عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها TOEFL آزمون iBT مشاوره و رفع اشکال iBT مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان iBT

صفحه‌ها (48): « قبلی 1 ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... 48 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان iBT
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 7
10-07-2015, 05:54 PM
(10-07-2015, 05:50 PM)fatima204 نوشته: خیلی ممنون از راهنماییتون شاید سوالم خنده دار به نظر برسه ولی مشکل اساسی من حفظ لغاته طوری که معنی انگلیسی به هیچ وجه یادم نمیمونه و در مقابل معنی فارسی کاملا به خاطرم می مونه آیا اشتباهه که معنی لغاتو به فارسی در بیارم و یک مثال انگلیسی برای آشنایی با نحوه کاربردش تو جمله استفاده کنم خیلی ممنون از راهنماییتون

درود

خواهش میکنم. این سوالی است که خیلی ها در ابتدای راه میپرسن. اگر اینطوری در خاطرتون میمونه اصلا مشکلی نیست. ببینید این امتحان اینطوری نیست که یکی بگه این راه فقط جواب میده.یادمه دوستی داشتم بهش میگفتم اینطوری بخونی 80 هم نمیاری، 97 آورد!
ولی در حالت کلی بهتره سعی کنید ذهنتون رو انگلیسی بار بیارید تا در آینده هم مشکلی پیش نیاد. اینکه در جمله استفاده میکنید خیلی خوب هستش و باعث میشه هم رایتینگ و هم ریدینگتون قوی تر بشه.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین wood
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
11-07-2015, 04:09 PM
(10-07-2015, 05:54 PM)Charming نوشته: درود

خواهش میکنم. این سوالی است که خیلی ها در ابتدای راه میپرسن. اگر اینطوری در خاطرتون میمونه اصلا مشکلی نیست. ببینید این امتحان اینطوری نیست که یکی بگه این راه فقط جواب میده.یادمه دوستی داشتم بهش میگفتم اینطوری بخونی 80 هم نمیاری، 97 آورد!
ولی در حالت کلی بهتره سعی کنید ذهنتون رو انگلیسی بار بیارید تا در آینده هم مشکلی پیش نیاد. اینکه در جمله استفاده میکنید خیلی خوب هستش و باعث میشه هم رایتینگ و هم ریدینگتون قوی تر بشه.

بااحترام،
ترکان

من هم با چرمینگ عزیز موافقم. اون اوایل که شروع کرده بودم اصلا از فارسی استفاده نمیکردم همین کار کلی اذیتم کرد و زبان برام خسته کننده شده بود. بعدش تصمیم گرفتم کم کم استفاده از زبان فارسی رو موقع انگلیسی خوندن کم کنم و نتیجه نسبتا خوبی گرفتم و دیگه برام خسته کننده نیست.
همیشه رفتن رسیدن نیست، ولی برای رسیدن باید رفت، در بن بست هم راه آسمان باز است، پس پرواز بیاموز
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 0
11-07-2015, 06:43 PM
سلام

دوستان لطفا اسم کامل کتاب longman که بسیار برای شروع مطالعه IBT توصیه شده را بگید، به این دلیل که لانگمن چند کتاب با اسم IBT داره و منظور شما دقیقا کدام یک از اون هاست؟

پ ن: با تشکر از تمام دوستانی که زحمت میکشند و زمان صرف میکنند تا تجربیات خودشون رو منتقل کنند
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 8
11-07-2015, 07:18 PM
(11-07-2015, 06:43 PM)automotive نوشته: سلام

دوستان لطفا اسم کامل کتاب longman که بسیار برای شروع مطالعه IBT توصیه شده را بگید، به این دلیل که لانگمن چند کتاب با اسم IBT داره و منظور شما دقیقا کدام یک از اون هاست؟

پ ن: با تشکر از تمام دوستانی که زحمت میکشند و زمان صرف میکنند تا تجربیات خودشون رو منتقل کنند

سلام، عنوان کتاب: 
(Longman Preparation course for the TOEFL Test ( Next Generation iBT
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین fatima204
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

12-07-2015, 12:49 AM
سلام دوستان من یه سوال دارم من تو خیلی از سایت ها خوندم که برای نمره خوب باید لانگمن بارونز کپلان کمریج اکسفورد و ای تی اسو خوند
من لانگمنو شروع کردم خیلیاز لغتاشو بلد نیستم اما ریدینگاشو کامل می فهمم
لیسنینگشم با اینکه تستاشو اشتباه میزنم بعضیاشو ولی متنو میفهمم
الان من موندم دقیق من از کجا شروع کنم یعنی باید اینهمه کتاب نرم افزار بخونم خب باید روزی 15 ساعت وقت بذارم شاید شش ماهه دیگه تموم شه واقعا باید اینهمه کتاب خوند؟
از کجا و کدوم کتاب شروع کنم ممنون
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
12-07-2015, 07:27 AM (آخرین تغییر در ارسال: 12-07-2015, 08:32 AM توسط Torkan.)
(12-07-2015, 12:49 AM)fatima204 نوشته: سلام دوستان من یه سوال دارم من تو خیلی از سایت ها خوندم که برای نمره خوب باید لانگمن بارونز کپلان کمریج اکسفورد و ای تی اسو خوند
الان من موندم دقیق من از کجا شروع کنم یعنی باید اینهمه کتاب نرم افزار بخونم خب باید روزی 15 ساعت وقت بذارم شاید شش ماهه دیگه تموم شه واقعا باید اینهمه کتاب خوند؟

درود

دوست من کاپلان رو لازم نیست بخونید . بعضی از کتابها بعضی task هاشون استاندارد نیست. برای مثال دلتا اصلا لیسینینگش با امتحان اصلی همخوانی نداره.
برای اینکه از کجا شروع کنید و چی بخونید حتما پیشنهاد میکنم این دو صفحه رو کامل بخونید، کاملا دستتون میاد چی کار بکنید. این همه کتاب لازم نیست خونده بشه و ضررش بیشتر از فایدشه!

پ.ن: کتابهای لغت 504 , essential words فراموش نشه.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 9
12-07-2015, 08:20 AM (آخرین تغییر در ارسال: 12-07-2015, 08:23 AM توسط blur.)
(12-07-2015, 12:49 AM)fatima204 نوشته: سلام دوستان من یه سوال دارم من تو خیلی از سایت ها خوندم که برای نمره خوب باید لانگمن بارونز کپلان کمریج اکسفورد و ای تی اسو خوند

دوست عزیز شما یک کتاب رو کامل مطالعه کنید. بعد دو سه تا از آزمون های TPO رو بزنید. خودتون تا حدود زیادی دستتون میاد که چی بخونید و چه مسیری رو در پیش بگیرید. ضمنا اغلب وقتی شما مثلا کمبریج رو خوندین بعد دیگه احساس نیاز نمی کنید که برای مثال آکسفورد رو بخونید. یا مثلا بارونز، لسینینگش خیلی مفیده، ولی لزوما خوندن ردینگ هاش ضرورتی نداره، ردینگ های کمبریج بهتره و الخ... بایدی در کار نیست. شما هم بهیچ وجه بصورت چشم بسته از یه سر شروع نکنید به خوندن چون بعدا اصلا نمی فهمید کجای مسیرید و دارید چه می کنید. هوشمندانه برید جلو و خودتون برنامه ریزی کنید. تنها فراموش نکنید که یه سری بایدها وجود دارن که اگر روشون کار نکنید خودتون متضرر میشید، بخصوص tpo ها یا اینکه حتما سری به فرمت های اسپیکینگ نت فول بزنید. موفق باشید.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین Ehsan.T
**
نقل قول

16-07-2015, 11:56 PM
دوستان من یه سوال بنیادی دارم . چقدر کلاس مهمه ؟ ضروریه ؟ چقدر تو سرعت یادگیری تاثیرگذاره ؟ (سطح زبانم intermediate )
من تهرانی نیستم ولی دانشگام تهرانه . تابستون موندن دردسر داره (هم خوابگاه گرفتنش هم غذا پختنش !) از طرفی در طول ترم  وقت درست حسابی برای کلاس نیست . از طرفی وقتم هم کمه و باید تا حد امکان سرعت و بازدهی کارم رو بالا ببرم . یعنی وقت زیاده ولی کارم زیاده! (معدل - پایان نامه و شاید مقاله - کارآموزی)
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 7
17-07-2015, 12:17 AM
(16-07-2015, 11:56 PM)Ehsan.T نوشته: دوستان من یه سوال بنیادی دارم . چقدر کلاس مهمه ؟ ضروریه ؟ چقدر تو سرعت یادگیری تاثیرگذاره ؟ (سطح زبانم intermediate )
من تهرانی نیستم ولی دانشگام تهرانه . تابستون موندن دردسر داره (هم خوابگاه گرفتنش هم غذا پختنش !) از طرفی در طول ترم  وقت درست حسابی برای کلاس نیست . از طرفی وقتم هم کمه و باید تا حد امکان سرعت و بازدهی کارم رو بالا ببرم . یعنی وقت زیاده ولی کارم زیاده! (معدل - پایان نامه و شاید مقاله - کارآموزی)

اگر شرایط کلاس رفتن داشته باشید به نظرم کلاس خوب خیلی کمک کننده است مخصوصا برای مهارت های speaking و writing  که تصحیح نمونه تمرین های شما می تونه تاثیر بسزایی داشته باشه. اما اگر شرایط کلاس رفتن ندارید بهتره از ویدئوهای کمک آموزشی مثل Notefull استفاده کنید. برای تصحیح نمونه تمرین هاتون هم فکر کنم بتونید با پرداخت هزینه به استادها و از طریق ایمیل اشکالاتتون برطرف کنید هم اینکه می تونید از راهنمایی دوستان باتجربه در این فروم و همین طور وب سایت هایی که مختص این کار هستند کمک بگیرید.
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین Chemical.Eng
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
23-07-2015, 09:10 PM
سلام 

دوستان من پایه زبانم قوی هست. تمام مهارتام رو خوب کار میکنم و خوب پیش میرن ولی با رایتینگ مشکل اساسی دارم .حقیقتش اصا تا حالا کار نکرده ام در این زمینه . تا 

خود آزمون دو سال وقت دارم و هدفم هم نمره ی بالایی هست .میخواستم خواهش کنم در زمینه رایتنیگ راهنمایی بفرمایید چه کتاب یا چه منبعی رو برای شروع مطالعه کنم

بهتره ؟ منظورم منبعی هست که نگرش کلی از رایتنیگ بهم بده و ساختار ها روش هارو یاد بده تا بعدش بتونم شروع به نوشتن کنم .

با سپاس
Tell your heart that the fear of suffering is worse than the suffering itself And that no heart has ever suffered

when it goes in search of its dreams, because every second of the search is second's encounter with God and with eternity. Paulo Coelho

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (48): « قبلی 1 ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... 48 بعدی »