عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز کارنامه و مدارک تحصیلی v
1 2 بعدی »
مدارک دبیرستان و کنکور

صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مدارک دبیرستان و کنکور
آفلاین Glee
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 0
17-11-2014, 10:12 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-11-2014, 10:20 PM توسط Glee.)
(17-11-2014, 09:20 PM)'ahmadpashaei' نوشته:
سلام. پرونده دبیرستان شما در دبیرستانتون موجوده نه دانشگاه. از مدرسه پیگیر بشید. اما ممکنه اصل دیپلم و گواهی موقت پیش دانشگاهی شما دانشگاه باشه و اگر نبود در همون دبیرستان هست. شما اصل دیپلم+ریزنمرات سه ساله،اصل گواهی پیش دانشگاهی + کارنامه یکساله با مهر و امضای رییس مدرسه رو از دبیرستان بگیرین ببرید اداره کل شهرستان (نه منطقه) اونا که تایید کردن (یکی دو تا مهر میخوره) باید ببرید اداره مرکزی آموزش و پرورش استان که اونام همه رو تایید می کنند و یک مهر بزرگ میزنن روش. بعدا شما میتونید ببرید دارالترجمه و در صورت نیاز مهر وزارت دادگستری و امور خارجه بزنید یا اگر لازم نبود نزنید.

ممنون از توضیحتون
راستش من هم همین فکر رو میکردم. رفتم مدرسه و گفتن پرونده تحصیلی شما (شامل دیپلم و ریزنمرات) نیست و به احتمال زیاد شما هم مثل بقیه اومدید موقع قبولی دانشگاه از مدرسه گرفتید. من هم از اونجایی که خودم شخصا تحویل نگرفته بودم (شاید خانواده) زیاد در جریان گرفتن یا نگرفتن این مدارک نبودم و الان هم تا حدودی یادم میاد که ممکنه اون موقع تحویل داده باشیم. حتی دفتر تحویل مدارک رو خواستم که ببینم متاسفانه برای ورودی ما در دسترس نبود. تنها مدرکی که گفتن موجوده همون گواهی پیش دانشگاهیه!!!؟[img]images/smilies/undecided.gif[/img]ظاهرا باید دانشگاهها رو هم چک کنم.

نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
Rainbow  17-11-2014, 11:57 PM
(17-11-2014, 10:12 PM)'ftn' نوشته:
ممنون از توضیحتون
راستش من هم همین فکر رو میکردم. رفتم مدرسه و گفتن پرونده تحصیلی شما (شامل دیپلم و ریزنمرات) نیست و به احتمال زیاد شما هم مثل بقیه اومدید موقع قبولی دانشگاه از مدرسه گرفتید. من هم از اونجایی که خودم شخصا تحویل نگرفته بودم (شاید خانواده) زیاد در جریان گرفتن یا نگرفتن این مدارک نبودم و الان هم تا حدودی یادم میاد که ممکنه اون موقع تحویل داده باشیم. حتی دفتر تحویل مدارک رو خواستم که ببینم متاسفانه برای ورودی ما در دسترس نبود. تنها مدرکی که گفتن موجوده همون گواهی پیش دانشگاهیه!!!؟[img]images/smilies/undecided.gif[/img]ظاهرا باید دانشگاهها رو هم چک کنم.
در مورد اصل دیپلم تازه اگر صادر شده باشه اون موقع! حق با اونهاست ولی در مورد اصل گواهینامه پیش دانشگاهی که اگر چند سال فاصله ننداخته باشید بین دبیرستان و دانشگاه محال هست که دانشگاه باشه. تا اینجا رو قبلا عرض کرده بودم و شمام موافقید چون اصل مدارک یک نسخه بیشتر وجود ندارن پس یا مدرسه یا دانشگاه. اما کارنامه دیپلم+پیش دانشگاهی رو جلوی شما پرینت میگیرن مهر و امضا می کنن و شما باید اون مراحلی که گفتم طی کنید. من همین دو ماه پیش انجام دادم. ریزنمره و کارنامه چیزیه که با یک قطعه عکس شما هرچی و هر چندبار بخواهید باید بهتون بدن
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین Rozhan5582
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

09-12-2014, 12:46 AM
سلام دوستان من برای یه جا تو آلمان می خوام اقدام کنم از من این مدارکو می خواد:
 a copy of your school-leaving certificate (e.g., high school diploma) and final school transcript  (Please submit all documents related to your school education, prior to your academic studies.)

1- school-leaving certificate منظورش فقط مدرک دیپلمه یا باید گواهی پیش دانشگاهی رو هم بدم ترجمه؟
2-  final school transcript منظورش  فقط ریزنمرات پیش دانشگاهیه یا 3 سال دیپلم؟

ممنون می شم راهنمایی کنید.

نقل قول  

آفلاین elahe
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

25-12-2014, 05:30 PM
سلام
دوستانی که برای گواهی کنکور به سازمان سنجش رفتن ، آیا فقط باید خودمون بریم؟ کسی دیگه نمیتونه این کار رو انجام بده از طرف ما؟ مدارک لازم چیه؟ صدور گواهی چقد طول میکشه؟
در بهشت جای انسان های جالب خالی است!
"فردریش نیچه"
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
25-12-2014, 06:25 PM
(25-12-2014, 05:30 PM)'elahe' نوشته: سلام
دوستانی که برای گواهی کنکور به سازمان سنجش رفتن ، آیا فقط باید خودمون بریم؟ کسی دیگه نمیتونه این کار رو انجام بده از طرف ما؟ مدارک لازم چیه؟ صدور گواهی چقد طول میکشه؟

با سلام ،باید مبلغ صدور به حساب ۷۴۸/۰۳ واریز بشه و رسیدش رو به همراه برگه درخواست (دلیلتون از گرفتن رتبه تشش ذکر بشه) کپی و اصل کارت ملی‌ و شناسنامه اگر کارت پایان خدمتم داری و سپس به خیابان زند، استاد نجات‌الهی دفتر سازمان سنجش تشریف ببری و بد از ۱۰ روز کاری گواهیتو به آدرست ارسال می‌کنن. البته مشکلی‌ نداره کسی‌ دیگه بره اما بهتره خودتون باشید

" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین elahe
**
نقل قول

25-12-2014, 06:59 PM
(25-12-2014, 06:25 PM)'Mr-Voltage' نوشته: با سلام ،باید مبلغ صدور به حساب ۷۴۸/۰۳ واریز بشه و رسیدش رو به همراه برگه درخواست (دلیلتون از گرفتن رتبه تشش ذکر بشه) کپی و اصل کارت ملی‌ و شناسنامه اگر کارت پایان خدمتم داری و سپس به خیابان زند، استاد نجات‌الهی دفتر سازمان سنجش تشریف ببری و بد از ۱۰ روز کاری گواهیتو به آدرست ارسال می‌کنن. البته مشکلی‌ نداره کسی‌ دیگه بره اما بهتره خودتون باشید

چه جوری باید بنویسیم درخواست رو؟؟
بنویسیم برای پذیرش دانشگاه کافیه؟؟
در بهشت جای انسان های جالب خالی است!
"فردریش نیچه"
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
25-12-2014, 07:26 PM
(25-12-2014, 06:59 PM)'elahe' نوشته:

هرچیزی که دانشگاه عزت خسته، اگر گواهی رتبست، گواهی قبولی تو کنکور یا پذیرش. هرچیزی که هست باید درخواستش کتبی‌ باشه. نوشتن دیگه چیز خواستی‌ نمیخواد، شما مراجعه حضوری انجام بعدی بهت مسئولش میگه که چیکار کنی 
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Glee
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 7
25-12-2014, 07:58 PM
(25-12-2014, 06:59 PM)'elahe' نوشته:

سلام
پیرو فرمایشات جناب Mr Voltage، شما از درب سازمان سنجش در کوچه ی امانی که وارد میشید، شماره میگیرید، صداتون میکنن، بعد میرید باجه ی 3، خانوم ازتون می پرسه و فرم درخواست رو میده، پرش کنید: فقط مشخصات خودتون مثل نام و نام خانوادگی و سال کنکور، رشته و ... و حتی دلیل گرفتن گواهی و یا شماره ی پرونده (کنکور) هم ازتون نمیخوان... (یعنی اصلا اطلاعات جانبی رو اهمیتی نمیدن که داخل فرم پرشون کنید یا نه).
نقل قول  

آفلاین Mohammadhsp97
**
نقل قول

30-12-2014, 03:38 AM
سلام. من امساال (٩٣) كنكور دادم رتبم شد ٣٠٠٠. معدل ديپلمم ١٩٠٦٥ هست. تو تيزهوشان خوندم. تو انتخاب رشته فقط پزشكى و دندان پزشكى رو زدم كه متاسفانه قبول نشدم. اما كلا تو روزانه و شبانه مجاز شدم. من ميخوام برم المان تحصيل كنم. يكى از مدارك گواهى قبولى در ازمون سراسرى هست. من برم سازمان سنجش اين گواهى رو به من ميدن ؟
با تشكر
نقل قول  

آفلاین Mohammadhsp97
**
نقل قول

30-12-2014, 03:40 AM
من ميخوام برم آلمان اونجا يه سال برم كالج بعد برم دانشگاه پزشكى يا دندون پزشكى بخونم. مداركى كه ميخوان اينا هستن :
١- معدل ديپلم و پيش دانشگاهى ( ريز نمراتشون )
٢- يكى هم گواهى قبولى در آزمون سراسرى ( البته سابت خود دانشگاه ها گفته يه مدركى كه به ما نشون بده طرف شايستگى تحصيل در دانشگاه هاى مملكت خودشو داشته باشه )
تو كنكور ٣٠٠٠ آوردم ، آخرين رتبه مجاز ٣٢٢٩٠ هست. من هم مجاز شده بودم همروزانه و هم شبانه. اما فقط دندان پزشكى و پزشكى رو زدم. فكر ميكردم از بين المل ارس قبول ميشم چون سال هاى قبل حتى رتبه ١٢٠٠٠ هم اوجا رفته بود كه با توجه به شرايط امسال نشدم. الان سؤال من اينه كه به من گواهى قبولى در ازمون سراسرى رو ميدن ؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 15-06-2025، 04:57 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی