عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها سایر کشورها ترکیه شانس پذیرش از دانشگاه های ترکیه

صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس پذیرش از دانشگاه های ترکیه
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 8
30-07-2015, 10:10 AM
(29-07-2015, 04:26 PM)سایه123 نوشته: سلام من نمره تافل 89 هست و نمره تومرم 98 شد معدل دیپلمم 19 هست بنظرتون چقدر احتمال گرفتن بورس از ترکیه رو دارم البته بورسی ک خوده دولت برا دانشجو ها میده

(30-07-2015, 09:48 AM)Mr-Voltage نوشته: شانست که خوبه. به نظرم باید اقدام کنی. گرفتن بورس هم به همین فاکتورها بستگی داره اقدام کنید برای چندین دانشگاه علاوه بر سایر بورسهای موجود.

درود

اگر اشتباه میکنم لطفا پویا جان تصحیح کنن. تا جایی که میدونم خود دولت ترکیه بورسی به دانشجوها از طریق اپلای مستقیم به دانشگاه نمیده. شما باید برای بورس شدن توسط دولت ترکیه در وبسایت اپلای هر ساله یکبار میتونید اپلای کنید که البته ددلاینش تا جایی که یادم بود از  آپریل بود تا می. ولی شما اگر بورس میخواهید یا باید از استاد پروژه داشته باشید که با توجه به اینکه لیسانس هستید تقریبا بعیده و یا واسه دانشگاههای خصوصی اقدام کنید که هرچند شهریه بالایی دارن ولی با نمرات بالایی که دارید میتونید اسکولارشیپ بگیرید. در ضمن داشتن ALES هم خیلی کمک میکنه یا GRE قسمت ریاضیش

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین hiii
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
02-09-2015, 06:35 PM
Hi, I wanna apply to one of the approved Unies in turkey for MA (specially in ankara, like hacettepe Uni). I am studying for TOEFL &GRE. I am graduated from Urmia University. I have BA of English Language & Literature. My averege was 15.26 . I wanna know if i have any chance of being accepted by hacattape or ankara Uni for spring semester? and also what score is good for my GRE &TOEFL? and do i need any other exams? (I wanna study in english language)   thank u
نقل قول  

آفلاین Elnaz piri
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

04-09-2015, 01:30 AM
سلام و خسته نباشید
من فارغ التحصیل رشته تکنولوژی آموزشی در مقطع دکترا هستم
برای تحصیل در دانشگاههای ترکیه در این رشته باید چی کار کنم؟؟؟؟؟
                                                                                   با تشکر پیری
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
04-09-2015, 09:18 AM
(04-09-2015, 01:30 AM)Elnaz piri نوشته: سلام و خسته نباشید
من فارغ التحصیل رشته تکنولوژی آموزشی در مقطع دکترا هستم
برای تحصیل در دانشگاههای ترکیه در این رشته باید چی کار کنم؟؟؟؟؟
                                                                                   با تشکر پیری

درود

دوست من یعنی چی باید چیکار کنید؟
شما فارغ التحصیل شده اید و میخواد برای فوق دکتری(پست داک برید) یا دوباره دکترا بخونید. اگر دومی هست که خوب دانشگاهها رو در اینترنت بگردید ببینید کدوم براتون بهتره اپلای کنید واسه چند تاش بعد برید.
اطلاعات اضافی هیچ چی ندادید تا کمک کنیم!

بااحترام،
ترکان
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
04-09-2015, 12:30 PM
(02-09-2015, 06:35 PM)hiii نوشته:
Hi, I wanna apply to one of the approved Unies in turkey for MA (specially in ankara, like hacettepe Uni). I am studying for TOEFL &GRE. I am graduated from Urmia University. I have BA of English Language & Literature. My averege was 15.26 . I wanna know if i have any chance of being accepted by hacattape or ankara Uni for spring semester? and also what score is good for my GRE &TOEFL? and do i need any other exams? (I wanna study in english language)   thank u

تا اونجایی که میدونم علاوه بر نمره TOEFL , GRE باید نمره ازمون TOMER برای دانشگاه حاجت تپه داشته باشید ضمناً مینیمم برای تافل هم  حدود 72 برای ارشد و 84 برای دکتری است. و نمره GRE تنها در بخش ریاضیات حدود 155 رو باید کسب کنید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 7
04-09-2015, 12:43 PM (آخرین تغییر در ارسال: 04-09-2015, 12:44 PM توسط Torkan.)
(02-09-2015, 06:35 PM)hiii نوشته:

(04-09-2015, 12:30 PM)Shihan نوشته: تا اونجایی که میدونم علاوه بر نمره TOEFL , GRE باید نمره ازمون TOMER برای دانشگاه حاجت تپه داشته باشید ضمناً مینیمم برای تافل هم  حدود 72 برای ارشد و 84 برای دکتری است. و نمره GRE تنها در بخش ریاضیات حدود 155 رو باید کسب کنید.

درود

Application Requirements
Applicants must provide the following: 1) a BA degree in English Language and Literature or Comparative Literature with English medium. BA degrees from departments of American Culture and Literature, English Linguistics, English Translation and Interpretation, and English Language Teaching can also apply on the condition that they document English Language and Literature as their minor degree or the successful completion of undergraduate course work of 18 credits in English Language and Literature; 2) at least 90 out of 100 in the national YDS English proficiency exam, or an equivalent grade in other exams approved by the University; 3) an undergraduate GPA of at least 3.00 out of 4.00 or 75 out of 100; 4) at least 55 in the national ALES exam.
International applicants must provide the following: 1) the specified international English proficiency exams (TOEFL IBT 79, TOEFL CST 200-205, TOEFL PBT 500-524, TOEIL 950-959, IELTS 6,50); 2) an undergraduate GPA of at least 3.00 out of 4.00 or 75 out of 100; 3) a BA degree in English Language and Literature. BA degrees from departments of American Culture and Literature, English Linguistics, English Translation and Interpretation, and English Language Teaching can also apply on the condition that they document English Language and Literature as their minor degree or the successful completion of undergraduate course work of 18 credits in English Language and Literature. Applications are accepted only from YÖK-approved universities (Higher Education Council); 4) minimum 450 in the “General Test” section of GRE.
The applicants with a BA degree in a different field and/or university may be required to complete the academic preparatory programme of maximum 6 undergraduate courses (for two semesters.

اگر زبان تدریس انگلیسی باشه تومر نمیخواناینجا رو بخونید.
ضمنا رشته ایشون زبان هست و فک کنم ریاضی هم لازم نباشه. خودتون بخونید بالا رو!

بااحترام،
ترکان
نقل قول  

آفلاین sharif
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

06-12-2015, 03:20 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-12-2015, 03:21 PM توسط sharif.)
سلام 
من با شرایط مقابل می تونم از ترکیه فاند بگیرم ؟

مهندسی برق معدل 15.00
یک مقاله  کنفرانس بین المللی دارم (خارج از کشور)
هنوز برای تافل میخونم 
+ آذری زبان هستم

برای دادن فاند به چه نکته ای توجه می کنن؟

پیشاپیش از پاسختون سپاس گزارم
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 7
06-12-2015, 04:10 PM
(06-12-2015, 03:20 PM)sharif نوشته: سلام 
من با شرایط مقابل می تونم از ترکیه فاند بگیرم ؟

مهندسی برق معدل 15.00
یک مقاله  کنفرانس بین المللی دارم (خارج از کشور)
هنوز برای تافل میخونم 
+ آذری زبان هستم

برای دادن فاند به چه نکته ای توجه می کنن؟

پیشاپیش از پاسختون سپاس گزارم

با سلام 

دوست عزیز برای مقطع ارشد فاند در کل دنیا کمه . 
در مورد بورس دولتی زیاد اطلاع ندارم ولی خصوصیا مثله بیلکنت - سابانچی . حاجت تپه و کوچ میدونم که با معدل متوسط شما  احتمال فاند با نمره تافل و جی ار ای بالا هستش . حالا این بورس چقدر هزینه هاتون رو پوشش بده یا نده و یا فقط برای شهریه باشه رو من طیاد اطلاع ندارم. 
موفق باشین
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti 
En güzel duygular silindi gitti 
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni 
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
نقل قول  

آفلاین mortezaomidi
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

08-12-2015, 11:41 PM
سلام ، وقت بخیر
من میخوام برای مقطع ارشد مکانیک اقدام کنم. ترم 7 مهندسی مکانیک دانشگاه تبریز هستم . معدلم تا اینجا 16.70 هستش
دارم روی زبانم کار میکنم و تا حدود اسفند یا فروردین برای امتحان تافل اقدام میکنم . با فرض نمره تافل 85-90 شانسی دارم برای پذیرش گرفتن؟
دارم روی یه مقاله هم کار میکنم با استادم که البته شاید تا اوایل تابستون نتایجش مشخص شه
سوال آخر و مهم اینکه شانس گرفتن کمک هزینه یا فاند چقدره ؟
در ضمن ترک زبان هستم
خیلی ممنون
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
09-12-2015, 01:41 AM
(08-12-2015, 11:41 PM)mortezaomidi نوشته: سلام ، وقت بخیر
من میخوام برای مقطع ارشد مکانیک اقدام کنم. ترم 7 مهندسی مکانیک دانشگاه تبریز هستم . معدلم تا اینجا 16.70 هستش
دارم روی زبانم کار میکنم و تا حدود اسفند یا فروردین برای امتحان تافل اقدام میکنم . با فرض نمره تافل 85-90 شانسی دارم برای پذیرش گرفتن؟
دارم روی یه مقاله هم کار میکنم با استادم که البته شاید تا اوایل تابستون نتایجش مشخص شه
سوال آخر و مهم اینکه شانس گرفتن کمک هزینه یا فاند چقدره ؟
در ضمن ترک زبان هستم
خیلی ممنون

سلام .
خوش گلیپسیز Smile

دوست عزیز راستش برای همه دانشگاه ها حتی middle East و istanbul tecnik هم شانس دارین . 
من نمیدونم برای دولتیا برا بورس چقدر شانس دارین ولی به احتمال زیلد با یه جی ار ای خوب میتونین از دانشگاه های خصوصی بهترین بورسا رو بگیرین . 
موفق باشین .
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti 
En güzel duygular silindi gitti 
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni 
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »