عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا

صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 149 150 151 152 153 154 155 156 157 ... 224 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.91 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
#1,521
25-07-2015, 12:45 PM
(25-07-2015, 11:14 AM)akbarr94 نوشته: سلام. اگه راهنماییم کنید ممنوم میشم. 
من کارشناسی در رشته مکانیک ساخت و تولید گرایش جوش بودم ( معدل 15.96) ولی برای ارشد تغییر رشته دادم و رفتم رشته مهندسی مواد دانشگاه صنعتی اصفهان گرایش شناسایی و انتخاب مواد .ولی فیلد کاریم جوش بود( معدل 15.30). نمره تافل حدودا 95 . دوتا مقاله خارجی If متوسط . با توجه به این تغییر رشته و شرایطی که دارم پیشنهادتون چیه؟؟ کجاها مد نظرم باشه؟ اصلا امیدی هست برایی فاند گرفتن؟

درود

دوست عزیز این تغییر گرایش فقط ممکنه در ویزا مشکل ساز بشه. بعید میدونم زیاد هم ربطی به مواد داشته باشه (منظورم خطری باشه)

در حالت کلی خبر مشکلی نیست تنها مشکل شما کم بودن نسبی معدل و نداشتن نمره GRE هست. با اساتید ارتباط برقرار کنید (اساتیدی که مقاله هاشون با شما مرتبط هست خیلی احتمال داره جواب حالا چه مثبت یا منفی بدن)
نمره GRE رو بدید بعد میشه در مورد رنک و ... صحبت کرد.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین akbarr94
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#1,522
25-07-2015, 03:34 PM
ممنون از راهنماییتون
اما مشکلی که من دارم اینه که پروژم در مورد جوشکاری یه آلیاژ یه که در توربین های حرارتی و نیروگاههای هسته ایی کاربرد داره.(البته اینا فقط دوتا از کاربرداشه که مشکل سازه). این مسیله میتونه مشکل ساز باشه؟ راه حل چیه؟

هنوز GRE ندارم ولی اگه یه نمره متوسط به بالا بگیرم حدودا تو چه رنکی باید امید داشته باشم؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#1,523
25-07-2015, 04:45 PM
(25-07-2015, 03:34 PM)akbarr94 نوشته: ممنون از راهنماییتون
اما مشکلی که من دارم اینه که پروژم در مورد جوشکاری یه آلیاژ یه که در توربین های حرارتی و نیروگاههای هسته ایی کاربرد داره.(البته اینا فقط دوتا از کاربرداشه که مشکل سازه). این مسیله میتونه مشکل ساز باشه؟ راه حل چیه؟

هنوز GRE ندارم ولی اگه یه نمره متوسط به بالا بگیرم حدودا تو چه رنکی باید امید داشته باشم؟

درود

خواهش میکنم. من بحث برداشتن ت ح ر یم ه ها و ربط اون به مساله ویزا رو نمیخوام نظر بدم، چون بلاخره سایت آکادمیک هست. در شرایط فعلی بلاخره خطری هست واسه ویزا من آینده رو نمیدونم ولی نمیخوام آینده یه نفر رو با نظر خودم تغییر بدم ولی به نظر من بهتره کمی از خطر پروژه تون بکاهید و اون مساله توربین یا هسته ای رو تلطیف کنید!(موضوع دیگه که براتون هم سخت نباشه)
اگر gre خوب بگیرید از دانشگاههای متوسط و حتی خوب میتونید پذیرش بگیرید. بحث فاند جدا هستش و بستگی به خیلی پارامترها داره. ولی فاند هم امید داشته باشید بهش به خصوص اگر باز هم مقاله بدید قطعا فاند جور میشه.

بااحترام،
ترکان
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین sinakimiya
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,524
25-07-2015, 05:39 PM
سلام

می خواستم بدونم یک دانشجویه رشته مدیریت بازرگانی با معدل بالای 15 و نمره آیلتس 7,چقدر شانس گرفتن فاند از دانشگاه های آمریکا یا کانادا رو داره(سوالم کلیه,خواهشا یکی راهنمایی درست کنه) ممنون.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#1,525
26-07-2015, 03:09 PM (آخرین تغییر در ارسال: 26-07-2015, 03:21 PM توسط Torkan.)
(25-07-2015, 05:39 PM)sinakimiya نوشته: سلام

می خواستم بدونم یک دانشجویه رشته مدیریت بازرگانی با معدل بالای 15 و نمره آیلتس 7,چقدر شانس گرفتن فاند از دانشگاه های آمریکا یا کانادا رو داره(سوالم کلیه,خواهشا یکی راهنمایی درست کنه) ممنون.

درود

خیلی راحت، شانست خیلی کمه. برای رشته های finance  ومدیریت و زیرشاخه ها نمرات GMAT , GRE هم تعیین کننده هست. بعلاوه شما مستر میخواید برید یا دکترا. عملا شانس گرفتن فاند بدون مقاله در این زمینه ها خیلی سخته و رقابت هم سنگینه به خصوص در آمریکا.

بااحترام،
ترکان
نقل قول  

آفلاین Reza.S-R
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

#1,526
26-07-2015, 03:39 PM
با سلام و ارادت
1) به نظرتان با رزومه بنده، برای پذیزش پاییز2016 بهتره ابتدا با استاید دانشکدها مکاتبه کنم؟
2) در کدام دانشکده های حقوق باتوجه به رزومه ام، شانس فاند برای تحصیل بعلاوه هزینه زندگی دارم.
لطفا دانشگاه هایی را معرفی کنید که در لیست دانشگاههای (ممتاز) وزارت علوم باشند.

دانشجوی ارشد حقوق خصوصی دانشگاه اصفهان
معدل لیسانس 18.47 معدل ارشد تا ترم دوم 18.10
برنده ی جایزه بهترین دانشجوی سال دانشکده 
2 بار شاگرد اول دانشکده حقوق 
1 سال سابقه ی کارآموزی وکالت
4 مقاله که در مجلات داخلی پژوهشی در حال چاپه (در اکثر کشور ها مقالات حقوقی در مجلات داخلی چاپ میشوند)
1 کتاب کمک درسی که قرارداد چاپش با ناشر نوشته شده و
عضو استعداد های درخشان نیز هستم.
در حال آماده شدن برای آیلتس یا تافل هستم
زبان عربی Advanced
نقل قول  

آفلاین Ali.ch.since
**
نقل قول

#1,527
27-07-2015, 03:18 PM
سلام.آیا برای گرفتن پذیرش برای دکترای مستقیم و حتما با فول فاند باید با استاید اون دانشگاه قبلش مکاتبه داشت یا اول باید به دانشگاه در خواست داد و بعدش با استاید ؟؟؟ممنون
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
#1,528
27-07-2015, 06:05 PM
(27-07-2015, 03:18 PM)Ali.ch.since نوشته: سلام.آیا برای گرفتن پذیرش برای دکترای مستقیم و حتما با فول فاند باید با استاید اون دانشگاه قبلش مکاتبه داشت یا اول باید به دانشگاه در خواست داد و بعدش با استاید ؟؟؟ممنون

درود

هر دو مورد ممکنه. خیر اصلا نیازی به ارتباط با استاد نیست. بورسهایی از نوع TA هم وجود داره و یا SCHOLARSHIP (هر چند این دومی سخته گرفتنش).
شما اگر میخواید RA بگیرید بهتره اول با اساتید ارتباط برقرار کرده و اگر جواب + گرفتید به آن دانشگاه آمریکا اقدام کنید. پذیرش فول فاند بیشتر به رزومه بستگی داره به خصوص دکترای مستقیم باید معدل بالا داشته باشید.

بااحترام،
ترکان
نقل قول  

آفلاین acronia
**
نقل قول

#1,529
28-07-2015, 12:02 AM
(26-07-2015, 03:39 PM)Reza.S-R نوشته: با سلام و ارادت
1) به نظرتان با رزومه بنده، برای پذیزش پاییز2016 بهتره ابتدا با استاید دانشکدها مکاتبه کنم؟
2) در کدام دانشکده های حقوق باتوجه به رزومه ام، شانس فاند برای تحصیل بعلاوه هزینه زندگی دارم.
لطفا دانشگاه هایی را معرفی کنید که در لیست دانشگاههای (ممتاز) وزارت علوم باشند.

دانشجوی ارشد حقوق خصوصی دانشگاه اصفهان
معدل لیسانس 18.47 معدل ارشد تا ترم دوم 18.10
برنده ی جایزه بهترین دانشجوی سال دانشکده 
2 بار شاگرد اول دانشکده حقوق 
1 سال سابقه ی کارآموزی وکالت
4 مقاله که در مجلات داخلی پژوهشی در حال چاپه (در اکثر کشور ها مقالات حقوقی در مجلات داخلی چاپ میشوند)
1 کتاب کمک درسی که قرارداد چاپش با ناشر نوشته شده و
عضو استعداد های درخشان نیز هستم.
در حال آماده شدن برای آیلتس یا تافل هستم
زبان عربی Advanced
رزومتون خیلی خوبه ماشاالله. 
شما شانستون رو حتما امتحان کنید چون حیفه به نظر من. فاند رو نظری ندارم چون تجربه کافی ندارم اما این حتما رو در نظر داشته باشید که آیا وضعیت شغلی برای فارغ التحصیلای حقوق  در آمریکا مناسبه؟
نقل قول  

آفلاین tigerlilid
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,530
29-07-2015, 03:01 AM
من لیسانسradi, TV and film studies دارم ار دانسگاه مدیترانه شرقی با معدل 3/80 از 4
فوقل لیسانس ادبیات نمایشی روزانه دانشگاه تهران، هنرهای زیبا معدل 17/5 از 20
و ایلتس اکادمیک  7/5
هنوز gre ندادم و روی مقالاتم دارم کار میکنم
سابقه کاردمرتبط هم دارم
ایا واسه phd شانسی دارم؟ با بورس
به ویژه Columbia University in newyork
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 149 150 151 152 153 154 155 156 157 ... 224 بعدی »