عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز کارنامه و مدارک تحصیلی v
1 2 بعدی »
هزینه آزاد کردن مدارک دانشگاه های علوم پزشکی

صفحه‌ها (13): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 13 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
هزینه آزاد کردن مدارک دانشگاه های علوم پزشکی
آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
22-11-2014, 07:04 PM (آخرین تغییر در ارسال: 22-11-2014, 07:06 PM توسط ahmadpashaei.)
(22-11-2014, 06:38 PM)'ftn' نوشته:
سلام
نمی دونم گفته این کارشناس آموزش تا چه حد درسته، ولی تا جایی که من میدونم، هزینه دانشنامه متناسب با سال ورود شما به دانشگاه هستش، نه زمان درخواست دانشنامه...فکر نمیکنم، دانشجویان هم ورودی ملزم به پرداخت مبالغ متفاوت (اونم اینقدر) باشن!!؟ البته همه چی ممکنه اینجا؟!!!

البته در ایران و در مورد دانشجویان بارها در این چند سال شاهد بودیم که قانونی میذارن و همون فرداش اجرایی می کنن(بحث پوله) ولی وقتی گفته بودن (اونم تو اخبار سراسری تلویزیون) به داوطلبین آزمونهای بین المللی زبان و غیره ارز دولتی میدیم ابدا اجرا نشد. الانم به نظر میاد اگر کسی تا حالا گرفت خوش به حالش شده وگرنه باید گرفتار بشه. منتها چیزی که مهم و مبهم هست اینه که تا الان فارغ التحصیلان وزارت بهداشت نمیتونستن مدارکشون رو با عدم کاریابی آزاد کنن و باید دید آیا با این قانون جدید میتونن یا نه. متاسفانه اون دو کاربر جدید فقط چند پست بدون هیچ لینکی گذاشتن و  فعلا خبری ازشون نشده که قرار بود اعتراض و تجمع کنن چی شده. یکیشونم گفته -چند پست بالاتر- که دیگه برای بعضی رشته ها مثل بهداشت محیط طرح اختیاری هم برداشته شده و میشه با عدم کاریابی آزاد کرد. ولی چیزی که من برای دوستم دیدم این بود که همین اواخر شهریور ابلاغ طرحش اعلام شده بود ولی انصراف داد به خاطر ارشد. بیان من تا حداقل اول پاییز کاملا مستقیم و درسته چون خودم بودم والانم اینجا حاضرم[img]images/smilies/shy.gif[/img] ولی ایشون هنوز نتونسته لینک یا مدرکی نشون بده که بگه این قانون عوض شده. امیدوارم که حرف ایشون درست باشه و بشه با عدم کاریابی مدارک رو آزاد کنن.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین bahiman
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
Sad  22-11-2014, 09:23 PM
(22-11-2014, 07:04 PM)'ahmadpashaei' نوشته:
البته در ایران و در مورد دانشجویان بارها در این چند سال شاهد بودیم که قانونی میذارن و همون فرداش اجرایی می کنن(بحث پوله) ولی وقتی گفته بودن (اونم تو اخبار سراسری تلویزیون) به داوطلبین آزمونهای بین المللی زبان و غیره ارز دولتی میدیم ابدا اجرا نشد. الانم به نظر میاد اگر کسی تا حالا گرفت خوش به حالش شده وگرنه باید گرفتار بشه. منتها چیزی که مهم و مبهم هست اینه که تا الان فارغ التحصیلان وزارت بهداشت نمیتونستن مدارکشون رو با عدم کاریابی آزاد کنن و باید دید آیا با این قانون جدید میتونن یا نه. متاسفانه اون دو کاربر جدید فقط چند پست بدون هیچ لینکی گذاشتن و  فعلا خبری ازشون نشده که قرار بود اعتراض و تجمع کنن چی شده. یکیشونم گفته -چند پست بالاتر- که دیگه برای بعضی رشته ها مثل بهداشت محیط طرح اختیاری هم برداشته شده و میشه با عدم کاریابی آزاد کرد. ولی چیزی که من برای دوستم دیدم این بود که همین اواخر شهریور ابلاغ طرحش اعلام شده بود ولی انصراف داد به خاطر ارشد. بیان من تا حداقل اول پاییز کاملا مستقیم و درسته چون خودم بودم والانم اینجا حاضرم[img]images/smilies/shy.gif[/img] ولی ایشون هنوز نتونسته لینک یا مدرکی نشون بده که بگه این قانون عوض شده. امیدوارم که حرف ایشون درست باشه و بشه با عدم کاریابی مدارک رو آزاد کنن.

منظور شما رو از "کاربر جدید" متوجه نشدم؟؟؟؟
منظور من از طرح اختیاری این بود که در حال حاضر برای طرح نیرویی جذب نمیکنند.
من امروز با چند مرکز کاریابی تماس گرفتم و گفتند آزاد سازی رشته های پزشکی و پیراپزشکی(بجز دامپزشکی) امکان پذیر نیست.
گفته های بنده براساس تماس با کارشناس های مراکز کاریابی بود.امیدوارم گفته های این مراکز درست باشه.موفق باشید.
 http://www.karyabiamirkabir.com/Special_....aspx?id=1
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
Exclamation  22-11-2014, 11:17 PM (آخرین تغییر در ارسال: 22-11-2014, 11:23 PM توسط ahmadpashaei.)
(22-11-2014, 09:23 PM)'bahiman' نوشته:
منظور شما رو از "کاربر جدید" متوجه نشدم؟؟؟؟
منظور من از طرح اختیاری این بود که در حال حاضر برای طرح نیرویی جذب نمیکنند.
من امروز با چند مرکز کاریابی تماس گرفتم و گفتند آزاد سازی رشته های پزشکی و پیراپزشکی(بجز دامپزشکی) امکان پذیر نیست.
گفته های بنده براساس تماس با کارشناس های مراکز کاریابی بود.امیدوارم گفته های این مراکز درست باشه.موفق باشید.
 http://www.karyabiamirkabir.com/Special_....aspx?id=1
سلام به شما
منظور من از کاربر جدید رو وقتی کمی اینجا فعالیت کردین و شناخته شدین متوجه میشید،اصلا چیز خاصی نبود[img]images/smilies/heart.gif[/img] و اما:
ببینید این که کاربرای قدیمی و مدیران میگن لینک بذارید دقیقا به همین دلیله. شما اگر صفحات قبلی رو خونده باشید میبینید که این توسط من در این پست و این پست و حتی توسط بقیه دوستان گفته شده که مدارک علوم پزشکی با عدم کاریابی آزاد نمیشه ولی از اونجایی که خود شما در این پست هم فرمودین طرح اختیاری در قانون جدید حذف شده و هم اینکه کاریابی گفته دیگه مشکلی برای آزاد کردن مدارک وزارت بهداشت با عدم کاریابی وجود نداره من عرض کردم هم لینک بدین و هم امیدوار و خوشحال شدم که اینطور شده باشه. حالا در این پست به وضوح حرف اولتون رو رد کردین و لینکی هم که دادین اصلا معتبر نیست چرا که مربوط به یک کاریابی معمولیه و ارسال در تاریخ 8بهمن 1392 انجام شده که خوب طبعا ما هم میدونیم و گفتیم در اون تاریخ و حتی تابستان امسال هم نمیشد. بلکه ما صحت قانون جدیدی که شما و چند تا دیگه از دوستان جدید گفتند رو خواستار شدیم. اما الان فهمیدیم که باید تحقیق بیشتری بشه چون مرجع معتبری هنوز داده نشده و همونطور که Andre عزیز گفتن ممکنه چنین چیزی مبنای تصمیم گیری عده ای بشه و شوخی بردار نیست،پس باید اطلاعات دقیق قرار داده بشه.
با تشکر از همکاریتون

پدرم عزیزم روحتون شاد.
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین الی65
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 2
22-11-2014, 11:37 PM
دوستان عزیز این مصیبت صحت دارد. متاسفانه من امروز خود به وزارت خانه رفتم و مطمئن هستم که این آزاد سازی قیمتش واقعا نجومی شده است. اگر خبر جدیدی شنیدید و یا کاری خواستید انجام بدید لطفا اطلاع رسانی کنید تا همگی در ان شرکت کنیم بلکه بتوانیم تغییری بدهیم. امروز در وزارت خانه این موضوع مطرح بود که برای جلوگیری از خروج دانشجویان این قانون را گذاشته اند ولی من شخصا با روبرو شدن با این قانون بیشتر مصمم هستم برای رفتن.
نقل قول  

آفلاین gholeyakh62
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
23-11-2014, 12:16 AM
دوستان برای تغییر مصوبه جدید که عکسش رو دوستمون در پست 54 گذاشتن، نیاز به هماهنگی همه بچه ها هست. متاسفانه امروز من به همراه تعدادی از دوستان در وزارت بهداشت جمع شده بودیم ولی خیلی تعدادمون کم بود. بعید می دونم با این تعداد کم بشه کاری کرد. از دوستان تقاضا دارم این عکس رو پرینت گرفته و در دانشکده های مختلف نصب کنید تا همه بچه ها مطلع بشن. قرار شد سه شنبه(93/9/4) صبح ساعت 8/30 دوباره در محل وزارت جمع بشیم تا دکتر ضیایی رو ببینیم.
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
Star  23-11-2014, 01:24 AM
(23-11-2014, 12:16 AM)'gholeyakh62' نوشته: دوستان برای تغییر مصوبه جدید که عکسش رو دوستمون در پست 54 گذاشتن، نیاز به هماهنگی همه بچه ها هست. متاسفانه امروز من به همراه تعدادی از دوستان در وزارت بهداشت جمع شده بودیم ولی خیلی تعدادمون کم بود. بعید می دونم با این تعداد کم بشه کاری کرد. از دوستان تقاضا دارم این عکس رو پرینت گرفته و در دانشکده های مختلف نصب کنید تا همه بچه ها مطلع بشن. قرار شد سه شنبه(93/9/4) صبح ساعت 8/30 دوباره در محل وزارت جمع بشیم تا دکتر ضیایی رو ببینیم.

کار خوبیه که حداقل ببینن اعتراض شده ولی این کاملا معلومه که سیاست گذاری کردن و بعیده تغییرش بدن ولی یکی دو پیشنهاد میدم:
1-حتما حداقل بخواید از سال جدید اجراییش کنن نه از همین الان!! 
2- بخواهید حداقل با توجه آمار بیکاری بالای رشته های علوم پزشکی غیر طرح اجباری مثل بهداشت و ... بذارن با عدم کاریابی مدرک رو آزاد  کرد. این بیکاری در بعضی رشته ها بخصوص بین خانم ها بسیار زیاده و تقریبا با وجود کمبود فرصت کاری اون تعدادم به مردها اختصاص داده میشه. 
پدرم عزیزم روحتون شاد.
نقل قول  

آفلاین الی65
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

23-11-2014, 02:17 PM
دوستان ما هم سه شنبه می اییم و اطلاع رسانی می کنیم. شنیدم بچه های دانشگاه علوم پزشکی تبریز نامه اعتراضی به این بخش نامه نوشته و امضا کرده اند و به نماینده مجلس شهر داده اند تا به مجلس ببرد. اگر در دانشگاه های دیگر هم کار مشابه انجام بشه تاثیرش بیشتره و می تونه کمک کننده باشه. لاقل اگر قرار است اجرا شود از 93 به بعد اجرا شود. یعنی اول اطلاع رسانی بعد اجرا.

(20-11-2014, 04:19 PM)'pegetive' نوشته:
بعید میدونم برای ورودی 86 به بعد باشه. فرض کنید کسی ورودی 86 باشه. کارشناسی ارشدش رو سال 89 هم گرفته باشه. طبق قانون اون موقع، مبلغ یه میلیون و خرده رو داده و مدرک رو گرفته و رفته. ولی برای بچه های پزشکی که 7 ساله هستن آره. صدق میکنه. پس به نظرم برای ارشد و کارشناسی 86 به بعد نیست. یعنی اصلا معنی نمیده...

بله دوست عزیز صحت داره متاسفانه همین طوره. من خودم به وزارت خانه رفتم و مطمئن هستم. متاسفانه کاملا غیرمنطقی اما واقعی است.
نقل قول  

آفلاین pegetive
**
نقل قول

25-11-2014, 01:58 PM
(23-11-2014, 02:17 PM)'الی65' نوشته: دوستان ما هم سه شنبه می اییم و اطلاع رسانی می کنیم. شنیدم بچه های دانشگاه علوم پزشکی تبریز نامه اعتراضی به این بخش نامه نوشته و امضا کرده اند و به نماینده مجلس شهر داده اند تا به مجلس ببرد. اگر در دانشگاه های دیگر هم کار مشابه انجام بشه تاثیرش بیشتره و می تونه کمک کننده باشه. لاقل اگر قرار است اجرا شود از 93 به بعد اجرا شود. یعنی اول اطلاع رسانی بعد اجرا.
بله دوست عزیز صحت داره متاسفانه همین طوره. من خودم به وزارت خانه رفتم و مطمئن هستم. متاسفانه کاملا غیرمنطقی اما واقعی است.

کاملا موافقم. من با بچه ها صحبت میکنم ببینم میتونیم نامه رو تهیه کنیم..
من با قانون هزینه ی یه میلیون و دویصت ارشد وارد دانشگاه شدم (سال 92) به نظر منم باید از ورودی های بعدی اجرا بشه که بدونن قراره چند ازشون بگیرن...
وزارت علوم حداقل قبلش اعلام میکنه! اینا دیگه بدون اطلاع رسانی یه دفه قانون میذارن!
نقل قول  

آفلاین pegetive
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
25-11-2014, 09:55 PM
نتیجه اعتراض های امروز چی شد بچه ها؟؟؟
نقل قول  

آفلاین پرستو123456
AcademiaCafe Undergrad
*