایی به من بکنند ممنون میشم