09-06-2015, 11:04 AM
(08-06-2015, 01:46 AM)'مهمان' نوشته: پست های این تاپیک رو خوندم و از تمامی دوستان پاسخ دهنده بابت انتقال اطلاعات مفید سپاسگذارم.
من و همسرم در مقطع phd در حال تحصیل هستیم. یکی از خویشاوندان بنده در اینجا CEO شرکتی هستند که کاملا در ارتباط با رشته ی تحصیلی همسرم فعالیت می کنند، اگر همسرم بواسطه ی این شرکت H-1B رو اخذ کند و من نتونم کار پیدا کنم شرایط چگونه می شود؟ آیا اگر بنده F2 یا H4 رو بگیرم می تونم پست داک یا مقطع تحصیلیِ دیگری شروع کنم یا بهتر است قبل از به پایان رسیدن دوره برای مقطع بعدی اقدام کنم؟ سوال بعدی اینکه اگر قبل از اتمام یا در مهلت قانونیِ بعد از اتمام دوره phd در برنامه ی دیگری accept شوم، تحصیل بلامانع است یا خیر؟
پیشاپیش ممنون بابت راهنمایی دوستان
سوالهای شما چندان به اقامت دائم امریکا مرتبط نیست. لطفا از موضوعات مناسب برای سوالهاتون استفاده کنید.
اگر همسر شما H-1B بگیرند و شما نتونید کار پیدا کنید، شما میتونید H-4 بگیرید، ولی با ویزای H-4 نمیتونید پست داک باشید یا ادامه تحصیل بدید. در این صورت باید اول ویزا H-4 رو به ویزای دیگری مثل F-1 تغییر بدید و بعد ادامه تحصیل بدید. ویزا F-2 هم شرایط مشابهی داره و شما اول باید اون رو به ویزای دیگری مثل F-1 تغییر بدید و بعد ادامه تحصیل بدید.
اگر در مدت قانونی بعد از دکترا کار یا پستداک و غیره پیدا کنید، میتونید ادامه بدید ولی باید تغییرات لازم رو در ویزاتون بدید. ویزای فعلی شما احتمال زیاد ویزا F-1 هست که برای حضور در دوره دکترا در دانشگاه فعلی صادر شده و در صورت تغییر این شرایط باید به USCIS اطلاع بدید و مراحل لازم رو طی کنید.
اگر همسر شما H-1B بگیرند و شما نتونید کار پیدا کنید، شما میتونید H-4 بگیرید، ولی با ویزای H-4 نمیتونید پست داک باشید یا ادامه تحصیل بدید. در این صورت باید اول ویزا H-4 رو به ویزای دیگری مثل F-1 تغییر بدید و بعد ادامه تحصیل بدید. ویزا F-2 هم شرایط مشابهی داره و شما اول باید اون رو به ویزای دیگری مثل F-1 تغییر بدید و بعد ادامه تحصیل بدید.
اگر در مدت قانونی بعد از دکترا کار یا پستداک و غیره پیدا کنید، میتونید ادامه بدید ولی باید تغییرات لازم رو در ویزاتون بدید. ویزای فعلی شما احتمال زیاد ویزا F-1 هست که برای حضور در دوره دکترا در دانشگاه فعلی صادر شده و در صورت تغییر این شرایط باید به USCIS اطلاع بدید و مراحل لازم رو طی کنید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.