عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها سایر کشورها کره جنوبی زندگی در کره جنوبی، اشنایی با فرهنگ و کشور

صفحه‌ها (10): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
زندگی در کره جنوبی، اشنایی با فرهنگ و کشور
آفلاین fattima
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
03-05-2015, 06:39 AM
سلام 
ببخشید من چند تا سوال ازتون داشتم اگه ممکن جواب بدین
من و همسرو پسرم که ۱۵ ماهشه قراره برای آگوست به کره بیایم برای زندگی‌.
همسرم دکترای کامپیوتر داره و با یکی‌ از اساتید دانشگاه چنبوک کار می‌کنه ،این استاد یه کار تحقیقاتی‌ واسش جور کرده با ماهی‌ ۴۰۰۰$ که به نظرمون خوب اومد و با توجه به اینکه هزینه اونجا حدود ۲۰۰۰ $ بیشتر نیست فکر کردیم پول خوبیه (البته اینطور که شنیدیم) 
ما اصلا زبان کره بلد نیستیم 
سوالام اینه :
۱ با بچه زندگی‌ اونجا سخته یعنی‌ مهد کودک خوب می‌شه واسش پیدا کنم انگلیسی‌ زبان؟؟
۲ واقعا هزینه همین که میگن؟
۳ ما می‌خوایم پول جمع کنیم تا بد بریم جای دیگه بنظرتون می‌شه پولی‌ جمع کرد با توجه به مخأج اونجا؟
۴ برای زندگی‌ در این شهر حتما باید کره بلد باشیم؟
ما قبلان مالزی و برزیل زندگی‌ کردیم 
۵ دکترها و بیمارستانش در چه سطحین؟ اصلا انگلیسی‌ میدونن؟
لطفا بهم جواب بدین
سپاسگزارم
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
03-05-2015, 03:18 PM
(03-05-2015, 06:39 AM)'fattima' نوشته: سلام 
ببخشید من چند تا سوال ازتون داشتم اگه ممکن جواب بدین
من و همسرو پسرم که ۱۵ ماهشه قراره برای آگوست به کره بیایم برای زندگی‌.
همسرم دکترای کامپیوتر داره و با یکی‌ از اساتید دانشگاه چنبوک کار می‌کنه ،این استاد یه کار تحقیقاتی‌ واسش جور کرده با ماهی‌ ۴۰۰۰$ که به نظرمون خوب اومد و با توجه به اینکه هزینه اونجا حدود ۲۰۰۰ $ بیشتر نیست فکر کردیم پول خوبیه (البته اینطور که شنیدیم) 
ما اصلا زبان کره بلد نیستیم 
سوالام اینه :
۱ با بچه زندگی‌ اونجا سخته یعنی‌ مهد کودک خوب می‌شه واسش پیدا کنم انگلیسی‌ زبان؟؟
۲ واقعا هزینه همین که میگن؟
۳ ما می‌خوایم پول جمع کنیم تا بد بریم جای دیگه بنظرتون می‌شه پولی‌ جمع کرد با توجه به مخأج اونجا؟
۴ برای زندگی‌ در این شهر حتما باید کره بلد باشیم؟
ما قبلان مالزی و برزیل زندگی‌ کردیم 
۵ دکترها و بیمارستانش در چه سطحین؟ اصلا انگلیسی‌ میدونن؟
لطفا بهم جواب بدین
سپاسگزارم

دروود بر شما.

سوالات شما رو تا اونجا که میدونم عرض میکنم.
1- احتمال پیدا کردنش هست. البته خیلی هم نباید مطمئن باشید برای اینکه خارجی های مقیم چونبوک به نسبت سئول و پوسان کمتر هستن. به نظرم در این خصوص حتما با بخش اینترنشنال دانشگاه (اینجا) تماس بگیرید و کمک ممکنه کنند.
2- برای شهر چونبوک بله همین مقداره. 
3- بستگی به مدیریت خودتون داره، اما  چون کودک هم دارید باید کمی بیشتر هزینه ها رو مدیریت کنید.
4- بله. بالای 80% مردم در شهرهای خارج از پایتخت نمیتونن انگلیسی صحبت کنند. (البته در محیط خارج از دانشگاه) این موضوع تنها برای کره جنوبی نیست. شامل چین، ژاپن ، تایوان و ..... هم میشه. پس نیاز به زبان کره ای احساس میشه اگر بیشتر کارهای خارج منزل انجام میدهید.
5- اصولاً برخی از بیمارستانهای خصوصی این قابلیت وجود داره که بخشهای ویژه ای رو برای خارجی ها اختصاص دادن که هم دکتر قادر به صحبت کردن انگلیسی میباشد. اما بیمارستانهای عمومی و دولتی خیلی به چشم نمیاد.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین fattima
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

03-05-2015, 08:21 PM
ببخشيد مرسي از پاسختون ولي ميخواستم بدونم هزينه بيمارستان خصوصي يا يه ويزيت دكتر متخصص چقدره؟؟؟ بعد اونجا بيمه ها چه جورين؟؟؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
03-05-2015, 09:38 PM
(03-05-2015, 08:21 PM)'fattima' نوشته: ببخشيد مرسي از پاسختون ولي ميخواستم بدونم هزينه بيمارستان خصوصي يا يه ويزيت دكتر متخصص چقدره؟؟؟ بعد اونجا بيمه ها چه جورين؟؟؟

مسلماً هزینه های پزشکی از ایران گرانتر هست و صد البته بیمارستانهای خصوصی. اما دقیق از تعرفه پزشکی اطلاعی ندارم. اما بیمه دانشجویی بخشی از موارد رو پوشش میدهد اون هم تا سقف خاصی از شدت بیماری.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین sepehr1188
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

25-10-2015, 04:03 AM
چيزايي كه خوندم... الان كه فكرشو ميكنم واقعا شايد
كره ي جنوبي انتخاب خوبي برام نباشه. توجه كردم بيشتر كسايي كه نظر ميذارن دختر خانوم هاي جوان هستن كه به وسيله ي تلوزيون و موسيقي جذب كره شدن اما به قول يه بنده خدايي
Dont belive what you see in the movies !!
خيلي خوبه حقيقت رو بپذيريم. قبلا شنيده بودم نژادپرستي اونجا زياده اما با صحبت هاي بعضي آقايوني كه فعلا اونجا هستن واقعاديگه ملتفت شدم. به نظرم كسايي كه شرايط زندگي تو كره رو دارن شايد با همون هزينه بعلاوه امكانات بهتر جاي ديگه راحتتر زندگي كنن.هنوز مطمئن نيستم اما شايد رو انتخابم بيشتر فكركنم و يا شايدم
اصلا " كره لأ كره" ??? :|
ارزش نداره چندسال زندگيمون رو الكي الكي خراب كنيم اخه...! داره ؟

✝Give Me Wings So I can Fly ✝

نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

25-10-2015, 05:19 AM
(25-10-2015, 04:03 AM)sepehr1188 نوشته: چيزايي كه خوندم... الان كه فكرشو ميكنم واقعا شايد
كره ي جنوبي انتخاب خوبي برام نباشه. توجه كردم بيشتر كسايي كه نظر ميذارن دختر خانوم هاي جوان هستن كه به وسيله ي تلوزيون و موسيقي جذب كره شدن اما به قول يه بنده خدايي
Dont belive what you see in the movies !!
خيلي خوبه حقيقت رو بپذيريم. قبلا شنيده بودم نژادپرستي اونجا زياده اما با صحبت هاي بعضي آقايوني كه فعلا اونجا هستن واقعاديگه ملتفت شدم. به نظرم كسايي كه شرايط زندگي تو كره رو دارن شايد با همون هزينه بعلاوه امكانات بهتر جاي ديگه راحتتر زندگي كنن.هنوز مطمئن نيستم اما شايد رو انتخابم بيشتر فكركنم و يا شايدم
اصلا " كره لأ كره" ??? :|
ارزش نداره چندسال زندگيمون رو الكي الكي خراب كنيم اخه...! داره ؟

با اینکه در مورد مردم یه کشور با دیدن چند نمونه نمیشه نظر داد اما من به شخصه با دو همکار کره ایم مشکل جدی دارم! تو این یک سال و نیمی که من اینجا با افراد مختلف هم تیمی بودم بدترین کره ای ها هستن! انگار مفهوم احترام گذاشتن به هم تیمی براشون تعریف نشده و نه فقط من تقریبا همه با این دو تا مورد دارن. به شدت خبرچینن و دو به هم زن. باور کردنی نیست تو محیط کاری کسی بتونه دو به هم زنی کنه اما اینا می کنن. هر چی از بدیشون بگم کم گفتم. شاید از شانس من  بوده که با دو تا کره ایه این جوری آشنا شدم اما در کل به نظر من کشور کره جای مناسبی برای تحصیل نیست. بهتره آدم تو ایران تو یه دانشگاه خوب ارشد بگیره و برای دکترا بره یه کشور خوب تا اینکه وقتش رو تو کشورهایی مثل کره و ترکیه تلف کنه. 

موفق باشید

نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

25-10-2015, 11:04 AM (آخرین تغییر در ارسال: 25-10-2015, 11:05 AM توسط Torkan.)
(25-10-2015, 05:19 AM)nasim1234 نوشته: با اینکه در مورد مردم یه کشور با دیدن چند نمونه نمیشه نظر داد اما من به شخصه با دو همکار کره ایم مشکل جدی دارم! تو این یک سال و نیمی که من اینجا با افراد مختلف هم تیمی بودم بدترین کره ای ها هستن! انگار مفهوم احترام گذاشتن به هم تیمی براشون تعریف نشده و نه فقط من تقریبا همه با این دو تا مورد دارن. به شدت خبرچینن و دو به هم زن. باور کردنی نیست تو محیط کاری کسی بتونه دو به هم زنی کنه اما اینا می کنن. هر چی از بدیشون بگم کم گفتم. شاید از شانس من  بوده که با دو تا کره ایه این جوری آشنا شدم اما در کل به نظر من کشور کره جای مناسبی برای تحصیل نیست. بهتره آدم تو ایران تو یه دانشگاه خوب ارشد بگیره و برای دکترا بره یه کشور خوب تا اینکه وقتش رو تو کشورهایی مثل کره و ترکیه تلف کنه. 

موفق باشید

درود

قبل از همه چیز بگم که اینجا بحث نژاد مطرح نیست و دوستان گمان نکنن نژادپرستی هست و یا تعمیم داده میشه. اینها کلیات هست.
اجازه بدید من توضیح بیشتری بدم.
در مورد ترکیه بعید میدونم شما ترکیه درس خونده باشید و یا بوده باشید به خصوص دانشگاههای مطرحش. آدمهای بسیار گرم و اون چیزی که شما میگین اونطوری نیستش. این رو پسر خاله ام که اونجا خونده میگه. درس خوندن در دانشگاههای مطرح ترکیه بسیار مفیدتر از حتی شریف تهران هست چون علاوه بر امکانات بالای به خصوص دانشگاههای خصوصی استادها هم مقالات خوبی رو همراه دانشجو میدن. ترکیه خیلی عوض شده و اون چیزی که 10 سال پیش بود الان نیست!
اما در مورد کره و کلا کشورهای شرق آسیا من با نظر شما کاملا موافقم. چین کره فیلیپین و ... (حتی ژاپن) اینها کشورهایی هستن که رفتارهای خاص خودشون رو دارن. مثلا شما نباید به هیچ وجه با چینی ها هم تیم بشید. مثلا دوست من با یک کره ای ریسرچ میکرد متاسفانه یه رفتارهایی نشون میداد که دوستم مجبور شد از این گروه بیاد بیرون. چینی ها که دیگه بدتر. البته خوب ما هم سطح انتظاراتمون بالاست یکم. اونها بیشتر به هموطن خودشون و منافع خودشون توجه میکنن و اصلا همکار و فلان معنی نداره براشون به خصوص از ملیتهای دیگه.
البته استثنا هم داریم.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین sepehr1188
**
نقل قول

25-10-2015, 02:16 PM
حرفاتون كاملا صحيح بود نسيم خانم و اقا توركان،

جا داره اضافه كنم دليل اين رفتار كليشه اي كه هنوز تو كشور هاي شرق اسيا
 ( از هند به اونور يا كشورهايي كه تحت استعمار چين قديم بودن ) اينه كه اونا هنوز westernize نشدن
البته در مورد ژاپن مطمئن نيستم چون تعداد خارجي ها اونجا قطعا بيشتره و كمي با غربي ها آشناشدن
اما بازهم اين كشور ها دارن بيشترين تلاششون رو ميكنن تا جلوي تاثير غرب رو روي فرهنگشون بگيرن
( مثلا همين پيدايش انيمه در ژاپن دليلش كشيدن يه ديوار دور فرهنگ خودشون جلوي امريكا بود) 
شايد بخاطر همينه با غربي ها نژادپرستانه و نادرست رفتار ميكنن
حالا نه غربي!! من يه جا در مورد يه پسر تايواني كه توي يه شركت هنرهاي ديجيتال كره اي كار ميكرد مطلبي رو خوندم؛در دوراني كه اونجا بود،
همه روش زوم بودن و اذيتش ميكردن، به قول خودشون كسي كه تو خونش خون هانگوك يا كره اي نداره نبايد كار دستش داد! حالا تصور كنيد به چشم بادومي هاي حوزه ي خودشون رحم نميكنن ما چه وضعي داريم در قبال اين موضوع

نقل قول  

آفلاین sepehr1188
**
نقل قول

25-10-2015, 02:53 PM
(25-10-2015, 11:04 AM)اTorkan نوشته: درود

قبل از همه چیز بگم که اینجا بحث نژاد مطرح نیست و دوستان گمان نکنن نژادپرستی هست و یا تعمیم داده میشه. اینها کلیات هست.
اجازه بدید من توضیح بیشتری بدم.
در مورد ترکیه بعید میدونم شما ترکیه درس خونده باشید و یا بوده باشید به خصوص دانشگاههای مطرحش. آدمهای بسیار گرم و اون چیزی که شما میگین اونطوری نیستش. این رو پسر خاله ام که اونجا خونده میگه. درس خوندن در دانشگاههای مطرح ترکیه بسیار مفیدتر از حتی شریف تهران هست چون علاوه بر امکانات بالای به خصوص دانشگاههای خصوصی استادها هم مقالات خوبی رو همراه دانشجو میدن. ترکیه خیلی عوض شده و اون چیزی که 10 سال پیش بود الان نیست!
اما در مورد کره و کلا کشورهای شرق آسیا من با نظر شما کاملا موافقم. چین کره فیلیپین و ... (حتی ژاپن) اینها کشورهایی هستن که رفتارهای خاص خودشون رو دارن. مثلا شما نباید به هیچ وجه با چینی ها هم تیم بشید. مثلا دوست من با یک کره ای ریسرچ میکرد متاسفانه یه رفتارهایی نشون میداد که دوستم مجبور شد از این گروه بیاد بیرون. چینی ها که دیگه بدتر. البته خوب ما هم سطح انتظاراتمون بالاست یکم. اونها بیشتر به هموطن خودشون و منافع خودشون توجه میکنن و اصلا همکار و فلان معنی نداره براشون به خصوص از ملیتهای دیگه.
البته استثنا هم داریم.

بااحترام،
ترکان

در مورد تركيه موافقم،
اصلا با كره قابل قياس نيست! اونجا پر ايرانيه فكرنكنم همچين رفتاري با ايراني ها يا كلا خارجي ها داشته باشن
من نديدم كسي بره تركيه و از وضعيت اجتماعي اونجا بناله،
حقيقتا دختردايي گرامي مادرم اونجا با يه اقايي اشنا شدن و وقتي عقد كردن اقامت اونجا رو گرفت و به سكونت دائمي تركيه در اومد،
حالا اين جريان ١٣ ساله پيشه ( الان هم بچه شون ١٢ سالشه ) ببينيد اون موقع اصلا گله نميكردن، عقايد و پوشش خودشون رو داشتن
خيلي هم راحت هنوز ساكن ازمير هستن. ديگه الان كه ميگذره هم صد در صد با اين موضوع روبه رو نميشيم!
شايد حالا تك و توكي ولي من باز مطمئنم تركيه جاي بهتريه

نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

25-10-2015, 09:00 PM
(25-10-2015, 02:53 PM)sepehr1188 نوشته: در مورد تركيه موافقم،
اصلا با كره قابل قياس نيست! اونجا پر ايرانيه فكرنكنم همچين رفتاري با ايراني ها يا كلا خارجي ها داشته باشن
من نديدم كسي بره تركيه و از وضعيت اجتماعي اونجا بناله،
حقيقتا دختردايي گرامي مادرم اونجا با يه اقايي اشنا شدن و وقتي عقد كردن اقامت اونجا رو گرفت و به سكونت دائمي تركيه در اومد،
حالا اين جريان ١٣ ساله پيشه ( الان هم بچه شون ١٢ سالشه ) ببينيد اون موقع اصلا گله نميكردن، عقايد و پوشش خودشون رو داشتن
خيلي هم راحت هنوز ساكن ازمير هستن. ديگه الان كه ميگذره هم صد در صد با اين موضوع روبه رو نميشيم!
شايد حالا تك و توكي ولي من باز مطمئنم تركيه جاي بهتريه

منم در مورد ترکیه چیزی نگفتم. ولی زندگی تو کشوری که مردمش اصلا انگلیسی بلد نیستن خیلی سخته. احتمالا تو فضای آکادمیکش این طور نیست. ولی بیرون از دانشگاه همش آدم باید مثل کر و لال ها با اشاره حرف بزنه! اما قبول دارم مردمش خونگرم تر هستن. تجربه من با تایوانی و چینی و کره ای میگه که کره ای ها از همه بدترند تو کار گروهی. اصول اولیه ای مثل نپریدن تو حرف دیگران و جواب سلام دادن رو هم رعایت نمی کنن! و به شدت دروغگو هستند. در حدی که کسی که دو ماهه اومده رفته آبروی دانشجوی ۵ ساله استاد رو برده و اگه یه همکار دیگه حقیقت رو نمیگفت بیچاره شده بود اون دانشجوی سال آخر.

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (10): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 بعدی »