عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه رشته‌های تحصیلی مکانیک و هوافضا شانس گرفتن پذیرش در رشته مهندسی مکانیک

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش در رشته مهندسی مکانیک
آفلاین rezaat
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
03-04-2015, 09:07 PM
با سلام
من سال اخر رشته هوافضا از دانشگاه شریف هستم با معدل 15.7
اگر ایلتسم هم 6.5 شود برای رشته خودم و یا مکانیک در چه دانشگاههایی در آمریکا و کانادا شانس دارم؟
با تشکر.....
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
04-04-2015, 08:21 PM (آخرین تغییر در ارسال: 04-04-2015, 08:28 PM توسط Andre.)
(03-04-2015, 09:07 PM)'rezaat' نوشته: با سلام
من سال اخر رشته هوافضا از دانشگاه شریف هستم با معدل 15.7
اگر ایلتسم هم 6.5 شود برای رشته خودم و یا مکانیک در چه دانشگاههایی در آمریکا و کانادا شانس دارم؟
با تشکر.....

من فقط راجع به پذیرش کانادا صحبت میکنم. فاکتوهای مهمی که اهمیت داره:
- باید اشاره کرد که معدل شما مینیمم ها رو برآورده میکنه و همینطور اگر نمره زبان 6.5 آیلتس هم کسب کنید. منیمم بسیاری از دانشگاههای کانادایی رو خواهید داشت. از طرفی داشتن مینیمم ها به تنهایی به معنای پذیرش نیست. در چنین حالتی هست که سوابق پژوهشی و معدل مناسب شما رو از رقیبهای خودتون متمایز میکنه.
- بحث پذیرش و ویزا هم مطرح هست که ممکنه چالش جدیدی حتی بعد از پذیرش براتون به وجود بیاره که ممکنه حساسیت خاصی به رشته شما نشان داده بشه.
پیشنهاد من: به نظر من اگر سوابق پژوهشی قوی‌ای ندارین، با اطلاعاتی که به اشتراک گذاشتین برای دانشگاههای با رتبه بالا شانصتون خیلی چشمگیر به نظر نمیرسه، البته این تنها نظر منه. به نظر من اگر توانایی مالی دارید برای مقطع ارشد مجدد در گرایشی سازگار تر با امور ویزا اقدام کنید و بعد از آن می تونید برای PhD اقدام کنید. به نظر من که می تونید یک کمک مناسب (اما نه قابل توجه) دریافت کنید.

.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین peymani
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

06-04-2015, 10:50 PM
سلام
کارشناسی مکانیک دانشگاه ازاد معدل 16.50
کارشناسی ارشد مکانیک طراحی کاربردی از دانشگاه گیلان واحد بین الملل معدل 15.14
پایان نامه بنده در زمینه موشک بالستیک هستش
زبان مدرک نگرفتم هنوز ولی دارم میخونم
مقاله ندارم
1سال سابقه تدریس در دانشگاه
واسه دکترا میتونم فاند بگیرم؟از چه کشوری؟
متاهل هم هستم،سن 26سال
راستی میخام هزینه تحصیل رایگان باشه!
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

28-04-2015, 03:25 AM
سلام. من در رشته مهندسی مکانیک در دانشگاه شریف درس میخونم. معدل کارشناسیم خوب نبود(14.3) ولی معدل ارشدم(بازم شریف) حدود 19 هستش. اگه تافلو و GRE رو خوب بیارم شانس پذیرشم در دانشگاه های تاپ چه قدره؟ البته با فاند. از زحماتتون متشکرم
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 7
28-04-2015, 11:27 AM
(28-04-2015, 03:25 AM)'مهمان' نوشته: سلام. من در رشته مهندسی مکانیک در دانشگاه شریف درس میخونم. معدل کارشناسیم خوب نبود(14.3) ولی معدل ارشدم(بازم شریف) حدود 19 هستش. اگه تافلو و GRE رو خوب بیارم شانس پذیرشم در دانشگاه های تاپ چه قدره؟ البته با فاند. از زحماتتون متشکرم

شما باید تلاش زیادی بکنید که نمره GRE رو خیلی بالا بشید، ترجیحا ۳۲۰ به بالا و AW هم ۴ به بالا تا تاثیر معدل کارشناسی رو کم کنید.
با توجه به این که دنبال GRE هستید، حدسم اینه که منظورتون از دانشگاه‌های تاپ، دانشگاه‌های تاپ امریکا بود. دانشگاه‌های top 10 امریکا بسیار رقابتی هستند و باید همه شرایط شما واقعا عالی باشه که بتونید ازشون پذیرش بگیرید. این که معدل کارشناسی شما پایین بوده، کار شما رو برای گرفتن پذیرش از ۱۰ تا دانشگاه اول امریکا سخت می‌کنه، اما به نظرم اگر نمره خوب در GRE بیارید شانس پذیرش از دانشگاه‌های رنک حدود ۳۰ تا ۵۰ با فاند خواهید داشت.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین آرش خسروی
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

09-05-2015, 09:29 AM
سلام به همه دوستان،
[align=right]من 32 سال سنم هستش و متاهلم.
[align=right]فوق لیسانی طراحی ربات های صنعتی تخصص نانو تگنولوژی و برش لیزر هستم
[align=right]معدل 5/5 (20)
[align=right]دانشگاه: هوا و فضای خارکف (اکراین)
[align=right]لیسانس : مهندسی مکانیک
[align=right]معدل 4.5/5 (17.8)
[align=right]دانشگاه: هوا و فضای خارکف (اکراین)
[align=right]زبان انگلیسی : اگر الان تافل بدم حداکثر 80 میگیرم
[align=right]آلمانی هم بسیار کم بلدم ولی مشکلی برای خوندنش ندارم.
[align=right][align=right]بسیار تمایل دارم که به آلمان برم برای ادامه تحصیل و زندگی (نمیخوام برگردم) ولی از لحاظ مالی قدرت ندارم که خودم بخوام هزینه های پرداخت کنم.
[align=right][align=right]خواهش میکنم در صورتی که اطلاعات در مورد رشته ها و دانشگاه هایی که من میتونم براشون اقدام کنم رو بهم بدید ممنون میشم.

نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
09-05-2015, 07:35 PM
(09-05-2015, 09:29 AM)'آرش خسروی' نوشته:
سلام به همه دوستان،

من 32 سال سنم هستش و متاهلم.

فوق لیسانی طراحی ربات های صنعتی تخصص نانو تگنولوژی و برش لیزر هستم

معدل 5/5 (20)

دانشگاه: هوا و فضای خارکف (اکراین)

لیسانس : مهندسی مکانیک

معدل 4.5/5 (17.8)

دانشگاه: هوا و فضای خارکف (اکراین)

زبان انگلیسی : اگر الان تافل بدم حداکثر 80 میگیرم

آلمانی هم بسیار کم بلدم ولی مشکلی برای خوندنش ندارم.

بسیار تمایل دارم که به آلمان برم برای ادامه تحصیل و زندگی (نمیخوام برگردم) ولی از لحاظ مالی قدرت ندارم که خودم بخوام هزینه های پرداخت کنم.

خواهش میکنم در صورتی که اطلاعات در مورد رشته ها و دانشگاه هایی که من میتونم براشون اقدام کنم رو بهم بدید ممنون میشم.

شانست که خوبه.
اما مقاله نداری و نمره زبانت هنوز اماده نیست این دو مورد ممکنه حساس امیز باشه ضمن اینکه این رشته هم جزو رشته های حساسه باید در پایان نامه و پروپزال دقت  کنید. لیست بهترین دانشگاههای دوره هوافضا در المان هم اینجا قرار دادم.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین alirezash
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

19-05-2015, 06:16 PM (آخرین تغییر در ارسال: 19-05-2015, 06:18 PM توسط alirezash.)
سلام
مقطع تحصیلی برای گرفتن پذیرش: دکترا
رشته مورد نظر: مهندسی مکانیک (گرایش ساخت وتولید) و یا دیگر گرایش های مهندسی مکانیک
 مقطع ارشد: 17.63، رشته مهندسی مکانیک، دانشگاهسمنان
مقطع لیسانس: 17.05، رشته 
مهندسی مکانیک، 
دانشگاه سمنان
مدرک زبان انگلیسی: هنوز امتحان ندادم اما آیتلس حدود 6 یا 6.5
مقالات: در حال تدوین یک مقاله ISI از پایان نامه ارشد، دو مقاله کنفرانسی داخلی.
سابقه: کارآموزی دوره ی لیسانس- تدریس دروس تخصصی- همکاری با اساتید در دروس تخصصی (یه جورایی (TA 
مدارک: مدارک نرم افزارهای تخصصی- ...

شانس پذیرش همراه با فاند کامل را در کدوم دانشگاه ها بیشتر می بینید؟  (ترجیحا آلمان، کانادا و آمریکا. اما جاهای دیگه هم فرق نداره)

باتشکر
نقل قول  

آفلاین Mehran28
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 9
19-05-2015, 11:26 PM
(19-05-2015, 06:16 PM)'alirezash' نوشته: سلام
مقطع تحصیلی برای گرفتن پذیرش: دکترا
رشته مورد نظر: مهندسی مکانیک (گرایش ساخت وتولید) و یا دیگر گرایش های مهندسی مکانیک
 مقطع ارشد: 17.63، رشته مهندسی مکانیک، دانشگاهسمنان
مقطع لیسانس: 17.05، رشته 
مهندسی مکانیک، 
دانشگاه سمنان
مدرک زبان انگلیسی: هنوز امتحان ندادم اما آیتلس حدود 6 یا 6.5
مقالات: در حال تدوین یک مقاله ISI از پایان نامه ارشد، دو مقاله کنفرانسی داخلی.
سابقه: کارآموزی دوره ی لیسانس- تدریس دروس تخصصی- همکاری با اساتید در دروس تخصصی (یه جورایی (TA 
مدارک: مدارک نرم افزارهای تخصصی- ...
شانس پذیرش همراه با فاند کامل را در کدوم دانشگاه ها بیشتر می بینید؟  (ترجیحا آلمان، کانادا و آمریکا. اما جاهای دیگه هم فرق نداره)
باتشکر

سلام
در کل شرایط خوبی دارید، بر فرض اینکه زبان رو 6.5 شده باشید و مقالاتتون با موفقیت به ثبت رسونده باشید شانستون زیاد هست و زیاد محدود به کشور یا دانشگاه خاصی نمیشید، فقط برای آمریکا نیاز به نمره GRE خوب هم هست،(حتی برای آلمان هم این امتحان الزامی نیست اما داشتن نمره خوب شرایط شما رو خیلی بهتر می کنه)، دانشگاهایی که می تونید اقدام کنید با توجه به رشته شما و شانستون زیاد هستند و در کل می تونم بگم تو دانشگاهای با رنک 100 - 300 شانس خوبی دارید، حالا اگر دوستان دانشگاه خاصی هم مد نظرشون بود می تونند بگند.
موفق باشی/
«هرگــــــــــــــز تسلیم نشـــو»
نقل قول  

آفلاین golezan
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

07-06-2015, 10:26 PM
سلام
رشته مهندسی مکانیک  هستم
کارشناسی خواجه نصیر با معدل 15 و ارشد دانشگاه تهران معدل 17 رشته تبدیل انرژی و تافل 90 دارم یک مقاله خوب با امپکت فاکتور 4.5 دارم شانسم رای پذیرش با فول فاند برای آمریکا و کانادا دانشگاه های زیر 100 چقدره لازم باشه جی آر ای هم میدم...
اگه زیر صد احتمالش نیست چه دانشگاه هایی احتمال پذیرش دارم
با تشکر
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »