عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها سایر کشورها کره جنوبی زندگی در کره جنوبی، اشنایی با فرهنگ و کشور

صفحه‌ها (10): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
زندگی در کره جنوبی، اشنایی با فرهنگ و کشور
آفلاین sepehr1188
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
26-10-2015, 01:44 AM
(25-10-2015, 09:00 PM)nasim1234 نوشته: منم در مورد ترکیه چیزی نگفتم. ولی زندگی تو کشوری که مردمش اصلا انگلیسی بلد نیستن خیلی سخته. احتمالا تو فضای آکادمیکش این طور نیست. ولی بیرون از دانشگاه همش آدم باید مثل کر و لال ها با اشاره حرف بزنه! اما قبول دارم مردمش خونگرم تر هستن. تجربه من با تایوانی و چینی و کره ای میگه که کره ای ها از همه بدترند تو کار گروهی. اصول اولیه ای مثل نپریدن تو حرف دیگران و جواب سلام دادن رو هم رعایت نمی کنن! و به شدت دروغگو هستند. در حدی که کسی که دو ماهه اومده رفته آبروی دانشجوی ۵ ساله استاد رو برده و اگه یه همکار دیگه حقیقت رو نمیگفت بیچاره شده بود اون دانشجوی سال آخر.

بله صحيح ميفرمائيد اما خب راستشو بخوايين من چيزاي متفاوتي ميشنوم،
بعضي ها از عدم ادب و نژاد پرستي گله ميكنن بعضي هاهم نه خوششون هم اومده! همه تو كره با لبخند پذيراشون هستن
براي نمونه تو پست بعدي يه چيزي رو ميذارم تا بخونين و ببينين چطور نظر هركس متفاوت در مياد!!

✝Give Me Wings So I can Fly ✝

نقل قول  

آفلاین sepehr1188
**
نقل قول

26-10-2015, 01:46 AM
متن اول (از وبلاگ خودشون برداشتم) صحبت دوتا معلم زبانـه كه از كانادا به كره ي جنوبي جهت كار مهاجرت كردنه :

Ok, so this is a question that was really 
difficult for us to answer. We were asked this week if foreigners are treated any differently here in Korea, to which we definitely say yes. As for how differently we’re treated, that really depends on the foreigner you’re talking to.
We personally happen to have good experiences in Korea. Everyone is really nice to us. Nobody’s been terribly rude, and we haven’t experienced any outright racism. People greet us with smiling faces, give us great service everywhere we go, and overall give us a fantastic experience of the country, one that we hopefully convey in our videos and website. However, we do make it a point to try and speak Korean as much as we can, to compliment the meal (in Korean) when we visit new restaurants we like, and make an overall effort to be “Korean”

حالا هم اگه توجه داشته باشين اين دوميه صحبت همون پسر تايواني/چيني بود كه گفتم:

Former Topp Dogg member Leon AKA Cavan Chen posted a rant on Instagram yesterday, detailing the racial abuse he suffered while in Stardom Entertainment and how one Topp Dogg member in particular, along with Topp Dogg managers, put him through physical and verbal abuse.

In case he deletes the picture, the caption in English reads: “Even though I have kept quiet for a long time, I have a confession. To the people who are curious about my abrupt departure from TD-G here is my story. As a foreigner in K-Pop I faced a lot of racism and hardships during my time in SE. Constant verbal abuse and physical assault from a TD-G member and managers left me quite depressed and made me change my mind about wanting to debut in Korea. I felt very alone during my time there, and didn’t feel happy while doing what should of made me the happiest. I didn’t get to go to Beijing and left abruptly which is why information on me just ended. I’m not saying SE is a bad company, there were a few staff members and TD family members who are truly great people and it’s a shame that things had to end the way they did. Though I felt a lot of regret and sadness at first, I am extremely blessed to be where I am now and grateful for the past experiences I’ve had in SE. I’m in a great company now and I’m working even harder to my dream and future debut. Please support me and also TD in our future activities! #confessions #strongerthanever #practicinghard #화이팅 #잘할거야”

✝Give Me Wings So I can Fly ✝

نقل قول  

آفلاین saharjooon
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
26-10-2015, 12:30 PM
واقعا ممنون که همه درمورد این کشور واقع بینانه نظر میدن برخلاف برخی نوجوونای کشورمون که کره و مردمشو محدود میکنن به تصویر غیرواقعی ای که تو سریالا میبینن و تمام فکرشون شده مهاجرت به این کشور.....چقدر اونچه در فیلمها و سریالهای ایرانی نشون میده از واقعیت فاصله داره به همون مقدار و حتی به نظر بنده خیلی بیشتر سریالهای کره ای غیرواقعی هستن.امیدوارم یه روزی همه بفهمیم که خدا سرمایه گرانبهایی به نام عمر بهمون داده که دیگه تکرار شدنی نیست و باید به گونه ای ازش بهره ببریم که باگذشت سالها بهرمون تنها حسرت و پشیمونی نباشه.
خدایا چنان کن سرانجام کار
تو خشنود باشی و ما رستگار
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
26-10-2015, 12:44 PM (آخرین تغییر در ارسال: 26-10-2015, 12:45 PM توسط Torkan.)
(25-10-2015, 09:00 PM)nasim1234 نوشته: منم در مورد ترکیه چیزی نگفتم. ولی زندگی تو کشوری که مردمش اصلا انگلیسی بلد نیستن خیلی سخته. احتمالا تو فضای آکادمیکش این طور نیست. ولی بیرون از دانشگاه همش آدم باید مثل کر و لال ها با اشاره حرف بزنه! اما قبول دارم مردمش خونگرم تر هستن. تجربه من با تایوانی و چینی و کره ای میگه که کره ای ها از همه بدترند تو کار گروهی. اصول اولیه ای مثل نپریدن تو حرف دیگران و جواب سلام دادن رو هم رعایت نمی کنن! و به شدت دروغگو هستند. در حدی که کسی که دو ماهه اومده رفته آبروی دانشجوی ۵ ساله استاد رو برده و اگه یه همکار دیگه حقیقت رو نمیگفت بیچاره شده بود اون دانشجوی سال آخر.

درود

اگرچه موافقت با پستی خلاف قوانین ولی حیفه اینجا موافقتم رو با نظرتون اعلام نکنم. فارغ از همه بحثها مردم کشوهای آسیای شرقی برخلاف ظاهر به شدت نژادپرست هستن و فقط خودشون و منافع خودشون رو میبینن و همین باعث میشه در گروه هم نتونن باهاتون ارتباط برقرار کنن.
در مورد زبان یک کشور هم موافقم. ندونستن زبان یک کشور و زندگی در آن مثل اینه که با دست خودتون خودتون رو تو چاه انداخته باشید.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

30-10-2015, 07:32 PM (آخرین تغییر در ارسال: 31-10-2015, 03:33 AM توسط MaMi.)
با سلام به عاشقان کره اگر واقعا می خواهند بروند به این کشور میتونین برای دریافت اخرین مدرک خود در این کشور تحصیل کنند ودر طی این مدت کاری برای خود کاری فراهم کنند و کسانی که می خواهند در این کشور زندگی کنند می تونن اونجا ازدواج کنن و با ازدواج کردن با یک کره ای زبان کرهای رو هم یاد میگیرن چون مجبورن و برای اینکه بفهمین که فردی رو که دوست دارید شما رو دوست داره یا نه به طور یقین میفهمید چون شما که مسلمان هستید همسرتون هم حتما باید مسلمان باشه و اگر فرد مونظر شما اینو قبول کنه یعنی شما رو دوست دارن که دین دیگه ای رو قبول کردن و اینطوری هم شما ثواب می کنید وهم اینو می فهمید که شما رو دوست داره یا نه وهم یک نفر رو به راه راست هدایت کردین و ثوابی بردین اما ایا واقعا علاقه دارید ؟ فقط کاری کنید که وقتی مردید لحظه ی مرگ نگید ای کاش فلان جور می شد و حسرت به دل نمونید و اینم بگم که در همه جا همه جور ادمی وجود داره و کسی هم پیدا میشه به نظر من شما یک خطی برای خود تعیین کنید یعنی اینکه بگید بر اساس رشته ای که دارید اونجا تحصیل و کار پیدا کنید و یکم تحقیق کنید ببینید رشته شما در اون کشور بازار خوبی داره و میتونین اونجا پیشرفت کنین و میتونیدبعد از ازدواج که بچه دار شدید به ایران برگردید چون اونجا بین بچه ها در مدارس تبعیض قاعل میشن فقط بر اساس فیلم ها نتیجه گیری نکنید و اینو بگم که 10 درصد ازدواج ها در کره رو ازدواج های بین المللی تشکیل میده که البته تفاهم نداشتن و بعضی هاشون از هم جدا شدن فقط حواستون جمع باشه که بهتون اب روغن به جای شربت ندن در ضمن اقای rulany کسی که اینو قبول میکنه باید جوری باشه که اگه شکست هم بخوره که احتمالش هم کمه نباید خودشو سرزنش کنه چون کاری که بهش علاقه داشته رو انجام  داده حالا من نه میگم برین نه میگم نرین تصمیم با خودونه هر کس جوابی خوست بده به جمیلم بفرسته جمیلم : hosseinr71s@gmail.com ممنون میشم که نظر هاتون رو بشنوم و اینو بگم که هرکس به دعا و استخاره   اعتقاد داره میتونه هم استخاره کنه و هم دعا کنه که موفق بشه انشاا.... و در ضمن خارجی ها هم مثل ما هستن و احساس دارن و مغز فقط بینش ها فرق داره پس کاری بکنین که راضی بشه و قبول کنه حال خودتون میدونین انسان خودش اینده شو میسازه و تمام.(خداحافظ)
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

02-12-2015, 05:30 PM
سلام خسته نباشید من سال سوم دبیرستان رشته طراحی مد لباس هستم میخوام بدونم واسه ادامه تحصیل تو کره باید چیکار کنم، اصلا کشور کره برای رشته من خوب هست یا نه؟؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

28-12-2015, 08:48 PM
با سلام...
ایا میشه در رشته های ورزشی مثه والیبال و تکوانده پول در اورد در سئول؟؟؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
29-12-2015, 07:27 PM
(28-12-2015, 08:48 PM)مهمان نوشته: با سلام...
ایا میشه در رشته های ورزشی مثه والیبال و تکوانده پول در اورد در سئول؟؟؟
مسلماً داشتن استعداد و تجربه در هر کشوری احتمال اینکه شما رو به مسیر ایده ال نزدیک کنه زیاد خواهد بود این امر نیاز به تلاش بسیار است. در کنارش هم دانش زبان و روحیه عالی. که بتونید با فرصتهای شغلی اشنا گردید. من خودم افراد ایرانی میشناسم که در همین کره و چین و ژاپن در رشته های رزمی موفق و اقدام به راه اندازی باشگاه شخصی خودشان رو دارن.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین shadi.kave
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

30-03-2016, 06:28 PM (آخرین تغییر در ارسال: 30-03-2016, 06:30 PM توسط shadi.kave.)
(18-08-2014, 12:39 PM)amirhossein.gh نوشته: دوستان خوبم ! 

اگه قسمت کره جنوبی این فروم رو سرچ کنید ، حتما پست های منو که درباره کره سوال کرده بودم رو میتونین پیدا کنین
حدودا به دو سال قبل برمیگرده ! حالا من دو سالی میشه که اینجا زندگی میکنم و میخام یه چیزی بگم:
من به شدت حرفهای پویای عزیز Mr.Voltage رو تایید میکنم! واقعا ایشون دقیقا حرف درست رو میزنن
بنده سعی میکنم بیشتر فعال باشم و پاسخگوی سوالات شما عزیزان باشم !
لطفا سوالتون رو در فروم مربوطه قرار بدین و با ارسال یک پیام خصوصی ، بنده رو از وجود سوالتون آگاه کنید تا بتونم "در همون فروم" پاسخگو باشم

موفق باشید

سلام..خسته نباشید..من زیادی با کارای اینترنتی آشنایی ندارم..میشه یه ایمیلی چیزی بدید من چندتا سوال ازتون بپرسم..خیلی ممنون میشم اگه کمکم کنید..خواهش میکنمممممممم..
نقل قول  

آفلاین Ebish
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
29-04-2016, 09:37 AM
رانندگی در کره با گواهینامه ایرانی

این بیانیه تصریح می كند كه از این پس شهروندان دو كشور با گواهینامه هایی كه از كشور متبوع خود دریافت می كنند حق رانندگی در كره و ایران را دارند.
لینک خبر : 
 http://www.asriran.com/fa/news/464931/%D...9%86%DB%8C
نیا باران! زمین جای قشنگی نیست من از اهل زمینم خوب میدانم که گل در عقد زنبور است ولی سودای بلبل دارد و پروانه را هم دوست می دارد.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (10): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 بعدی »