عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها سایر کشورها سنگاپور تحصیل در سنگاپور نحوه پذیرش و مدارک لازم برای دانشگاههای سنگاپور

صفحه‌ها (10): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نحوه پذیرش و مدارک لازم برای دانشگاههای سنگاپور
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
09-05-2015, 08:05 PM
(07-05-2015, 12:07 PM)'morteza narvan' نوشته: سلام 
دوستان من فرق بین این online application و  manual application  رو متوجه نمیشم... تو آنلاینم که بازم مدارکو میفرسیم...
ضمنا با متشکر از دوست عزیز Mr-Voltage که سوالات رو با حوصله جواب میدن 

گاهی اوقات برخی دانشگاهها 2 فرم برای اپلیکیشن دارن یکی که خیلی مختصره که بصورت انلاینه و یکی دیگه باید با دستی پر بشه و با باقی مدارک ارسال بشه و شامل الصاق عکس و کروکی منزله. اما من علاوه بر هارد کپی مدارک انلاین دوباره همه رو با پست هم فرستادم یعنی مجموعاً 2 بار!! دیگه ممکنه سیاست هر دانشگاه متفاوت باشه.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین morteza narvan
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
10-05-2015, 11:31 AM
با سلام

لیسانس من دانشگاه آزاد با معدل 17.77 بوده- مکانیک ساخت و تولید.... تو این فرم ها Academic Qualification نوع Qualification  مدرکو میخواد... یعنی first class و...... کدومشو باید انتخاب کنم؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
10-05-2015, 07:17 PM
(10-05-2015, 11:31 AM)'morteza narvan' نوشته: با سلام
لیسانس من دانشگاه آزاد با معدل 17.77 بوده- مکانیک ساخت و تولید.... تو این فرم ها Academic Qualification نوع Qualification  مدرکو میخواد... یعنی first class و...... کدومشو باید انتخاب کنم؟

بله باید first class degree خودت رو ثبت کنی. البته بهتر بود فرم رو قرار میدادی تا بشه بهتر کمک کرد.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین morteza narvan
**
نقل قول

30-05-2015, 08:52 PM (آخرین تغییر در ارسال: 30-05-2015, 10:49 PM توسط morteza narvan.)
با عرض سلام
دوستان من 27 می مدارکمو سابمیت کردمُُSINGA. یکی از استادام همون روز پر کرد. ولی استاد دوم میگه (بعد از 3 روز جواب ندادن به تلفن) میگه هیچ لینکی دریافت نکرده. منم امروز یه ایمیل زدم به SINGA که استاد لینکو دریافت نکرده. با حساب تعطیلات اونا، دوشنبه جواب خواهند داد. به نظرتون لینک دوباره میفرسن؟ یا یه فرم بدن استاد دستی پر کنه؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
01-06-2015, 09:00 AM
(30-05-2015, 08:52 PM)'morteza narvan' نوشته: با عرض سلام
دوستان من 27 می مدارکمو سابمیت کردمُُSINGA. یکی از استادام همون روز پر کرد. ولی استاد دوم میگه (بعد از 3 روز جواب ندادن به تلفن) میگه هیچ لینکی دریافت نکرده. منم امروز یه ایمیل زدم به SINGA که استاد لینکو دریافت نکرده. با حساب تعطیلات اونا، دوشنبه جواب خواهند داد. به نظرتون لینک دوباره میفرسن؟ یا یه فرم بدن استاد دستی پر کنه؟

مشکل خاصی پیش نخواهد اومد فقط باید پیگیر باشی باید روند به همون صورت خودشون پیش بره
نقل قول  

آفلاین morteza narvan
**
نقل قول

02-06-2015, 10:14 AM
سلام 

کسی از سینگا یه شماره تلفن نداره؟.... 2 روز قبل ایمیل زدم جواب ندادن هنوز. یکی از استادام لینک دریافت نکرده بود. اینا که جواب ندادن به استادم گفتم یه توصیه‌نامه دستی براشون به این ایمیل بفرسه: 'singa_enquiries@a-star.edu.sg'
ولی هنوز جوابی نرسیده.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
07-06-2015, 07:46 AM
(02-06-2015, 10:14 AM)'morteza narvan' نوشته: سلام 
کسی از سینگا یه شماره تلفن نداره؟.... 2 روز قبل ایمیل زدم جواب ندادن هنوز. یکی از استادام لینک دریافت نکرده بود. اینا که جواب ندادن به استادم گفتم یه توصیه‌نامه دستی براشون به این ایمیل بفرسه: 'singa_enquiries@a-star.edu.sg'
ولی هنوز جوابی نرسیده.

دروود.
نمیدونم دیر شده یا خیر اما لیست اکثر تماسها با دپارتمانهای مختلف اینجا قرار دادم.
نقل قول  

آفلاین sahar sagha
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

19-06-2015, 03:17 PM
با سلام
من دانشجوی ارشد عکاسی میباشم، اطلاعاتی در زمینه تحصیل هنر در سنگاپور میخواهم:
کدام دانشگاه های سنگاپور برای رشته های هنر بورس میکنند؟
جهت گرفتن بورس در رشته های هنری دانشگاههای سنگاپور ( اعم از ارشد و دکتری ) ، داشتن چه شرایطی حائز اهمیت میباشد؟ ( از قبیل شرط معدل، رزومه ، مدرک زبان و ... ) 
زمان ارسال مدارک به دانشگاه ها در طول سال چه مواقعی است؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
20-06-2015, 09:26 PM
(19-06-2015, 03:17 PM)'sahar sagha' نوشته: با سلام
من دانشجوی ارشد عکاسی میباشم، اطلاعاتی در زمینه تحصیل هنر در سنگاپور میخواهم:
کدام دانشگاه های سنگاپور برای رشته های هنر بورس میکنند؟
جهت گرفتن بورس در رشته های هنری دانشگاههای سنگاپور ( اعم از ارشد و دکتری ) ، داشتن چه شرایطی حائز اهمیت میباشد؟ ( از قبیل شرط معدل، رزومه ، مدرک زبان و ... ) 
زمان ارسال مدارک به دانشگاه ها در طول سال چه مواقعی است؟

برای رشته های هنری و علوم پایه بورسی از طرف SINGA ارائه نمیشه. به نظرم گرفتن بورس دانشگاه هم بسیار رقابتی و سخته!!
حداقل 2 دانشگاه رده زیر 20 دنیا داره که رشته شما رو ارائه نمیدن.
باقی دانشگاهها هم خیلی اعتبار ندارن.
نقل قول  

آفلاین Koooka
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

10-07-2015, 06:14 AM
درود بر همه دوستان. من در مورد مبلغ فاند سنگاپور و نمره جی آر ای سوالاتی دارم.

من درحالی که اصن به سنگاپور فکر نمی کردم به یه استاد توی NUS ایمیل زدم، اونم فوری قرار گذاشت توی اسکایپ با هم صحبت کردیم و قرار بر این شد که شیش ماه منو به صورت آزمایشی (Research Staff) بگیره و بعد از تایید عملکرد منو به عنوان دانشجوی دکتری بگیره. حالا کارهامون پیش رفته و من برای ویزای کار شیش ماهه درخواست دادم با مبلغ فاند 3300 دلار. استاده تو ایمیل ادمیشنم (که با ایمیل خودش و به صورت غیررسمی فرستاده شده بود) به من گفته بود که مبلغ فاندت 2200 دلار سنگاپور خواهد بود. حالا به نظرتون بعد از این شیش ماه و با دانشجو دکتری شدن من، اینا 1100 دلار از فاند من میزنن یا ممکنه با چونه زنی یا بی چونه زنی مبلغ رو روی همین 3300 دلار نگه دارن؟ اینو هم بگم که آزمایشگاهه پروژه بردار خفنه و پول خوبی تو دست و بالش هست.

جدای از این استاده از من خواست برای دوره پی اچ دی ترم زمستون آینده یعنی سال 2016 از طریق خود دانشگاه اپلای کنم. منم اقدام کردم ولی هیچ درخواستی برای GRE نبود. فقط تافل بود که مدارک مربوطه رو دادم تحویل و ادمیشنم توسط منشی تایید نهایی شد. حالا به نظرتون ممکنه شیش ماه دیگه بهم بگن نمره GRE بیار؟

ممنون از راهنماییاتون
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (10): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 بعدی »