عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا مصاحبه و نتایج مصاحبه سفارت آمریکا نتایج و تجربیات مصاحبه سفارت امریکا در فرانکفورت

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نتایج و تجربیات مصاحبه سفارت امریکا در فرانکفورت
آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
19-06-2012, 11:02 PM (آخرین تغییر در ارسال: 18-04-2014, 10:11 AM توسط Babak.)
لطفا نتایج، تجربیات و سوال‌های خود در مورد مصاحبه‌ی سفارت در فرانکفورت در سال ۲۰۱۲ را در این موضوع مطرح نمایید.
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید. 
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
19-06-2012, 11:44 PM
(این مصاحبه Mohamad0014 هست و از اونجایی که خودش به فونت فارسی دسترسی نداشت و میخواست تجربیاتش زود در اختیار بچه ها قرار بگیره خواهش کرد من بنویسم)

مصاحبه روز 19 جون

دم در مدارک رو تحویل دادیم که بعد از چک کردن همه رو پس دادن و یک شماره به هر نفر دادن. بعد وارد شدیم و بعد از بازرسی منتظر شدیم تا نوبت برسه. اثر انگشت هم گرفتن. مدارک رو به باجه تحویل دادیم و گفت که منتظر باشین تا همین شماره ظاهر بشه و برین مصاحبه بشین. بعد از 5 دقیقه شماره من ظاهر شد .
آفیسر آمریکایی و خیلی خوش برخورد بود که فارسی رو هم خوب صحبت میکرد. من به انگلیسی و کمی هم آلمانی جوابش رو دادم.
بیشتر در مورد این مسئله تاکید داشت که اقوامی در آمریکا دارم یا نه.
بعد در مورد شغل پدر پرسید، همچنین در مورد اینکه چرا این دانشگاه رو انتخاب کردی. چه جاهای دیگه ای اپلای کردی؟ برای دولت کار کردی یا نه؟ سربازی رفتی یا نرفتی؟
اسم تمام کشورهایی که در پنج سال اخیر رفته بودم رو هم پرسید.
بعد هم گفت که برای بررسی بیشتر به زمان نیازه و حدود 3 هفته طول میکشه.
*حتما عکس جدید بگیرین. مال من مال 1 سال قبل بود و دوباره مجبور شدم بگیرم.
*شرایطم PhD computer science و با فاند بودم.
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید. 
نقل قول  

آفلاین mick61n
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
24-08-2016, 09:43 PM
سلام
یکی از سفارتهایی که برای دفعه بعد تو فکرش هستم فرانکفورت هست
تجربه 2016 کسی هست؟
نقل قول  

آفلاین pegyyy
**
نقل قول

امتیاز این پست: 4
13-03-2018, 03:42 PM
من در تاریخ 27 فوریه 2018 برای مصاحبه به کنسولگری آمریکا در فرانکفورت مراجعه کردم. تایپ ویزای b2 برای حضور در کنفرانس بود و من در جا رد شدم! آفیسر گفت با اینکه شما تمام مدارک رو دارید و از همه نظر qualified هستی ولی متاسفانه به دلیل دستور منع مهاجرت ترامپ نمیتونیم ویزا بهت بدیم!
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
13-03-2018, 05:47 PM
(13-03-2018, 03:42 PM)pegyyy نوشته: من در تاریخ 27 فوریه 2018 برای مصاحبه به کنسولگری آمریکا در فرانکفورت مراجعه کردم. تایپ ویزای b2 برای حضور در کنفرانس بود و من در جا رد شدم! آفیسر گفت با اینکه شما تمام مدارک رو دارید و از همه نظر qualified هستی ولی متاسفانه به دلیل دستور منع مهاجرت ترامپ نمیتونیم ویزا بهت بدیم!

ای کاش قبل رفتن میپرسیدید بنده میگفتم وقتتون رو تلف نکنین!
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
13-03-2018, 05:55 PM
متاسفانه در حال حاضر شانس گرفتن ویزاهای غیرمهاجرتی آمریکا (غیر از دانشجویی) برای ایرانی ها نزدیک به صفره. از این آقای خودشیفته که خیلی بعیده نظرش رو در مورد چیزی عوض کنه شاید بلکه در ژوئن دیوان عالی حکمی خلاف نظر ایشون بده (همین الان تو اخبار دیدم ایشون برداشته وزیر امورخارجه اش رو هم برکنار کرده. یعنی یک آدم حسابی در دولت ایشون باقی نمونده و بعید می دونم با این شرایط ایشون به پایان دوران ریاست جمهوری اش برسه).
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین pegyyy
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
13-03-2018, 10:33 PM
(13-03-2018, 05:47 PM)Torkan نوشته: ای کاش قبل رفتن میپرسیدید بنده میگفتم وقتتون رو تلف نکنین!

والا من از چند نفر پرسیدم و گفتن شاید شانسی باشه!
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر