عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها IELTS اعتبار مدرک ایلتس ایران

صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اعتبار مدرک ایلتس ایران
آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
15-10-2015, 09:43 AM
(15-10-2015, 12:24 AM)roshanak25 نوشته: دوستان من در مورد این مطلب که میگن سفارت انگلیس دیگه آیلتس مراکز ایران رو قبول نمیکنه تحقیق میکردم و در لینک زیر که سایت اصلی آیلتس هست مطلبی دیدم.
http://www.ielts.org/test_takers_informa...he_uk.aspx
من اینطور متوجه شدم که کسانیکه میخوان به uk مهاجرت کنن، بجای آیلتس جنرال، باید آزمون ielts life skills بدن که شامل اسپیکینگ و لیسینینگ هست.
در 2تیتر آخر اون لینک که فرستادم (و عکسشم ضمیمه کردم)، نوشته کسایی که برای تحصیلات تکمیلی میرن uk، در وضعیتشون تفاوتی ایجاد نمیشه و باید همون آزمونی رو که دانشگاه تعیین کرده شرکت کنن.
آیا درست متوجه شدم؟ در صورت امکان لینک رو بخونین و نظرتون رو اعلام کنین. ممنون

درود،

در مورد اعتبار مراکز ایران، لیست جدیدی در تاریخ 8 اکتبر 2015 منتشر شده که هنوز نام مرکزی از ایران در این لیست به چشم نمیخوره. پیشنهاد من اینه که همچنان از این رویکرد برای ادامه تحصیل در انگلستان استفاده کنید.

در مورد IELTS Life Skills، برای ویزاهای غیر تحصیلی استفاده میشه که علاوه بر دو نوع General و Academic شما میتونید از این آزمون استفاده کنید. این آزمون در دو سطح برگزار میشه و مناسب کسانی هست که طریقی یادگیری زبان واسشون سخته. مثل افرادی که نسبتاً سن بالایی دارن  (که یادگیری زبان خارجی براشون دشواره) و یا زمان کوتاهی برای یادگیری زبان انگلیسی در اختیار دارند.

پ.ن: پیش از این در این پست در مورد این آزمون مطلبی ارائه کرده بود.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین roshanak25
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
15-10-2015, 12:21 PM
(15-10-2015, 09:43 AM)Andre نوشته: درود،

در مورد اعتبار مراکز ایران، لیست جدیدی در تاریخ 8 اکتبر 2015 منتشر شده که هنوز نام مرکزی از ایران در این لیست به چشم نمیخوره. پیشنهاد من اینه که همچنان از این رویکرد برای ادامه تحصیل در انگلستان استفاده کنید.

در مورد IELTS Life Skills، برای ویزاهای غیر تحصیلی استفاده میشه که علاوه بر دو نوع General و Academic شما میتونید از این آزمون استفاده کنید. این آزمون در دو سطح برگزار میشه و مناسب کسانی هست که طریقی یادگیری زبان واسشون سخته. مثل افرادی که نسبتاً سن بالایی دارن  (که یادگیری زبان خارجی براشون دشواره) و یا زمان کوتاهی برای یادگیری زبان انگلیسی در اختیار دارند.

پ.ن: پیش از این در این پست در مورد این آزمون مطلبی ارائه کرده بود.
خیلی ممنون از پاسختون
ببینید من قبلا همه پستهارو خوندم، توی این فایلی که گذاشتین، واضح نوشته UK immigration application:
Anyone taking a test on or after 6th April 2015 that they intend to use in a "UK immigration application" must take one of the tests listed in table 1 at one of the approved test centres in .table 2 or table 3
توی اون لینکی که فرستادم هم به مهاجرت اشاره کرده و حرفی از ویزای تحصیلی نزده، و حتی 2 تیتر آخرشم کامل توضیح داده که متقاضیان دانشگاه ها تغییری در وضعیتشون وجود نداره.
برداشت من اینه که کلا قضیه این نیست که سفارت انگلیس مدرک آیلتس ایران رو قبول نداشته باشه. این فقط تغییری هست در روند مدرک زبان مورد نیاز برای پروسه مهاجرتی به انگلیس، که یه آزمون دیگه اختصاص دادن براش و ربطی به ویزای تحصیلی و یا اعتبار مدارک آیلتس ایران نداره.
حالا این شایعه از کجا در اومده؟ از اونجا که این آزمونی که برای مهاجرت اختصاص دادن در ایران برگزار نمیشه، فقط همین.
برای رسيدن به هدف، بايد از مرز خستگی گذشت؛ بايد نيرومندتر از توان خود بود. گروتوفسكی
همیشه به
خود اعتماد داشته باشید. اگر یک بار کاری را با موفقیت انجام داده باشید، بازهم می توانید. آنتونی رابینز
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

15-10-2015, 12:31 PM
(15-10-2015, 12:21 PM)roshanak25 نوشته: خیلی ممنون از پاسختون
ببینید من قبلا همه پستهارو خوندم، توی این فایلی که گذاشتین، واضح نوشته UK immigration application:
Anyone taking a test on or after 6th April 2015 that they intend to use in a "UK immigration application" must take one of the tests listed in table 1 at one of the approved test centres in .table 2 or table 3
توی اون لینکی که فرستادم هم به مهاجرت اشاره کرده و حرفی از ویزای تحصیلی نزده، و حتی 2 تیتر آخرشم کامل توضیح داده که متقاضیان دانشگاه ها تغییری در وضعیتشون وجود نداره.
برداشت من اینه که کلا قضیه این نیست که سفارت انگلیس مدرک آیلتس ایران رو قبول نداشته باشه. این فقط تغییری هست در روند مدرک زبان مورد نیاز برای پروسه مهاجرتی به انگلیس، که یه آزمون دیگه اختصاص دادن براش و ربطی به ویزای تحصیلی و یا اعتبار مدارک آیلتس ایران نداره.
حالا این شایعه از کجا در اومده؟ از اونجا که این آزمونی که برای مهاجرت اختصاص دادن در ایران برگزار نمیشه، فقط همین.

یکبار دیگه پاسخ منو بخونید و با پاسخ خودتون مقایسه کنید. این آزمون جدید فقط برای موارد غیر دانشجویی هست. اعتبار موسسات هم ربطی به نوع آزمون نداره. UK نمرات این موسساتی که لیست کرده رو تنها قبول داره.

موفق باشید
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین roshanak25
نقل قول

امتیاز این پست: 2
15-10-2015, 01:12 PM (آخرین تغییر در ارسال: 15-10-2015, 01:15 PM توسط roshanak25.)
(15-10-2015, 12:31 PM)Andre نوشته:
یکبار دیگه پاسخ منو بخونید و با پاسخ خودتون مقایسه کنید. این آزمون جدید فقط برای موارد غیر دانشجویی هست. اعتبار موسسات هم ربطی به نوع آزمون نداره. UK نمرات این موسساتی که لیست کرده رو تنها قبول داره.

موفق باشید
باور بفرمایید من دقیق میخونم پاسخها رو ولی ای کاش شما هم کمی دقیق تر بخونید. :-) من منظورم اصلا این نیست که این آزمون جدید برای موارد دانشجویی هست یا اعتبار موسسات به این آزمون ربط داره!!
من حرفم اینه که اینکه نوشتین "UK فقط نمرات موسساتی که لیست کرده رو تنها قبول داره" در مورد موارد "مهاجرتی" صدق میکنه. حتی در بالای لیستی که ارایه شده، کاملا واضح نوشتن که متقاضیان پروسه "مهاجرتی" رو شامل میشه (در پست قبلیم هم دقیقا عبارت رو کپی پیست کردم)
واقعا ممنونم از زحماتی که در این فروم میکشید، من قبلا از کاربرهای فعال اینجا بودم و همیشه میگم که هرچی اطلاعات دارم از این فروم کسب کردم. فقط ای کاش در اینجور موارد بیشتر دقت بشه، چون الان خیلی ها بخاطر این موضوع ممکنه برن و در کشورهای دیگه امتحان بدن
برای رسيدن به هدف، بايد از مرز خستگی گذشت؛ بايد نيرومندتر از توان خود بود. گروتوفسكی
همیشه به
خود اعتماد داشته باشید. اگر یک بار کاری را با موفقیت انجام داده باشید، بازهم می توانید. آنتونی رابینز
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
15-10-2015, 06:14 PM
(15-10-2015, 01:12 PM)"roshanak25 نوشته: باور بفرمایید من دقیق میخونم پاسخها رو ولی ای کاش شما هم کمی دقیق تر بخونید. :-) من منظورم اصلا این نیست که این آزمون جدید برای موارد دانشجویی هست یا اعتبار موسسات به این آزمون ربط داره!!
من حرفم اینه که اینکه نوشتین "UK فقط نمرات موسساتی که لیست کرده رو تنها قبول داره" در مورد موارد "مهاجرتی" صدق میکنه. حتی در بالای لیستی که ارایه شده، کاملا واضح نوشتن که متقاضیان پروسه "مهاجرتی" رو شامل میشه (در پست قبلیم هم دقیقا عبارت رو کپی پیست کردم)
واقعا ممنونم از زحماتی که در این فروم میکشید، من قبلا از کاربرهای فعال اینجا بودم و همیشه میگم که هرچی اطلاعات دارم از این فروم کسب کردم. فقط ای کاش در اینجور موارد بیشتر دقت بشه، چون الان خیلی ها بخاطر این موضوع ممکنه برن و در کشورهای دیگه امتحان بدن

من بررسی کردم دیدم همه جا نوشته "IELTS test for UK Visas and Immigration" و جایی ندیدم جدا کرده باشه. این یعنی هم برای ویزای مهاجرتی هم برای بقیه نوع ویزاها این موضوع صدق می کند. اگر جایی جدا نوشته لطفا میشه اینجا بگذارید تا تفاوت مشخص بشود.
نقل قول  

آفلاین roshanak25
نقل قول

17-11-2015, 09:33 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-11-2015, 09:34 PM توسط roshanak25.)
(15-10-2015, 06:14 PM)فرید نوشته: من بررسی کردم دیدم همه جا نوشته "IELTS test for UK Visas and Immigration" و جایی ندیدم جدا کرده باشه. این یعنی هم برای ویزای مهاجرتی هم برای بقیه نوع ویزاها این موضوع صدق می کند. اگر جایی جدا نوشته لطفا میشه اینجا بگذارید تا تفاوت مشخص بشود.

سلام. من امروز بیشتر بررسی کردم و بالاخره یه فایل واضح و دقیقی راجعبه این مسئله پیدا کردم. دوستمون Andre درست میگفتن.
از این لینک یه فایلی دانلود کردم که کامل تکلیف کسایی که برای تحصیل میخوان برن رو مشخص کرده.
با توجه به چیزایی که در صفحات مختلف خونده بودم، اینطور متوجه شده بودم که این موضوع اعتبار آیلتس ایران نباید به ویزای تحصیلی تعمیم داده بشه، به همین دلیل هم بحث رو ادامه میدادم. هدفم صرفا رسیدن به اطلاعات درست بود.
موفق باشید. Smile

.pdf   Decision tree.pdf (اندازه 1.45 MB / تعداد دانلود: 40)
همیشه به
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
02-04-2016, 11:45 PM
سلام،
قصد ندرام بحث گذشته را دوباره مطرح کنم، اما نمی‌شود،
وقتی British Council در تاریخ 15 ماه April این خبر را http://www.irna.ir/en/News/81611420/ اعلام کرد (لینک رسمی خبر را پیدا نکردم) و در حال حاضر، طبق http://takeielts.britishcouncil.org/locations/iran و http://www.britishcouncil.ir/en/take-exam/ielts/FAQ (سوال دوم از بالا) که به صورت واضح گفته شده که اصلا از آیلتس در ایران خبری نیست و معلوم نیست که چه زمانی باشد، و طبق  http://www.britishcouncil.ir/en/take-exa...ielts-iran واقعا چرا هزینه و عمرتان را صرف این کار می‌کنید؟
این جا بحث این نیست که سازمان خارجی تاییدیه داده باشه و سنجش اعلام کند که قبول ندارد!، وقتی خود سازمان برگزاری اعلام می‌کند که قبول ندارم، بعد شما به جای اینکه به فکر سفر به ترکیه، افغانستان و ... برای شرکت در این آزمون باشید، به فکر ثبت نام در ایران هستید؟

البته در سایت دولت بریتانیا https://www.gov.uk/government/publicatio...uage-tests از تاریخ 25 February مرکز آیلتس ایرسافام تاییدیه گرفته است، اما هنوز خود سایت British council و آیلتس، این مرکز را در ایران به رسمیت نمی‌شناسند، خدا خودش به تمام شما عزیزان صبر عنایت بفرماید.

لطفا یکی از دوستان آگاه به موضوع شفاف سازی کند، این موسسات نه به فکر من هستند و نه شما،
ای که دستت میرسد کاری بکن!

با احترام
automotive
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین anis
نقل قول

03-04-2016, 04:01 PM
من بیشتر سردرگرم شدم من اطلاعات زیادی راجبع ایراسفام ندارم ...ولی خیلی از نظرات راجبع ش مثبت بود بعضی هام منفی حالا من واقعا نمیدونم ایراسفام یا ازاد انتخاب کنم ..ی بار ازاد امتحان دادم خوب بود مخصوصا اسپیکینگ ولی رایتینگ واقعا حقم نبود کم دادن ...لطفا راهنمایی کنید.با تشکر
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
03-04-2016, 05:11 PM
چرا سردرگم؟
من هم اطلاعات زیادی در مورد این موسسات ندارم، فقط مسائل واضح و روشن را برای شما مطرح کردم. دو نفر از دوستان من در امتحان آیلتس شرکت کرده‌اند. یکی در آیلتس دانشگاه آزاد که تجربه‌اش را در اینجا نوشته‌ام و دیگری هم ایرسافام، نمره‌ی فرد اول 6.5 و دوم 7 شده بود.
لطفا مراکز برگزاری آزمون IELTS (تجربیات، نظرات، مقایسه مراکز) را هم مطالعه کنید.
زیاد به نکات منفی توجه نکنید، در برخی موارد اغراق هم وجود دارد (در مورد نکات منفی موسسات یا این موضوع که بعضی از افراد در تمام امتحانات احساس می‌کنند که نمره‌ی آن‌ها بیشتر از آن است که اعلام شده، البته از این موضوع هم نباید گذشت که دیدگاه افراد برای تصحیح متفاوت است)، اما از حقایق هم نباید گذشت، شما اگر مطمئن هستید که نمره‌ی شما بیشتر از آن است که اعلام شده، می‌توانستید (شاید هم میتوانید) اعتراض کنید، توضیح نحوه‌ی اعتراض در اینجا نوشته شده است.
نگران نباشید، اگر شک دارید باز هم منتظر بمانید، شاید دوستی تجربه مناسبی داشت. از کاربران حال حاضر فروم، فردی را نمی‌شناسم که در امتحان آیلتس شرکت کرد باشد که ایشان را به شما معرفی کنم و ایشان شما را راهنمایی کنند.
امیدوارم نمره‌ی عالی در این امتحان کسب کنید.

با احترام
(03-04-2016, 04:01 PM)anis نوشته: من بیشتر سردرگرم شدم من اطلاعات زیادی راجبع ایراسفام ندارم ...ولی خیلی از نظرات راجبع ش مثبت بود بعضی هام منفی حالا من واقعا نمیدونم ایراسفام یا ازاد انتخاب کنم ..ی بار ازاد امتحان دادم خوب بود مخصوصا اسپیکینگ ولی رایتینگ واقعا حقم نبود کم دادن ...لطفا راهنمایی کنید.با تشکر
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین sharif
نقل قول

04-08-2016, 02:55 AM (آخرین تغییر در ارسال: 04-08-2016, 02:58 AM توسط sharif.)
سلام 
من این تاپیک رو تازه میبینم بحث این هست که مراکز ایران مورد تایید نیست ؟
آیرسافام رو من هم شنیدم 

ممکنه یکی بیشتر توضیح بده؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »