عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز Resume & CV CV چیست؟ چه فرقی با رزومه دارد؟

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
CV چیست؟ چه فرقی با رزومه دارد؟
آفلاین Zari
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 7
31-01-2011, 12:03 AM
CV یا Curriculum Vitae در واقع تاریخچه ای از تمام فعالیتهای مفیدی است که انجام داده اید. CV نیز همانند رزومه شامل اطلاعات مربوط به تحصیل، کار، تحقیق، سوابق تالیفی و انتشاراتی، جوایز و افتخارات و ... است. CV در واقع بک گراندی از فعالیتهای حرفه ای شماست.
مهمترین کاربرد CV در زمینه اپلای برای موسسات آکادمیک یا تحقیقاتی است.

فرق رزومه و CV

مهمترین تفاوت رزومه و CV در طول (تعداد صفحات) محتوا و هدف آنهاست. رزومه خلاصه ای ۱-۲ صفحه ای از تحصیلات، تجربیات، و مهارتهای شماست. هدف از نوشتن رزومه تهیه متن کوتاهی است که معمولا خواننده آن ۱-۲ دقیقه زمان صرف خواندن آن میکند. بنابراین رزومه باید دقیقا مواردی را شامل شود که مرتبط با زمینه اپلای شما و حاوی اطلاعات مربوط به آن باشد.
CV معمولا ۲ تا چند صفحه را شامل میشود که در آن اطلاعات با جزییات بیشتری بیان شده اند. CV میتواند تمام زمینه های کاری و تحقیقی شما (اعم از زمینه مورد اپلای شما و تمام زمینه های دیگری که دقیقا با زمینه اپلای شما یکسان نیست) را در بر گیرد.
نقل قول  

آفلاین saheleh
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
22-02-2013, 04:12 PM
سلام. میشه یه نمونه رزومه و CV برامون بذارید تا دقیق متوجه بشیم.
نقل قول  

آنلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
23-02-2013, 01:24 PM
به عنوان مثال در اینجا می‌تونید CV یکی از استادهای دانشگاه UCI رو ببینید. همون طور که می‌بینید این CV نزدیک ۲۰ صفحه است. نمونه‌های رزومه هم در اینترنت زیاده و معمولا ۱ تا ۳ صفحه است. برای مثال می‌تونید تعدادی از نمونه‌های رزومه رو از اینجا دریافت کنید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Reza.S-R
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

27-07-2015, 12:10 AM
با سلام.
من در قسمت پیوست های ایمیلی که قصد ارسال آن به استاد را دارم، 2 صفحه نوشتم که شامل سوابق تحصیلی و افتخارات و علایق تحصیلی و مقالات و .... است.

دوستانم در دانشگاه آلبرتای کانادا میگفتند گرچه 2 صفحه است ولی باز هم باید اسم آن را CV بنویسی چون resume برای اپلیکیشن های کار است نه اپلیکیشن های تحصیل!

در پایان ایمیل بنویسم:  
please find my CV attached
یا
please find my resume attached
???????
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 7
27-07-2015, 12:20 AM
اگر به چنین جزئیاتی اشاره کردین بهتره عنوان CV داشته باشه، هر چند با توجه به کوتاه بودنش اگر جایی ازتون رزومه خواستن هم مشکلی نداره همین رو بفرستین.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین anis
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

28-07-2015, 10:27 PM
سلام من میخواستم برای دوره ی مستر اقدام کنم برای رشته معماری خواستم بپرسم که ایا باید برای اپلای هم رزومه و هم cv داشته باشم یا فقط cv لطفا نمونه های بیشتری برای اشنایی برای cv بگذارید ممنون
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
29-07-2015, 01:20 AM
(28-07-2015, 10:27 PM)anis نوشته: سلام من میخواستم برای دوره ی مستر اقدام کنم برای رشته معماری خواستم بپرسم که ایا باید برای اپلای هم رزومه و هم cv داشته باشم یا فقط cv لطفا نمونه های بیشتری برای اشنایی برای cv بگذارید ممنون

رزومه و cv بسیار شبیه هم هستند و گاهی به جای هم به کار می روند. به هر حال شما یک فایل نیاز دارید که در اون سوابق تحصیلیتون (دانشگاه هایی که بودید) علایق پژوهشیتون و مهارت هاتون از جمله مهارت زبان (نمره تافل مثلا) رو می نویسید .
اگر مقاله دارید هم مینویسید. موقع اپلای هم یکی لازمه یا cv یا رزومه نه دو تا و یک جا برای آپلود هست

نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
29-07-2015, 01:26 AM (آخرین تغییر در ارسال: 29-07-2015, 01:33 AM توسط Emir.)
(28-07-2015, 10:27 PM)anis نوشته: سلام من میخواستم برای دوره ی مستر اقدام کنم برای رشته معماری خواستم بپرسم که ایا باید برای اپلای هم رزومه و هم cv داشته باشم یا فقط cv لطفا نمونه های بیشتری برای اشنایی برای cv بگذارید ممنون

با سلام 
دوست من برای اروپا که یه فرمت اماده و خاص دارن : http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D...9#pid87789 براحتی 
میتونین دانلود کنین و پر کنین . 
واسه دیگر گشور ها هم تو اینترنت پره از cv بگرین پیدا مکینین . اکثرا هر دانشگاهی تو وبسایتش بخوبی توضیح داده که چطور بنویسین و 
نمونه هم گذاشته واسه دانلود. 
با تشکر
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti 
En güzel duygular silindi gitti 
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni 
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
نقل قول  

آفلاین محبوب-ه
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

21-10-2018, 02:18 PM
سلام 
اگر برای اساتید ایمیل بدیم 
به صورت پیوست در فایل cv میتونی کارنامه ارشد خودمونو را و تصاویر توصیه نامه های اساتیدمون را هم قرار بدیم یا فقط باید فعالیت هایی ک کردیم باشه؟ 
برای گفتن بیشتر از فعالیت هایی که داشیم میتونیم SOP را در ابتدا قرار بدیم و بعدا CV را؟
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
21-10-2018, 11:07 PM
(21-10-2018, 02:18 PM)محبوب-ه نوشته: سلام 
اگر برای اساتید ایمیل بدیم 
به صورت پیوست در فایل cv میتونی کارنامه ارشد خودمونو را و تصاویر توصیه نامه های اساتیدمون را هم قرار بدیم یا فقط باید فعالیت هایی ک کردیم باشه؟ 
برای گفتن بیشتر از فعالیت هایی که داشیم میتونیم SOP را در ابتدا قرار بدیم و بعدا CV را؟

سلام بنظر من در همان رزومه به مقالات خود اشاره کنید و در نامه به استاد حیطهایی که مد نظر دارید اشاره کنید کفایت می کند
خلاصه و مختصر و مفید
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر