عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان

صفحه‌ها (100): « قبلی 1 ... 71 72 73 74 75 76 77 78 79 ... 100 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان
آفلاین mmarofimb
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
15-10-2015, 12:07 AM
(14-10-2015, 11:58 PM)Emir نوشته: سلام 

دوست عزیز فکر کنم منظور ایشون اینه که شما اپلای کنین و برین اونجا با هم در مورد پروژه و فاند صحبت کنین . البته من اینطور متوجه شدم.

درسته ایشون گفتن که بعد از این که اپلای کردید و مورد قبول دانشگاه قرار گرفتید و اومدید به دانشگاه به صورت حضوری با هم ملاقات کنیم و در مورد تحقیقات احتمالی بحث کنیم. خب میشه چه جور برداشت کرد این جوابشون رو؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
15-10-2015, 12:15 AM
(15-10-2015, 12:07 AM)mmarofimb نوشته: درسته ایشون گفتن که بعد از این که اپلای کردید و مورد قبول دانشگاه قرار گرفتید و اومدید به دانشگاه به صورت حضوری با هم ملاقات کنیم و در مورد تحقیقات احتمالی بحث کنیم. خب میشه چه جور برداشت کرد این جوابشون رو؟

درود

به راحتی میشه برداشت کرد که بهتره این گزینه رو فراموش کنید مگر اینکه بدون فاند بخواید برید یا خیلی به ایشون ارادت خاصی داشته باشید!

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

21-10-2015, 10:27 PM
Dear Faezeh:

My apologies for not replying sooner. At this time, I do not think that I can support another graduate student. However, given your research interests you might consider approaching Dr. X or Dr. Y Both are associates with SENS. They are also faculty in the Department of Geography and Planning. They may be able to help you.

سلام.دوستان
این ایمیل رو من از یک استاد از کانادا گرفتم
دوتا سوال دارم
اول اینکه یکی از استادهاییکه معرفی کرده من دوبار ایمیل زدم حدود سه هفته پیش ولی جواب نداد الان دوباره یعنی برای بار سوم ایمیل بزنم بهش؟؟و چی بگم؟
و اینکه قسمت دانشکده جغرافیا متوجه منظورش نشدم دقیقا.
ممنون میشم راهنمایی کنید
با سپاس فراوان.
نقل قول  

آفلاین faeze23
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

21-10-2015, 10:29 PM
(21-10-2015, 10:27 PM)مهمان نوشته: Dear Faezeh:

My apologies for not replying sooner. At this time, I do not think that I can support another graduate student. However, given your research interests you might consider approaching Dr. X or Dr. Y Both are associates with SENS. They are also faculty in the Department of Geography and Planning. They may be able to help you.

سلام.دوستان
دوتا سوال دارم
اول اینکه یکی از استادهاییکه معرفی کرده من دوبار ایمیل زدم حدود سه هفته پیش ولی جواب نداد الان دوباره یعنی برای بار سوم ایمیل بزنم بهش؟؟و چی بگم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
با سپاس فراوان.

ببخشید
Sign in نبودم
این پست با یوزر نیم خودم نیومد
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
22-10-2015, 04:27 AM
(21-10-2015, 10:27 PM)مهمان نوشته: Dear Faezeh:

سلام.دوستان
دوتا سوال دارم
ممنون میشم راهنمایی کنید
با سپاس فراوان.

در کل خیلی خوب نبوده جوابش. اگر اون دو تا استاد جواب ندادن بی خیالشون بشید. اگر استاد خیلی Interested میبود باید ایمیل شما رو خودش فروارد می کرد براشون. چون این کار رو نکرده و میگید اونا هم قبلا جواب ندادن بعیده بشه روشون حساب کرد.
 اساتیدی که اشاره کرده گویا تو دو تا دانشکده هستن یعنی هم اینی که شما میخوای اپلای کنی هم Planning. البته این برداشت منه از ایمیل.

نقل قول  

آفلاین parinaz amn
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

26-10-2015, 06:46 PM (آخرین تغییر در ارسال: 26-10-2015, 06:47 PM توسط parinaz amn.)
سلام دوستان
یکی از استادها جواب ایمیل من رو اینجوری داده
Thank-you for your interest. I receive many inquiries from students every year. At the moment I have not decided on which students I will be selecting for next year. Typically I wait till about February or March to make that decision based on all the students that have applied.
If you can convince me that you are the best student in terms of academic success and hard work then it will make my decision easier. I have attached a number of recent articles. Are you familiar with the techniques that we use in our laboratory? Did you write that article for publication? Can you send me a sampling of scientific writing in English?
بعدش من بهش گفتم که تا حدودی با کار آشنایی دارم ولی نه به صورت عملی ولی خیلی به تحقیقاتشون علاقه دارم. اینو جواب داده
As mentioned previously I usually make my decisions around February or March.
به نظرتون الان من باید واسه اون دانشگاه اپلای کنم و منتظر جوابش بمونم؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
26-10-2015, 06:52 PM
(26-10-2015, 06:46 PM)parinaz amn نوشته: سلام دوستان
یکی از استادها جواب ایمیل من رو اینجوری داده
Thank-you for your interest. I receive many inquiries from students every year. At the moment I have not decided on which students I will be selecting for next year. Typically I wait till about February or March to make that decision based on all the students that have applied.
If you can convince me that you are the best student in terms of academic success and hard work then it will make my decision easier. I have attached a number of recent articles. Are you familiar with the techniques that we use in our laboratory? Did you write that article for publication? Can you send me a sampling of scientific writing in English?
بعدش من بهش گفتم که تا حدودی با کار آشنایی دارم ولی نه به صورت عملی ولی خیلی به تحقیقاتشون علاقه دارم. اینو جواب داده
As mentioned previously I usually make my decisions around February or March.
به نظرتون الان من باید واسه اون دانشگاه اپلای کنم و منتظر جوابش بمونم؟

درود

جسارتا استاد کجاییه؟ چه جواب درپیتی؟! یعنی چی If you convince me?!!
من جای شما باشم از خیرش میگذرم. چنین استادایی استاد پیچوندنن و خودشون هم نمیدونن آخرش چی میشه!

بااحترام،
ترکان
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین parinaz amn
**
نقل قول

28-10-2015, 03:25 PM
(26-10-2015, 06:52 PM)Torkan نوشته: درود

جسارتا استاد کجاییه؟ چه جواب درپیتی؟! یعنی چی If you convince me?!!
من جای شما باشم از خیرش میگذرم. چنین استادایی استاد پیچوندنن و خودشون هم نمیدونن آخرش چی میشه!

بااحترام،
ترکان

کانادایی هست استاده
واقعا درپیته؟ آخه منم گفتم چطوری میتونم قانعش کنم!!! :|
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
28-10-2015, 04:16 PM
(28-10-2015, 03:25 PM)parinaz amn نوشته: کانادایی هست استاده
واقعا درپیته؟ آخه منم گفتم چطوری میتونم قانعش کنم!!! :|

درود

منظورم از لحاظ پیچوندن بود. در هر حال نظر فردی که تا حالا از 650 تا ایمیل 53 تا جواب اومده رو شنیدین. اجازه بدین دیگران هم تجربشون رو بگن.
بنده نگفتم ایشون درپیته گفتم یه جورایی اهل پیچوندنه.
جوابهای بسیار بهتر از این در نهایت به ( شما ؟!) ختم شدن!

بااحترام،
ترکان
نقل قول  

آفلاین mmsj23
**
نقل قول

28-10-2015, 08:32 PM
سلام
دوستان استادی به من اینو زده:

Hi, ---,

Will you be interested in the direct Ph.D. program to save your time (tuition, etc.) if you may consider the Ph.D. program later?

Best,

و بعد من ابراز علاقه مندی کردم که برای phd بیشتر علاقه مندم. و ایمیل بعدی که به من دادند این بود:

Great! I do have position but let me ask our grad director about the possibility. Will get back to you once I hear anything. Thanks!

Best,

به نظرتون مثبته؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (100): « قبلی 1 ... 71 72 73 74 75 76 77 78 79 ... 100 بعدی »