عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا

صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 168 169 170 171 172 173 174 175 176 ... 224 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.91 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا
آفلاین azh1252
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#1,711
03-11-2015, 07:53 PM
سلام.با تشکر از شما لطفا راهنمایی بفرمایید
فوق دیپلم برق قدرت از آموزشکده فنی با معدل 14/82 لیسانس فناوری اطلاعات و ارتباطات از دانشگاه غیر انتفاعی با معدل 15/33 و فوق لیسانس مهندسی برق قدرت از دانشگاه آزاد با معدل 16 را دارم.
36 سال سن دارم و آیلتس 7 دارم.یک مقاله ISI به زودی
13 سال سابقه تدریس در اموزش و پرورش دارم.هشت سال سابقه کار در برق منطقه ای.سه سال سابقه تدریس بصورت حق التدریس در دانشگاه دولتی دارم.می خواستم برای فول فاند در مقطع دکتری از دانشگاه های امریکا اقدام کنم .با فرض داشتن نمره GRE در حد قابل قبول با رزومه اینجانب شرایط پذیرش به چه صورت خواهد بود؟
امکان پذیرش برای من در دانشگاه های خوب امریکا وجود داره؟ یا شما دانشگاه های دیگه ای رو پیشنهاد می کنید؟
ممنون از پاسخگویی شما.پاینده باشید.

[url=http://www.academiacafe.com/pf/editpost.php?pid=95853][/url]
نقل قول  

آفلاین al73rna
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,712
04-11-2015, 04:03 AM (آخرین تغییر در ارسال: 04-11-2015, 04:08 AM توسط al73rna.)
دوستان قبلا هم توی این تاپیک پی ام داده بودم . امروز GRE امو دادم .
بازم میگم همه چی رو دوباره
تافل 107
دانشگاه علم و صنعت تهران
جی آر ای 165 کوانت 159 وربال جمعا 324
جی پی ای 3.3 و معدلم 15.88
دو عدد پیپر هم این پراگرس که به ددلاین ها بعید میدونم برسن .
ریکام هام هم دوتا قوی و یکی معمولی
کامپیوتر ساینس هم میخوام . (مستر )

دوستان به نظرت بهترین شانسم کجاست ؟ همونطور که گفتم فاند فعلا برام مهم نیست و بدون در نظر گرفتن فاند لطفا نظرتونو بگید
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 8
#1,713
04-11-2015, 10:03 AM
(04-11-2015, 04:03 AM)al73rna نوشته: دوستان قبلا هم توی این تاپیک پی ام داده بودم . امروز GRE امو دادم .
بازم میگم همه چی رو دوباره
تافل 107
دانشگاه علم و صنعت تهران
جی آر ای 165 کوانت 159 وربال جمعا 324
جی پی ای 3.3 و معدلم 15.88
دو عدد پیپر هم این پراگرس که به ددلاین ها بعید میدونم برسن .
ریکام هام هم دوتا قوی و یکی معمولی
کامپیوتر ساینس هم میخوام . (مستر )

دوستان به نظرت بهترین شانسم کجاست ؟ همونطور که گفتم فاند فعلا برام مهم نیست و بدون در نظر گرفتن فاند لطفا نظرتونو بگید

بدون فاند برای دانشگاههای خیلی معتبر (زیر 100) هم شانس خوبی دارید. البته با این نمرات جی ار ای و تافل شما برای دانشگاههای (بالای 200) در نظر گرفتن فاند شانس بسیار خوبی دارید. تنها آیتمی که میتونه پذیرش شما رو از دانشگاه بهتری رقم بزنه همان مقاله هست. کلاً وضعیت خوبی رو براتون پیش بینی میکنم. میتونید ایمیل بزنید به اساتید یا اینکه مستقیماً با خوندن شرایط پذیرش دانشگاهها اقدام کنید. 

پیشنهاد من اینکه که به غیر از رتبه دانشگاه و دانشکده به اساتیدی که در دانشکده مربوطه هستند هم توجه کنید. گاهاً اساتید بهتری در دانشگاههای با رتبه پایین تر یافت میشن که میتونن خیلی بر آینده علمی و تحصیلی شما تأثیر بذارن.

آرزوی موفقیت
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین ali_derakhshan
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,714
05-11-2015, 03:45 AM (آخرین تغییر در ارسال: 05-11-2015, 04:15 AM توسط ali_derakhshan.)
با عرض سلام خدمت همه عزیزان. میخواستم دوستان لطف کنند و نظر بدهند که با رزومه زیر برای چه رنک هایی احتمال پذیرش با فاند برام وجود داره.

1-برق-مخابرات-کارشناسی(ترم 7)
2-امیرکبیر
3-معدل 17.6
4-تافل : 107 (R28 L29 W29 S21)
GRE: 316 Q164 V152 تازه دادم هنوز نمره رایتینگ نیومده - تخمین : 4
5-مقاله ندارم-یک ترم TA
6-دو تا توصیه نامه خیلی خوب دارم و بقیه معمولی
پذیرش PhD حتما با فاند مد نظرم هست(RA یا TA)

خیلی ممنونم.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
#1,715
05-11-2015, 10:36 AM (آخرین تغییر در ارسال: 05-11-2015, 11:44 AM توسط Torkan.)
(05-11-2015, 03:45 AM)ali_derakhshan نوشته: با عرض سلام خدمت همه عزیزان. میخواستم دوستان لطف کنند و نظر بدهند که با رزومه زیر برای چه رنک هایی احتمال پذیرش با فاند برام وجود داره.

1-برق-مخابرات-کارشناسی(ترم 7)
2-امیرکبیر
3-معدل 17.6
4-تافل : 107 (R28 L29 W29 S21)
GRE: 316 Q164 V152 تازه دادم هنوز نمره رایتینگ نیومده - تخمین : 4
5-مقاله ندارم-یک ترم TA
6-دو تا توصیه نامه خیلی خوب دارم و بقیه معمولی
پذیرش PhD حتما با فاند مد نظرم هست(RA یا TA)

خیلی ممنونم.

درود

معدل همین رو نگه دار.
حیف شد اگر کوانتتون بالاتر بود با اطمینان میگفتم فاند میگیرین. مستقیم دکترا اپلای کنین که حتی فول فاند هم میتونی بگیری. نگاه کن usnews بببین کدوم دانشگاهها بودجه زیادی در برق دارن بین رنکهای 20 تا 50 با کمی احتیاط 70. اونارو اپلای کن. ارشد رو قول نمیدم فاند بدن میدن ولی نهایت شهریه اینا کم میشه مگر اینکه دانشگاههایی اپلای کنی که کلا دکترا متقاضی کمی دارن. پستهای قبلی رو ب خون میبینی توضیح دادم. شما شانس فاند TA دکترای مستقیم داری.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین gol.dirsco7
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,716
06-11-2015, 11:12 AM
با عرض سلام خدمت دوستان و عزيزان و با سپاس از اينكه وقت ميذاريد و جوابگوي سوالات بچه ها هستيد. ميخواستم ببينم با شرايط زير احتمال گرفتن فاند برام تا چه حد وجود داره.
يه توضيح اضافه اينكه من كلا ديگه به موندن ايران فكر نميكنم و حتي موقعيت هاي كاري پيشنهادي رو رد كردم. يه جورايي بريدم و حتما قصد دارم برم از ايران كه با توجه به رشته م اولويت اصليم آمريكاست. چون هم اينكه سطح بهتري دارن و واسه رشته ي من كار بيشتري وجود داره.
١. كارشناسي جامعه شناسي از دانشگاه تهران(قطب رشته جامعه شناسي كشور)
٢. معدل كل ١٦.١٠
٣. TOEFL و GRE هنوز امتحان ندادم اما با توجه به پيشينه ي زباني كه دارم و الان هم روزانه بالاي شش ساعت دارم زبان ميخونم فكر ميكنم نمرات قابل توجهي كسب كنم.
٤. در حال كار روي دو تا مقاله با دو تا از استاد تمام هاي دانشگاهمون هستم. اساتيدي كه از شهرت بالاي بين المللي برخوردار هستند.
٥. سه تا ريكامنديشن خيلي خوب از اساتيدمون دارم كه دو تاش از همين اساتيد صاحب ناممون هست.
٦. روي بيانيه هدفم از همين الان دارم كار ميكنم و انشاالله يه چيز خيلي خوب ميخوام بنويسم.
٧. هدفم هم پذيرش گرفتن مستقيم دكتري بصورت فول فاند از دانشگاه هاي خوب آمريكاست.
ميخواستم ببينم قدري شانس دارم.
ممنونم از توجهتون
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#1,717
06-11-2015, 01:13 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-11-2015, 01:14 PM توسط Matinking.)
(06-11-2015, 11:12 AM)gol.dirsco7 نوشته: با عرض سلام خدمت دوستان و عزيزان و با سپاس از اينكه وقت ميذاريد و جوابگوي سوالات بچه ها هستيد. ميخواستم ببينم با شرايط زير احتمال گرفتن فاند برام تا چه حد وجود داره.
يه توضيح اضافه اينكه من كلا ديگه به موندن ايران فكر نميكنم و حتي موقعيت هاي كاري پيشنهادي رو رد كردم. يه جورايي بريدم و حتما قصد دارم برم از ايران كه با توجه به رشته م اولويت اصليم آمريكاست. چون هم اينكه سطح بهتري دارن و واسه رشته ي من كار بيشتري وجود داره.
١. كارشناسي جامعه شناسي از دانشگاه تهران(قطب رشته جامعه شناسي كشور)
٢. معدل كل ١٦.١٠
٣. TOEFL و GRE هنوز امتحان ندادم اما با توجه به پيشينه ي زباني كه دارم و الان هم روزانه بالاي شش ساعت دارم زبان ميخونم فكر ميكنم نمرات قابل توجهي كسب كنم.
٤. در حال كار روي دو تا مقاله با دو تا از استاد تمام هاي دانشگاهمون هستم. اساتيدي كه از شهرت بالاي بين المللي برخوردار هستند.
٥. سه تا ريكامنديشن خيلي خوب از اساتيدمون دارم كه دو تاش از همين اساتيد صاحب ناممون هست.
٦. روي بيانيه هدفم از همين الان دارم كار ميكنم و انشاالله يه چيز خيلي خوب ميخوام بنويسم.
٧. هدفم هم پذيرش گرفتن مستقيم دكتري بصورت فول فاند از دانشگاه هاي خوب آمريكاست.
ميخواستم ببينم قدري شانس دارم.
ممنونم از توجهتون

سلام

پیش از هرچیز لازمه موضوعی رو درباره direct phd برای شما روشن کنم...

معمولا داستان direct phd در رشته های فنی با سایر رشته ها می تونه خیلی متفاوت باشه...

سیلابس دروس فنی در مقطع لیسانس در ایران نه تنها استاندارد بلکه از سطح عام جهانی به طرز قابل توجهی بالاتر هست... به همین جهت دانشجویان top فارق التحصیل مقطع لیسانس ایران از لحاظ توانایی علمی و فنی شناخته شده هستند و همین باعث میشه که درخواست های direct phd اونها با دید بهتری بررسی بشه...

ولی در رشته های humanity رنگ و بوی قضیه کمی متفاوت هست... حتما تایید می فرمایید که diversity موضوعات تدریسی در حیطه رشته های humanity در هر کشوری بنا به نیاز ها و فرهنگ اون کشور متفاوت هست... به همین دلیل دانش فارق التحصیلان لیسانس هر کشوری می تونه diversity بالایی داشته باشه... و معمولا مقطع ارشد رو پله ای برای adapted شدن با دانش مورد نیاز اون کشور برای تحقیقات phd می دونند...
به نظرم میاد که با توجه به همچین مسئله ای بد نیست همه تخم مرغ های apply تون رو در سبد direct phd نچینید و سعی کنید:

اولا: مواردی رو برای direct phd انتخاب کنید که به background تحصیلی شما نزدیک باشند... (مثلا اگر شما روی swarm sociology کار کردید، apply کردن برای برنامه ای که در مورد socio-plannig هست و شما دیدی از اون ندارید چندان نمی تونه کارا باشه)

ثانیا: چند مورد msc هم اقدام بفرمایید...

معدل شما معدل top ی نیست... و با توجه به اندک بودن funded position ها برای این دست رشته ها، باید دقیقا در دانشگاه های سطح خودتون apply کنید وگرنه احتمال باختن قافیه به applicant های بهتر از خودتون کم نیست...
در مورد fund هم بهتر هست از همین الان برای حالتی که partial fund بهتون تعلق گرفت یا اصلا fund ی کسب نکردید، دنبال راه چاره باشید، چرا که همینطور که عرض کردم رقابت بالاست و funding هم برای رشته های humanity-based محدود...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین gol.dirsco7
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,718
06-11-2015, 02:21 PM
سپاس فراوان از توجهتون به سوال بنده...
موضوعي كه هست اينه كه متاسفانه ديگه فرصتي براي بالاتر بردن معدلم نيست. پس مواردي كه ميمونه و ميشه روي اونا مانور داد همين مقالات و نمرات بالاي زبان هست.
ميخواستم نظر شما رو در اين مورد بدونم كه چنانچه من زمان بيشتري رو روي زبانم بذارم و اونا رو در حد عالي نمره بيارم بهتره يا مقالاتم رو كامل تر كنم؟
به سخن ديگه اينكه تاثير نمرات زبان روي گرفتن پذيرش بيشتره يا مقالات؟
البته اين نكته هم قابل اهميته كه مقلات معمولا در رشته هاي ما بصورت بين المللي و isi پذيرش نميشن. به همون دليلي كه خودتون فرمودين؛ اينكه مطالب مطروحه در هر كشوري و منطقه اي متفاوته.
همچنين نظر شما در اين مورد چيه كه من واسه ي دوره ي master از يه دانشگاه سطح پايين تر توي آمريكا و يا اروپا و استراليا(rank زير ٢٠٠) پذيرش با فاند بگيرم و بعد از اون واسه ي دوره ي PHD از يكي از دانشگاه هاي خوب امريكا پذيرش بگيرم؟
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#1,719
06-11-2015, 02:38 PM
(06-11-2015, 02:21 PM)gol.dirsco7 نوشته: سپاس فراوان از توجهتون به سوال بنده...
موضوعي كه هست اينه كه متاسفانه ديگه فرصتي براي بالاتر بردن معدلم نيست. پس مواردي كه ميمونه و ميشه روي اونا مانور داد همين مقالات و نمرات بالاي زبان هست.
ميخواستم نظر شما رو در اين مورد بدونم كه چنانچه من زمان بيشتري رو روي زبانم بذارم و اونا رو در حد عالي نمره بيارم بهتره يا مقالاتم رو كامل تر كنم؟
به سخن ديگه اينكه تاثير نمرات زبان روي گرفتن پذيرش بيشتره يا مقالات؟
البته اين نكته هم قابل اهميته كه مقلات معمولا در رشته هاي ما بصورت بين المللي و isi پذيرش نميشن. به همون دليلي كه خودتون فرمودين؛ اينكه مطالب مطروحه در هر كشوري و منطقه اي متفاوته.
همچنين نظر شما در اين مورد چيه كه من واسه ي دوره ي master از يه دانشگاه سطح پايين تر توي آمريكا و يا اروپا و استراليا(rank زير ٢٠٠) پذيرش با فاند بگيرم و بعد از اون واسه ي دوره ي PHD از يكي از دانشگاه هاي خوب امريكا پذيرش بگيرم؟

سلام

- در دوره های graduate نمرات زبان و مقاله هم پای هم ارزشمند هستند...
در رشته های فنی نمرات زبان برای جلب نظر دپارتمان و مقالات برای entice کردن اساتید هستند... در مورد رشته های humanity نمی تونم نظر قاطع بدم...

- اینکه برای phd به شما فاند تعلق بگیره خودش جای شبهه داره چه رسد به msc...
برای هر دو اقدام کنید و از بین admission های فرضی بهترین رو انتخاب کنید...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین mj666
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

#1,720
06-11-2015, 03:10 PM
 لیسانس:مهندسی مکانیک (سیالات). دانشگاه سراسری. معدل 16.2
.نمره آزمون آیلتس:7.5
. نمره آزمون GRE: کوانت170، وربال148 (نمره کل318) ، رایتینگ 3
. مقاله: یک ای اس ای اکسپت از iopscienceو یکی از چهار ماه پیش سابمیت در journal of fluids engineering و یک دونه نه چندان خوب هم سابمیت دارم به علاوه یکی علمی پژوهشی که انگلیسیه
. کنفرانس: 3 تا بین المللی
. رشته و مقطع مورد نظر برای اپلای:دکتری پیوسته
. کشور مورد نظر به ترتیب اولویت: 1. آمریکا 2. کانادا
. سایر نکات مهم: دوستان من آیا برای ارشد بخونم یا کارای اپلای رو جمع و جور کنم. لطفا در مورد معدل جی ار ای و مقاله هام به صورت جدا نظر بدین. چقدر شانسه RA دارم. فاند کامل می تونم بگیرم. ممنون ازتون. 
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 168 169 170 171 172 173 174 175 176 ... 224 بعدی »