عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز ترجمه مدارک سوالات مربوط به مهر دادگستری و وزارت خارجه

صفحه‌ها (21): « قبلی 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 21 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات مربوط به مهر دادگستری و وزارت خارجه
آفلاین maryam.a
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
11-07-2015, 09:18 PM
سلام
برای ویزای توریستی ایتالیا من "نامه ی کارفرما "و "سند ماشین" رو بردم برای ترجمه ( زبان انگلیسی ) ایا باید تاییدیه هم داشته باشه؟ دارالترجمه گفت سربرگ مترجم میخوره..درسته ایا؟
ممنون از پاسخ گویی..
نقل قول  

آفلاین جهان وحیدی
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
21-07-2015, 02:44 PM
در جواب heisenberg7  باید بگم که درسته. نم نگفتم ه اصلا نمی شه. گفتم قانون خاصی جود نداره. والا من خودم اصلا هیچین موردی نداشتم. مورد داشتم بعد از 11 ماه تایید نکردن.
ولی حق با heisenberg7  هست. با توجه به هزینه ها، بهتره اول بری نشون دی، اگه قبول نکردن ببیرید دارالترجمه
نه اینکه زانو زده باشم... نه... فقط تنهایی کمی سنگین است....
نقل قول  

آفلاین heisenberg7
**
نقل قول

21-07-2015, 03:53 PM
(21-07-2015, 02:44 PM)جهان وحیدی نوشته: در جواب heisenberg7  باید بگم که درسته. نم نگفتم ه اصلا نمی شه. گفتم قانون خاصی جود نداره. والا من خودم اصلا هیچین موردی نداشتم. مورد داشتم بعد از 11 ماه تایید نکردن.
ولی حق با heisenberg7  هست. با توجه به هزینه ها، بهتره اول بری نشون دی، اگه قبول نکردن ببیرید دارالترجمه

ممنون از پاسختون.

شاید به مدراک ربط داشته باشه. 

مثلا کارت ملی یا پایان خدمت و دانشنامه و مدارک تحصیلی تغییراتی ندارند و به همین دلیل تایید میشن حتی دو سال بعد.

ولی مدارکی مثل سند املاک و شناسنامه و سند ازدواج که میتونند تغییرات داشته باشند با تاخیر تایید نمیشن.

به نظر من هم توصیه جهان جان خوبه و اگر کسی فرصتش رو داره و هزینه براش مهم هست میتونه اول نشون بده.
نقل قول  

آفلاین heisenberg7
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
21-07-2015, 03:54 PM
(02-06-2015, 11:55 PM)MaMi نوشته:

ابتدا اینکه برای سفارت امریکا، معمولا ریزنمرات رو نخواهند خواست (تجربه من و بسیاری از دوستان)، اگر احیانا خواستند، همون ریزنمراتی که ترجمه کردید (توسط دارالترجمه رسمی) کفایت میکنه. دانشگاه ها هم اگر نیاز به مهر دادگستری و وزارت امور خارجه داشته باشند، در سایت شون ذکر خواهند کرد.

در مورد این که سفارت ها ریز نمره نمیخواهند باید گفت تا حدودی درسته.

سفارت آنکارا 100% ریز نمره می خواد. دم در تو صف یک آقایی میاد میگه ریز نمره رو آماده کنید. به فارسی هم میگه و به اشتباه هم میگه "زیر نمره". تو حیاط ورودی قبل از رفتن به داخل سالن باید مدارک رو بدید که یکیش همین ریز نمره هست و تبعات جدی داره نداشتنش.

سفارت قبرس هم خیلی براش مهم بود زمانی که می پذیرفت ایرانی ها رو.

سفارت های دیگه از جمله دبی و ایروان موردی میخوان و عمدتا بالای 90% نمیگرفتند.

عشق آباد هم تا جایی که به یاد میارم از کسی نخواسته بود.

باکو هم دیده بودم که میخواد.

این ها مال پارسال بود. امسال 1394 آمار ریجکت خیلی بالا بوده و جالبه که دبی خیلی ریز نمره چک می کنه. دلیلش هم عمدتا اینه که ببینند شما معدلتون چند بوده و آیا با معدل پایین شانسی پذیرش گرفتید؟ یا دانشگاه برای گرفتن پول بهتون پذیرش داده یا خیر. همچنین تعداد واحد های افتاده و fail شده که بهش backlog میگن هم مهمه و حتی اگر در ترم های اول باشه هم میتونه مشکل ساز باشه. البته این backlog رو تو هند دیدم خیلی حساسند روش. صرفا اینجا گفتم که دید داشته باشید چرا ممکنه کارنامه رو چک کنند.

در کل در آنکارا که خیلی مهم هست هم کسی نمیدونه تو کارنامه دقیقا دنبال چی هستند. کسی بوده با معدل 12.5 دانشگاه آزاد شهرستان که بهش گفتن چقدر معدلت خوبه و دانشجوی خوبی هستی!!!!

یه مورد دیگه هم که بنده خودم تجربه اش رو دارم در مورد آنکارا اینه که در رشته های حساس و نیمه حساس اگر افیسر چیزی به چشمش بخوره تو کارنامه وارد سیستم میکنه و احتمال داره سوال بپرسه. در مورد خود من این طوری بود و سوال نکرد. در مورد دوستی مکانیکی راجع به واژه aerosol سوال کرده بود و وارد کرده بود. در مورد یک مخابراتی یادمه به درس رادار گیر داده بودند و حتی بعد از مصاحبه گفته بودند اسکن کارنامه رو بفرست. البته به مشکل نخوردند و کلیر شدند.

نداشتند کارنامه در روز مصاحبه خیلی خطرناک میتونه باشه. خیلی بعیده که اگر بخوان و نداشته باشید ریجکت نکنند. چون معمولا قبل از تصمیم گیری برای 214 خیلی مهمه. تو کلیرنس کمتر کاربرد داره. قانونا میتونند 221g بزنند و بگن مدارک رو بعدا بفرست. اگر به هر دلیلی کارنامه ندارید و طرف خواست ریجکت کنه ممکنه چونه زدن جواب بده و بگید که ارسال می کنید. ولی باید دلیل موجه داشته باشید که آماده نبوده. به هر حال یه چیزی همراهتون داشته باشید. من مدارکم آزاد نبود و کارنامه غیر رسمی بردم.

خیلی گیر مهر تایید نیستند. نه دادگستری نه خارجه. اگر دارید که ببرید ندارید همون مهر مترجم کفایت می کنه. در مورد خود من و خیلی های دیگه کارنامه اینگلیسی غیر رسمی دانشگاه که روش نوشته که official هم نیست کمک کرد و گیری بهش نداند. ولی این که خودتون ترجمه اش کنید مسلما مشکل ساز هست. اگر فرصت ترجمه هم ندارید بردن فارسیش از نبردنش بهتره. شاید آفیسر تو دبی آنکارا و ایروان چون فارسی زبان هست قبول کرد. بهتره یک ورقه آماده به عنوان cover داشته باشید که بنویسید چرا اینگلیسیش رو ندارید. این مورد رو در آنکارا به چشم دیدم که کسی فارسی رو با cover letter مناسب داد و مسئول دم در قبول کرد و مشکل هم نخورد.

در نهایت این پست رو با چیزی که سفارت موقع گرفتن وقت براتون ایمیل می کنه تمام می کنم:

نقل قول:با اینکه ممکن است مسئول مصاحبه از شما نخواهد این مدارک را ارائه بدهید، اما تمام متقاضیان باید آمادگی ارائه مدارک ذیل را داشته باشند:
  • ریز نمرات و دیپلم شرکت در موسسات قبلی؛

• نمرات آزمون های استاندارد مورد نیاز موسسات آموزشی از قبیل TOEFL، SAT، GRE، GMATو غیره؛

• مدارک مالی که نشان می دهد متقاضی یا والدینی که حامی متقاضی هستند، برای پرداخت شهریه و مخارج زندگی متقاضی در طول مدت تحصیل او بودجه کافی در اختیار دارند. برای مثال، اگر متقاضی یا حامی متقاضی یک کارمند حقوق بگیر است، لطفا مدارک مالیات بر درآمد و اصل دفترچه و/یا اظهارات بانکی را ارائه بدهید. اگر متقاضی یا متقاضیان کسب و کار خود را دارند، لطفا گواهی ثبت کار، مجوزها، و غیره، مدارک مالیاتی و اصل دفترچه و/یا اظهارات بانکی را ارائه بدهید.
  • متقاضیان می‌توانند هر مدرکی را که فکر می‌کنند وابستگی آنها را به وطن خود نشان می‌دهند، با خود همراه داشته باشند. لازم نیست مسئولین کنسولگری تمام مدارک را بررسی کنند.

برای کسای که فوق دیپلم به بالا هستند مدارک دبیرستان مهم نیست ولی کسی که آخرین مقطعش دبیرستان بوده باید مدارک دبیرستان رو ببره.

در مورد واژه دیپلم هم باید گفت که منظور دانشنامه هست و من ندیدم از کسی بخوان ولی داشتن ترجمه اش توصیه میشه.

نقل قول:While these documents may not be specifically requested by the interviewing officer, all applicants should be prepared to provide:
  • Transcripts and diplomas from previous institutions attended;

• Scores from standardized tests required by the educational institution such as the TOEFL, SAT, GRE, GMAT, etc.;

• Financial evidence that shows that the applicant or parents who are sponsoring the applicant have sufficient funds to cover the applicant's tuition and living expenses during the period of the applicant's intended study. For example, if the applicant or the applicant's sponsor is a salaried employee, please bring income tax documents and original bank books and/or statements. If applicant or the applicant's own a business, please bring business registration, licenses, etc., and tax documents, as well as original bank books and/or statements.
  • Applicants may bring any documents they believe will help demonstrate their ties to their home country. Consular officers are not required to review every document.

نقل قول  

آفلاین samheidari
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

01-08-2015, 05:10 PM
(09-12-2014, 12:10 PM)جهان وحیدی نوشته: دقیقا همینطوره. قانون خاصی وجود نداره. اما قاطعانه می گم که توی این 11 سال فعالیتم در تهران، حتی یک مورد هم نبوده که بیشتر از 6 ماه مهرش گذشته باشه و تایید شده باشه. برهانشونم همین انداختن مشکل گردن جاهای دیگس. شما اگر بیش از 6 ماه شده، باید تمدیدش کنید.

سلام. میخواستم از دوستانی که خودشون شخصا بردن مهر دادگستری و امور خارجه گرفتن چند تا سوال بپرسم. ۱- آدرس این دو تا کجاس؟ ۲-چه زمانی مراجعه کنیم بهتره؟ (مثلا دوستمون آقای وحیدی اشاره کرده بودن که شلوغی اول صبح برای کسایی که ترجمه هاشون قدیمه) 

وضعیت من الان اینطوریه که خیلی عجله دارم. دارالترجمه ها هم اکثرا گفتن که بیشتر از سه روز با مهر دادگستری و امور خارجه طول میکشه. واسه همین گفتم خودم ببرم مهر و تایید را بگیرم که سریعتر باشه. ۳- به نظرتون با این کار سرعت تحویل مدارک مهر و تایید شده م بیشتر میشه عایا؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
01-08-2015, 05:35 PM (آخرین تغییر در ارسال: 01-08-2015, 05:36 PM توسط Torkan.)
(01-08-2015, 05:10 PM)samheidari نوشته: سلام. میخواستم از دوستانی که خودشون شخصا بردن مهر دادگستری و امور خارجه گرفتن چند تا سوال بپرسم. ۱- آدرس این دو تا کجاس؟ ۲-چه زمانی مراجعه کنیم بهتره؟ (مثلا دوستمون آقای وحیدی اشاره کرده بودن که شلوغی اول صبح برای کسایی که ترجمه هاشون قدیمه) 

وضعیت من الان اینطوریه که خیلی عجله دارم. دارالترجمه ها هم اکثرا گفتن که بیشتر از سه روز با مهر دادگستری و امور خارجه طول میکشه. واسه همین گفتم خودم ببرم مهر و تایید را بگیرم که سریعتر باشه. ۳- به نظرتون با این کار سرعت تحویل مدارک مهر و تایید شده م بیشتر میشه عایا؟

درود

اگر تهران نیستید که واسه وزارت خارجه میتونید برید به شعبه وزارت خارجه در شهر خودتون و لازم نیست برید تهران.
ولی اگر تهران هستید:
برای تایید دادگستری کوچه پشت آتش نشانی در مبدان حسن آباد است که یه تابلویی در رابطه با مترجمین رسمی دارد.
حتما قبل از رفتن باید از خود مترجمتون و یا هر جای دیگه مبلغ 20000 تومان تمبر دولتی تهیه و با خودتون ببرید. هر چند قبلا میگفتن فقط دارالترجمه میتونه این کار رو انجام بده ولی دوست من سال پیش خودش رفت و با داشتن تمبر دولتی کارش رو راه انداختن.

وزارت امور خارجه هم آدرسش در این شکل گذاشتم براتون (تا جایی که میدونم قبل از وزارت خارجه باید دادگستری تایید کنه!)

فایل‌های پیوست تصاویر بندانگشتی

ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین mgorji
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

22-09-2015, 01:53 PM
دوستان من همه صفحات رو خوندم ولی بیشتر گیج شدم هر کی ی چیزی میگه

با فرض اینکه اعتبار مهر دادگستری و خارجه 6 ماهه آیا می تونیم ترجمه رسمی رو بعد از 6 ماه خودمون ببرییم دوباره مهر این دو رو بگیریم یا نه از اول باید هزینه ترجمه بدیم؟
خواهشا راهنمایی کنید ما این قدر الکی هزینه نکنیم
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 8
22-09-2015, 02:03 PM
(22-09-2015, 01:53 PM)mgorji نوشته: دوستان من همه صفحات رو خوندم ولی بیشتر گیج شدم هر کی ی چیزی میگه

با فرض اینکه اعتبار مهر دادگستری و خارجه 6 ماهه آیا می تونیم ترجمه رسمی رو بعد از 6 ماه خودمون ببرییم دوباره مهر این دو رو بگیریم یا نه از اول باید هزینه ترجمه بدیم؟
خواهشا راهنمایی کنید ما این قدر الکی هزینه نکنیم

اول باید مطمئن بشید دانشگاه ها مهر وزارت خارجه یا دادگستری می خواهند یا خیر. برای دانشگاه های امریکا تقریبا میشه گفت هیچ کدوم نیازی به این مهر ندارند. در مورد اعتبارش هم بستگی به این داره برای کجا می خواهید. بحث شش ماه بیشتر برای اینه که بخواهید مهر دادگستری یا وزارت خارجه بر مدارک که تاریخ ترجمشون بیشتر از شش ماه گذشته بزنید نه اینکه برای دانشگاه بفرستید.
نقل قول  

آفلاین mgorji
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

22-09-2015, 03:50 PM
(22-09-2015, 02:03 PM)فرید نوشته: اول باید مطمئن بشید دانشگاه ها مهر وزارت خارجه یا دادگستری می خواهند یا خیر. برای دانشگاه های امریکا تقریبا میشه گفت هیچ کدوم نیازی به این مهر ندارند. در مورد اعتبارش هم بستگی به این داره برای کجا می خواهید. بحث شش ماه بیشتر برای اینه که بخواهید مهر دادگستری یا وزارت خارجه بر مدارک که تاریخ ترجمشون بیشتر از شش ماه گذشته بزنید نه اینکه برای دانشگاه بفرستید.

دوست گرامی ممنون از پاسخ شما
یعنی اگر من الان ترجمه با مهر مترجم رو داشته باشم (برای استاد میخوام بفرستم و مدارک تایید وزارت علوم رو داره) اما بیشتر از 6 ماه دیگه همین ترجمه رو بخوام روش مهر دادگستری و خارجه بگیرم مشکل پیش می آد؟
1) آخه من الان می خوام برای استاد بفرستم و بیش تر از 6 ماه دیگه میخوام برای دانشگاه اقدام کنم چی کار کنم که مجبور نشم دو بار هزینه ترجمه بدم؟
2) یعنی دادگستری و امور خارجه ترجمه ای که بیشتر از 6 ماه ازش گذشته باشه رو قبول نمی کنه؟
ممنون از راهنمایی شما
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
22-09-2015, 04:21 PM
(22-09-2015, 03:50 PM)mgorji نوشته: دوست گرامی ممنون از پاسخ شما
یعنی اگر من الان ترجمه با مهر مترجم رو داشته باشم (برای استاد میخوام بفرستم و مدارک تایید وزارت علوم رو داره) اما بیشتر از 6 ماه دیگه همین ترجمه رو بخوام روش مهر دادگستری و خارجه بگیرم مشکل پیش می آد؟
1) آخه من الان می خوام برای استاد بفرستم و بیش تر از 6 ماه دیگه میخوام برای دانشگاه اقدام کنم چی کار کنم که مجبور نشم دو بار هزینه ترجمه بدم؟
2) یعنی دادگستری و امور خارجه ترجمه ای که بیشتر از 6 ماه ازش گذشته باشه رو قبول نمی کنه؟
ممنون از راهنمایی شما

در مرحله اول باید ببینید که استاد ازتون ترجمه رسمی خواسته؟ اگر میخاد که چاره‌ای نیست. هزینه ترجمه به صورتی هست که ماه به ماه افزایش پیدا میکنه و به نظر من در همین مرحله هر تعدادی که نیاز دارید با اخذ تأییدات رو ترجمه کنید. حالا اگر جایی پیدا شد که ترجمه بدون تأیید (مثل ترجمه تنها با مهر ناتی برای استرالیا) یا فقط با تأیید یکی از مراجع نیاز (مثلاً ترجمه با تأیید دادگستری به تنهایی) داشت میتونید ترجمه جدیدی سفارش بدید که ترجمه های فعلی شما واستون باقی بمونن و در جای دیگری ازشون استفاده کنید.

ممکنه دادگستری و امور خارجه گیر بدن که ترجمه تون قدیمی هست و تأیید نمیشه. هرچند تجربه دوستان بوده که ترجمه 2 سال پیش رو بردن و تأیید گرفتن. قانون خاصی وجود نداره و به کارمند مسئول برمیگرده. دیگر اینکه نگران تاریخ ترجمه ها نباشید. جز موارد خاص (مثل سفارت ژاپن) که تأکید کردن که تاریخ ترجمه ها قدیمی نباشه در مابقی موارد همین ترجمه ها قابل استفاده هستند.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (21): « قبلی 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 21 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 19-05-2025، 10:23 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی