آکادمیا کافه
مسایل مربوط به تهیه بلیط - آژانسهای هواپیمایی و بار - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+---- انجمن: سفر به کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B3%D9%81%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+---- موضوع: مسایل مربوط به تهیه بلیط - آژانسهای هواپیمایی و بار (/Thread-%D9%85%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B7-%D8%A8%D9%87-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%A8%D9%84%DB%8C%D8%B7-%D8%A2%DA%98%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D9%88%D8%A7%D9%BE%DB%8C%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%88-%D8%A8%D8%A7%D8%B1)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8


مسایل مربوط به تهیه بلیط - آژانسهای هواپیمایی و بار - Artin - 21-01-2011

با درود
لطفا سوالات خود در مورد تهیه بلیط و قیمت و مسیرهای پرواز و مقدار بار مجاز برای مسافرت به کانادا در این تاپیک مطرح فرمایید
متشکرم


RE: مسایل مربوط به تهیط بلیط-آژانسهای هواپیمایی و بار - imdastyar - 10-02-2011

خرید بلیط:
قیمت بلیط هواپیما به مقصد كانادا متناسب با زمان و شرکت مورد نظر فرق می کند. اگر محدوده زمانی حرکت شما مشخص باشد بهتر است تهیه بلیط را به تاخیر نیاندازید چون برخی فرصت های خوب را از دست می دهید. هرچه بليط را زودتر بگيريد كلاسهاي ارزانتري گيرتان مي آيد.
همچنين خريد بليط آنلاين بسيار باصرفه است و در بعضي موارد حتي تا نصف قيمت آژانس هم پيدا ميشود. چون اكثر هواپيمايي ها سهميه مشخصي را به سايتهاي فروش آنلاين اختصاص ميدهند.
هر چند ما ايراني ها بدليل آشنايي كمتر با بليط هاي آنلاين، نگران هستيم ولي كاملا مطمئن و قانوني هستند و زمان پذيرش هم به هيچ تيكت فيزيكي نياز نداريد.
يكي ارزانترین و پرطرفدارترین انتخاب ، از مسیر آمستردام و با استفاده از هواپیمایی ایران ایر و KLM است.اما سایر مسیرها نیز موجود است که می بایست آژانس مورد نظر بهترین موقعیت را برای شما جستجو کند. از جمله لندن، فرانکفورت، دوسلدورف، میلان، مسکو و غیره


اضافه بار:
بهتر است حداقل 4 ساعت قبل از زمان پرواز در فرودگاه حضور داشته باشید تا بتوانید با آرامش بارهای خود را تحویل دهید.
از ابتدا یقین داشته باشید که مجبور به پرداخت اضافه بار هستید آنوقت پس از شنیدن مبلغ آن ناراحت نمی شوید ! شیوه محاسبه اضافه بار در شرکت ها فرق می کند یکی از این روش ها پذیرش بار به صورت تکه ای (Piece ) است. یعنی شما مجاز می شوید به تعداد مثلا 2 عدد چمدان حداکثر 32 کیلویی با خود داشته باشید و هر چمدان بیشتر را حتی با وزن کم یک تکه جساب می کنند.
برای همین به نفعتان است که کیف های کوچک را به وسیله ای ( مثلا کیسه ) به هم وصل کنید تا یک تکه حساب شود.
یک نکته: شما که تاکنون هزینه زیادی را برای اخذ اقامت کانادا صرف کرده اید ، به دنبال این نباشید که با پر کردن ساک های کوچک و انتقال آن به داخل کابین در اضافه بار خود صرفه جویی کنید. چون هم وزن کیف های دستی داخل هواپیما محدودیت دارد( حدود 8 کیلو) و هم هنگام ایستادن در صف ها و تعویض هواپیما در فرودگاه میانی باید این بارهای سنگین را تحمل کنید که از لذت سفر کاسته می شود.

فرودگاه میانی:
با توجه به فرصت کمی که در فرودگاه میانی دارید بهتر است ابتدا با دقت در علائم راهنما ، کارت پرواز خود به مقصد کانادا را بگیرید و سپس به گشت و گذار یا استراحت بپردازید.


فرودگاه مقصد در کانادا:
در داخل هواپیما یک کارت که اظهاریه گمرکی می نامند، به شما داده می شود که باید پر کنید . در این کارت از شما درباره لوازم همراهتان سوال شده از جمله لوازم برقی و با ارزش ، دارو و غیره .این کارت را هنگام ورود از شما طلب خواهند کرد.


پس از توقف هواپیما به دنبال سایر مسافران مسیر خروج را طی می کنید و در انتها باید برای تکمیل پروسه مهاجرت ، به قسمت مربوط به مهاجرین ( Immigrants ) مراجعه کنید.
این فسمت از یک سالن و چند گیشه تشکیل شده و افرادی همانند شما از ملیت های مختلف در آنجا نشسته اند. وقتی نوبتتان رسید می بایست گذرنامه ها ، برگ تاییدیه ویزا ، اظهارنامه گمرکی و احتمالا برگ مربوط به حساب بانکی شما در تورنتو را تحویل دهید. اطلاعات فردی شما مجددا چک خواهد شد تا اگر اشتباهی بوده اصلاح شود. همچنین میزان پول همراهتان از شما سوال و ثبت می شود.


از این لحظه ویزای شما بر روی گذرنامه ،باطل می شود و نسخه زیرین برگ تاییدیه ویزا مورد استفاده شما خواهد بود تا زمانیکه کارت اقامت دائم یا (PR ) یا (Permanent Resident Card ) به نشانی شما پست شود. ( شما حتما باید یک نشانی مربوط به اقامت اولیه خود یا هتل مورد نظر را بدهید تا کارت ها را به آنجا ارسال نمایند. در صورت تغییر محل اقامت می توانید بعدا به آنان اعلام نمایید).
ممکن است از خانم ها در همان بخش عکس جدیدی بدون روسری یا با روسری نسبتا باز برای استفاده در کارت PR انداخته شود.

با دریافت کارت PR خواهید توانست در صورت تمایل به کرات از کشور خارج شوید. (قبل از دریافت کارت، باید به مرکز مربوطه مراجعه کنید تا نامه خروج برای شما صادر گردد).
پس از اتمام مراحل پذیرش، مجموعه ای از بروشورها ،فرم ها و راهنماها ( نظیر نحوه گرفتن کارت بهداشتی (Health Card ) ، کارت شماره بیمه اجتماعی (Social Insurance Number ) ، مالیات کودک ، کلاس های زبان و ... )به شما داده می شود که بعدا از آنها استفاده خواهید کرد.

“Welcome to Canada! “
این جمله ای است که از این پس ، برای چند بار از زبان کارکنان فرودگاه خواهید شنید!

یکی از مشكلات ویژه تازه واردین

خروج از فرودگاه:
برای دریافت چمدان ها به قسمت سالن خروجی می روید. چون با تاخیر به این قسمت مراجعه می کنید ، احتمالا بارهای شما روی زمین قرار گرفته است. اگر مشاهده کردید که برخی چمدان های شما مفقود شده، با مراجعه به نماینده خط هوایی که با آن آمده اید ( مثلا KLM ) فرم مربوطه را تکمیل می کنید تا پس پیدا شدن به نشانی شما تحویل شود
می توانید با انداختن سکه های يک دلاری در دستگاه های اجاره گاری ، به تعداد مورد نظر از گاری های موجود استفاده کنید.
هنگام خروج از فرودگاه و در قسمت گمرک اطهارنامه گمرکی را از شما طلب خواهند کرد و لیست لوازمی که احتمالا طی 3 سال آینده و در سفرهای بعدی بخواهید با خود بیاورید.( این لیست را بعدا نیز می توانید ارائه کنید)



RE: مسایل مربوط به تهیط بلیط-آژانسهای هواپیمایی و بار - imdastyar - 27-02-2011

به بياني ديگر:

حداکثر وزن چمدان برای اکثریت قریب به اتفاق پروازهای شرکت های معتبر ۲۳ کیلو است. مسافرین از ایران به کانادا می توانند دو چمدان با این میزان بدون پرداخت اضافه بار همراه داشته باشند. برای اکثر شرکت ها، کریر یا چمدان کوچک باید حداکثر ۱۰ کیلو باشد (متغیر بین ۸ تا ۱۲ کیلو) و از اندازه خاصی هم بزرگتر نباشد وگرنه حتی اگر وزنش کمتر از میزان مجاز باشد اجازه ورود به هواپیما داده نمی شود (البته بسته به شرایط ممکن است سخت گیری نکنند.) اگر چمدان عادی شما دارای سایز غیرمعمول باشد ولی سقف ۲۳ کیلو را رعایت کرده باشد معمولا ایرادی نمی گیرند اگر چه در برخی فرودگاه ها، مسافران باید این نوع بارها را به قسمت دیگری که مخصوص بارهای اورسایز است تحویل دهند. معمولا هر شرکت هواپیمایی به مسافران اجازه می دهد که در حد معقولی وسایل شخصی هم با خود به داخل هواپیما ببرند اما باید اندازه و تعریف آنها خارج از عرف نباشد. مثلا خانم ها نمی توانند یک ساک بزرگ را به عنوان کیف دستی همراه خود ببرند و احتمال دارد مجبور شوند که به کانتر بازگشته و آن را به قسمت بار تحویل دهند.

همچنین افراد می توانند کالسکه بچه را به هواپیما ببرند که در ورودی گیت از آنها تحویل گرفته می شود و در فرودگاه میان راه به آنها بازگردانده می شود. البته اگر قصد چنین کاری دارید باید حتما در زمان تحویل بار اعلام کنید و برای آن تگ (برچسب) مخصوص بگیرید. حتی اگر بچه ای دارید که دیگر خیلی کالسکه سوار نمی شود اما هنوز پیاده روی زیاد برایش آسان نیست، این کار را بکنید. همراه داشتن کالسکه حداقل دو حسن دارد. اول اینکه در فرودگاه بین راه شما را از خستگی ها و کلافگی های بچه خلاص می کند و در کمترین استفاده، می تواند به عنوان چرخ حامل وسائل شخصی شما بکار برود. حسن دوم اینکه چون خانواده های دارای بچه کوچک و کهنسالان ویلچرسوار در هنگام سوار شدن به هواپیما در اولویت قرار دارند این کالسکه به عنوان برگه عبور سریع تر، برای سوار شدن به هواپیما به شما کمک می کند تا برای استقرار در صندلی و استفاده از فضاهای قرار دادن بار، فرصت بیشتری داشته باشید. موردی که نویسنده این خاطره نویسی از آن بدون بهره خواهد ماند!

بیش از این موارد، خصوصا در مورد اضافه بارهای اندک بسته به سیاست های شرکت های هواپیمایی، میزان شلوغی و تراکم پرواز و مسئول کانتری که مسافر به آن مراجعه کرده، عملکردها متفاوت است. مواردی دیده شده که حتی نیم کیلو اضافه بار هم مورد قبول واقع نشده و مسافر باید قید بخشی از وسایل را بزند یا جریمه سنگین بدهد. پس بهتر است که سقف هر چمدان را در خانه حداکثر ۲۲ کیلو قرار دهید که با توجه به خطای ترازوی خانگی در فرودگاه از ۲۳ کیلو بیشتر نشود. اگر در این باره تردید دارید، قبل از مراجعه به محل اصلی تحویل بار، چمدان های خود را بر روی ترازوی دیجیتالی یکی دیگر از شرکت های هواپیمایی در فرودگاه که در آن زمان خالی است وزن کنید تا اگر نیاز به جابجایی وسایل چمدان ها برای رسیدن به حد نصاب بود قبل از مراجعه به کانتر اصلی، فرصت داشته باشید.

همچنین در فرودگاه می توانید چمدان های خود را با ابزارهای مختلف بندپیچ کنید تا از صحت رسیدن آنها به مقصد مطمئن شوید اما این کار را زمانی انجام دهید که مطمئن هستید از سقف مجاز بار تخطی نکرده اید. اگر در مورد سیاست های شرکت هواپیمایی در مورد بار سوالات یا ابهاماتی دارید حتما قبل از پرواز به سایت شرکت مراجعه نموده یا از آژانسی که بلیط تهیه کرده اید سوال نمایید و هیچ وقت در پروازهایی که به طور معمول استرس و نگرانی چاشنی کار است، اوضاع را به دقیقه ۹۰ و امید به راضی کردن مسئول کانتر حواله ندهید چون برخی از آنها واقعا غیرمنعطف هستند.




RE: مسایل مربوط به تهیط بلیط-آژانسهای هواپیمایی و بار - imdastyar - 27-02-2011

نکاتی درباره کارت اظهارنامه گمرکی کانادا

مسافرانی که به مقصد کانادا پرواز می‌کنند قطعا دیده‌اند که در فاصله ۱-۲ ساعت مانده به زمان فرود، خدمه هواپیما کارت‌هایی را در میان مسافران توزیع می‌کنند. این کارت‌ها که Declaration Cardیا همان برگه اظهارنامه گمرکی خوانده می‌شود مربوط به کسانی است که می‌خواهند وارد خاک کانادا شوند اعم از اینکه مقیم و ساکن کانادا باشند یا مسافر و توریستی که قصد اقامت کوتاه‌مدت دارند.
بدیهی است که مسافرانی که به صورت ترانزیت از مسیر کانادا به سمت سایر کشورها (مثلا امریکا) پرواز می‌کنند لزومی به تکمیل این برگه‌ ندارند.

*این برگه‌ دارای چه محتوایی است؟*

این برگه یا کارت از ۴ قسمت تشکیل شده که به ترتیب حروف الفبا دسته‌بندی شده است Part A, Part B, Part C , Part D

در قسمت اول یا Part Aکه همه مسافران اعم از مقیمان کانادا یا مسافران به این کشور باید آن را تکمیل کنند در ابتدا مشخصات مسافران پرسیده شده است.
همه کسانی که دارای یک آدرس هستند و اعضای یک خانواده محسوب می‌شوند باید یک کارت را تکمیل کنند. همانطور که در عکس مشاهده می‌کنید باید به ترتیب، نام خانوادگی، نام کوچک و در پایان حروف اول این دو initialsرا با حروف بزرگ انگلیسی پر کنید مثلا اگر اسم کسی John Smithباشد باید در خانه‌های مشبک بنویسد: SMITH , JOHN , JS

برای اینکه همه چیز خوانا باشد توصیه می‌کنیم که هر یک از کاماها را در یک خانه مجزا قرار دهید. در ادامه تاریخ تولد افراد بر اساس روز و ماه و سال و وضعیت شهروندی (ایرانی یا کانادایی یا هر ملیت دیگر) باید مشخص شود.

در ادامه همین بخش، مسافر باید اطلاعاتی از آدرس محل زندگی، نحوه ورودش به کانادا، هدف از آن و مسیر ورود بدهد. برای کسانی که توریست هستند این آدرس مربوط به کشور محل زندگی است و برای ساکنان کانادا، مشخص کننده اینکه ساکن چه آدرسی در این کشور هستند. تقریبا همه مسافران ایرانی زمانی که از ایران به کانادا می‌آیند از طریق مرز هوایی Airوارد کانادا می‌شوند و باید شماره پرواز را مشخص کنند. در انتها هم باید مشخص شود که پروازشان از سمت امریکا بوده یا جای دیگر (مثلا اروپا).

در ادامه باید سوالاتی را درباره وسایل خاصی که ممکن است همراه داشته باشید پاسخ دهید. اگر پاسخ به همه این پرسش‌ها منفی باشد شما گذر ساده‌ای از گمرک خواهید داشت اما اگر پاسخ به یکی از آنها مثبت باشد باید حتما یک مامور گمرک محموله شما را ببیند و احتمالا سوالاتی از شما در این باره بپرسد.
البته اینکه شما به همه پرسش‌ها جواب منفی بدهید تضمینی برای اینکه مامور گمرک از شما نخواهد که چمدان‌های خود را جلوی او بگشایید نمی‌دهد اما اگر پاسخ منفی داده باشید و بعدا در جلوی مامور گمرک مشخص شود که دروغ گفته‌اید دچار دردسر خواهید شد.

پرسش‌های مربوط به کالاهای خاص که در قسمت اول پرسیده می‌شوند عبارتند از:

سلاح گرم یا هر آنچه سلاح محسوب شود همراه شما هست یا نه؟

کالاهای تجاری اعم از نمونه sampleیا ابزار و وسایل همراه شما هست یا نه چه بخواهید آنها را مجدد به فروش برسانید یا نه؟ توجه داشته باشید که منظور از Commercial goodsعموما وسائلی است که استفاده نشده باشد و به قول معروف آکبند باشد. پس از استفاده، حکم وسیله شخصی Personal goodsرا به خود می‌گیرد اما وسیله شخصی همراه مسافر باید توجیه داشته باشد. مثلا لپ‌تاپ همراه فرد که داخل بسته‌بندی نباشد یک وسیله شخصی است اما جاروبرقی ولو آنکه داخل بسته‌بندی نباشد به سختی می‌تواند معنای استفاده شخصی بدهد مگر اینکه فرد در حال نقل مکان Movingباشد. همانطور که پیشتر به تفصیل بیان شده مهاجران تازه‌وارد از نظر ورود این نوع کالاها مشکلی ندارند.

سوال بعدی طیف گسترده‌ای از کالاهایی را نام می‌برد که می‌توان آنها را مواد خوراکی یا مواد تازه یا خام نامید اعم از گوشت، محصولات لبنی، تخم گیاه، دانه‌های روغنی، گل و گیاه، حیوانات و...اصولا ورود این مواد به صورت تازه به کانادا ممنوع است و شما اگر آنها را همراه دارید باید حتما اعلام
کنید.
آجیل و مواردی از این دست اگر بوداده یا خشک شده باشند نیازی به اظهار ندارند اما مثلا کشک به عنوان یکی از محصولات لبنی قانونا باید اظهار شود. درباره اینکه کشک خشک همین شرایط را دارد یا
نه ابهام وجود دارد اما بعضا دیده شده که ماموران گمرکی به آن هم حساسیت نشان داده‌اند.

در ادامه از شما می‌خواهند که در صورتی‌که بیش از معادل ۱۰ هزار دلار کانادا (به ازای هر نفر) پول یا نقدینگی دیگر همراه دارید اعلام نمایید. توجه داشته باشید که ورود و خروج پول یا اشکال دیگری از نقدینگی ممنوعیت ندارد اما برای اجتناب از مواردی چون پول‌شویی دولت بر روی ارقام درشت نظارت بیشتری دارد. اگر فرد توجیه منطقی برای ارقام درشت داشته باشد این موضوع چندان اشکالی ندارد اما مثلا اگر کسی برای یک سفر دو-سه هفته‌ای بخواهد ۳۰-۴۰ هزار دلار پول وارد خاک کانادا کند عجیب است و قطعا از وی پرسش‌های بیشتری خواهد شد. اصولا مهاجرینی که برای اولین بار وارد خاک کانادا می‌شوند از این گونه پرسش‌ها خلاص هستند اما اگر مجموعه پولی که همراه دارند (با توجه به تعداد افراد) از سقف مورد اشاره بیشتر است باید اعلام کنند و نگرانی هم از بابت اینکه این رقم ممکن است زیاد به نظر برسد نداشته باشند.

اگر در این سفر کالاهای دیگری ارسال شده که الان همراه شما نیست (مثلا فریت شده) باید اعلام کنید و همچنین اگر قبل از ورود به کانادا از مزارعی دیدار کرده‌اید و بعد هم می‌خواهید در کانادا به مزرعه‌ای سر بزنید باید اعلام کنید. این موارد بیشتر برای جلوگیری از نقل و انتقال آفات نباتی و مسائلی از این دست است.

بخش دوم یا Part Bبرای مسافران و توریست‌هاست که بر اساس مدت زمان حضور شما در کانادا، مشخص می‌کند تا چه میزان از محصولات بدون پرداخت گمرکی می‌تواند همراه مسافر باشد. معمولا کالاهایی که در فروشگاه‌های فرودگاه‌ها به عنوان محصولات بدون مالیات و عوارض خروج duty-freeعرضه می‌شوند شامل خوش‌بوکننده‌ها، مشروبات الکلی، سیگار و تنباکو در این حوزه اهمیت بیشتری دارند. ساکنان کانادا لزومی به تکمیل این بخش ندارند.

بخش سوم یا Part Cمعادل بخش دوم اما برای ساکنان خود کانادا است. در این بخش رابطه معناداری بین مدتی که فرد از کانادا خارج شده و سقف معافیت گمرکی وجود دارد. مثلا اگر کسی کمتر از ۲۴ ساعت از کانادا خارج شده نمی‌تواند بیش از ۵۰ دلار ارزش کالاهای مشمول گمرکی همراهش باشد و همچنین برای الکل و تنباکو از معافیت گمرکی برخوردار نخواهد بود. به معنای دیگر یا نباید این کالاها را همراه داشته باشد یا اگر همراه دارد باید آنها را اظهار کند و گمرکی بپردازد.

برای ۴۸ ساعت و همچنین ۷ روز اعداد دیگری وجود دارد که در جدول سمت چپ کارت اظهارنامه درج شده است. شاید این سوال پیش بیاید که برای ایرانیان که معمولا کمتر از ۱۰-۱۲ روز سفرشان به ایران طول نمی‌کشد این فرم‌ها چه معنایی دارد؟ توجه داشته باشید که شما در آینده مسافرت‌های بی‌شماری به
امریکا خواهید داشت که خیلی از آنها ممکن است یک روزه باشد مثلا مسافرتی که اکثر اهالی تورنتو در ایامی از سال به شهر بوفالو در مرز بین کانادا و امریکا به قصد خرید انجام می‌دهند. همچنین مسافرت‌های تفریحی و نظایر اینها هم اتفاق خواهد افتاد. در این گونه موارد تکمیل بخش سوم اهمیت خیلی بیشتری پیدا می‌کند.

در بخش انتهایی هم آن دسته از افراد خانواده که بیشتر از ۱۶ سال سن دارند باید محتوای کارت را با امضای خود و درج تاریخ تایید کنند.

توصیه می‌کنیم که در تکمیل اظهارنامه دقت و صداقت داشته باشید و اگر فکر می‌کنید که ممکن است مواردی با مشکل روبرو شود حداقل در اولین سفر به کانادا از همراه داشتن آنها اجتناب نمایید.

با مشاهده نمونه کارت در اینجا می‌توانید تکمیل آن در هواپیما را برای خود آسان نمایید.



RE: مسایل مربوط به تهیط بلیط-آژانسهای هواپیمایی و بار - Mehrana - 14-11-2011

سلام

من حوالی بهمن ماه باید به تورنتو برم.بهترین Airline برای تهران-تورنتو کدومه؟از نظر قیمت مقرون به صرفه،راحت و خدمات خوب و توقف کم در فرودگاههای میانی و..

متشکرم اگر راهنمایی کنید.



RE: مسایل مربوط به تهیط بلیط-آژانسهای هواپیمایی و بار - mohamad0014 - 10-10-2012

در سایت بریتش ایرویز اعلام کرده به دلیل نوسانات ارز آخرین پرواز لندن به تهران روز جمعه 12 اکتبر و آخرین پرواز تهران به لندن فردای آن روز خواهد بود و همچنین در زمستان نیز پروازی بین تهران و لندن نخواهد بود


RE: مسایل مربوط به تهیط بلیط-آژانسهای هواپیمایی و بار - mohamad0014 - 10-10-2012

همچنین وضیت شرکن ایرفرانس هم مشخص نیست.
و پروازهای تاجیکستان به ایران هم از سه شنبه همگی لغو شده اند.


RE: مسایل مربوط به تهیط بلیط-آژانسهای هواپیمایی و بار - amin_mb - 20-05-2013

ارزان ترین بلیط با یک استاپ از تهران تا تورنتو، پرواز ترکیبی ایران-ایر و ایرکانادا هست.
تهران-لندن: ایران ایر Iran Air
لندن-تورنتو: ایر کانادا Air Canada

خوبیه دیگه این پرواز دو بسته بار مجاز 23 کیلویی هست.

آپشن های دیگه:
1- ترکیبی الاتحاد و KLM با دو استاپ
2- لوفتانزاها
3- Turkish که از اصفهان هم پرواز مستقیم به استانبول داره.
4- Emirates
5- ترکیبی ایران ایر و بریتیش ایرویز Iran Air- British Airways
6- قطر


RE: مسایل مربوط به تهیط بلیط-آژانسهای هواپیمایی و بار - sh.at - 27-08-2013

برای سفر به ونکوور بهترین خط هوایی کدومه؟ و جه زمانی اوج قیمت هاس؟ من میخوام دسامبر اونجا باشم


RE: مسایل مربوط به تهیط بلیط-آژانسهای هواپیمایی و بار - ForeverBlue - 28-08-2013

(27-08-2013, 11:06 PM)'sh.at' نوشته: برای سفر به ونکوور بهترین خط هوایی کدومه؟ و جه زمانی اوج قیمت هاس؟ من میخوام دسامبر اونجا باشم

 
درود و خوش آمدید به این فروم [img]images/smilies/smile.gif[/img]

این سایت را چک کنید. در کمتر از 1 دقیقه ارزانترین پروازها را برایتان پیدا میکند و اوج و کف قیمتها را هم میگوید.
کلا ایرلاینهای خوب از نظر کیفیت (از نظر و تجربه من)  به ترتیب: قطری، لوفت هانزا