عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
پذیرش مستقیم از مقطع لیسانس به PhD - دکتری

صفحه‌ها (21): « قبلی 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 21 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پذیرش مستقیم از مقطع لیسانس به PhD - دکتری
آفلاین 2pac
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
26-01-2015, 09:50 PM
(28-12-2011, 01:52 PM)'mechanical-eng' نوشته: سلام
چنین موضوعی رو توی انجمن ها ندیدم به همین خاطر با اجازه‌ی مدیران سایت این موضوع رو ایجاد کردم.
راستش موضوعی که هست اینه که برای افرادی مثل من کنکور دادن یه نقطه ضعفه یا اینکه هستن افرادی که دوره مستر رو نمیخوان ایران باشن.
با این شرایط
سوال:
1.مزایا و معایب گرفتن گرفتن پذیرش مستقیم PHd؟
2.(با توجه به نظر و تجربه‌ی شخصیتون) ترجیح می‌دید مستر رو توی ایران باشین و با رزومه‌ی بهتر برای یه دانشگاه بهتر در مقطع دکترا اپلای کنید؟ البته اینکه مستر یه دانشگاه خارج از ایران باشین و بعد برای دکترا مجددا اپلای کنید که خیلی عالیه ولی باتوجه به هزینه هاش برای کسی مثل من اصلا مقدور نیست!!!
3.(با توجه به نظر و تجربه‌ی شخصیتون) چطور رزومه ای برای این منظور لازمه؟ از اعضای سایت کسی میتونه چند نمونه رزومه که تونسته چنین تجربه ای داشته باشه رو ذکر کنه؟
4.(این سوال اصلی منه) حاضرید 2 سال عقب بیفتین و توی این 2 سال رزومتونو بهتر کنید و بعد برای یه دانشگاه با رنک عالی برای PHd مستقیم اپلای کنید؟

I got direct admission to PhD @ queensland university of technology with full fund. All I did was spending 6 months researching  with my ex-supervsior and and then I start applying. Suprisingly , I got addmision from75% of universities in which I applied. beleive me, if your background is solid, you can easily survive regardless og not having Master. Plus, , you'd have plenty of free time that allows you to look up for out of campus job within and after studies.
So, your saving time and meanwhile, securing your career upon graduation.
[img]images/smilies/shy.gif[/img]
نقل قول  

آفلاین Telecom C
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
04-03-2015, 09:45 PM
دوستان سلام
ببخشید میشه برای بنده توضیح بدید که مدت زمان خوندن دکتری مستقیم چقدر هست و چن سال طول میکشه و این که آیا حتما باید مقاله داشت
با تشکر
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
05-03-2015, 06:49 AM
(04-03-2015, 09:45 PM)'Telecom C' نوشته: دوستان سلام
ببخشید میشه برای بنده توضیح بدید که مدت زمان خوندن دکتری مستقیم چقدر هست و چن سال طول میکشه و این که آیا حتما باید مقاله داشت
با تشکر

سلام 
من رشته شما رو نمیدونم چی هست ولی برای مثال برای رشته های مهندسی دکترای مستقیم معمولا یک تا دوسال بیشتر طول میکشه. (اکثرا یک سال) مقاله داشتن خوب خوبه ولی انتظار داشتن مقاله از یک دانشجوی لیسانس کمتره. البته این بستگی به رشتتون هم داره، مثلا تو بعضی رشته ها مثل ریاضی مقاله دادن ممکنه خیلی سختتر باشه که اینطوری کلا خیلی انتظار نمیره. ولی اگه مقاله دادن سخت نباشه در رشتتون داشتنش خیلی خوبه ولی اینطوری نیست که به خاطر نداشتنش بهتون پذیرش ندن. اون یک فاکتور قوت به حساب میاد. 
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید. 
نقل قول  

آفلاین Mehdi-82
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

06-03-2015, 06:31 PM
با درود به همه دوستان
من 33 سال سن دارم، از سال 92 شروع کردم به خوندن معماری در دانشگاه آزاد، و فکر کنم یک سال دیگه هم تموم کنم، و در کنارش هم در زمینه معماری کارهایی انجام دادم که در حد خودشون شاخص هستند، از نظر حجم و نوع طراحی و ... (رزومه خوبی دارم - این رزومه کاری هم آیا مهمه؟)
ما در معماری درسهایی داریم به نام طرح معماری، که طرحهای من  به گفته و تایید اساتید خیلی خوب و خاص بوده! (همین طرح ها بعدا برای دانشجویانی که وارد بازار کار میشن یه جور رزومه حساب میشه.)
هنوز مقاله خاصی ارائه ندادم، اما روی دو، سه تا موضوع، به صورت اساسی کار کردم، اساتید هم بهم خیلی گفتن که کاملشون کنم و به عنوان مقاله چاپش کنیم!
معدلم تا اینجا 19.3 هست، هرچند فکر کنم بتونم بازم بالاتر ببرمش (البته یکم دیگه)
چندسال پیش تافل گرفتم که الان دیگه اکسپایر شده! (90)

حالا میخواستم بدونم که برای دکتری مستقیم معماری در آمریکا میتونم اقدام کنم؟ و آیا در این رشته فاند هم میدن؟ 
و دیگه اینکه برای دکتری معماری آیا باید GRE Subject و GRE General رو امتحان بدم یا فقط جنرال کافیه؟

ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

08-03-2015, 11:39 AM
سلام بر همه شما دوستان عزیز و با تشکر از اینکه تجارب خویش را بیچشمداشت در اختیار دیگران قرار میدهید.
من 27 ساله هستم و 4 سال از فارغ التحصیلی ام در رشته حسابداری با معدل 16.07 میگذرد .  در این مدت صرفا مشغول کار بوده ام . و مقاله ای هم ندارم .
سوال بنده از شما :
با فرض نمره بالا در تافل و GRE آیا امکان در خواست ادامه تحصیل در دکتری مستقیم وجود دارد ؟به چه ترتیب این امر ممکن است ؟
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
09-03-2015, 12:10 AM
(08-03-2015, 11:39 AM)'مهمان' نوشته: سلام بر همه شما دوستان عزیز و با تشکر از اینکه تجارب خویش را بیچشمداشت در اختیار دیگران قرار میدهید.
من 27 ساله هستم و 4 سال از فارغ التحصیلی ام در رشته حسابداری با معدل 16.07 میگذرد .  در این مدت صرفا مشغول کار بوده ام . و مقاله ای هم ندارم .
سوال بنده از شما :
با فرض نمره بالا در تافل و GRE آیا امکان در خواست ادامه تحصیل در دکتری مستقیم وجود دارد ؟به چه ترتیب این امر ممکن است ؟

سلام
دوست عزیز پذیرش دکتری گرفتن در رشته حسابداری یکی از دشوارترین کارها در کل دنیا هست چه برسد به اینکه شما از لیسانس بخواهید به دکتری بروید با توجه به معدل شما و رشته شما بنظر من غیر ممکن هست
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین mjdj1981
**
نقل قول

31-03-2015, 02:56 PM
سلام میخواستم بدونم برای من که لیسانس متالورژی دارم از دانشگاه امیرکبیر با معدل پایین(13) و اینکه حدود 9 سال از فارغ التحصیلیم میگذره!!! اگر تافل و gre رو بترکونم شانسی برای پذیرش و فاند دارم؟
راستی تو این مدت تو زمینه دیگه ای کار کردم که مرتبط با رشتم نبوده. برای سابقه کار سابقه بیمه میخان؟ یا همینجوری یچیزی از یک جایی جور کنم کافیه؟ مقاله هم میتونم جور کنم.
با این اوصاف شانسی دارم؟
The early bird catches the worm, but the second mouse gets the cheese
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
31-03-2015, 03:49 PM
(31-03-2015, 02:56 PM)'mjdj1981' نوشته: سلام میخواستم بدونم برای من که لیسانس متالورژی دارم از دانشگاه امیرکبیر با معدل پایین(13) و اینکه حدود 9 سال از فارغ التحصیلیم میگذره!!! اگر تافل و gre رو بترکونم شانسی برای پذیرش و فاند دارم؟
راستی تو این مدت تو زمینه دیگه ای کار کردم که مرتبط با رشتم نبوده. برای سابقه کار سابقه بیمه میخان؟ یا همینجوری یچیزی از یک جایی جور کنم کافیه؟ مقاله هم میتونم جور کنم.
با این اوصاف شانسی دارم؟

سلام شانست خیلی کمه مگر نمره خیلی بالا در تافل و جی ار ای بیاری. حتی با نمره ها بالا هم خیلی امید نداشته باش برای دکترای مستقیم. مگه بتونی استاد پیدا کنی که اون هم خیلی سخت. سابقه کار تاثیر چندانی نداره.
برای پذیرش سابقه کار خیلی مهم نیست و همین که خودت اشاره کنی کافی و کمتر پیش می اید که مدرکی بخواهند.
نقل قول  

آفلاین mjdj1981
**
نقل قول

31-03-2015, 04:30 PM
خب اگر برم با یکی از استادای دانشگام صحبت کنم مقاله بدم چی؟ تاثیر داره؟ اون فاصله 9 ساله چی میشه؟ اثر منفی داره؟
اگر فاصله 9 سال هم بگم مشغول کار تو مرکز تحقیقاتی بودم فکر کنم شانسم بهتر بشه. درسته؟
The early bird catches the worm, but the second mouse gets the cheese
نقل قول  

آفلاین nanock
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

06-04-2015, 08:28 PM
سلام،
ببخشید من چند صفحه آخر رو خوندم ولی همچین سوالی ندیدم، اگه ممکنه یه راهنمایی بکنین....

من الان ارشد الکترونیک رو تموم کردم و منتظر جواب کانادا هستم، ولی یه Direct PhD از آرهوس دانمارک گرفتم موندم چی کارکنم .... !!!
با توجه به شرایط زیر:
1- باید سربازی برم ... 2- معافیت تحصیلی واسه ارشد یه بار میدن ... 3-direct phd بدون ارشد فایده نداره ... 4- بعد تموم شدن حدود 10 سالی نمیخوام برگردم ....
حالا:
1 و 2- میتونم واسه دکترا برم؟
3- مدرک ارشد ایران رو دارم، دکترای مستقیم اون دانشگاه ارزشیابی میشه؟
4- کلا یه نظری بدین
بسی ممنون
Do not predict the future, try to shape the future
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (21): « قبلی 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 21 بعدی »