(20-08-2014, 01:34 AM)'n1984' نوشته: با سلام
من تقریبا 8 سال پیش مدرک مهندسی کامپیوتر از دانشگاه آزاد شیراز گرفتم ولی معدلم خیلی کمه 13.76هست و برا همین تصمیم گرفتم که یه رشته دیگه ای رو از اول بخونم ولی هر چی جستجو میکنم مطلب مطمئنی پیدا نمی کنم که با وجود یک مدرک کارشناسی و سن 30 سال ببینم می تونم از دانشگاه های خوب ولی ارزون قیمت پذیرش بگیرم یا نه
ممنون میشم که جواب من رو بدین
سلام.به این سایت خوش اومدین
شما باید کشورهای مقصدتون رو مشخص کنید چون هزینه تحصیل و زندگی میتونه از زمین تا آسمون فرق کنه.در کل اگر بتونید هزینه تحصیل لیسانس رو بدین و مدارک زبان و معدل دبیرستان خوبی داشته باشید خوبه که از لیسانس برید.اصلا هم نیازی نیست بگین لیسانس دارید.
شما باید کشورهای مقصدتون رو مشخص کنید چون هزینه تحصیل و زندگی میتونه از زمین تا آسمون فرق کنه.در کل اگر بتونید هزینه تحصیل لیسانس رو بدین و مدارک زبان و معدل دبیرستان خوبی داشته باشید خوبه که از لیسانس برید.اصلا هم نیازی نیست بگین لیسانس دارید.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم