عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
1 2 بعدی »
دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا

صفحه‌ها (63): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 63 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا
آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
02-09-2015, 05:24 AM
(02-09-2015, 02:44 AM)hamid2424 نوشته: سلام تشکر از پاسخگویی عالیتون!!

من 20 سالمه دانشجو و خدمت نرفتم.
دخترعموی من ک حدود 15 ساله امریکا ساکن هستن به تازگی طلاق گرفتن.
ما باهم خیلی خوبیم مثل خواهر برادر
خودش بهم پیشنهاد داد ک با یه ازدواج سوری باهاش میتونم گرین کارت بگیرم و اونجا زندگی کنم من هم خیلی دوست دارم برم و هر کاری حاضرم انجام بدم برای رفتن

میخواستم بدونم با توجه ب اینکه از من 15 سال بزرگتر هست و اینکه دختر عموی من هست امکانش هست ک ویزای نامزدی بگیرم و باهم اردواج کنیم؟

از کجا باید شروع کنم باتوجه ب وضعیت تحصیل و علل خصوص خدمت سربازی!

تشکر وسپاس فراوان

همون طور که دوست دیگری هم گفتن کیس شما یه مقدار مشکوک حساب میشه برای آفیسر. همون اختلاف سن و اینکه ایشون مدت هاست که آمریکاست باعث میشه آفیسر شک کنه. حتی در مواردی که دو نفر هم سن هستند و در ایران دوران نامزدی رو گذروندن با نشون دادن عکس های مختلف از زمان های مختلف سعی می کنن آفیسر رو قانع کنند که ازدواج واقعی بوده. بدون داشتن مدرکی دال بر اینکه ازدواج واقعیه به احتمال بسیار زیاد رد میشه درخواستتون. 
ضمنا حتی برای ویزای دانشجویی درباره سربازی سوال میکنن از آقایون. از شما هم حتما می پرسن و این خودش یه مشکله.
با این حال اگر بخواین میتونین شانستون رو امتحان کنین ریسکش با خودتونه در هر حال.

نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

04-09-2015, 07:44 AM
راسیتش من بهش گفتم که اهی در بساط ندارم
و حتی خودش گفته که خرج زندگی و غیره رو پرداخت میکنه
اون یه دختر بیستو دوسالس و تا اینجاهم تا تونستم ازش فیلمهای خانوادگی و عکس هم گرفتم تو شرایط مختلف هم ازش خواستم اسم منو تو فیلمهاش تو جاهای مختلف گفته که مطمئن باشم خودشه و تلفنی هم تماس داشتیم
ولی باز اگر میفرمایید یکسال باید از رابطمون بگذره پس باید فعلا منتظر بمونم؟؟
راستی اون میگفت به ما ویزای ایران نمیدن ایا راست میگه یانه
میشه کاری کنم که بیاد ایران؟؟
خیلی ممنون از راهنماییاتون
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
04-09-2015, 08:54 AM
(04-09-2015, 07:44 AM)مهمان نوشته: راسیتش من بهش گفتم که اهی در بساط ندارم
و حتی خودش گفته که خرج زندگی و غیره رو پرداخت میکنه
اون یه دختر بیستو دوسالس و تا اینجاهم تا تونستم ازش فیلمهای خانوادگی و عکس هم گرفتم تو شرایط مختلف هم ازش خواستم  اسم منو تو فیلمهاش تو جاهای مختلف گفته که مطمئن باشم خودشه و تلفنی هم تماس داشتیم
ولی باز اگر میفرمایید یکسال باید از رابطمون بگذره پس باید فعلا منتظر بمونم؟؟
راستی اون میگفت به ما ویزای ایران نمیدن ایا راست میگه یانه
میشه کاری کنم که بیاد ایران؟؟
خیلی ممنون از راهنماییاتون

بله یه مدت باید بگذره که تو سفارت فکر نکنن ازدواج سوری هستش.
در مورد ایران اومدن فکر کنم بتونه چون این طور نیست که هیچ آمریکایی نتونه بره ایران! به عنوان توریست مثلا چرا نتونه؟ اگر از نظر مالی مشکل نداره خیلی راحت میتونه بگه میخوام ایران و چند کشور آسیایی دیگه رو به عنوان توریست ببینم (برای مثال).

نقل قول  

آفلاین bmmw
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
07-09-2015, 06:48 PM
با عرض سلام و خسته نباشید

من ساکن برلین هستم و با دختری از آمریکا آشنا شدم و قرار شده او به برلین بیاد و ما با هم ازدواج کنیم....من در برلین دوره مستر رو میگذرونم و بیشتر متمایلم حدود دو سال دیگه در اینجا بمونم....حال سوال من اینه که آیا میشه ایشون بره و بعد از ازدواج برای من درخواست بده و تا دو سال که درس من تموم میشه من بتونم در آلمان بمونم و درنهایت بعد از دو سال با گرین 10 ساله به آمریکا برم
با تشکر فراوان
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
08-09-2015, 08:16 AM
شما هر زمان که ازدواج کنید می تونند برای شما درخواست گرین کارت کنند منتهی اگر می خواهید یکی دو سالی در آلمان بمونید شاید بهتر باشه زمان اقدام برای گرین کارت رو طوری تنظیم کنید که وقتی ویزا رو گرفتین درس شما هم تموم شده باشه. با توجه به اینکه ازدواج شما قدمت زیادی نداره به احتمال زیاد به شما گرین کارت مشروط دو ساله داده میشه تا بعدا اون رو تمدید کنید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین bmmw
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-09-2015, 11:52 AM
با تشکر فراوان
یعنی حتی اگر دو سال از ازدواج ما هم گدشته باشه و من در آمریکا نباشم باز هم گرین کارت موقت دو ساله میدن؟
سپاس از پاسخ دادن شما
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
09-09-2015, 12:22 PM
دو تا نکته وجود داره یکی اینکه شما می بایست دست کم یک تا یک سال و نیم رو برای بررسی پرونده و گرفتن ویزا در نظر بگیرید و با این حساب اگر بگذارید دو سال دیگه اقدام کنید ممکنه مجبور بشین کمی بیشتر در آلمان منتظر بمونید. از نظر زمانی شاید مثلا بهتر باشه شش ماه تا یک سال دیگه اقدام کنید که تقریبا دو سال دیگه به نتیجه رسیده باشه. در این صورت در زمان تشکیل پرونده قدمت ازدواج شما چندماه بیشتر نخواهد بود. همین طور از اونجاییکه در این مدت شما در انتظار ورود به آمریکا هستین و به صورت فیزیکی و زیر یک سقف قبلا زندگی مشترک نداشتین باز هم شاید نشه اسم اون رو ازدواج قدیمی گذاشت به همین دلیل به نظرم به ریسک اون نمی ارزه که دو سال صبر کنید با این ذهنیت که حتما بهتون گرین کارت دائمی خواهند داد، در عوض بهتره زودتر و سر وقت اقدام کنید که این دو سال رو در خود آمریکا سپری کنید و بعد برای گرین کارت دائمی اقدام کنید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین bmmw
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 2
10-09-2015, 12:04 PM
با عرض سلام مجدد
من یه پرس و پو کردم انگار این گرین کارت موقت رو برداشتند و این شرط رو گداشتند که فرد دو سال فیکس باید در آمریکا باشد و در نهایت گرین کارت دایمی میگیرد گفتم بگم شاید مفید باشه.....یعنی اگر ازدواج کرده باشید و دو سال فیکس در آمریکا نباشید پون وابستگی به کشوری غیر از آمریکا وجود داره گرین صادر نمیشه

با تشکر از مهربانیتون که با قلبی پاک به تمام سوال ها پاسخ میدید...ممنون
نقل قول  

آفلاین tamoko89
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

11-09-2015, 06:41 PM
با سلام
اول باید تشکر کنم از بعضی از دوستان در این فروم که واقعا بدون هیچ توقعی راهنممایی میکنند به خصوص کاربر M1KE که واقعا بیشتر جواب ها از ایشون بوده Heart
اگه دوستان بتونند یه راهنمایی به من بکنند ممنون میشم Blush , من طاها حدود 27 سالمه و سربازی هم رفتم تا حالا ازدواج نکردم, با یه خانومی آشنا شدم, ایشون حدود 38 سال و یه بار ازدواج کرده و ایشون شهروند آمریکا هستن و حدود 10 سالی هست که طلاق گرفته, بیشتر از 5 ماهه که با هم از طریق ایمیل و اسکایپ در تماسیم, کاملا همدیگرو شناختیم و قصد ازدواج داریمو حدود 3 ماهه دیگه قراره بیاد ارمنستان و با هم اونجا ازدواج کنیم و بعدش ایشونبعد از 10 روز برگردن آمریکا, من کاملا مبحث های این فروم رو خوندم و سوالی درباره نحوه انجام پروسه ندارم, اما با توجه به این که سن ایشون حدود 12 سال از من بیشتره, ممکنه مشکلاتی فراهم بشه, خب به نظر شما اول ازدواج کنیم یا نامزد؟ اگه ازدواج کنم به صورت رسمی بعد از اون با توجه به این که ایشون باید برگردن آمریکا اونوقت مشکلی پیش نمیاد؟ یعنی چه مدرکی بادی به افسر نشون بدیم به غیر از عقد نامه رسمی؟برای ویزای من؟ من مطمئنم که در نهیات به آمریکا میرم چون ما وقعا عشق همیم بنابر این تنها چیزی که من ندارم زمانه, سوال دوم من اینه کجا میتونیم عقد بین المللی کنیم؟ ترکیه یا ارمنستان؟ اگه بتونین یک جایی هم معرفی کنید, ممنون میشم Shy
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
11-09-2015, 07:50 PM
طبیعتا وقتی ازدواج باشه از شما مدارک کمتری برای اثبات رابطه می گیرند و نمی تونند به راحتی پرونده رو رد کنند. در پست پنجم این صفحه مراحل ازدواج در ترکیه رو اشاره کردم. احتمالا در ارمنستان هم می بایست روند مشابهی وجود داشته باشه که در حال حاضر از جزییاتش اطلاعی ندارم.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (63): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 63 بعدی »