عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
1 2 بعدی »
دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا

صفحه‌ها (63): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 63 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا
آفلاین saeedheidari
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
03-07-2015, 07:42 PM
(29-06-2015, 12:32 PM)M1KE نوشته: این تاپیک رو بخونید با کلیات آشنا میشین.

سلام ممنونن خوندم ولی خیلی کلی بود
1-من که الان دانشجو هستم میتونم برای گرفتن ویزای نامزدی اقدام کنم؟
2-اگر ویزای نامزدی گرفتم میتونم با هاش تو آمریکا کار ویا درس بخونم (دانشگاه برم)کنم؟
3-بعداز گرفتن ویزای نامزی بخوام سریع اقدام کنم برای ویزای ازدواج چقدر طول میشه؟
4-و برای هر دو ویزا چقدر باید اونجا بمونم تا شهروند اونجا بشم؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 8
04-07-2015, 11:39 AM
1- شما هر زمانی می تونید طبق مراحلی که در اون تاپیک اشاره کردم برای ویزای نامزدی اقدام کنید. 
2- یکی از ایرادات ویزای نامزدی در مقایسه با ازدواج همونطور که در اون تاپیک هم اشاره کردم، غیر مهاجرتی بودن اون هست و این باعث میشه که از همون ابتدا حقوق یک مقیم رو نداشته باشید و نتونید باهاش کار کنید. با این حال، بعد از ازدواج و بازگشایی پرونده می تونید همزمان تا به نتیجه رسیدن پرونده درخواست مجوز کار کنید. در مورد دانشگاه رفتن دقیق نمی دونم فرآیندش به چه شکل میشه ولی فکر نمی کنم مشکل خاصی داشته باشه و بعد از ازدواج همونطور که برای کار میشه درخواست داد برای دانشگاه هم قاعدتا باید بشه پیگیر شد.
3- بعد از ازدواج در آمریکا برای گرین کارت اقدام می کنید و نه ویزای ازدواج و گرفتن اون هم حدود 1 سال زمان می بره.
4- بعد از گرفتن گرین کارت می تونید بعد از گذشت 3 سال دیگه برای شهروندی اقدام کنید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین saeedheidari
**
نقل قول

06-07-2015, 12:19 PM
(04-07-2015, 11:39 AM)M1KE نوشته: 1- شما هر زمانی می تونید طبق مراحلی که در اون تاپیک اشاره کردم برای ویزای نامزدی اقدام کنید. 
2- یکی از ایرادات ویزای نامزدی در مقایسه با ازدواج همونطور که در اون تاپیک هم اشاره کردم، غیر مهاجرتی بودن اون هست و این باعث میشه که از همون ابتدا حقوق یک مقیم رو نداشته باشید و نتونید باهاش کار کنید. با این حال، بعد از ازدواج و بازگشایی پرونده می تونید همزمان تا به نتیجه رسیدن پرونده درخواست مجوز کار کنید. در مورد دانشگاه رفتن دقیق نمی دونم فرآیندش به چه شکل میشه ولی فکر نمی کنم مشکل خاصی داشته باشه و بعد از ازدواج همونطور که برای کار میشه درخواست داد برای دانشگاه هم قاعدتا باید بشه پیگیر شد.
3- بعد از ازدواج در آمریکا برای گرین کارت اقدام می کنید و نه ویزای ازدواج و گرفتن اون هم حدود 1 سال زمان می بره.
4- بعد از گرفتن گرین کارت می تونید بعد از گذشت 3 سال دیگه برای شهروندی اقدام کنید.

ممنون از پاسختون ما تصمیم گرفتیم که یک دفعه ازدواج کنمی چون دقیقا 2 سال دیگه من میتونم سربازیم رو بخرم
سوال اینجاست که اگر توی ترکیه ازدواج کنیم مشکلی پیش نمیاد؟
توچه مرحله ای باید بریم  ترکیه؟
نقل قول  

آفلاین saeedheidari
**
نقل قول

06-07-2015, 12:34 PM
وکیل خبره ای رو سراغ دارید که بتونه کمک کنه؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 8
07-07-2015, 11:24 AM
مشکلی نداره. ابتدا می بایست از کنسولگری ایران در استانبول گواهی تجرد بگیرید (اگر شناسنامه تون المثنی باشه می بایست از ایران این گواهی رو تهیه کنید). نامزد شما هم می بایست از کنسولگری آمریکا وقت بگیرند و سپس به یکی از دفاتر ازدواجی که کنسولگری آمریکا معرفی می کنه مراجعه و مراحل اولیه رو انجام بدین. بعد از اون به استانداری رفته و سپس انجام آزمایش خون مطابق راهنمایی های دفتر ازدواج و برگشت به همون دفتر هست تا کار عقد نهایی بشه.

وکیل خاصی سراغ ندارم.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین afshin.dada
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

28-08-2015, 06:36 AM (آخرین تغییر در ارسال: 28-08-2015, 06:42 AM توسط afshin.dada.)
سلام عجب سایت خوبیه اینجا
راسیت احتیاج به کمک دارم من دو سه ماهه با یه خانم امریکایی تو نیویورک اشنا شدم از طریق چت راسیتش نه زبانم اونقدر قویه که بتونم با خودش در مورد مراحل اخذ ویزا صحبت کنم نه اینکه چیزی از این مراحل ویزای نامزدی میدونم
در کل عاشق هم شدیم دیگه: -)) اون بنده خدا هم که فقط میگه بیا من اینجا پشتتم
منم موندم چجوری بیام بهش گفتم بیاد دبی چندتا عکس یادگاری واسه سفارت بندازیم
سوال اول اینکه عکسهای نامزدی چندتا و در کجاها و..... چجوری باشه
دوم اینکه کپی تامین اجتماعی نامزدی چی هست
سوم اینکه من اهی در بساط انچنانی ندارم
چهارم اینکه بگید اصلا من از کجا شروع کنم و چه کنم
مرسی از این سایت خوبتون و سپاس فراوان از زحمات
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
28-08-2015, 07:28 AM
قصد پیش داوری ندارم ولی اگر زبان تون خیلی ضعیفه احتمال اینکه شناخت خیلی درستی از همدیگه نداشته باشین زیاده و حتی احتمال اینکه ایشون به اصطلاج شما رو سر کار گذاشته باشه یا قصد سوء استفاده و کلاهبرداری داشته باشه زیاده. به ویژه که نیویورکی ها به طور متوسط و در مقایسه با ایالت های دیگه آمریکا ثروتمندتر هستند و باور کردن واقعی بودن این رابطه برای من نوعی و افسر سفارت سخته. افسر به زمینه های مشترک فرهنگی، سنی و اجتماعی دو فرد هم توجه می کنه.

دو سه ماه هم فرصت کافی برای شناخت نیست. از نظر سفارت سابقه آشنایی می بایست دست کم یک سالی باشه و این سابقه هم در مواردی مثل سابقه مکالمات تلفنی و همین مراسم و عکس های مشترک مشخص میشه.

در هر حال، می تونید تاپیک مراحل کلی نامزدی و ازدواج رو بخونید. اگر واقعا علاقه دارین می تونید یک مدت به صورت تلفنی با هم ارتباط داشته باشید و بعد از مثلا 9 ماه یا یک سال در ترکیه یا جای دیگری همدیگه رو ببینید که بیخود این یک ذره اندوخته ای رو هم که دارید خرج نکنید.

موفق باشید.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
28-08-2015, 08:02 AM
(28-08-2015, 07:28 AM)M1KE نوشته: قصد پیش داوری ندارم ولی اگر زبان تون خیلی ضعیفه احتمال اینکه شناخت خیلی درستی از همدیگه نداشته باشین زیاده و حتی احتمال اینکه ایشون به اصطلاج شما رو سر کار گذاشته باشه یا قصد سوء استفاده و کلاهبرداری داشته باشه زیاده. به ویژه که نیویورکی ها به طور متوسط و در مقایسه با ایالت های دیگه آمریکا ثروتمندتر هستند و باور کردن واقعی بودن این رابطه برای من نوعی و افسر سفارت سخته. افسر به زمینه های مشترک فرهنگی، سنی و اجتماعی دو فرد هم توجه می کنه.

دو سه ماه هم فرصت کافی برای شناخت نیست. از نظر سفارت سابقه آشنایی می بایست دست کم یک سالی باشه و این سابقه هم در مواردی مثل سابقه مکالمات تلفنی و همین مراسم و عکس های مشترک مشخص میشه.

در هر حال، می تونید تاپیک مراحل کلی نامزدی و ازدواج رو بخونید. اگر واقعا علاقه دارین می تونید یک مدت به صورت تلفنی با هم ارتباط داشته باشید و بعد از مثلا 9 ماه یا یک سال در ترکیه یا جای دیگری همدیگه رو ببینید که بیخود این یک ذره اندوخته ای رو هم که دارید خرج نکنید.

موفق باشید.

در تایید صحبت های ایشون اضافه کنم که احتمال بسیار بالا ایشون قصد سو استفاده داره و ممکن هست پشت این داستان یک شرکت کلاه برداری باشه که به زودی به شما بگن مثلا هزار دلار به فلان حساب بریزین تا ما کارهای سفارت رو بکنیم و بعد ناپدید شن یا دایم پول طلب کنن. هیچ خانم آمریکایی بی دلیل بعد از چند ماه حاضر به ازدواج با کسی که ندیده نمیشه! حتی اگه کلاه بردار نباشه بازم یه ریگی به کفشش هست حتما. حتی اگر فرض کنیم این طور نیست امکان نداره آفیسر داستان رو باور کنه فقط وقت و هزینه تلف میشه این وسط.
ببخشید که رک گفتم داستان مشابهی برای یکی از دوستان من پیش اومد و اون خانم که یا ایران بود یا نهایتا ترکیه ۱۵ هزار دلار از اون بنده خدا گرفت!!! هر بار به بهانه ای

نقل قول  

آفلاین hamid2424
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

02-09-2015, 02:44 AM
سلام تشکر از پاسخگویی عالیتون!!

من 20 سالمه دانشجو و خدمت نرفتم.
دخترعموی من ک حدود 15 ساله امریکا ساکن هستن به تازگی طلاق گرفتن.
ما باهم خیلی خوبیم مثل خواهر برادر
خودش بهم پیشنهاد داد ک با یه ازدواج سوری باهاش میتونم گرین کارت بگیرم و اونجا زندگی کنم من هم خیلی دوست دارم برم و هر کاری حاضرم انجام بدم برای رفتن

میخواستم بدونم با توجه ب اینکه از من 15 سال بزرگتر هست و اینکه دختر عموی من هست امکانش هست ک ویزای نامزدی بگیرم و باهم اردواج کنیم؟

از کجا باید شروع کنم باتوجه ب وضعیت تحصیل و علل خصوص خدمت سربازی!

تشکر وسپاس فراوان
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
02-09-2015, 03:48 AM (آخرین تغییر در ارسال: 02-09-2015, 03:48 AM توسط M1KE.)
افسر سفارت روزی 100 مورد نامزدی و ازدواج بررسی می کنه و از روی سن و شغل و تحصیلات و شرایط خانوادگی و فرهنگی اون دو فرد، کاملا تشخیص میدن که اون دو نفر به هم می خورند یا خیر. در مورد شما با توجه به اختلاف سنی و همین طور سن کم شما کاملا مشخص هست که پرونده تون رد میشه. بعد هم اگر به شکلی مشخص بشه قصد فریب دادن اونها رو دارین تا فقط گرین کارت بگیرین براتون سابقه منفی میشه و دفعات بعد هم در گرفتن ویزا به مشکل می خورین. ایشون رو هم می تونند تا حدود 200 هزار دلار جریمه کنند و حتی تا 5-4 سال هم میتونه حبس داشته باشه. در کل به جای اینکه پول و وقت تون رو برای این کار صرف کنید بهتره دنبال گرفتن ویزای تحصیلی باشین.

موفق باشید.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (63): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 63 بعدی »