عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا مصاحبه و نتایج مصاحبه سفارت آمریکا مصاحبه سفارت برای بار دوم پس از یک بار رد (reject) شدن

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مصاحبه سفارت برای بار دوم پس از یک بار رد (reject) شدن
آفلاین sahart1979
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
23-07-2015, 09:09 AM
(23-07-2015, 05:32 AM)amirhossein.gh نوشته: خیر 
مشکل ساز نیست ولی باید در مصاحبه این بار دلیل بیارید که چرا بار اول ریجکت شدید و ممکنه آفیسر ازتون بپرسه
در نتیجه یه دلیل خوب داشته باشید واسه این موقع

من برای پست متر میرم که فاند نداره برای سال اول باید پول داشته باشم و اینکه هدفم اینکه که  پایمو قوی کنم برای دکترا. ولی هول شدم، به افیسر گفتم برمیگردم چون پیشنهاد شغلی دارم. در نهایت با بند 214 منو رد کرد. ولی ایندفعه میخوام بگم پیشنهاد شغلی دارم ولی امکان داره واحدهامو ترنسفر کنم رو دکترا بعد از اینکه پایم قوی شد. برای پست مستر میشه اینکارو کرد( شیفت واحدها به دکترا)
نقل قول  

آفلاین zahya
**
نقل قول

25-07-2015, 04:29 PM
سلام به آقای بابک و مشاوره گرامی این انجمن
من راستش قبلا از راهنمایی تان خیلی خیلی بهرم مند شده ام..حالا میخواهم که بازم ازتون کمک بکیرم. برای 2 هفته پیش از دبی ریجکت شدم. آفیسر گفت من برای مستر مجددت قانع نشدم. شرایطم:
1- مستر مجدد فول فاند
2-اول برای دکترا ی رشته متفاوت از ارشدم اقدام کردم اما پدیرفته نشدم و استادم گفت ک برای فوق اقدام کنم و منم گوش کردم ب حرفش و نهایتا پدیرفته شدم.
برای وقت دوم سفارت نامه ای از استادم گرفتم مبنی بر اینکه چرا ب ایشون پذیرش فوق داده شده و دکترا نه..(تقویت مهارتهای زبان و چاپ مقالات بیشتر و..)

حالا سوالاتم اینه که:
1- ایا این نامه ها کافیه برای اینکه افیسر دوم قانع بشه که چرا من مستر مجدد ام؟؟
2-اگه آفیسر پرسید بعد درس چیکار میکنی؟ من با این توصیفات مجبورم بگم که دکترا میخونم حالا تو امریکا یا هر جای دیگه..انوقت چطوری باید ثابت کنم که من به ایران تعلق دارم و حتما به ایران برخواهم گشت؟؟(2 سال فوق و 5 سال هم دکترا)
و اینکه اکه بگم با فوق برمیگردم ایران هم نامه استاد رو بی اعتبار کردم و هم اینکه الانم با مستر دارم ایران تدریس میکنم(افیسر پیش خوذش میگه اصلا برای چی اومدی امریکا!!)

فعلا این سوالات ذهنم رو ب خودش مشغول کرده..ممنون میشم که راهنمایی بفرمایین
نقل قول  

آفلاین ymassuot
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

26-07-2015, 10:03 PM
من هم به دلیل پذیرش برای مستر مجدد در یک رشته دیگه از ارمنستان ریجکت شدم. دلیلی که آوردم این بود که برای phd این مستر لازم ولی قانع نشد.
حالا میتونید راهنمایی کنید کدوم روشهای زیر توی مصاحبه بهتر جواب میده؟
سوشال تای مناسب میتونه یک فرم پزشکی باشه که ثابت کنه که متقاضی باید دو سال دیگه برای ادامه درمانش در ایران باشه؟!
یا به آفیسر بگم که با این مستر اولی نتونستم شغل تمام وقت در ایران داشته باشم و برای همین رشته ام عوض کردم تا برگشتم به ایران شغل مناسبی داشته باشم؟!
یا از استادم یک سند رسمی از دانشگاه بگیرم که مستر مجدد برای ادامه دکتری و تقویت پایه اش ضروری و این تصمیم کمیته پذیرش؟!
لطفا راهنمایی کنید
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

26-07-2015, 10:07 PM
(26-07-2015, 10:03 PM)ymassuot نوشته: من هم به دلیل پذیرش برای مستر مجدد در یک رشته دیگه از ارمنستان ریجکت شدم. دلیلی که آوردم این بود که برای phd این مستر لازم ولی قانع نشد.
حالا میتونید راهنمایی کنید کدوم روشهای زیر توی مصاحبه بهتر جواب میده؟
سوشال تای مناسب میتونه یک فرم پزشکی باشه که ثابت کنه که متقاضی باید دو سال دیگه برای ادامه درمانش در ایران باشه؟!
یا به آفیسر بگم که با این مستر اولی نتونستم شغل تمام وقت در ایران داشته باشم و برای همین رشته ام عوض کردم تا برگشتم به ایران شغل مناسبی داشته باشم؟!
یا از استادم یک سند رسمی از دانشگاه بگیرم که مستر مجدد برای ادامه دکتری و تقویت پایه اش ضروری و این تصمیم کمیته پذیرش؟!
لطفا راهنمایی کنید

درود

سفارت بدی رفتید اخه! بهتر بود آنکارا رو هم در نظر میگرفتید. 75 درصد دوستان امسال با مستر مجدد از آنکارا ویزا اپروو شدن البته رشته رو تغییر نداده بودن. دلیل اول رو دقیقا نگرفتم ولی دلیل دومی زیادی به درد نمیخوره. سومی اگر بتونید بگیرید فوق العاده هست. معمولا سند دانشگاه بهترین گزینه هستش تا بتونه افسر رو قانع بکنه چون مستر مجدد خود به خود مشکل زاست.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین sahart1979
**
نقل قول

26-07-2015, 10:14 PM
با سلام

به نظرتون اگر بگیم سریع قبل یک کم استرس داشتم و هول شدم نکته ی منفی است؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 6
26-07-2015, 10:22 PM (آخرین تغییر در ارسال: 26-07-2015, 10:24 PM توسط Torkan.)
(26-07-2015, 10:14 PM)sahart1979 نوشته: با سلام

درود

منظورتون سری قبل هست درسته؟
اونها کاری با این کارها ندارند. فقط نتیجه مهم هست براشون. اگر دیدید جو مثبته و بعد مصاحبه شروع به گپ و گفت با افیسر کردید میتونید یه اشاره کوچولو بکنید وگرنه وقتی سوالی در این مورد پرسیده نشه، اصلا جوابی نباید داده بشه.
اگر هم گفت، میبینم که سری قبل ریجکت شدید بهتره آتو ندید، چون اونا دلیلش رو میدونن و همون بگید unfortunately, yes کافیه. منظورم اینه نه نکته منفی هست و نه مثبت.

بااحترام،
ترکان
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
27-07-2015, 01:22 PM
(26-07-2015, 10:14 PM)sahart1979 نوشته: با سلام

اینکه بگید که خیلی استرس داشتم خوب نیست. ولی اینکه بگید امادگی مصاحبه در اون روز نداشتم فکر کنم خوب باشه. این پست هم خوندنش به شما کمک خواهد کرد.
نقل قول  

آفلاین sahart1979
**
نقل قول

10-08-2015, 10:07 AM
با سلام

من ماه پیش ریجکت شدم از ارمنستان (214)و این هفته 12 اگوست میرم ترکیه. برای مقطع پست مستر بدون فاند
یکی از سوالت مصاحبه اینه که کی اسپانسر شماست؟ به نظر شما بگم استادم بعد از اینکه رزومه و اس او پی رو دیده قول داده فاند بده از ترم دیگه ولی در حال حاضر فاند ندارن، و اگر استادم نتونه پدرم کاملا منو ساپورت میکنه و خودم هم پول دارم. این بهتره یا اینکه بگو خودم پول دارم و پدرم و بعد استاد. البته به نظر خودم بهتره که از استاد شروع کنم که قضیه فاند رو به نوعی پوشش بده. نظر شما چیه؟
و سوال دیگه اینه که چطور  سابت میکنی بر میگری بعد از تحصیل؟ بهتره بگم پدر مادرم ایران زندگی میکنند و به من احتیاج خواهند داشت و پیشنهاد شغلی هم دارم.
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

10-08-2015, 10:20 AM
(10-08-2015, 10:07 AM)sahart1979 نوشته: با سلام

من ماه پیش ریجکت شدم از ارمنستان (214)و این هفته 12 اگوست میرم ترکیه. برای مقطع پست مستر بدون فاند
یکی از سوالت مصاحبه اینه که کی اسپانسر شماست؟ به نظر شما بگم استادم بعد از اینکه رزومه و اس او پی رو دیده قول داده فاند بده از ترم دیگه ولی در حال حاضر فاند ندارن، و اگر استادم نتونه پدرم کاملا منو ساپورت میکنه و خودم هم پول دارم. این بهتره یا اینکه بگو خودم پول دارم و پدرم و بعد استاد. البته به نظر خودم بهتره که از استاد شروع کنم که قضیه فاند رو به نوعی پوشش بده. نظر شما چیه؟
و سوال دیگه اینه که چطور  سابت میکنی بر میگری بعد از تحصیل؟ بهتره بگم پدر مادرم ایران زندگی میکنند و به من احتیاج خواهند داشت و پیشنهاد شغلی هم دارم.

سلام

شما اول بگین که پدرتون ساپورت می کنه. بعد احتمالا میگه BS رو ببینم که نشون میدین همون موقع میتونین قضیه فاند رو هم بگین. باز حالا نظر بقیه هم ملاکه من یه نفرم!
ضمنا ممکنه اصلا اولش ببینه فاند ندارین بگه BSکو؟ پس خود به خود با پول پدرتون شروع میشه نمیشه وقتی BS رو خواست بگین استاد قراره فاند بده. ضمنا تصمیم ویزا روی زمان حال هستش. روی قولی که استاد داده آفیسر تصمیم نمیگیره. با همون پول و BS کار باید راه بیفته قاعدتا. اگه راه نیفته قول استاد هم کمکی نمیکنه.

اگر مساله شغل رو پیش بکشین و بگه job offer letter چی نشون میدین؟ همین جوری گفتن این حرف هم مشکوکه. یعنی من الان خودم رو گذاشتم جای آفیسر این حس رو داشتم! اگه نامه آفر رو ببرین خوبه. کلا هرچی مدرک میتونین ببرین سفارت. اگه خواستن زود در بیارین بدین دستشون. هرچی مجهز تر بهتر Big Grin

به نظر میرسه جواب تیپیکال "میخوام برگردم استاد شم" اکیه! یا بگین زندگی در کنار خانواده برام خیلی مهمه. زمان ما (دو سال پیش) بعضا سند خونه و اینها میبردن. نمیدونم هنوز هم این جواب میده یا انقدر این کارو کردن بچه ها که افیسر ها فهمیدن الکیه!

نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
10-08-2015, 10:49 AM (آخرین تغییر در ارسال: 10-08-2015, 11:52 AM توسط Torkan.)
(10-08-2015, 10:07 AM)sahart1979 نوشته: با سلام

درود

ای کاش این فروم رو میخوندید قبل رفتن.
1- ارمنستان برای بدون فاندها خیلی حساسه و الکی گیر میده. زیاد میذاری میگه زیاد گذاشتی کم بذاری میگه کمه!
2- دقیقا هر چی پرسید جواب اون رو بگین. اولا خواهد پرسید که هزینه رو چطور تامین میکنید؟
جواب: بفرمایید. این BS هستش که پدرم من رو ساپورت خواهند کرد.
واسه سال بعد چی؟
جواب: علاوه بر اینکه توان مالی داریم، استادم پروفسور فلانی هم قول داده در صورتی که خوب کار کنم فاند Research در نظر بگیره برام.
از شما نخواهند پرسید این رو اگر رشتتون حساس هست برای شما 14 تا سوال خواهند فرستاد که در اون سوال 8 بود فکر کنم پرسیده میشه هدفت از اومدن به آمریکا چیه. اگر هم پرسید این رو جواب بدید(offer letter و اینا لازم نیست):
من میخوام سطح علمیم رو ببرم بالا، و برگردم استاد بشم در دانشگاه معتبری مثلXXXX. رقابت هم در ایران سخت شده و برای هیِیت علمی شدن نیاز به دانش بالا دارم.

پ.ن: در جواب دوست خوبم نسیم، آفیسرها از اول هم میدونستن اونایی که میگن برمیگردیم برنمیگردن!Smile
آفیسر از خداشه برنگردم.[عکس: smile.gif]
ولی اصرار میکنه اثبات کن برمیگردم.[عکس: smile.gif]

بااحترام،
ترکان
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »