عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا

صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 172 173 174 175 176 177 178 179 180 ... 224 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.91 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا
آفلاین layD
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#1,751
24-11-2015, 09:50 AM (آخرین تغییر در ارسال: 24-11-2015, 09:54 AM توسط layD.)
سلام دوستان

من امسال بعد از 5 سال دوباره دارم اپلای میکنم Smile (چند تا پذیرش بی فاند تو رنکای 20-40 گرفتم)

معدل 16.68 برق مخابرات صنعتی اصفهان
GRE 161V 168Q W3.5 سه هفته پیش دادم
TOEFL 103  S=22 دوباره دارم امتحان میدم s بیاد بالا
مقاله ندارم ولی تو کار مقاله اینا بودم و پروژه لیسانسم در حدیه که خیلی ها جاهای گوناگون ولی در پیت چاپش میکنن ولی خب من اون موقع دنبالش نبودم... ولی تو رزومه مشخصه من فعال بودم کلا lol
چند ساله کار ترجمه میکنم (more like hobby with pay) پروژه دانشجوهای دانشگاه های گلابی اصفهان و حومه Smile  
وضع ریکام بد نیست. اشنا هستم با استادا تقریبا.

شانسم چقدره دوستان با توجه به این گپ عظیم؟؟؟؟؟؟ Sad Sad  
الان در حال تماس با استادم. اکثر جواب نمیدن ولی:
یکیشون تو دانشگاه رنک 30 بود جواب داد (تازه امسال استاد شده) گفت دانشجو میخواد ولی مطمئن نیست تا سال دیگه موقعیت باز بمونه ولی چند تا مقاله فرستاد گفت بخون بعد چند روز دیگه skype می کنیم. ولی الان یک هفته شده من میل زدم دیگه جواب نداده... Sad تز phd ش رو هم دانلود کردم شروع کردم خوندن ولی دلسرد شدم نمیدونم بخونم نخونم...

یکی دیگه (رنک 150 تو برق) گفت بیا مصاحبه کنیم. تلفنی انجام داد متاسفانه و کیفیت صدا بد بود 40 دقیقه حرف زدیم چند تا سوال پایه ای پرسید به غیر یکی بقیه رو جواب دادم ولی خب در کل مشخص بود این فاصله طولانی براش مساله سازه. گفت با هم در تماس باشیم. راستش من تماسی فعلا نگرفتم باهاش دیگه (4-5 روزه)

یکی دیگه میل زدم با cv جواب نداد (دانشگاه خیلی درپیت اصلا دکترا نداره ولی استادش دنبال دانشجو هست برای مستر) بعد دوباره بدون cv میل زدم گفت cv بفرست cv فرستادم دیگه جواب نداد ... lol

چند تایی هم جواب اپلای کن بعد صحبت میکنیم. بقیه هم که هیچی...

دوستان من الان خیلی نگرانم. حس میکنم این فاصله زمانی باعث میشه ملت کلا بی خیال من شن... Sad

من الان بخوام اپلای کنم کجا اپلای کنم؟ با این وضع اصلا امیدی هست کسی به من فاند بده؟ والا مشخصه آدم بیقی نیستم gre هم مثلا aptitude test هست خیره سرش. نمیدونم چه کار کنم خیلی نگرانم Sad
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#1,752
24-11-2015, 07:21 PM
(24-11-2015, 09:50 AM)layD نوشته: سلام دوستان

من امسال بعد از 5 سال دوباره دارم اپلای میکنم Smile (چند تا پذیرش بی فاند تو رنکای 20-40 گرفتم)

مقاله ندارم ولی تو کار مقاله اینا بودم و پروژه لیسانسم در حدیه که خیلی ها جاهای گوناگون ولی در پیت چاپش میکنن ولی خب من اون موقع دنبالش نبودم... ولی تو رزومه مشخصه من فعال بودم کلا lol
چند ساله کار ترجمه میکنم (more like hobby with pay) پروژه دانشجوهای دانشگاه های گلابی اصفهان و حومه Smile  

یکیشون تو دانشگاه رنک 30 بود جواب داد (تازه امسال استاد شده) گفت دانشجو میخواد ولی مطمئن نیست تا سال دیگه موقعیت باز بمونه ولی چند تا مقاله فرستاد گفت بخون بعد چند روز دیگه skype می کنیم. ولی الان یک هفته شده من میل زدم دیگه جواب نداده... Sad تز phd ش رو هم دانلود کردم شروع کردم خوندن ولی دلسرد شدم نمیدونم بخونم نخونم...

یکی دیگه (رنک 150 تو برق) گفت بیا مصاحبه کنیم. تلفنی انجام داد متاسفانه و کیفیت صدا بد بود 40 دقیقه حرف زدیم چند تا سوال پایه ای پرسید به غیر یکی بقیه رو جواب دادم ولی خب در کل مشخص بود این فاصله طولانی براش مساله سازه. گفت با هم در تماس باشیم. راستش من تماسی فعلا نگرفتم باهاش دیگه (4-5 روزه)

یکی دیگه میل زدم با cv جواب نداد (دانشگاه خیلی درپیت اصلا دکترا نداره ولی استادش دنبال دانشجو هست برای مستر) بعد دوباره بدون cv میل زدم گفت cv بفرست cv فرستادم دیگه جواب نداد ... lol

دوستان من الان خیلی نگرانم. حس میکنم این فاصله زمانی باعث میشه ملت کلا بی خیال من شن... Sad

من الان بخوام اپلای کنم کجا اپلای کنم؟ با این وضع اصلا امیدی هست کسی به من فاند بده؟ والا مشخصه آدم بیقی نیستم gre هم مثلا aptitude test هست خیره سرش. نمیدونم چه کار کنم خیلی نگرانم Sad

سلام

چیزی که باعث شده در ارتباط با اساتید به نتیجه شایان توجهی نرسید، gap نیست... بلکه نداشتن مقاله هست... (سالانه افراد زیادی حتی با یک دهه gap از خیلی از دانشگاه های آمریکای شمالی پذیرش می گیرند...)
بدون مقاله سخت هست که بتونید نظر استادی رو برای phd جلب کنید... خصوصا اینکه معدل خیلی top و چشمگیری هم ندارید..
به اعتقاد من سعی کنید حداقل یک یا دو مقاله معتبر رو به سیاهه CV تون اضافه کنید تا شانس بالاتری برای جلب نظر اساتید داشته باشید...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین layD
**
نقل قول

#1,753
24-11-2015, 10:44 PM (آخرین تغییر در ارسال: 24-11-2015, 10:51 PM توسط layD.)
در رشته من تجهیزاتی برای ساخت و اندازه گیری استفاده میشه که در ایران که نداریم هیچ در خیلی از دانشگاه های امریکا هم نیست. پس فقط شبیه سازی کامپیوتری هست که اونهم مقاله معتبر نمیشه یعنی حتی کنفرانس معتبر هم شاید نشه. البته قابل چاپ هست در جاهای مختلف همونطور که گفتم.
کما اینکه در رشته من مقاله (معتبر) دادن بسیار مشکل تر از اونی هست که شما فکر می کنید. مقاله در پیت هم عملا تاثیری نداره. حتی دوستان من بسیاریشون بدون هیچ مقاله ای فاند گرفتن و معدل و بقیه شرایطشون هم بالاتر از من نبود ولی خب سربازی نداشتن و فوری تونستن برن و اشتباه من این بود رنک بالا اپلای کردم و فرصت تکرار نداشتم و مجبور به اجباری شدم Smile

اینکه می فرمایید سالانه افراد زیادی با ده سال گپ پذیرش گرفتن هم برای من اهمیتی نداره من باز هم از تاپ 20 میتونم پذیرش خالی بگیرم. مهم فاند هست برای من.

حالا دوستان دیگه نظری ندارند؟ حدودا چه رنکی با این شرایط پیشنهاد میشه؟

البته من کانادا رو قطعی دارم ولی احتمال زیاد ویزا نگیرم چون خانواده همه اونجا هستن متاسفانه یا خوشبختانه. به همین دلیل خیلی نگران هستم که امریکا هم جور نشه...

@Babak
نقل قول  

آفلاین vahid_2224
**
نقل قول

#1,754
24-11-2015, 10:52 PM (آخرین تغییر در ارسال: 28-11-2015, 05:58 AM توسط MaMi.)
من قصد ادامه تحصیل در رشته ای کاملا متفاوت از مقطع ارشد رو دارم وفکر کنم این مشکل رو خیلیا مثل من داشته باشند اگر کسی تجربه ای داره بیاد با بقیه به اشتراک بزاره من خودم لیسانس باغبانی دارم و قصد ادامه تحصیل در رشته طراحی فضای سبز رو دارم
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
#1,755
25-11-2015, 10:39 AM
(24-11-2015, 10:44 PM)layD نوشته: در رشته من تجهیزاتی برای ساخت و اندازه گیری استفاده میشه که در ایران که نداریم هیچ در خیلی از دانشگاه های امریکا هم نیست. پس فقط شبیه سازی کامپیوتری هست که اونهم مقاله معتبر نمیشه یعنی حتی کنفرانس معتبر هم شاید نشه. البته قابل چاپ هست در جاهای مختلف همونطور که گفتم.
کما اینکه در رشته من مقاله (معتبر) دادن بسیار مشکل تر از اونی هست که شما فکر می کنید. مقاله در پیت هم عملا تاثیری نداره. حتی دوستان من بسیاریشون بدون هیچ مقاله ای فاند گرفتن و معدل و بقیه شرایطشون هم بالاتر از من نبود ولی خب سربازی نداشتن و فوری تونستن برن و اشتباه من این بود رنک بالا اپلای کردم و فرصت تکرار نداشتم و مجبور به اجباری شدم Smile

اینکه می فرمایید سالانه افراد زیادی با ده سال گپ پذیرش گرفتن هم برای من اهمیتی نداره من باز هم از تاپ 20 میتونم پذیرش خالی بگیرم. مهم فاند هست برای من.

حالا دوستان دیگه نظری ندارند؟ حدودا چه رنکی با این شرایط پیشنهاد میشه؟

البته من کانادا رو قطعی دارم ولی احتمال زیاد ویزا نگیرم چون خانواده همه اونجا هستن متاسفانه یا خوشبختانه. به همین دلیل خیلی نگران هستم که امریکا هم جور نشه...

@Babak

من شخصا افراد زیادی رو دیدم که بدون مقاله از امریکا پذیرش دکترا با فاند گرفته‌اند. طبیعتا مقاله داشتن مثبته، ولی ضروری نیست. نمرات TOELF و GRE شما خیلی خوب شده و معدل لیسانس شما هم بد نیست و از دانشگاه خوبی فارغ‌التحصیل شدید. به نظر من شما شانس خوبی دارید برای پذیرش و راستش این فاصله پنج ساله هم به نظر من خیلی مشکل ساز نیست. من فکر می‌کنم شما شانس خوبی برای رنک ۳۰ تا ۷۰ برای پذیرش و فاند داشته باشید.
به مکاتبه با استادها ادامه بدید و بدونید که احتمال جواب خوب گرفتن از استادها کمتر از ۵ درصده! در نتیجه دلسرد نشید و ادامه بدید. ضمن این که اگر هزینه اپلای کردن براتون خیلی مهم نیست، بدون جواب گرفتن از استادها هم برای دانشگاه‌هایی که فکر می‌کنید شانس خوبی دارید می‌تونید اپلای کنید. به قسمت نتایج پذیرش (یا شانس پذیرش) مراجعه کنید و ببینید که افرادی که شرایط مشابه شما داشتند از کدوم دانشگاه‌ها و چه حدود رنکی پذیرش گرفته‌اند و تمرکزتون رو روی همون حدود رنک بگذارید.
ضمنا فراموش نکنید که از یک سری از دانشگاه‌های نه چندان خوب امریکا شاید بشه پذیرش گرفت، ولی خیلی اوقات فاندی در کار نیست و ممکنه ویزا گرفتن سخت بشه. به همین خاطر دنبال دانشگاه‌های سطح پایین نباشید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
#1,756
26-11-2015, 11:17 PM (آخرین تغییر در ارسال: 26-11-2015, 11:20 PM توسط Torkan.)
(24-11-2015, 09:50 AM)layD نوشته: سلام دوستان

درود

با توجه به اینکه نظر من رو خواستید.

قطعا شانس دارید. شک نکنید.ولییییییییییییییی....فاند میخواید؟!
متاسفانه یا خوشبختانه باید مستقیم phd اپلای کنید. من تقریبا میتونم بگم گپ مساله ای نیست مادامی که خود سایتشون دقیقا نوشته باشه.
البته ببینم، شما معدل لیسانس گفتین دیگه درسته؟ یعنی ارشد نخوندین، درسته؟
من جای شما باشم زیاد به اساتید امید نمیبندم تافل و به خصوص gre و معدل شما طوری هست که بشه TA گرفت. نگران نباشید. واسه رنکهای 20 و 40 و 60 و 80 و ضریب اطمینان بگم نهایت 100 اپلای کنید. هزینه مساله ای نیست براتون واسه اپلای که باید هم نباشه، چون دنبال فاندید از هر کدوم 2 تا اپلای کنید. برید USNEWS و رنکینگش رو ببینید. البته اینجا اپلود شده فکر کنم واسه 3 سال رو جمع بندی کنید و تغییر رنک ها و واریانسشون رو بررسی کنید و ببینید کدوم یک سال به سال به بودجش افزوده شده. ببینید دانشگاهی با رنک 20 هست که بودجش نصف دانشگاه رنک 30 هست ولی خوب خواهان زیاد داره. خیلی مهمه این مساله بودجه.
راحت بگم مستقیم دکترا اپلای کنید میتونید TA بشید واسه سال اول حداقل بعد RA میشید. متاسفانه وقت زیادی ندارم وگرنه دانشگاهها رو ریز به ریز میگفتم بهتون.
نکته مهم دیگه نحوه دید دانشگاهها نسبت به ایرانی هاست. بعضی دانشگاهها کلا دید خوبی دارن و قبلا دانشجوها کمک زیادی کردن واسه آیندگان و شناخت بیشتر اساتید. این مساله کاملا مبرهنه. این رو از LINKEDIN و یا وبسایت اساتید و دانشجوهاش بررسی کنید.
در نهایت توصیه دارم اگر دکترا برید خیلی دقت کنید دانشگاهی برید که زمینتون بیشتر کار شده. دکترا با مستر فرق داره و خشت کج آدم رو به ناکجاآباد میبره و نمیشه جمعش کرد...
گپ هم بیشتر واسه ویزا دردسره تا اپلای!

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین sasanica
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,757
27-11-2015, 04:00 PM
با سلام

میخواستم بپرسم که با شرایط زیر از کدوم دانشگاههای آمریکا شانس گرفتن پذیرش دارم؟ در رشته (International business(Master 
1-کارشناسی مترجمی زبان انگلیسی از دانشگاه آزاد کرج با معدل 16.08
2-سن 31 سال 
3-آیلتس 7.5
    R 8
    L 7.5
    S 7.5
    W 6
4-دو ریکمندیشن کاری
5-GRE ندارم(اگر نیاز به پری مستر باشه مشکلی نیست)
با تشکر
نقل قول  

آفلاین akbar_saeedi
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

#1,758
30-11-2015, 09:32 AM (آخرین تغییر در ارسال: 30-11-2015, 09:33 AM توسط akbar_saeedi.)
سلام دوستان
1. قاعدتا به درخواست و نیاز استادها position باز میشه..پس دلیل این چی میتونه باشه که در یک فیلد خاص position باز شده ولی همه استادای اون فیلد میگن ظرفیتشون پره؟!
2. تعداد فاندها در ترم پاییز معمولا چقدر بیشتر از ترمهای دیگس؟ ممکنه اختلاف معنی داری نداشته باشه بینشون؟ به نظرتون خوبه ادم از مسئول پذیرش بپرسه؟
@Babak
جهان سوم جایی است که هر کسی بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه‌اش خراب می‌شود و هر کسی بخواهد خانه‌اش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد. دکتر حسابی

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 6
#1,759
30-11-2015, 10:16 AM
(30-11-2015, 09:32 AM)akbar_saeedi نوشته: سلام دوستان
1. قاعدتا به درخواست و نیاز استادها position باز میشه..پس دلیل این چی میتونه باشه که در یک فیلد خاص position باز شده ولی همه استادای اون فیلد میگن ظرفیتشون پره؟!
2. تعداد فاندها در ترم پاییز معمولا چقدر بیشتر از ترمهای دیگس؟ ممکنه اختلاف معنی داری نداشته باشه بینشون؟ به نظرتون خوبه ادم از مسئول پذیرش بپرسه؟
@Babak

۱. همه دانشگاه‌ها سیاست‌های پذیرش دانشجوی یکسانی ندارند. گاهی هم دانشکده تصمیم می‌گیره که چند تا دانشجوی جدید بگیره و بعد دانشجوها فرصت دارند که استاد راهنمای مناسب رو پیدا کنند. ضمن این که همیشه به پاسخ استادها نمی‌شه خیلی اطمینان کرد. گاهی ممکنه ظرفیت هم داشته باشند ولی پاسخ سربالا بدند.
۲. معمولا فاندها در ترم پاییز بیشتره، ولی این که چقدر بیشتر از ترم‌های دیگه است رو نمی‌دونم. حدسم اینه که احتمالا مسؤول پذیرش هم از الان ندونه که تعداد فاندهای ترم بهار یا تابستون آینده چند تا باشه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین azh1252
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,760
02-12-2015, 03:52 PM
سلام دوستان
فوق دیپلم برق قدرت از آموزشکده فنی با معدل 14/82
لیسانس فناوری اطلاعات و ارتباطات از دانشگاه غیر انتفاعی با معدل 15/33
فوق لیسانس مهندسی برق قدرت از دانشگاه آزاد با معدل 16 
آیلتس 7 دارم.یک مقاله ISI 
13 سال سابقه تدریس در اموزش و پرورش 
8 سال سابقه کار در برق منطقه ای
3 سال سابقه تدریس در دانشگاه دولتی
می خواستم برای فول فاند phd  رشته برق گرایش قدرت از دانشگاه های امریکا اقدام کنم .با فرض داشتن نمره GRE در حد قابل قبول با رزومه بالا شرایط پذیرش به چه صورت خواهد بود؟
امکان پذیرش برای من در دانشگاه های خوب امریکا وجود داره؟ پیشنهاد شما چی هست دوستان؟
 از پاسخگویی سریع شما ممنونم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 172 173 174 175 176 177 178 179 180 ... 224 بعدی »