عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا سفر به کانادا مسایل مربوط به تهیه بلیط - آژانسهای هواپیمایی و بار

نظرسنجی: کدوم پرواز را ترجیح می دهید
Lufthansa
20.59%
7 20.59%
Emirates
2.94%
1 2.94%
KLM
29.41%
10 29.41%
BMI
0%
0 0%
Iran Air
0%
0 0%
Turkish Airlines
20.59%
7 20.59%
Qatar Airways
26.47%
9 26.47%
The Other
0%
0 0%
مجموع 34 رای 100%
* چنانچه به گزینه‌ای رای داده اید، با علامت ستاره مشخص گردیده است. [نمایش نتایج]

صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مسایل مربوط به تهیه بلیط - آژانسهای هواپیمایی و بار
آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
22-11-2015, 09:08 PM
من خودم با مسیرهای طولانی مشکلی ندارم ولی همونطور که فرید عزیز اشاره کردن پروازهایی مثل KLM این برتری رو دارند که در اروپا یک توقف و استراحت کوتاه رو خواهید داشت. فقط در مورد پروازهای اروپایی توجه داشته باشید که یک توقف بیشتر نباشه وگرنه نیاز به ویزا هست. مثلا نمی تونید یک توقف در رم و بعد دوباره در پاریس یا مونیخ توقف داشته باشید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین FN63
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
22-11-2015, 11:06 PM (آخرین تغییر در ارسال: 22-11-2015, 11:07 PM توسط FN63.)
کسی تجربه سفر با پرواز اتریشی رو داشته؟ برای سفر به تورنتو آژانس پیشنهاد ترکیش و یا اتریشی رو داده. خود من لوفتهانزا میخواستم که گفتن به خاطر اعتصابهای زیاد کنسلی زیاد داره و توصیه نکردن
نقل قول  

آفلاین helenkh
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
23-11-2015, 10:21 PM
(22-11-2015, 11:06 PM)FN63 نوشته: کسی تجربه سفر با پرواز اتریشی رو داشته؟ برای سفر به تورنتو آژانس پیشنهاد ترکیش و یا اتریشی رو داده. خود من لوفتهانزا میخواستم که گفتن به خاطر اعتصابهای زیاد کنسلی زیاد داره و توصیه نکردن

عجيب و جالبه كه آژانس اصلا به من پيشنهاد اروپا نداد و گفت با مسائل پيش امده اخير و سختگيرى هاى امنيتى فرودگاههاى اروپا، بهتره مقصد ميانى اونجا نباشه!
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
24-11-2015, 12:05 AM
(23-11-2015, 10:21 PM)helenkh نوشته: عجيب و جالبه كه آژانس اصلا به من پيشنهاد اروپا نداد و گفت با مسائل پيش امده اخير و سختگيرى هاى امنيتى فرودگاههاى اروپا، بهتره مقصد ميانى اونجا نباشه!

درود

من جای شما باشم از خیرش میگذرم و با تورکیش ایرلاینز میرم. گرون هست ولی می ارزه.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین mahtab00
نقل قول

24-11-2015, 10:33 AM
(23-11-2015, 10:21 PM)helenkh نوشته: عجيب و جالبه كه آژانس اصلا به من پيشنهاد اروپا نداد و گفت با مسائل پيش امده اخير و سختگيرى هاى امنيتى فرودگاههاى اروپا، بهتره مقصد ميانى اونجا نباشه!

هلن جان پیشنهاد اتحاد رو دادن؟ من الان موندم اتحاد با یه استاپ تو ابوظبی رو بگیرم یا ترکیبی اتحاد با klmکه یه استاپ تو ابوظبی و یکی تو امستردام داره...........تفاوت قیمتش هم برای ما که سه نفریم حدودا 2/100 در میاد. ولی از طرفی هم نگران اوضاع اروپا هستم.
نقل قول  

آفلاین helenkh
نقل قول

امتیاز این پست: 2
24-11-2015, 04:27 PM
به من گفتن اروپا ممكنه اذيت بشيد به لحاظ مشكلات امنيتى. لوفتانزا الان تو اعتصابه اغلب و كنسلى زياد داره. تركيش بار زياد گم ميشه. امارات و اتحاد بد نيستن با يه تفاوت قيمت ٥ ميليونى براى سه نفر ما. دوستى كه سرمهماندار امارات هستن امروز گفتن در سطح اكونومى امارات و اتحاد يه سطح خدمات ارائه ميدن اما چندتا نكته هم اشاره كردن: سرقت از چمدانها، مسير خيلى طولانى دوم، و درصد بالاى ٨٠ از مسافران هندى و سريلانكايى در پرواز اتحاد. و لوفتانزا و كلا اروپا رو پيشنهاد دادن چون ترانزيت هستيم و داخل شهر نميريم.
پيشنهاد ديگه اى كه آژانس داد پرواز از طريق استرياايرلاين و با يه استاپ در وين و يا از طريق لوفتانزا با يه استاپ در فرانكفورت و يا تركيب يكى از اين دو با ايركانادا بود و البته يه اختلاف قيمت ١٠٠٠ يورويى
در هر صورت ارزانترين همان اتحاد هست با حدود سه ساعت و نيم ترانزيت
ما هم همچنان نتونستيم تصميم بگيريم
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

24-11-2015, 04:55 PM (آخرین تغییر در ارسال: 24-11-2015, 04:56 PM توسط Torkan.)
من با اتحاد هم پرواز داشتم. کاملا درسته تقریبا میشه گفت خلبان هم هندی بودSmile
ولی انصافا مهماندارها و کلا همه چیزش مرتب و منظم بود. البته سوای فرودگاه ابوظبی که واقعا اذیت کننده هست! البته بازار بزرگی زیر میرا! هست که اگر استاپ داشتید حتما برید چیزای خوب گیر میاد. مواظب پولها و وسایلتون شدیدا باشید.
کلا من در این برهه از زمان اتحاد رو پیشنهاد میکنم البته بعد ترکیش که البته به علت گرونی همون اتحاد. یعنی من بودم با اون میرفتم.
اروپا هم گیر میدن ولی خوب گیر رو همه جا میدن فقط شدتش زیاد شده واقعا. به خصوص در فرودگاههای آلمان و بلژیک.

بااحترام،
ترکان
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین mahtab00
نقل قول

24-11-2015, 06:36 PM
دوستان دو تا سوال
1- منظورتون از دزدی ، دزدی از چمدانهایی هست که تحویل بار هواپیما میدیم یا نه منظور  همون وسایلی هست که همراه خودمون داخل کابین میبریم؟
2- نظرتون رو هم درباره ترکیبی klm با اتحاد میفرمائید.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

24-11-2015, 06:47 PM
درود

فقط اولی رو جواب میدم. خیر به هیچ وجه این مساله امکانش نیست. شما میتونید با کوچکترین اسیب یا نبود وسایلتون پیگیری کنید از همه پروازهای معتبر و ربطی به مورد خاص نداره. من منظورم وسایل پیشتون در فرودگاه ابوظبی هست.
در مورد دومی کلا گفتم بهتره اروپا رو صرف نظر کنید. بابا دارید میرید دیگه کانادا واقعا 500 دلار اینور اونور مهم نباید باشه که براتون!

بااحترام،
ترکان
نقل قول  

آفلاین mahtab00
نقل قول

24-11-2015, 07:00 PM (آخرین تغییر در ارسال: 24-11-2015, 07:05 PM توسط mahtab00.)
برای من کلا امنیت پرواز با این اوضاع اخیر خیلی مهمه -کلا همین جور بالاتکلیف موندم ولی احتمالا همون اتحاد رو میگیرم.
راستی غذای اتحاد با وجود هندی ها اسپایسی هستش؟ اگر اینطوره میشه برای بچه غذا ببریم داخل هواپیما Big Grin ؟مرسی
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 03-06-2025، 02:14 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی