عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا مصاحبه و نتایج مصاحبه سفارت آمریکا مصاحبه سفارت برای بار دوم پس از یک بار رد (reject) شدن

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مصاحبه سفارت برای بار دوم پس از یک بار رد (reject) شدن
آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
10-08-2015, 07:39 PM
(10-08-2015, 10:07 AM)sahart1979 نوشته: با سلام

من ماه پیش ریجکت شدم از ارمنستان (214)و این هفته 12 اگوست میرم ترکیه. برای مقطع پست مستر بدون فاند
یکی از سوالت مصاحبه اینه که کی اسپانسر شماست؟ به نظر شما بگم استادم بعد از اینکه رزومه و اس او پی رو دیده قول داده فاند بده از ترم دیگه ولی در حال حاضر فاند ندارن، و اگر استادم نتونه پدرم کاملا منو ساپورت میکنه و خودم هم پول دارم. این بهتره یا اینکه بگو خودم پول دارم و پدرم و بعد استاد. البته به نظر خودم بهتره که از استاد شروع کنم که قضیه فاند رو به نوعی پوشش بده. نظر شما چیه؟
و سوال دیگه اینه که چطور  سابت میکنی بر میگری بعد از تحصیل؟ بهتره بگم پدر مادرم ایران زندگی میکنند و به من احتیاج خواهند داشت و پیشنهاد شغلی هم دارم.

سلام
اکثر افیسرها به اینکه بگید می خوایهد در ایران استاد بشوید واکنش مناسبی نشان نمی دهند. بخاطر اینکه تقریبا همه همین پاسخ می دهند. مخصوصا برای شما که مقطع دکترا هم نیستید.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
10-08-2015, 07:43 PM (آخرین تغییر در ارسال: 10-08-2015, 07:44 PM توسط Torkan.)
(10-08-2015, 10:07 AM)sahart1979 نوشته: با سلام

من ماه پیش ریجکت شدم از ارمنستان (214)و این هفته 12 اگوست میرم ترکیه. برای مقطع پست مستر بدون فاند
یکی از سوالت مصاحبه اینه که کی اسپانسر شماست؟ به نظر شما بگم استادم بعد از اینکه رزومه و اس او پی رو دیده قول داده فاند بده از ترم دیگه ولی در حال حاضر فاند ندارن، و اگر استادم نتونه پدرم کاملا منو ساپورت میکنه و خودم هم پول دارم. این بهتره یا اینکه بگو خودم پول دارم و پدرم و بعد استاد. البته به نظر خودم بهتره که از استاد شروع کنم که قضیه فاند رو به نوعی پوشش بده. نظر شما چیه؟
و سوال دیگه اینه که چطور  سابت میکنی بر میگری بعد از تحصیل؟ بهتره بگم پدر مادرم ایران زندگی میکنند و به من احتیاج خواهند داشت و پیشنهاد شغلی هم دارم.

(10-08-2015, 10:49 AM)Torkan نوشته: درود

ای کاش این فروم رو میخوندید قبل رفتن.
1- ارمنستان برای بدون فاندها خیلی حساسه و الکی گیر میده. زیاد میذاری میگه زیاد گذاشتی کم بذاری میگه کمه!
2- دقیقا هر چی پرسید جواب اون رو بگین. اولا خواهد پرسید که هزینه رو چطور تامین میکنید؟
جواب: بفرمایید. این BS هستش که پدرم من رو ساپورت خواهند کرد.
واسه سال بعد چی؟
جواب: علاوه بر اینکه توان مالی داریم، استادم پروفسور فلانی هم قول داده در صورتی که خوب کار کنم فاند Research در نظر بگیره برام.
از شما نخواهند پرسید این رو اگر رشتتون حساس هست برای شما 14 تا سوال خواهند فرستاد که در اون سوال 8 بود فکر کنم پرسیده میشه هدفت از اومدن به آمریکا چیه. اگر هم پرسید این رو جواب بدید(offer letter و اینا لازم نیست):
من میخوام سطح علمیم رو ببرم بالا، و برگردم استاد بشم در دانشگاه معتبری مثلXXXX. رقابت هم در ایران سخت شده و برای هیِیت علمی شدن نیاز به دانش بالا دارم.

پ.ن: در جواب دوست خوبم نسیم، آفیسرها از اول هم میدونستن اونایی که میگن برمیگردیم برنمیگردن!Smile
آفیسر از خداشه برنگردم.[عکس: smile.gif]
ولی اصرار میکنه اثبات کن برمیگردم.[عکس: smile.gif]

بااحترام،
ترکان

درود

بنده خودم در مقطع مستر میخواستم برم آمریکا دقیقا همین جمله میخوام برگردم و استاد شم (هییت علمی) رو گفتم و آفیسر لبخندزنان گفت :
I understand
اصلا هم مشکلی پیش نیامدSmile
همانطور که قبلا هم گفتم هر چی بگید برای اثبات برگشتن اونا میدونن ته دلت نمیخوای برگردی. در ضمن تاکید میکنم احتمال زیاد این رو در 14 سوال براتون خواهند فرستاد.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین JEFJEF
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
20-08-2015, 11:11 AM
سلام 
متاسفانه دوباره ریجکت شدم ، آفیسر معتقد بود در یک هفته نمی تونه پرونده ام تغییری کرده باشه 
من سعی کردم توضیح بدم که مشکل من bank statement بود و الان اسپانسرم را تغییر دادم ولی گوش نکرد گفت برو سال بعد reapply کن
نمی دونم علتش این بود که با فاصله های کم رفتم مصاحبه یا اینکه زمان شروع ترمم خیلی خیلی نزدیک بود.
فقط نگرانم که پرونده ام از مشکل مالی به مشکلات دیگه مثل اینکه آفیسر معتقد باشه من قرار هست بمونم و برنگردم تبدیل نشده باشه ، چون تنها سوالی که ازم پرسید این بود که چی شد یهو تصمیم گرفتی درس بخونی.
به نظر شما من برای ترم بهار دوباره اقدام کنم ؟ یا اینکه یک سال صبر کنم ؟ آیا تاثیری در ریجکتی یا عدم ریجکتی داره ؟
آیا برای کانادا اقدام کنم معقول تر نیست ؟
با تشکر از همه
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
20-08-2015, 11:26 AM
دلیل ریجکتی رو در برگه ای که دادن نگاه کنید اگر به Social tie اشاره شده در این صورت برداشت شما درسته و اینطور حدس زدن که شما قصد موندن دارین. وقتی شما مبالغ خیلی زیاد در حساب شخصی تون داشته باشید (که بار اول داشتین) ممکنه اینطور برداشت بشه که در صورت علاقه به موندن، پول کافی برای گذران امور و موندن رو هم خواهید داشت. به همین دلیل برای دانشجویان گفته میشه که به اندازه هزینه تحصیل و یا کمی بیشتر قرار بدن. اگر مهاجر بودین قضیه فرق داشت و اهمیتی نداشت مبالغ خیلی زیاد هم در حساب باشه. در کل با شرایطی که دارین بهتره کشورهای دیگه ای مثل کانادا رو هم در نظر داشته باشید و فقط در صورتی در فاصله زمانی نزدیک برای آمریکا هم اقدام کنید که هزینه های ویزاخیلی براتون مهم نباشه.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
21-08-2015, 09:57 AM (آخرین تغییر در ارسال: 21-08-2015, 09:58 AM توسط Torkan.)
(20-08-2015, 11:11 AM)JEFJEF نوشته: سلام 
متاسفانه دوباره ریجکت شدم ، آفیسر معتقد بود در یک هفته نمی تونه پرونده ام تغییری کرده باشه 
من سعی کردم توضیح بدم که مشکل من bank statement بود و الان اسپانسرم را تغییر دادم ولی گوش نکرد گفت برو سال بعد reapply کن
نمی دونم علتش این بود که با فاصله های کم رفتم مصاحبه یا اینکه زمان شروع ترمم خیلی خیلی نزدیک بود.
فقط نگرانم که پرونده ام از مشکل مالی به مشکلات دیگه مثل اینکه آفیسر معتقد باشه من قرار هست بمونم و برنگردم تبدیل نشده باشه ، چون تنها سوالی که ازم پرسید این بود که چی شد یهو تصمیم گرفتی درس بخونی.
به نظر شما من برای ترم بهار دوباره اقدام کنم ؟ یا اینکه یک سال صبر کنم ؟ آیا تاثیری در ریجکتی یا عدم ریجکتی داره ؟
آیا برای کانادا اقدام کنم معقول تر نیست ؟
با تشکر از همه

درود

دوست من توضیحات کامل رو M1KE گرامی دادند.

من فقط نکته ای رو بگم که قبلا هم اشاره داشتم که شما کمی عجله کردید. اصلا به دیر یا زود بودن ترم مربوط نیست. تقریبا معلوم بود که رفتن به سفارت بعد یک مدت کوتاه برای گرفتن ویزا مشکل ساز خواهد شد. من واقیعت میخواستم تاکید کنم که نرین ولی خوب نمیشه که. خود من هم بودم در این شرایز شانسم رو امتحان میکردم.
متاسفانه شما دو بار ارمنستان رفتید و هر دوبار هم متاسفانه کارتون اشتباه بوده.
اینکه کانادا اقدام کنید، به شرایط خودتون بستگی داره هرچند من توصیه میکنم که این کار رو بکنید. قبلا هم گفتم الان هم میگم:
هر چه زودتر بزنین بیرون همونقدر براتون بهتره!

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین shamsham
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

02-09-2015, 12:59 AM
با سلام و احترام به دوستان گرامی
بنده33 سال سن دارم پزشک هستم و تخصص گرفتم الان طرح میگذرونم یه پذیرش بدون فاند از دانشگاه هاروارد در زمینه رشته تخصصی خودم گرفتم و جهت ویزای j1 هفته پیش به سفارت ارمنستان مراجعه کردم.یه برادر و یه خواهر امریکا دارم که هر دو دانشجو هستن یکی برق یکی شهر سازی.برادرم 4 سال اونجاست و خواهرم کمتر از یک ماه.برادرم با همسرشون بوستون هستن.افیسر ارمنستان،سوال اول در مورد ریسرچ پرسید سوال دوم در مورد لاتاری که ثبت نام کردم یا نه.من جواب مثبت دادم و ایشون با بند 214b ریجکت کردن.هفته اینده از سفارت دبی وقت گرفتم.دوتا سوال دارم:
1.امیدی هست؟
2.اگر در مورد مکالمه ارمنستان و بخصوص لاتاری پرسیدن چه جوابی بدم
ممنونم که تجربیاتتون در اختیارم میذارید
دانشگاه قراره برام RP بفرسته و اول نوامبر شروع دوره هست به مدت یکسال.
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

02-09-2015, 02:36 AM
(02-09-2015, 12:59 AM)shamsham نوشته: با سلام و احترام به دوستان گرامی
بنده33 سال سن دارم پزشک هستم و تخصص گرفتم الان طرح میگذرونم یه پذیرش بدون فاند از دانشگاه هاروارد در زمینه رشته تخصصی خودم گرفتم و جهت ویزای j1 هفته پیش به سفارت ارمنستان مراجعه کردم.یه برادر و یه خواهر امریکا دارم که هر دو دانشجو هستن یکی برق یکی شهر سازی.برادرم 4 سال اونجاست و خواهرم کمتر از یک ماه.برادرم با همسرشون بوستون هستن.افیسر ارمنستان،سوال اول در مورد ریسرچ پرسید سوال دوم در مورد لاتاری که ثبت نام کردم یا نه.من جواب مثبت دادم و ایشون با بند 214b ریجکت کردن.هفته اینده از سفارت دبی وقت گرفتم.دوتا سوال دارم:
1.امیدی هست؟

اگر پرسیدن باید راستش رو بگید. چون حتی اگه فرض کنیم لیست شرکت کننده های لاتاری رو چک نمی کنن الان که تو ارمنستان گفتین دیگه میدونن. پس اگر باز پرسیدن راستش رو بگید

نقل قول  

آفلاین shamsham
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

02-09-2015, 08:09 AM
ممنونم از پاسخ شما.همون روز یه نفر که شرکت میکرده لاتاری، جواب منفی دادن وبه علت عدم صداقت در همون ابتدای مصاحبه رد شدن.در مورد علت ثبت نام در لاتاری، من به افیسر گفتم برای شرکت در کنفرانسهای امریکا اما هیچ اطلاعی در مورد قوانین مهاجرتی امریکا ندارم.ایشون قانع نشدن.الان سوال من اینه که اگر افیسر دبی در مورد علت ریجکت و جزییات مکالمه در ارمنستان پرسیدن من بایدعین مکالمه خودم بگم یا فقط بگم در مورد social tie بود و افیسر قانع نشد؟
ممنونم
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

02-09-2015, 09:20 AM (آخرین تغییر در ارسال: 02-09-2015, 09:20 AM توسط nasim1234.)
(02-09-2015, 08:09 AM)shamsham نوشته: ممنونم از پاسخ شما.همون روز یه نفر که شرکت میکرده لاتاری، جواب منفی دادن وبه علت عدم صداقت در همون ابتدای مصاحبه رد شدن.در مورد علت ثبت نام در لاتاری، من به افیسر گفتم برای شرکت در کنفرانسهای امریکا اما هیچ اطلاعی در مورد قوانین مهاجرتی امریکا ندارم.ایشون قانع نشدن.الان سوال من اینه که اگر افیسر دبی در مورد علت ریجکت و جزییات مکالمه در ارمنستان پرسیدن من بایدعین مکالمه خودم بگم یا فقط بگم در مورد social tie بود و افیسر قانع نشد؟
ممنونم
َعین مکالمه رو که نمی پرسن. خیلی بعیده.
اگر باز بحث لاتاری شد بگین من لاتاری رو چون رایگان بود و اینها شرکت کردم اگر نه برنامه ای برای زندگی در آمریکا ندارم و در ایران درآمد مناسب دارم و این ها. بیشتر روی موقعیت های شغلی در ایران برای رشتتون تاکید کنید و درآمد یا هر tieدیگه ای که دارین مثلا پدر و مادر که ایرانن (اگه ایرانن)
شایدم به خاطر لاتاری نبوده. شما خانوادتون آمریکان حتی بدون لاتاری هم به نظر میاد میخواد برید آمریکا بمونید. یعنی علت ریجکت لزوما اون نبوده شاید به خاطر خانوادست که آمریکان.

نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
02-09-2015, 09:22 AM (آخرین تغییر در ارسال: 02-09-2015, 09:22 AM توسط فرید.)
(02-09-2015, 12:59 AM)shamsham نوشته: با سلام و احترام به دوستان گرامی
1.امیدی هست؟

سلام
دوستان زیادی با مدرک پزشکی امسال برای ویزای j1 از ارمنستان اقدام کردند و توانستند ویزا بگیرند. تعداد زیاد شاید تاثیر منفی می گذارد در دید افیسر و اینکه شما شهری می روید که برادرتون هم هست این یک مقداری امتیاز منفی. کلا اگر از شما پرسید لاتاری شرکت کردید، بدانید احتمال زیاد دنبال دلیل برای ریجکت می گردند. اینکه خیلی سریع می خواهید اقدام کنید برای ویزا مجددا، خودش نکته منفی هستش. شاید بهتر باشه فاصله بدهید و همچنین توضیح بدهید شرایط ایران برای کسانی که تخصص دارند خیلی خوب هستش و شما حتما بر خواهید گشت.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »