عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز کارنامه و مدارک تحصیلی v
1 2 بعدی »
هزینه آزاد کردن مدارک دانشگاه های علوم پزشکی

صفحه‌ها (13): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
هزینه آزاد کردن مدارک دانشگاه های علوم پزشکی
آفلاین dmsm
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
05-04-2015, 01:36 AM
سلام دوستان.با توجه به اینکه اعتراضات در رابطه با مبالغ جدید به جایی نرسید به نظر شما ما ورودی های 86 که وسطهای طرحیم بهتر نیست هر چه زودتر تسویه حساب کنیم.از کجا معلوم تا آخر طرحمون باز هزینه ها چند برابر نشه؟
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
05-04-2015, 11:05 AM
(05-04-2015, 01:36 AM)'dmsm' نوشته: سلام دوستان.با توجه به اینکه اعتراضات در رابطه با مبالغ جدید به جایی نرسید به نظر شما ما ورودی های 86 که وسطهای طرحیم بهتر نیست هر چه زودتر تسویه حساب کنیم.از کجا معلوم تا آخر طرحمون باز هزینه ها چند برابر نشه؟

سلام تصمیم با شماست که الان مدرکتون بخرید  یا نه. من فکر می کنم خریدنش الن اشتباه باشه چون افزایش هزینه داشته و بعید از این ببعد خیلی گرونش کنند. بعدم شما ممکن تصمیمتون برای رفتن تغییر بدهید و اصلا نیاز به خرید نداشته باشید. شما به ازای سال هایی که کار می کنید از تعهدتون کم میشه و این هم یک مزیت اینه که دست نگه دارید. البته با احتمال کمی ممکن دوباره قیمت ها شدیدا افزایش بدهند و ممکن با نخریدن مدرک ضرر کنید.
نقل قول  

آفلاین dmsm
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

05-04-2015, 01:57 PM
(05-04-2015, 11:05 AM)فرید نوشته:
سلام تصمیم با شماست که الان مدرکتون بخرید  یا نه. من فکر می کنم خریدنش الن اشتباه باشه چون افزایش هزینه داشته و بعید از این ببعد خیلی گرونش کنند. بعدم شما ممکن تصمیمتون برای رفتن تغییر بدهید و اصلا نیاز به خرید نداشته باشید. شما به ازای سال هایی که کار می کنید از تعهدتون کم میشه و این هم یک مزیت اینه که دست نگه دارید. البته با احتمال کمی ممکن دوباره قیمت ها شدیدا افزایش بدهند و ممکن با نخریدن مدرک ضرر کنید.

ممنون از پاسختون.آخه توی یه صفحه خوندم که احتمال افزایش 20 درصدی در سال جدید وجود داره.متاسفانه هیچ اطلاع رسانی هم که نمیشه.من همین افزایش قیمت ها رو هم خیلی اتفاقی و از یکی از دوستام 1ماه پیش شنیدم.شما اطلاع دارید هنوز تجمعات و اعتراض ادامه داره یا نه؟میخوام به کسانی که میشناسم اطلاع رسانی کنم که شرکت کنند.اگه ادامه بدیم شاید بشه به نتیجه رسید
نقل قول  

آفلاین sunshine
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

13-04-2015, 01:47 PM
سلام دوستان
من یک مشکلی دارم خواهشا هر کی میتونه راهنمایم کنه.
بنده دکترای صنایع آمریکا پذیرش گرفتم و تصمیم دارم خانمم را که رشته علوم آزمایشگاهیه  با ویزای F2 با خودم ببرم  (مرداد باید اونجا باشیم) و خانمم امریکا که هستیم  برای پذیرش اقدام کنه که احتمالا بتونه دو سال دیگه پذیرش بگیره.
خانمم تا پایان تیر ماه 18 ماه از طرحشو رفته و تنها سه ماه از طرحش باقی می ماند. با توجه به قانون جدید ، آزاد کردن مدرک (خرید تعهد آموزش رایگان) حدود 30 میلیون میشه که متاسفانه توان پرداختش را نداریم.
  1. آیا امکان گذاشتش وثیقه برای دریافت مدارک قابل ترجمه هست که بتونه اونطرف ادامه تحصیل بده
  2. تکلیک این سه ماه طرح چی میشه؟ میشه خریدش؟
  3. میشه طرح را وثیقه گذاشت و فعلا مدرک موقت گرفت؟
خیلی ممنونم
نقل قول  

آفلاین shabetareek
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

16-06-2015, 01:09 AM
سلام دوستان خبر جدیدی از نرخ اموزش رایگان نشد؟ نتیجه اعتراضات چی شد
نقل قول  

آفلاین shabetareek
**
نقل قول

01-08-2015, 09:19 PM
کسی نییییییییییست؟ راسته که نرخا به قبل یرگشته؟ تورو خداتهرانیا که به وزارت دسترسی دارین جواب بدین ماها هیچ دسترسی نداریم
نقل قول  

آفلاین farfari
**
نقل قول

07-08-2015, 11:25 AM
(01-08-2015, 09:19 PM)shabetareek نوشته: کسی نییییییییییست؟ راسته که نرخا به قبل یرگشته؟ تورو خداتهرانیا که به وزارت دسترسی دارین جواب بدین ماها هیچ دسترسی نداریم

شما این حرف رو از کجا شنیدید؟بعید میدونم همچین اتفاقی بیافته...
نقل قول  

آفلاین samira65
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 3
24-08-2015, 07:11 AM
سلام بچه ها آره قیمت ها برگشته به روال قبلی ولی موقتی هست .... Smile  من  حدود 3 هفته ای هست آزاد کردم ... انشاالله شما هم آزاد کنید مدرک ها تون رو .
نقل قول  

آفلاین farfari
**
نقل قول

26-08-2015, 07:12 PM
سلام..منم هفته ی پیش اقدام کردم قیمت ها برگشته به قبل..من چون منطقه دو بود سهمیه قبولیم،نامه بررسی نمره مو گرفتم و یکی از آشناهامون برد سازمان سنجش برام ولی گفتن نتیجه رو خودمون باید بفرستیم دانشگاه...الان یه هفته گذشته ولی هنوز خبری نشده Undecided
نقل قول  

آفلاین hadipedia89
**
نقل قول

11-09-2015, 09:05 PM
(26-08-2015, 07:12 PM)farfari نوشته: سلام..منم هفته ی پیش اقدام کردم قیمت ها برگشته به قبل..من چون منطقه دو بود سهمیه قبولیم،نامه بررسی نمره مو گرفتم و یکی از آشناهامون برد سازمان سنجش برام ولی گفتن نتیجه رو خودمون باید بفرستیم دانشگاه...الان یه هفته گذشته ولی هنوز خبری نشده Undecided

سلام . دوست عزیزمیتونید بگید برای این نامه تبدیل منطقه و بررسی نمره از کجا باید شروع کرد؟ بگم که نامه برای تبدیل منطقه میخام؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (13): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 بعدی »