عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها سایر کشورها سنگاپور تحصیل در سنگاپور نحوه پذیرش و مدارک لازم برای دانشگاههای سنگاپور

صفحه‌ها (10): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نحوه پذیرش و مدارک لازم برای دانشگاههای سنگاپور
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
10-07-2015, 09:34 AM
(10-07-2015, 06:14 AM)Koooka نوشته: درود بر همه دوستان. من در مورد مبلغ فاند سنگاپور و نمره جی آر ای سوالاتی دارم.

من درحالی که اصن به سنگاپور فکر نمی کردم به یه استاد توی NUS ایمیل زدم، اونم فوری قرار گذاشت توی اسکایپ با هم صحبت کردیم و قرار بر این شد که شیش ماه منو به صورت آزمایشی (Research Staff) بگیره و بعد از تایید عملکرد منو به عنوان دانشجوی دکتری بگیره. حالا کارهامون پیش رفته و من برای ویزای کار شیش ماهه درخواست دادم با مبلغ فاند 3300 دلار. استاده تو ایمیل ادمیشنم (که با ایمیل خودش و به صورت غیررسمی فرستاده شده بود) به من گفته بود که مبلغ فاندت 2200 دلار سنگاپور خواهد بود. حالا به نظرتون بعد از این شیش ماه و با دانشجو دکتری شدن من، اینا 1100 دلار از فاند من میزنن یا ممکنه با چونه زنی یا بی چونه زنی مبلغ رو روی همین 3300 دلار نگه دارن؟ اینو هم بگم که آزمایشگاهه پروژه بردار خفنه و پول خوبی تو دست و بالش هست.

جدای از این استاده از من خواست برای دوره پی اچ دی ترم زمستون آینده یعنی سال 2016 از طریق خود دانشگاه اپلای کنم. منم اقدام کردم ولی هیچ درخواستی برای GRE نبود. فقط تافل بود که مدارک مربوطه رو دادم تحویل و ادمیشنم توسط منشی تایید نهایی شد. حالا به نظرتون ممکنه شیش ماه دیگه بهم بگن نمره GRE بیار؟

ممنون از راهنماییاتون

دوست عزیز در خصوص 2 مورد سوال شما:

1- اگر با استاد به توافق بر سر مبلغی رسیدی که مشکلی نیست توش دست ببرن و هی کم و کسر کنند ضمن اینکه سنگاپور یکی از بالاترین مقدار اسکولارشیپ در دنیا رو داره و بهتره روی این موضوع اطمینان داشته باشید. و جای نگرانی نیست. هرچند پیشنهاد میکنم با استاد روی این موضوع به اتفاق نظر مناسبی برسی.

2- موضوع GRE ببینید درسته که دانشگاه گفته نه تافل میخواد نه GRE ولی مطمئن باش 90% کسایی که برای این بورس اپلی میکنن نمرات بالایی در تافل و GRE دارن بنابراین برای این فرصت دکتری سال اینده بهتره این مورد رو داشته باشید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Koooka
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
11-07-2015, 03:27 PM
(10-07-2015, 09:34 AM)Mr-Voltage نوشته: دوست عزیز در خصوص 2 مورد سوال شما:

1- اگر با استاد به توافق بر سر مبلغی رسیدی که مشکلی نیست توش دست ببرن و هی کم و کسر کنند ضمن اینکه سنگاپور یکی از بالاترین مقدار اسکولارشیپ در دنیا رو داره و بهتره روی این موضوع اطمینان داشته باشید. و جای نگرانی نیست. هرچند پیشنهاد میکنم با استاد روی این موضوع به اتفاق نظر مناسبی برسی.

2- موضوع GRE ببینید درسته که دانشگاه گفته نه تافل میخواد نه GRE ولی مطمئن باش 90% کسایی که برای این بورس اپلی میکنن نمرات بالایی در تافل و GRE دارن بنابراین برای این فرصت دکتری سال اینده بهتره این مورد رو داشته باشید.

با تشکر از مستر ولتاژ گرامی، من در مورد مبلغ به توافق رسیدم واسه 2200 دلار و الان جدای از توافق مبلغ فاند من رو برای شیش ماه زیاد کردن. حالا نگرانی من اینه که اینا برش گردونن به مبلغ توافق شده که همون 2200 دلاره! به ذهن خودمم رسیده بود با استاد در این مورد صحبت کنم ولی احساس کردن چون با استاد توافق کردم صحبت مجدد حالت دبه کردن به خودش بگیره.
نقل قول  

آفلاین morteza narvan
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

10-08-2015, 09:31 PM
با سلام 

کسی از دوستان ایمیلی از SINGA دریافت کرده برای شورت لیست‌های ژانویه2016؟
نقل قول  

آفلاین vorojak
**
نقل قول

27-10-2015, 10:08 AM
با سلام
بنظرتون شانسم برای بورس دانشگاههای سنگاپور چقدره؟
لیسانس زیست دانشگاه دولتی در تهران معدل 14.5
فوق زیست دانشگاه تهران معدل 16.77
10 مقاله isi
8 مقاله در کنفرانس های بین المللی
ایلتس 6
ممنونم
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
27-10-2015, 10:14 AM
(27-10-2015, 10:08 AM)vorojak نوشته: با سلام
10 مقاله isi
ایلتس 6
ممنونم

شانس پذیرش و فاند برای سینگا رو دارید. به نظرم اگر بتونی برای نمره ایلتس بالای 6.5 اقدام کنی بهتر خواهد بود.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Koooka
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

15-11-2015, 05:07 PM
(27-10-2015, 10:08 AM)vorojak نوشته: با سلام
10 مقاله isi
ایلتس 6
ممنونم

اخیرا دانشگاه های سنگاپور شروع کردن به ادمیشن دادن شرطی البته به تعداد بسیار محدودی از افراد. شرایطشم هم اینه که به افرادی که رزومه پروژهشی خوب ولی با معدل کم دارن به صورت شش ماهه پذیرش موقت میدن و بعد از اون به دکتری ارتقا پیدا می کنید. با توجه به رزومه شما، علاوه بر سینگا به استادای مرتبط با کارتون شخصاً ایمیل بزنید.
نقل قول  

آفلاین arezoo195
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

01-06-2016, 12:32 PM
سلام به همه
ممنون میشم منو راهنمایی کنید
من برای سینگا اپلای کردم و نمیدونستم که اول باید با اساتید مکاتبه می کردم. امروز ددلاینه. من در قسمت پروژه های پیشنهادی زمینه علاقه ها رو نوشتم.
حالا به نظرتون الان یه همون استادها ایمیل بزنم یا اقدامی نکنم چون اپلای کردم بهتره؟ البته همه پیغام های بالا رو خوندم و دیدم که یک دوستی بدون مکاتبه با استاد اکسپت شده بودند.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
01-06-2016, 08:19 PM
(01-06-2016, 12:32 PM)arezoo195 نوشته: سلام به همه
ممنون میشم منو راهنمایی کنید
من برای سینگا اپلای کردم و نمیدونستم که اول باید با اساتید مکاتبه می کردم. امروز ددلاینه. من در قسمت پروژه های پیشنهادی زمینه علاقه ها رو نوشتم.
حالا به نظرتون الان یه همون استادها ایمیل بزنم یا اقدامی نکنم چون اپلای کردم بهتره؟ البته همه پیغام های بالا رو خوندم و دیدم که یک دوستی بدون مکاتبه با استاد اکسپت شده بودند.

بله شما نیاز بود با استادی در ارتباط باشی، خلاصه نمیدونم فایل شما از کمیته بررسی عبور میکنه یا نه، اما چون تاریخ عملاً رو به اتمامه به شما پیشنهاد سال اینده رو میدن. باز بهتره اقدام کنید البته اگر رزومه خوبی دارید ممکنه نظرشون تغییر کنه.
نقل قول  

آفلاین sara1369
**
نقل قول

16-04-2017, 02:02 PM
دوستان كسي موسسه اي در تهران ميشناسه كه در زمينه اعزام دانشجو به سنگاپور فعاليت كنه
در ليست وزارت علوم خبري از كشور سنگاپور نيست متاسفانه
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

16-04-2017, 02:22 PM
(16-04-2017, 02:02 PM)sara1369 نوشته: دوستان كسي موسسه اي در تهران ميشناسه كه در زمينه اعزام دانشجو به سنگاپور فعاليت كنه
در ليست وزارت علوم خبري از كشور سنگاپور نيست متاسفانه
دوست عزیز سنگاپور که تو لیست هست 
دانشگاه ملی سنگاپور و ntu هم که معروفن.

http://grad.saorg.ir/%D8%AF%D8%A7%D9%86%...%D8%B12017
خودتون چرا چک نمیکنید بدون نیاز به موسسات؟
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (10): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 بعدی »