22-04-2014, 11:19 AM
(22-04-2014, 01:31 AM)'عطيه' نوشته: سلام،من ليسانس برق دارم ولي ميخوام رشته مد و ديزاين بخونم براي همين بايد كارشناسي اين رشته را بخونم با توجه به اين كه اين رشته كاملاً بي ربط با رشته قبلي است،كشور ايتاليا را انتخاب كردم و پيش يه مشاور در موءسسه ... كه اعزام دانشجو بود رفتم ،خانمي كه اونجا بود گفت كه براي كارشناسي مد و ديزاين چند تا دانشگاه برام بورس ميگيره و هزينه خوابگاه شامل ميشه و سالي ٢٥٠٠يورو به من كمك هزينه ميدن مي خوام بدونم اين چه جور بورسي هست كه هم دانشگاه كامل شامل ميشه يعني ٤ سال هم خوابگاه تنها شرطي كه برام گذاشت اين بود كه به ايتاليايي بخونم درس ها و امتحان سفارتو قبول شم مي خواستم بدونم كه واقعاً مي شه هم چين چيزي اونم تو اين شرايط اقتصادي ايتاليا يا الكيه البته اينم بگم كه معدل ديپلمم ١٩/٣٤ بود.
ویرایش توسط MaMi به دلیل حذف نام موسسه اعزام دانشجو
اصلا توصیه نمیکنم این به اصطلاح موسسات رو!
در پروسه اپلای تنها کسی که میتونه کارها رو انجام بده خودتون هستید و فقط مشاورها و دوستان خوبی مثل این فروم و خود سایت دانشگاه هستش که کمک حالتون میشه.
به سایت همون دانشگاه سری بزنین و ببینین چی نوشته!
بااحترام
در پروسه اپلای تنها کسی که میتونه کارها رو انجام بده خودتون هستید و فقط مشاورها و دوستان خوبی مثل این فروم و خود سایت دانشگاه هستش که کمک حالتون میشه.
به سایت همون دانشگاه سری بزنین و ببینین چی نوشته!
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.