عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها سایر کشورها ترکیه شانس پذیرش از دانشگاه های ترکیه

صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس پذیرش از دانشگاه های ترکیه
آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
09-12-2015, 01:44 AM
(08-12-2015, 11:41 PM)mortezaomidi نوشته: سلام ، وقت بخیر
من میخوام برای مقطع ارشد مکانیک اقدام کنم. ترم 7 مهندسی مکانیک دانشگاه تبریز هستم . معدلم تا اینجا 16.70 هستش
دارم روی زبانم کار میکنم و تا حدود اسفند یا فروردین برای امتحان تافل اقدام میکنم . با فرض نمره تافل 85-90 شانسی دارم برای پذیرش گرفتن؟
دارم روی یه مقاله هم کار میکنم با استادم که البته شاید تا اوایل تابستون نتایجش مشخص شه
سوال آخر و مهم اینکه شانس گرفتن کمک هزینه یا فاند چقدره ؟
در ضمن ترک زبان هستم
خیلی ممنون

سلام .
خوش گلیپسیز Smile

دوست عزیز راستش برای همه دانشگاه ها حتی middle East و istanbul tecnik هم شانس دارین . 
من نمیدونم برای دولتیا برا بورس چقدر شانس دارین ولی به احتمال زیلد با یه جی ار ای خوب میتونین از دانشگاه های خصوصی بهترین بورسا رو بگیرین . 
موفق باشین .
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti 
En güzel duygular silindi gitti 
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni 
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
نقل قول  

آفلاین mortezaomidi
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
09-12-2015, 03:30 AM
(09-12-2015, 01:41 AM)Emir نوشته: سلام .
خوش گلیپسیز Smile

دوست عزیز راستش برای همه دانشگاه ها حتی middle East و istanbul tecnik هم شانس دارین . 
من نمیدونم برای دولتیا برا بورس چقدر شانس دارین ولی به احتمال زیلد با یه جی ار ای خوب میتونین از دانشگاه های خصوصی بهترین بورسا رو بگیرین . 
موفق باشین .

جی ار ای الزامی هستش؟ اگه نباشه چطور؟
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
09-12-2015, 10:09 AM
(09-12-2015, 03:30 AM)mortezaomidi نوشته: جی ار ای الزامی هستش؟ اگه نباشه چطور؟
سلام.

بله دوست عزیز , برای ارشد دانشگاههای دولتی فقط قسمت ریاضی جی ار ای الزامی هستش . ولی برای خصوصیا مطمین نیستم زبان هم میخواد یا همون ریاضی کافیه .
در ضمن بجای جی ار ای یه امتحان داخلی هم دارن به نام Ales  که در داخل ترکیه برگزار میشه . ولی پیشنهادم اینه همون جی ار ای رو بدین . 

موفق باشین
نقل قول  

آفلاین mortezaomidi
**
نقل قول

09-12-2015, 10:53 AM
(09-12-2015, 10:09 AM)Emir نوشته: سلام.

بله دوست عزیز , برای ارشد دانشگاههای دولتی فقط قسمت ریاضی جی ار ای الزامی هستش . ولی برای خصوصیا مطمین نیستم زبان هم میخواد یا همون ریاضی کافیه .
در ضمن بجای جی ار ای یه امتحان داخلی هم دارن به نام Ales  که در داخل ترکیه برگزار میشه . ولی پیشنهادم اینه همون جی ار ای رو بدین . 

موفق باشین

خیلی ممنون بابت وقتی که گذاشتین
فقط میزان بورسا جوری هست که هزینه تحصیل و زندگی رو پوشش بده؟
از مقدار حدودیش خبر دارین؟
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
09-12-2015, 11:11 AM
(09-12-2015, 10:53 AM)mortezaomidi نوشته: خیلی ممنون بابت وقتی که گذاشتین
فقط میزان بورسا جوری هست که هزینه تحصیل و زندگی رو پوشش بده؟
از مقدار حدودیش خبر دارین؟

سلام . دوست من زیاد لطلاع ندارم .
ولی میدونم خصوصیا چون شهریه هنگفت دارن در اول اگه بورس بدن فقط شهریه رو پوشش,میدن بعدا اگه ترغیبشون کنی شاید زندگی هم بدن. 

ولی اپلا شهریه دولتیا خیلی ناچیزه در حد همون دانشگاه ازاد . واگه دولتیا بورس بدن , بورس دولتی محسوب میشه و اختمالا هزینه زندگی رو پوشش بدن . الباه این مورد روبرای دکتری شنیده ام . نمیدونم برای ارشد چطوری  هستش

Iyi basarilar Smile
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

09-12-2015, 11:25 AM
(09-12-2015, 11:11 AM)Emir نوشته: سلام . دوست من زیاد لطلاع ندارم .
ولی میدونم خصوصیا چون شهریه هنگفت دارن در اول اگه بورس بدن فقط شهریه رو پوشش,میدن بعدا اگه ترغیبشون کنی شاید زندگی هم بدن. 

ولی اپلا شهریه دولتیا خیلی ناچیزه در حد همون دانشگاه ازاد . واگه دولتیا بورس بدن , بورس دولتی محسوب میشه و اختمالا هزینه زندگی رو پوشش بدن . الباه این مورد روبرای دکتری شنیده ام . نمیدونم برای ارشد چطوری  هستش

Iyi basarilar Smile

درود

فامیل من هم شهریش ویو شد و هم ماهی 2000 تا میگیره واسه ارشد در دانشگاه خصوصی که جزو top 5 ترکیه هست. همو اولش هم گرفت. البته خوب این واسه همه صادق نیست و به قول امیر قارداش ممکنه بعضی ها فقط اولش شهریه رو ویو کنن ولی در حالت کلی رسم بر اینه که فاند بدن!
هم ارشد و هم دکترا میتونه فاند بگیره و کاملا هزینه ها رو پوشش میده. با مقایسه ای که من کردم کلا ترکیه شاید بشه گفت یکی از بهترین فاندهای دنیا رو میده. هم اسکولارشیپ دولتی هم فاند دانشگاههای خصوصی هم فاند توبیتاک و هم فاند دانشجوی اول متوالی 1 سال که 1000 لیر اضافه میدن!

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین mortezaomidi
**
نقل قول

09-12-2015, 02:40 PM
(09-12-2015, 11:25 AM)Torkan نوشته: درود

فامیل من هم شهریش ویو شد و هم ماهی 2000 تا میگیره واسه ارشد در دانشگاه خصوصی که جزو top 5 ترکیه هست. همو اولش هم گرفت. البته خوب این واسه همه صادق نیست و به قول امیر قارداش ممکنه بعضی ها فقط اولش شهریه رو ویو کنن ولی در حالت کلی رسم بر اینه که فاند بدن!
هم ارشد و هم دکترا میتونه فاند بگیره و کاملا هزینه ها رو پوشش میده. با مقایسه ای که من کردم کلا ترکیه شاید بشه گفت یکی از بهترین فاندهای دنیا رو میده. هم اسکولارشیپ دولتی هم فاند دانشگاههای خصوصی هم فاند توبیتاک و هم فاند دانشجوی اول متوالی 1 سال که 1000 لیر اضافه میدن!

بااحترام،
ترکان

خیلی عالیه، اگه امکانش هس یه ارتباطی بدین بهم با ایشون
اسم دانشگاهشون چی بود؟ رشته تحصیلیشون چطور؟
جی آر ای داشتن؟
خیلی ممنون دوست عزیز
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

09-12-2015, 10:07 PM
(09-12-2015, 02:40 PM)mortezaomidi نوشته: خیلی عالیه، اگه امکانش هس یه ارتباطی بدین بهم با ایشون
اسم دانشگاهشون چی بود؟  رشته تحصیلیشون چطور؟
جی آر ای داشتن؟
خیلی ممنون دوست عزیز

درود

متاسفانه ایشون مشغول کارها و تحقیقات هستن و حتی با خود بنده هم کمتر در ارتباط هستن! کلا آدم ارتباطی نیستن! ولی دانشگاهش بیلکنت بود در آنکارا و رشتشون هم برق. بله جی ار ای ایشون 167 بود ریاضی و وربال رو نمیدونم. تافل هم 93.
البته ایشون آمریکا هم میتونستن برن که خوب بنابه دلایلی ترجیح دادن مستر رو در ترکیه بخونن و شاید دکترا رو بیان آمریکا یا برن اروپا از طریق اراسموس یا شاید هم اصلا موندن در ترکیه.

بااحترام،
ترکان
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین arazwolf
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

16-02-2016, 04:53 PM
(09-12-2015, 10:07 PM)Torkan نوشته: درود

متاسفانه ایشون مشغول کارها و تحقیقات هستن و حتی با خود بنده هم کمتر در ارتباط هستن! کلا آدم ارتباطی نیستن! ولی دانشگاهش بیلکنت بود در آنکارا و رشتشون هم برق. بله جی ار ای ایشون 167 بود ریاضی و وربال رو نمیدونم. تافل هم 93.
البته ایشون آمریکا هم میتونستن برن که خوب بنابه دلایلی ترجیح دادن مستر رو در ترکیه بخونن و شاید دکترا رو بیان آمریکا یا برن اروپا از طریق اراسموس یا شاید هم اصلا موندن در ترکیه.

بااحترام،
ترکان

درود 

جهت اطلاع سایر دوستان به استحضار میرساند چندی دانشگاه به اصطلاح گمنام با در اختیار داشتن امکانات بسیار خوب و حتی با کمی اغراق میتوان گفت بهترین بورس ممکنه را در کشور ترکیه ارایه میدهند. یکی از این دانشگاهها که مطمینا در سالهای آینده نام آن بر سر زبان ها خواهد افتاد دانشگاه TOBB UNIVERSITY OF ECONOMICS and TECHNOLOGY میباشد که هم اکنون با وجود جوان بودن در میان 8 دانشگاه برتر ترکیه قرار گرفته است. کافیست در رشته مربوط به خودتان اساتید این دانشگاه را با اساتید دانشگاههای معروف دیگر مثل METU ,BILKENT, KOC و ITU مقایسه کنید.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

16-02-2016, 05:08 PM (آخرین تغییر در ارسال: 16-02-2016, 05:09 PM توسط Torkan.)
(16-02-2016, 04:53 PM)arazwolf نوشته: درود 

جهت اطلاع سایر دوستان به استحضار میرساند چندی دانشگاه به اصطلاح گمنام با در اختیار داشتن امکانات بسیار خوب و حتی با کمی اغراق میتوان گفت بهترین بورس ممکنه را در کشور ترکیه ارایه میدهند. یکی از این دانشگاهها که مطمینا در سالهای آینده نام آن بر سر زبان ها خواهد افتاد دانشگاه TOBB UNIVERSITY OF ECONOMICS and TECHNOLOGY میباشد که هم اکنون با وجود جوان بودن در میان 8 دانشگاه برتر ترکیه قرار گرفته است. کافیست در رشته مربوط به خودتان اساتید این دانشگاه را با اساتید دانشگاههای معروف دیگر مثل METU ,BILKENT, KOC و ITU مقایسه کنید.

درود

الان که نگاهی به صفحه اساتید رشته مکانیک البته انداختم متوجه شدم که بله ظاهرا سطح اساتید این دانشگاه بالاست. با توجه به این بورس و امکاناتی هم که فرمودید شاید بد نباشه دوستان این دانشگاه رو هم در نظر بگیرند واسه اپلای.
فقط ظاهرا زبان تدریس ترکی هست درسته؟

بااحترام،
ترکان
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »