عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز Resume & CV سوالات متداول در بخش Experiences رزومه

صفحه‌ها (10): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات متداول در بخش Experiences رزومه
آفلاین gene
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
26-03-2015, 11:26 AM
با سلام .ایا می توان در بخش ریسرچ به طرحهای تحقیقاتی اشاره کرد که ما در انجام انها همکاری داشته ایم ولی بعد از پایان یا تبدیل به مقاله نشده یا اسم ما در انها نیست.(در توصیه نامه از محل کار ذکر شده که من در انها همکاری داشته ام)
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
26-03-2015, 12:50 PM
(26-03-2015, 11:26 AM)'gene' نوشته: با سلام .ایا می توان در بخش ریسرچ به طرحهای تحقیقاتی اشاره کرد که ما در انجام انها همکاری داشته ایم ولی بعد از پایان یا تبدیل به مقاله نشده یا اسم ما در انها نیست.(در توصیه نامه از محل کار ذکر شده که من در انها همکاری داشته ام)

سلام 
مشکلی نداره ولی معمولا چیزی رو عنوان کنید که منجر به نتیجه ایی شده باشه. مثلا در مشارکتم در فلان طرح تحقیقاتی فلان نرم افزار رو مسلط شدم پس تو رزومه میارم. کلا میتونید عنوان نکنید که اون طرح به مقاله یا نتیجه نرسیده چون به هر حال شما روش کار کردید و دانشی کسب کردید. 
البته اگر رزومه خیلی سنگینه میتونید این موارد رو چشم پوشی کنید که صفحات زیاد نشه. 
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین borzou
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-06-2015, 06:30 PM
سلام ، من گواهی از ستاد نیروی زمینی ارتش برا دوره خدمتم دارم ، چون اونجا کارم مرتبط با رشتم (ریاضی و آمار ) بوده . میخوام بدونم میتونم اینو تو قسمت سوابق کاریم بیارم یا بهتره جای دیگه ای مطرح بشه ؟ اگر میشه راهنمایی کنید . ممنون .
نقل قول  

آفلاین Mehran28
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 7
14-06-2015, 06:00 PM
(08-06-2015, 06:30 PM)'borzou' نوشته: سلام ، من گواهی از ستاد نیروی زمینی ارتش برا دوره خدمتم دارم ، چون اونجا کارم مرتبط با رشتم (ریاضی و آمار ) بوده . میخوام بدونم میتونم اینو تو قسمت سوابق کاریم بیارم یا بهتره جای دیگه ای مطرح بشه ؟ اگر میشه راهنمایی کنید . ممنون .

سلام
اگر برای پذیرش می خواهید اقدام کنید بهتره اسمی از ارتش برده نشه (ممکنه تو روند ویزا به مشکل بر بخورید)، و تو روزمه فقط قید کنید که به مدت N ماه روی موضوع X در یکی از ارگانهای دولتی کار کردم. همین کفایت میکنه. و اگر رزومه خوبی دارید اصلا نیازی به عنوان کردنش نیست.
موفق باشی/
«هرگــــــــــــــز تسلیم نشـــو»
نقل قول  

آفلاین mahdi_22
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

15-08-2015, 07:38 AM
سلام
ببخشید دوستان میخواستم بدونم سابقه تدریس توی دانشگاه آزاد و غیر انتفاعی را باید توی تجارب کاری آورد یا تجارب تدریس؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
15-08-2015, 08:54 AM
(15-08-2015, 07:38 AM)mahdi_22 نوشته: سلام
ببخشید دوستان میخواستم بدونم سابقه تدریس توی دانشگاه آزاد و غیر انتفاعی را باید توی تجارب کاری آورد یا تجارب تدریس؟

درود

سلام بستگی داره. اگر پول گرفتید میتونید در هر دو مورد اشاره کنید ولی به نظر من بهتره به عنوان Teaching Experience بهش اشاره کنید چون معمولا سابقه کاری اهمیت زیادی واسه دانشگاهها نداره.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین poormaz
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

10-12-2015, 03:35 AM
سلام دانشگاه ازم میخواد برای یه بورسیه فول فاند تجربیات مدیریت یا همون leadership رو بگم، بعد منم میخوام توی رزومه ام از دوران خدمت بگم که مرکز آموزش ارتش بودم و چندین سرباز زیر دست من بودن و آموزششون میدادم. مشکلی بنظرتون پیش نمیاد؟
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
13-12-2015, 06:53 PM
(10-12-2015, 03:35 AM)poormaz نوشته: سلام دانشگاه ازم میخواد برای یه بورسیه فول فاند تجربیات مدیریت یا همون leadership رو بگم، بعد منم میخوام توی رزومه ام از دوران خدمت بگم که مرکز آموزش ارتش بودم و چندین سرباز زیر دست من بودن و آموزششون میدادم. مشکلی بنظرتون پیش نمیاد؟

سلام

اگر این تجریه leadership در یک جایگاه academic یا professional مطرح بشه می تونه به مراتب اثر بخشی بیشتری داشته باشه...
چون اولا تجربه نظامی خیلی با جو تحصیل منطبق نیست و ثانیا همه کمابیش به این نکته واقف هستند که مدیریت در جو نظامی بیش از اونکه بر پایه هنرهای علم مدیریت باشه، براساس نظام اجباری تایید مافوق هست...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین fatima204
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

08-04-2016, 11:59 PM
سلام دوستان عزیز

من سه ماه یا 240 ساعت دوره کاراموزی رفتم پالایشگاه شهید تندگویان تهران  با حقوق ایا خوبه بگم تویه رزومه؟ چون شنیده بودم هم چین چیزاییو نبایدگفت در رزومه؟
و اینکه ایا من میتونم کارهای تحقیقاتی که در دوره دکتری انجام دادم به این عنوان بگم  که تویه اون ازمایشگاه RESEARCH ASSISTANT بودم (نگم دانشجوی دکتری بودم که انصراف دادم)
و اینکه اگر تاریخ ta برای دوسال بعد ار فارغ التحصیلی در یک یونی دیگه باشه اشکالی داره؟

ممنون
خداوند سرنوشت قومی را تغییر نمی دهد، تا وقتی که آنان آنچه را که در خودشان است، تغییر دهند.
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
09-04-2016, 07:39 AM
(08-04-2016, 11:59 PM)fatima204 نوشته: سلام دوستان عزیز

من سه ماه یا 240 ساعت دوره کاراموزی رفتم پالایشگاه شهید تندگویان تهران  با حقوق ایا خوبه بگم تویه رزومه؟ چون شنیده بودم هم چین چیزاییو نبایدگفت در رزومه؟
و اینکه ایا من میتونم کارهای تحقیقاتی که در دوره دکتری انجام دادم به این عنوان بگم  که تویه اون ازمایشگاه RESEARCH ASSISTANT بودم (نگم دانشجوی دکتری بودم که انصراف دادم)
و اینکه اگر تاریخ ta برای دوسال بعد ار فارغ التحصیلی در یک یونی دیگه باشه اشکالی داره؟

ممنون

سلام

- در CV مربوط به دانشگاه در مرحله پذیرش بیارید... ولی کلا موارد این چنینی رو CV سفارت حذف کنید...

- اگر بتونید gap ی که با این کار به وجود میاد رو پر کنید، بله...

- TA بودن مثل سابقه کار یک تجربه در سوابق شماست... می خواد همین دیروز بوده باشه می خواد 10 سال قبل باشه...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (10): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 بعدی »