07-10-2014, 02:31 AM
در اون مرحله اول که پرونده در NVC هست حامی مالی می بایست در آمریکا باشه و مالیات رد کرده باشه ولی بعد از اینکه به مرحله سفارت رسید خود شما هم می تونید به صورت جداگونه مدارکی مبنی بر تمکن مالی ارائه بدین که البته فکر نمی کنم دیگه تاثیر خیلی خاصی داشته باشه چون در این کلاس مهاجرتی سخت گیری خاصی در مرحله سفارت اعمال نمیشه (در مقایسه با غیر مهاجرتی ها) و اگر بتونید در اون مرحله اول متقاعدشون کنید در مرحله بعدی هم مشکلی نخواهید داشت.
(07-10-2014, 02:03 AM)'Nabijamali' نوشته: ممنون از شما خیلی بهم کمک کردید۰پیس بنابراین خودم نمیتونم خودم ساپورت کنم حتی اگه وضع مالی خوبی داشته باشم ومدارکی ارایه بدم به سفارت که ممکنه بخوام در امریکا سرمایه گذاری کنم وخودم میتونم خرج خودم وخانوادم رو بدم ونیازی به کمکهای دولت امریکا ندارم۰
ایا اگه بتونم اینو اثبات کنم تسریعی در صدور ویزا خواهد داشت۰با سپاس
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -