عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز کارنامه و مدارک تحصیلی v
1 2 بعدی »
مدارک دبیرستان و کنکور

صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مدارک دبیرستان و کنکور
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
31-12-2014, 10:05 PM
(30-12-2014, 03:40 AM)'Mohammadhsp97' نوشته: من ميخوام برم آلمان اونجا يه سال برم كالج بعد برم دانشگاه پزشكى يا دندون پزشكى بخونم. مداركى كه ميخوان اينا هستن :
١- معدل ديپلم و پيش دانشگاهى ( ريز نمراتشون )
٢- يكى هم گواهى قبولى در آزمون سراسرى ( البته سابت خود دانشگاه ها گفته يه مدركى كه به ما نشون بده طرف شايستگى تحصيل در دانشگاه هاى مملكت خودشو داشته باشه )
تو كنكور ٣٠٠٠ آوردم ، آخرين رتبه مجاز ٣٢٢٩٠ هست. من هم مجاز شده بودم همروزانه و هم شبانه. اما فقط دندان پزشكى و پزشكى رو زدم. فكر ميكردم از بين المل ارس قبول ميشم چون سال هاى قبل حتى رتبه ١٢٠٠٠ هم اوجا رفته بود كه با توجه به شرايط امسال نشدم. الان سؤال من اينه كه به من گواهى قبولى در ازمون سراسرى رو ميدن ؟

۱- این مورد رو باید از آموزش و پرورش منطقه خودت بگیری که آسان سخت نیست۲- قبولی تو کنکور هم موردی نداره هم اینکه مجاز شده باشی‌، موردی نیست 
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Sina1234
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
14-07-2015, 09:37 PM
سلام... من مدرك كارشناسي IT كه كارداني رو از دانشگاه علمي كاربردي گرفتم با معدل ١٩.١٤ و كارشناسي رو از دانشگاه ازاد تهران جنوب با معدل ١٨.٦٠ گرفتم...
من براي ايتاليا ميخوام اقدام كنم... من فقط ديپلم هنرستان دارم و ميخوام بدونم داشتن پيش دانشگاهي الزامي هست ؟؟؟؟
نقل قول  

آفلاین frsidash
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

15-07-2015, 01:26 AM
با سلام.آیا نمرات پیش دانشگاهی برای تحصیل در خارج از کشور مهم هستند؟؟
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
15-07-2015, 01:30 AM
(15-07-2015, 01:26 AM)frsidash نوشته: با سلام.آیا نمرات پیش دانشگاهی برای تحصیل در خارج از کشور مهم هستند؟؟

با سلام 

بله حتما لازمه . 
چون شما باید 12 سال تحصیل کامل داشته باشین . 11 سال دبیرستان با 1 سال پیش میشه 12 سال . 
مثلا دوستانی که میخوان دوباره در ترکیه یا هند پزشکی بخونن , مدرک پیش و معدل پیش رو هم  ترجمه کرده و سابمیت میکنن . 
با تشکر
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti 
En güzel duygular silindi gitti 
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni 
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
نقل قول  

آفلاین frsidash
**
نقل قول

15-07-2015, 01:41 AM
میدونید چون من یه امتحان رو گذاشتم برای تبصره.پس باید برم امتحانو بدم درسته؟

من امسال امتحانای پیش دانشگاهیمو خیلی بد دادم...پس باید فکر تحصیل در خارج از کشور رو از ذهنم بیرون کنم؟؟
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 7
15-07-2015, 09:37 AM
(15-07-2015, 01:41 AM)frsidash نوشته: میدونید چون من یه امتحان رو گذاشتم برای تبصره.پس باید برم امتحانو بدم درسته؟

من امسال امتحانای پیش دانشگاهیمو خیلی بد دادم...پس باید فکر تحصیل در خارج از کشور  رو از ذهنم بیرون کنم؟؟

اگر بخواهید از کارشناسی خارج کشور بخونید خیلی تاثیر دارد و یکی از پارامترهای مهمه. ولی اگر قصد دارید لیسانس ایران بگیرید و بعد برای تحصیلات تکمیلی اقدام کنید تاثیری نداره. تنها جایی که من دیدم که ریز نمرات دبیرستان درخواست میکنه، کبک هستش.
نقل قول  

آفلاین TMNT1
**
نقل قول

30-07-2015, 01:30 AM
سلام

برای آزاد کردن مدارکم برای ترجمه از دبیرستان می تونم چه کاری کنم من تحصیلم تموم شده و می خوام مدارکم رو ترجمه کنم تا بتونم تحویل سفارت ایتالیا بدم  ( آیا امکانش هست نامه از جایی بیارم یا وثیقه بزارم هر چقدر که باشه ) مدرسه من تا حالا مدرکی رو برای ترجمه نداده فقط می گن از دانشگاه مورد نظر نامه بیار یا کارت پایان خدمت ، واقعا فکرم رو مشغول کرده 

ممنون می شم من رو هم راهنمایی کنید 
نقل قول  

آفلاین atefeh8001
**
نقل قول

24-11-2015, 08:25 PM
سلام دوستان دو تا سوال دارم. ممنون میشم جواب بدید. 1. بعد از گرفتن دانشنامه ارشد دانشگاه فردوسی مدرک دیپلم منو بهم داد ولی ریزه نمراتم تایید اموزش پرورش ناحیه نیست فقط برگه دیپلم این مهرو داره.باید ریزه نمراتمم داشته باشه؟ و اینکه من شنیدم اداره کل در تهران هم باید تایید کنه. میشه مثل دانشنامه پستش کرد تا تایید شه؟ به چه ادرسی؟
نقل قول  

آفلاین atefeh8001
**
نقل قول

24-11-2015, 08:28 PM
پیوست
برای دانشگاه های آلمان برای مقطع فوق می خوام بفرستم.ممنون.
نقل قول  

آفلاین atefeh8001
**
نقل قول

24-11-2015, 08:40 PM
(25-12-2014, 06:25 PM)Shihan نوشته: با سلام ،باید مبلغ صدور به حساب ۷۴۸/۰۳ واریز بشه و رسیدش رو به همراه برگه درخواست (دلیلتون از گرفتن رتبه تشش ذکر بشه) کپی و اصل کارت ملی‌ و شناسنامه اگر کارت پایان خدمتم داری و سپس به خیابان زند، استاد نجات‌الهی دفتر سازمان سنجش تشریف ببری و بد از ۱۰ روز کاری گواهیتو به آدرست ارسال می‌کنن. البته مشکلی‌ نداره کسی‌ دیگه بره اما بهتره خودتون باشید

من ز مشهد پست کردم لبه صندوق پستی که تو سایت سنجش ادرسش اومده هیچ هزینه ای ندادم. خودشون برام پست کردن.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 21-06-2025، 12:51 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی