عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
1 2 بعدی »
گرفتن اقامت دائم (گرین کارت) امریکا بعد از اتمام تحصیلات

صفحه‌ها (12): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گرفتن اقامت دائم (گرین کارت) امریکا بعد از اتمام تحصیلات
آفلاین lavender
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 7
06-12-2014, 07:26 PM
(14-11-2014, 09:33 PM)reza_1st نوشته:
ویزای کار که نه، ولی اون چیزی که مد نظر شماست احتمالاً OPT هست که یه سال اجازه کار تو آمریکا، بعد از فارغ‌التحصیلیه. و البته یکم شرایطش متفاوته با ویزای کار. برای اطلاعت بیشتر اینجا رو ببینین.
موفق باشین

وقتی opt دارید فقط ۹۰ روز از یک سال رو می تونید کار نداشته باشید. در اصل ۹ ماه باید کار داشته باشید. اینجوری نیست که ۱سال بعد از فارغ التحصیلی بتونید بیکارباشید.
این روزها ﻫﻤﻪ ﺧﯿﺎﻟﻢ ﺷﺪﻩ ﻗﺪﻡ ﺯﺩﻥ ﺩﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﺗﻮ ...  ﺑﺒﯿﻨﻢ ... ﮐﻔﺶﻫﺎﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﺫﯾﺘﺖ ﻧﻤﯽ ﮐﻨد؟ ツ

گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/ گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم
[align=right]
♥♫ listen ♥♫ L
نقل قول  

آفلاین پويان
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-03-2015, 06:56 PM
درود
من ليسانس مکانيک شريف ( البته با معدل بسيار پايين) دارم و قصد دارم براى جبران ارشد رو هم همينجا بخونم و بعدش براى پذىرش در رشته mba اقدام کنم کنم. يه سوال اساسى اينه که آيا براى اين رشته کمک هزينه مالى داده ميشه يا نه؟ چون بسيار شنيدم که نميدن.درضمن ميخواستم بدونم از زمانى که من براى تحصيل وارد آمريکا ميشم حدودن چه مدت طول ميکشه تا من بتونم گرين کارت بگيرم و به ايران سفر کنم؟ (درمورد کانادا چطور)
آمريکا راحت تر اقامت ميده يا کانادا؟

سپاس از پاسختون
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 6
21-03-2015, 11:28 PM
(19-03-2015, 06:56 PM)'پويان' نوشته: درود
من ليسانس مکانيک شريف ( البته با معدل بسيار پايين) دارم و قصد دارم براى جبران ارشد رو هم همينجا بخونم و بعدش براى پذىرش در رشته mba اقدام کنم کنم. يه سوال اساسى اينه که آيا براى اين رشته کمک هزينه مالى داده ميشه يا نه؟ چون بسيار شنيدم که نميدن.درضمن ميخواستم بدونم از زمانى که من براى تحصيل وارد آمريکا ميشم حدودن چه مدت طول ميکشه تا من بتونم گرين کارت بگيرم و به ايران سفر کنم؟ (درمورد کانادا چطور)
آمريکا راحت تر اقامت ميده يا کانادا؟
سپاس از پاسختون

سوال اول شما در مورد گرفتن کمک هزینه به این موضوع مرتبط نیست. می‌تونید سوال رو در موضوع مناسب مطرح کنید تا دوستان پاسخ بدند.
شما در طول تحصیل نمی‌تونید در امریکا گرین کارت بگیرید. اگر به پست‌های اول همین موضوع مراجعه کنید، می‌بینید که گرفتن گرین کارت به چه صورت هست. با فرض این که تحصیل شما دو سال طول بکشه و بلافاصله کار پیدا کنید و شرکتی که براش کار می‌کنید بلافاصله برای شما درخواست گرین کارت کنه، حدود ۴ سال طول خواهد کشید که بعد از ورود به امریکا گرین کارت بگیرید.

شرایط دریافت اقامت در کانادا کاملا متفاوته. برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد کانادا می‌تونید به انجمن مهاجرت به کانادا مراجعه کنید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین jay
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

04-04-2015, 09:57 PM
با سلام خدمت دوستان عزیز
من زیاد تجربه ای در این کار ندارم.اما این مطالب رو که خوندم یک سوالی برام مطرح شد.
اینطور که معلومه کسی که از آمریکا پذیرش می گیره باید در مصاحبه وانمود کنه که فقط برای درس خوندن می خواد بره و اگر بگه که می خوام بعد از درس هم اونجا بمونم ردش می کنند.
اما سوالم اینجاست که ما که واقعا می خواهیم بعد از اتمام دکترا در آمریکا بمانیم و اقامت بگیریم باید چه کنیم؟اگر لازمه گرفتن ویزای دانشجویی برگشت به ایران بعد از اتمام دکترا باشد که تمام آرزویمان به باد میرود! در کل  چه راهی هست که بتوان بعد از اتمام دکترا اقامت دائم آمریکا را گرفت؟
اگر سوالم را در مکان اشتباهی درج شده خواهشا بنده را راهنمایی کنید.باتشکر
We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the Universe. That makes us something very special
Stephen Hawking

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 7
08-04-2015, 12:19 PM (آخرین تغییر در ارسال: 08-04-2015, 12:20 PM توسط Babak.)
(04-04-2015, 09:57 PM)'jay' نوشته: با سلام خدمت دوستان عزیز
من زیاد تجربه ای در این کار ندارم.اما این مطالب رو که خوندم یک سوالی برام مطرح شد.
اینطور که معلومه کسی که از آمریکا پذیرش می گیره باید در مصاحبه وانمود کنه که فقط برای درس خوندن می خواد بره و اگر بگه که می خوام بعد از درس هم اونجا بمونم ردش می کنند.
اما سوالم اینجاست که ما که واقعا می خواهیم بعد از اتمام دکترا در آمریکا بمانیم و اقامت بگیریم باید چه کنیم؟اگر لازمه گرفتن ویزای دانشجویی برگشت به ایران بعد از اتمام دکترا باشد که تمام آرزویمان به باد میرود! در کل  چه راهی هست که بتوان بعد از اتمام دکترا اقامت دائم آمریکا را گرفت؟
اگر سوالم را در مکان اشتباهی درج شده خواهشا بنده را راهنمایی کنید.باتشکر

راستش کار سفارت در هنگام مصاحبه ویزای دانشجویی و بعد اقدام‌های خود دولت امریکا و سعی در نگه داشتن فارغ‌التحصیلان دانشگاه با هم در نتاقض هستند، اما متاسفانه مساله‌ایه که وجود داره. به هر حال، موقع اقدام برای ویزای دانشجویی، مصاحبه کننده شما نباید بشنوه که شما می‌خواهید در امریکا بمونید، اما در صورت تحصیل در امریکا، راه‌های زیادی هست که شما در امریکا به صورت قانونی بمونید و اقامت دائم بگیرید.
پست شما الان به موضوع مناسب منتقل شده. اگر پست‌های اول همین موضوع رو بخونید، راه گرفتن اقامت دائم بعد از تحصیل از طریق پیدا کردن کار در امریکا توضیح داده شده. روش کاری مرسوم‌ترین روش گرفتن اقامت دائم در امریکا بعد از فارغ‌آلتحصیلیه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین sheyda2000
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

17-04-2015, 10:38 PM
دوستان کسی از اینکه هزینه دریافت گرین کارت از طریق ویزای کاری چقدر میشه رو میدونه لطفا اطلاع بدید ؟ 
ممنون 
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 6
22-04-2015, 10:13 AM
(17-04-2015, 10:38 PM)'sheyda2000' نوشته: دوستان کسی از اینکه هزینه دریافت گرین کارت از طریق ویزای کاری چقدر میشه رو میدونه لطفا اطلاع بدید ؟ 
ممنون 

معمولا گرین کارد کاری رو از طریق وکیل یا شرکت‌هایی که وکلای زیادی دارند انجام می‌دند و به همین خاطر به قیمت وکیل یا اون شرکت خیلی بستگی داره. چیزی که من شنیده‌ام رقم معمولا بین ۵ تا ۱۵ هزار دلاره. خیلی اوقات شرکتی که براش کار می‌کنید این هزینه رو متقبل می‌شه و شما چیزی پرداخت نمی‌کنید.

نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

08-06-2015, 01:46 AM
پست های این تاپیک رو خوندم و از تمامی دوستان پاسخ دهنده بابت انتقال اطلاعات مفید سپاسگذارم.

من و همسرم در مقطع phd در حال تحصیل هستیم. یکی از خویشاوندان بنده در اینجا CEO شرکتی هستند که کاملا در ارتباط با رشته ی تحصیلی همسرم فعالیت می کنند، اگر همسرم بواسطه ی این شرکت H-1B رو اخذ کند و من نتونم کار پیدا کنم شرایط چگونه می شود؟ آیا اگر بنده F2 یا H4 رو بگیرم می تونم پست داک یا مقطع تحصیلیِ دیگری شروع کنم یا بهتر است قبل از به پایان رسیدن دوره برای مقطع بعدی اقدام کنم؟ سوال بعدی اینکه اگر قبل از اتمام یا در مهلت قانونیِ بعد از اتمام دوره phd در برنامه ی دیگری accept شوم، تحصیل بلامانع است یا خیر؟

پیشاپیش ممنون بابت راهنمایی دوستان
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
09-06-2015, 11:04 AM
(08-06-2015, 01:46 AM)'مهمان' نوشته: پست های این تاپیک رو خوندم و از تمامی دوستان پاسخ دهنده بابت انتقال اطلاعات مفید سپاسگذارم.
من و همسرم در مقطع phd در حال تحصیل هستیم. یکی از خویشاوندان بنده در اینجا CEO شرکتی هستند که کاملا در ارتباط با رشته ی تحصیلی همسرم فعالیت می کنند، اگر همسرم بواسطه ی این شرکت H-1B رو اخذ کند و من نتونم کار پیدا کنم شرایط چگونه می شود؟ آیا اگر بنده F2 یا H4 رو بگیرم می تونم پست داک یا مقطع تحصیلیِ دیگری شروع کنم یا بهتر است قبل از به پایان رسیدن دوره برای مقطع بعدی اقدام کنم؟ سوال بعدی اینکه اگر قبل از اتمام یا در مهلت قانونیِ بعد از اتمام دوره phd در برنامه ی دیگری accept شوم، تحصیل بلامانع است یا خیر؟
پیشاپیش ممنون بابت راهنمایی دوستان

سوال‌های شما چندان به اقامت دائم امریکا مرتبط نیست. لطفا از موضوعات مناسب برای سوال‌هاتون استفاده کنید.

اگر همسر شما H-1B بگیرند و شما نتونید کار پیدا کنید، شما می‌تونید H-4 بگیرید، ولی با ویزای H-4 نمی‌تونید پست داک باشید یا ادامه تحصیل بدید. در این صورت باید اول ویزا H-4 رو به ویزای دیگری مثل F-1 تغییر بدید و بعد ادامه تحصیل بدید. ویزا F-2 هم شرایط مشابهی داره و شما اول باید اون رو به ویزای دیگری مثل F-1 تغییر بدید و بعد ادامه تحصیل بدید.

اگر در مدت قانونی بعد از دکترا کار یا پست‌داک و غیره پیدا کنید، می‌تونید ادامه بدید ولی باید تغییرات لازم رو در ویزاتون بدید. ویزای فعلی شما احتمال زیاد ویزا F-1 هست که برای حضور در دوره دکترا در دانشگاه فعلی صادر شده و در صورت تغییر این شرایط باید به USCIS اطلاع بدید و مراحل لازم رو طی کنید.

نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

09-06-2015, 07:31 PM
(09-06-2015, 11:04 AM)'Babak' نوشته:
سوال‌های شما چندان به اقامت دائم امریکا مرتبط نیست. لطفا از موضوعات مناسب برای سوال‌هاتون استفاده کنید.
اگر همسر شما H-1B بگیرند و شما نتونید کار پیدا کنید، شما می‌تونید H-4 بگیرید، ولی با ویزای H-4 نمی‌تونید پست داک باشید یا ادامه تحصیل بدید. در این صورت باید اول ویزا H-4 رو به ویزای دیگری مثل F-1 تغییر بدید و بعد ادامه تحصیل بدید. ویزا F-2 هم شرایط مشابهی داره و شما اول باید اون رو به ویزای دیگری مثل F-1 تغییر بدید و بعد ادامه تحصیل بدید.
اگر در مدت قانونی بعد از دکترا کار یا پست‌داک و غیره پیدا کنید، می‌تونید ادامه بدید ولی باید تغییرات لازم رو در ویزاتون بدید. ویزای فعلی شما احتمال زیاد ویزا F-1 هست که برای حضور در دوره دکترا در دانشگاه فعلی صادر شده و در صورت تغییر این شرایط باید به USCIS اطلاع بدید و مراحل لازم رو طی کنید.

بابک عزیز
سپاس برای پاسخ. نمیدونم محتوای سوال با تاپیک مچ بود یا نه اما به منظور گرفتن اقامت دائم سوال کردم.

cheers 
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (12): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 بعدی »