عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا

صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 152 153 154 155 156 157 158 159 160 ... 224 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.91 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا
آفلاین Amir ho
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#1,551
20-08-2015, 11:24 PM
سلام
من دانشجوی رشته برق الکترونیک دانشگاه تبریزم.6 ترم را با معدل 16.5 گذرانیده ام و سه ترم هم الف بودم. الان که میخوام این سوال رو از شما بپرسم دارم برای کنکور تلاش میکنم.
میخوام بدونم اگر از همین الان شروع کنم به خوندن زبان و کامل کردن مدارک شانسم برای پذیرش در دانشگاه های خوب با فاند چقدره؟تو چه کشوری؟ و چطوری؟
میدونین که اگر وقتم در این مورد بگذارم باید کنکور ارشد را کنار بگذارم.
خیلی توی دو راهی گیر کردم لطفا راهنماییم کنید.
ممنون.
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#1,552
21-08-2015, 12:22 AM
(20-08-2015, 11:24 PM)Amir ho نوشته: سلام
من دانشجوی رشته برق الکترونیک دانشگاه تبریزم.6 ترم را با معدل 16.5 گذرانیده ام و سه ترم هم الف بودم. الان که میخوام این سوال رو از شما بپرسم دارم برای کنکور تلاش میکنم.
میخوام بدونم اگر از همین الان شروع کنم به خوندن زبان و کامل کردن مدارک شانسم برای پذیرش در دانشگاه های خوب با فاند چقدره؟تو چه کشوری؟  و چطوری؟
میدونین که اگر وقتم در این مورد بگذارم باید کنکور ارشد را کنار بگذارم.
خیلی توی دو راهی گیر کردم لطفا راهنماییم کنید.
ممنون.
ببینید پروسه اپلای مشخصه اما در این مسیر عدم قطعیت هایی هست که باعث میشه من به شما و هر کسی که در این دوراهی هست بگم که سعی کنین هردو رو داشته باشین. من درک می کنم که سخته خود من در سال اپلای نتونستم خیلی خوب بخونم ولی کلا هم کنار نزاشتمش.  اگر این حالت براتون شدنیه که هم زبان بخونین , به اپلای برسین هم ارشد که عالیه. اگر نه خب باید یه جورایی تصمیم بگیرین  اولویت بندی کنین. اگر از الان شروع کنین شانستون خوبه اما نه من نه هیچ کس دیگه نمیتونه به شما اطمینان بده که آینده چی میشه و آیا بتونین استاد و دانشگاه خوب پیدا کنین یا نه.
اما اگر هدفتون اپلای هست از الان شروع کنین برای اپلای سال آینده بعیده به مساله ای بخورین. نهایتا در آمریکا یا کانادا دانشگاه متوسط میزنین. پروسه اپلای پر استرس هست و کمی هم حوصله میخواد. نسبت به ارشد که روتینه و معلومه با چقدر تلاش حدود رتبه چند میشه نا معلومه.
در مورد اپلای اگر شرایط زیر رو دارین نگرانیتون خیلی کمتر باید باشه:

امکان همکاری با استادی در دانشگاه خودتون دارین ( یا استادی در جای دیگه در ایران. جاش مهم نیست. سواد و همکاری استاد مهمه) و استاد مربوطه ریکام خوب (ریکام ریسرچ) میده. و احتمال مقاله بالاست. از کجا بفهمیم بالاست؟ از اینکه آیا کس دیگه ای در آز این استاد اخیرا مقاله داده؟ آیا دانشجوهای لیسانسی که کمک میدن رو اسم آخر هم که شده مینویسن؟ آیا از آز استاد مربوطه اپلایی زیاد هست؟ در کل آدم اهل همکاری هست یا سخت گیر و بداخلاقه؟ با توجه به اینها یه آز خوب پیدا کنین. اگر در اون آز با فرد معقولی بیفتین میزاره تایمتون رو بین ارشد و کار تحقیقاتی تقسیم کنین. این بین زبان هم بخونین به درد هر دو میخوره.

در کل اگر بشه که ارشد یه رتبه قابل قبول بیارین خیلی خوبه. چون یه موقع اصن میبینین بهتره دو سال بمونین مقاله بدین بعد اپلای کنین. به نظرم اینجوری استرستون کمتر میشه. اگر هم فاند گرفتین که ارشد رو نمیرین.
سوالی بود بپرسین یا پیام خصوصی بدین

نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

#1,553
21-08-2015, 12:28 AM
(20-08-2015, 11:10 PM)ahmad_rad نوشته: [b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b]مقطع تحصیلی برای گرفتن پذیرش: کارشناسی ارشد[/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b]
رشته مورد نظر: مکانیک-ساخت و تولید
معدل لیسانس:13.38
رشته لیسانس:مکانیک-ساخت و تولید
دانشگاه لیسانس:آزاد تهران
[b]مدرک زبان انگلیسی:تافل 105
مقالات خارجی:دوتا ISI که یکیش تو مجله ساخت و تولید امریکا چاپ شده (نفر دو و نفر سوم)
مقالات داخلی:دوتا کنفرانس ملی که یکیش رو تو دانشگاه تربیت مدس ارایه کردم و یک مقاله علمی پژوهشی تو مجله مکانیک دانشگاه تربیت مدرس چاپ شده
سابقه کار:سه سال کاملا مرتبط (دو سال کارشناس ابزار، یک سال به عنوان طراح قطعه تو یه شرکت قالب سازی)
سایر افتخارات و مدارک:چهار مدرک مربوط به دو نرم افزار طراحی و تحلیل، سه تا توصیه نامه که یکیش از یه استاد به نام ایرانی هست
یکی دونفر گفتن وقتتو اصلا تلف نکن چون به خاطر معدل اصلا شانسی ندارم
ممنون میشم اگه جواب بدین شانسی برای پذیرش و فاند دارم یا نه، کدوم دانشگاه احتمال پذیرش حتی بدون فاند وجود داره؟؟؟
اون قسمت قرمز برام خیلی مهمه چون خودم هم هر دانشگاهی رو چک کردم GPA 3 به بالا میخواد ولی برا من 2.14 هست.
[/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b]

بدون فاند که خیلی راحت تره پس شانس دارین. ببینین معدل رو مجبور نیستین که با scale‌ اونا اعلام کنین. شما همینو بگین. دو ترم آخرتونم همینه؟ اگه اونا بالاتره اصن دو ترم آخر رو اشاره کن. دروس اختصاصی رشته چی؟‌اگه معدل دروس اصلیت مثلا ۱۶ میشه اون رو بگو. یه جور نگاه کن ببین حالتی هست که بهتر باشه. تو SOP‌هم توضیح میتونی بدی ه مثلا به این دلیل معدلم بالا نیست البته دلیل خوب نه مثلا اینکه جو دانشگاه بد بود!
 دیگه حالا نهایت میرن ریزنمره رو چک می کنن میبینن دیگه ولی بعضا هم برای بدون فاند ها تسهیلاتی قایل میشن. ضمنا شما مقاله هم nاری با ریکام خوب بدون فاند چرا شانس نداشته باشی؟
به حرف بقیه کاری نداشته باش. با این معدل بدون فاند من هم آمریکا دیدم گرفته هم سوئد. بقیه کشور ها رو نمیدونم ولی کانادا هم دانشگاه متوسطش باید بگیره احتمالا. که اتفاقا شهریه هاش هم کمی کمتره و گزینه بدی نیست

موفق باشید

نقل قول  

آفلاین Amir ho
**
نقل قول

#1,554
21-08-2015, 12:39 AM
سلام ممنون که جواب دادین،
استاد های قوی در دانشگاهمون که خیلی هم معروف باشند زیاده و در مورد همکاری کردن هم بسته به سلیقه شون داره، من در این مورد باهاشون صحبت نکردم که ریکام برام بدن پس نمی تونم مطمین حرف بزنم.
بدون مقاله چقدر شانس دارم؟
رتبه دانشگاه هایی که برای فاند شانس دارم در چه محدوده ای؟
و تا چه موقع باید امتحان زبان بدم تافل؟
Gre?
و چه موقع باید شروع به درخواست دادن بکنم؟
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

#1,555
21-08-2015, 01:05 AM
(21-08-2015, 12:39 AM)Amir ho نوشته: سلام ممنون که جواب دادین،
استاد های قوی در دانشگاهمون که خیلی هم معروف باشند زیاده و در مورد همکاری کردن هم بسته به سلیقه شون داره، من در این مورد باهاشون صحبت نکردم که ریکام برام بدن پس نمی تونم مطمین حرف بزنم.
بدون مقاله چقدر شانس دارم؟
رتبه دانشگاه هایی که برای فاند شانس دارم در چه محدوده ای؟
و تا چه موقع باید امتحان زبان بدم تافل؟
Gre?
و چه موقع باید شروع به درخواست دادن بکنم؟

بدون مقاله هم شانس دارین به شرطی که کار کنین تو آزی که ریکام ریسرچ بگیرین. 
الان نمیشه در مورد رتبه و رنک دانشگاه ها نظر داد خیلی زوده و تقریبا چیزی از رزومتون معلوم نیست. شما هر سالی که بخواین اپلای کنین چند ماه قبلش باید تافل و GRE رو بدین. مثلا فرض کنیم یکی میخواد امسال اپلای کنه که سال دیگه یعنی fall 2016 درسش رو شروع کنه. این فرد باید نهایتا تا مهر امسال بده زبان ها رو حتی اگه زودتر هم بده که بهتره خیالش راحت میشه.

منظورتون از درخواست دادن چیه؟ تو ایران پیدا کردن آز رو همین الانا شروع کنید که تا شروع ترم برین تو یه آزی. اگه منظورتون ایمیل به اساتید خارج از ایرانه که باز با همون مثال فردی که امسال اپلای میکنه الانا باید ایمیل بزنه دنبال استاد بگرده و حتی کمی زودتر از اواسط تابستون. اگر هدفتون اپلای سال بعدیه سال بعدی تا مهر زبانتون ر وبدین و از تابستون بعدی هم شروع کنین به ایمیل به اساتید.
الان اولویت شما پیدا کردن آزی هست که برین کار کنین و ریکام و احیانا مقاله به دست بیارین

نقل قول  

آفلاین Amir ho
**
نقل قول

#1,556
21-08-2015, 01:14 AM (آخرین تغییر در ارسال: 21-08-2015, 01:22 AM توسط Amir ho.)
من دو ترم از کارشناسی ام مونده که کلاس ها از ماه بعد شروع میشن پس اگر بخوام بعد از کارشناسی بلافاصله به کشور مقصد برم با توجه به صحبت های شما من باید تا دو ماه دیگه مدرک زبان رو گرفته باشم و اقدامات برای ایمیل به اساتید و درخواست پذیرش رو داده باشم، درست میگم؟
شرمنده، منظورتون از آز چیه؟
در مورد رتبه و رنک دانشگاه ها تقریبا در چه بازه ای شانس دارم مثلا(50_100) یا(100_200) یا بالاتر؟
نقل قول  

آفلاین reza.bsh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,557
21-08-2015, 01:42 AM
سلام
من لیانس it از دانشگاه پیامنور با معدل 14.34
فوق امنیت اطلاعات از دانشگاه شریف با مغدل18.5
تافل 100
1مقاله isi
برای دکتری شانس پذیرش با فاند در آمریکا یا کانادا رو دارم؟؟

ممنون
نقل قول  

آفلاین ahmad_rad
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,558
21-08-2015, 02:22 AM
(21-08-2015, 12:28 AM)nasim1234 نوشته: بدون فاند که خیلی راحت تره پس شانس دارین. ببینین معدل رو مجبور نیستین که با scale‌ اونا اعلام کنین. شما همینو بگین. دو ترم آخرتونم همینه؟ اگه اونا بالاتره اصن دو ترم آخر رو اشاره کن. دروس اختصاصی رشته چی؟‌اگه معدل دروس اصلیت مثلا ۱۶ میشه اون رو بگو. یه جور نگاه کن ببین حالتی هست که بهتر باشه. تو SOP‌هم توضیح میتونی بدی ه مثلا به این دلیل معدلم بالا نیست البته دلیل خوب نه مثلا اینکه جو دانشگاه بد بود!
 دیگه حالا نهایت میرن ریزنمره رو چک می کنن میبینن دیگه ولی بعضا هم برای بدون فاند ها تسهیلاتی قایل میشن. ضمنا شما مقاله هم nاری با ریکام خوب بدون فاند چرا شانس نداشته باشی؟
به حرف بقیه کاری نداشته باش. با این معدل بدون فاند من هم آمریکا دیدم گرفته هم سوئد. بقیه کشور ها رو نمیدونم ولی کانادا هم دانشگاه متوسطش باید بگیره احتمالا. که اتفاقا شهریه هاش هم کمی کمتره و گزینه بدی نیست

موفق باشید

یک دنیا ممنون بابت جوابتون، حالا یعنی یه دانشگاه که مینیمم معدلش 3 هست اگه معدل من رو ببینه همون اول کار رد نمیکنه؟ یعنی امکان داره با همین معدل ولی به کمک شرایط دیگه ام بهم پذیرش بدن؟ و سوال آخر حدود چه رنکینگ رو شما پیشنهاد میکنید که من واسه 10 تا دانشگاه تو اون رنکیگ اپلای کنم؟
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

#1,559
21-08-2015, 05:55 AM
(21-08-2015, 02:22 AM)ahmad_rad نوشته: یک دنیا ممنون بابت جوابتون، حالا یعنی یه دانشگاه که مینیمم معدلش 3 هست اگه معدل من رو ببینه همون اول کار رد نمیکنه؟ یعنی امکان داره با همین معدل ولی به کمک شرایط دیگه ام بهم پذیرش بدن؟ و سوال آخر حدود چه رنکینگ رو شما پیشنهاد میکنید که من واسه 10 تا دانشگاه تو اون رنکیگ اپلای کنم؟

دانشگاه های تاپ روی مینیمم ها خیلی حساسن ولی دانشگاه های یکم پایین تر با یه فاکتور رد نمیکنن خصوصا که شما میخوای بهشون شهریه بدی و همین خیلی مساله رو راحت تر میکنه.
نمیتونم حدود رنک بگم راستش ولی تو کانادا SFU و ویکتوریا مثلا مخصوصا ویکتوریا تو آمریکا هم تو اردرای UCF یا کمی پایین تر. در مورد اینکه بابت معدل پروندتون رو کلا حذف می کنن یا نه میتونین به ایمیل بزنین بپرسین. هر دانشکده ای یه مسوولی داره که مثل منشی هست  به این جور سوالات جواب این باعث میشه الکی application fee‌تون هدر نره اول بپرسین بگین هم فاند نمیخواین اگر گفتن بفرستین خب این جواب خوبیه. البته هستن دانشگاه هایی که بگن بفرستین بابت گرفتن همون چند دلار فی ولی خب پرسیدن بهتر از نپرسیدنه.
اگر با استاد ها هم مکاتبه کنین باز دستتون میاد اوضاع از چه قراره بعضا استاد میگه بفرست که اینم جواب خوبیه چون شما نیاز به استاد نداری برای اینکه فاند نمیخوای ولی بالاخره استاد داشتن خوبه.
برای مستر میخواین اپلای کنین؟ البته فرقی نداره ولی اگه برای مستره که باز راحت تره کارتون دکترا شاید یکم سخت تر باشه.

نقل قول  

آفلاین khomreha
**
نقل قول

#1,560
22-08-2015, 01:44 AM
(21-08-2015, 05:55 AM)با سلام نوشته: 1-رشتۀ لیسانس – نام دانشگاه – معدل نهایی : مهندسی پزشکی بیوالکتریک-معدل کل : 14.41(wes :2.8)- شصت واحدآخر:15.5(wes :3.1)-دانشگاه صنعتی سهند
2- رشتۀ فوق لیسانس – نام دانشگاه – معدل نهایی : مهندسی برق مخابرات-wes :3.15,15.9-دانشگاه تبریز
3- نمرۀ زبان (تافل/آیلتس) به تفکیک نمرات مهارت‌ها: 105
4- نمرۀ GRE یا GMAT به تفکیک نمرات مهارت‌ها : مجموعا318 شد
5- تعداد مقالات ژورنالی (به تفکیک ISI یا غیر ISI) با ذکر نام ناشر : دو مقاله isi
6- تعداد مقالات کنفرانسی به زبان انگلیسی : ---
7- رشته و مقطع مورد نظر برای اپلای : دکتری مهندسی برق مخابرات-پردازش سیگنال - شبکه- compress sensing -wireless sensor networks-bio signal processing
8- کشورهای (و یا دانشگاه های) مورد نظر برای اپلای به ترتیب اولویت : آمریکا، کانادا،کشورهای اسکاندیناوی(سوییس-سوئد و..)-آلمان -فرانسه -تایوان -پژاپن - مالزی
9- نکات برجستۀ رزومه (سابقۀ TA/RA، مقام المپیاد/مسابقات بین‌المللی معتبر، رتبۀ برتر دانشکده/دانشگاه) :توراهنمایی المپیاد استانی ریاضی رتبه داشتم که بعید میدونم مهم باشهبا یه استاد تمام کار کردم که ایشون از لیسانس و ارشد northeastern خوندن و دکتری هم استرالیا-ازشون میتونم ریکام خوب بگیرم-پرزؤم هم در زمینهsignal processing بر رویwireless sensor network بود.
10- میزان فاند مورد انتظار (Partial Fund/Self-Funded/Full Fund): دنبال فول فاندم -تو ارشد با توجه به سختگیری ونمره دادن استاد جزو نفرات آخر کلاس شدم متاسفانه
---- چقد شانس فاند دارم وبرای چه رنکی اقدام کنم؟
خیلی خیلی ممنون از وقتی که میذازین
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 152 153 154 155 156 157 158 159 160 ... 224 بعدی »