عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
تاثیر معدل پایین یا مشروطی بر گرفتن پذیرش

صفحه‌ها (19): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 19 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تاثیر معدل پایین یا مشروطی بر گرفتن پذیرش
آفلاین Davlish
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
29-10-2014, 02:54 PM
(27-10-2014, 12:07 PM)'Simon2007' نوشته:
سلام
شما با این معدل شاید از دانشگاه های ضعیف حتی امریکا بتونید پذیرش بگیرید اما مشکل اینه که افیسر نباید حس کنه پذیرش شما راهی برای مهاجرت شماست و این مورد معمولا رنک دانشگاه رو مهم میکنه که اگر ضعیف باشه به این بهانه ممکنه شما رو رد کنه. ضمن اینکه برای ارشد احتمال فاند برای شما کمه. اگر میخواهدی این معدل رو جبران کنید ارشد رو ایران با معدل خوب و مقاله طی کنید تا رزومه اتون رقابتی شه. اگرم پول دارید که در کشور دیگه ارشد رو بخونید و رزومه رو تقویت کنید.
روی کشورهایی مثل اسپانیا که دانشگاه هاشون رایگانه فکر کنید. 
ارادت

ارشد ایران تصویب شد و یه سوال دیگه  نوع دانشگاه ارشد تو پذیرش واسه دکترا تاثیر داره؟؟؟ منظورم اینه که ارشد سراسری بخونی با  غیرانتقاعی بخونی فرق داره؟؟؟؟ آزاد یا پیام نور چطور؟ روزانه یا شبانه چی؟؟
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
29-10-2014, 08:40 PM
(29-10-2014, 02:54 PM)'Davlish' نوشته:
ارشد ایران تصویب شد و یه سوال دیگه  نوع دانشگاه ارشد تو پذیرش واسه دکترا تاثیر داره؟؟؟ منظورم اینه که ارشد سراسری بخونی با  غیرانتقاعی بخونی فرق داره؟؟؟؟ آزاد یا پیام نور چطور؟ روزانه یا شبانه چی؟؟

سلام 
قطعا یک جا مثل دانشگاه تهران بخونی کمی فرق خواهد داشت. ولی غیر از 2-3 دانشگاه مطرح کشور بقیه همه در یک سطح هستند. اگر قصد اروپا دارید ترجیحا غیر انتفاعی و پیام نور به آزاد اولویت دارند بخاطر برخی سخت گیریهای کشوری مثل آلمان. اما در امریکا یا کانادا معدل و نمرات زبان و رزومه شما خواهد بود که حرف اول را میزند. معدلتون رو تا حد ممکن بالا ببرید و اگر امکان مقاله دارید رو مقاله کار کنید . زبان بسیار بسیار بسیار مهم خواهد بود. 
ارادت
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین Amir157
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

22-01-2015, 12:16 PM
من متاسفانه نه تو ارشد و نه تو کارشناسی معدل خوبی ندارم. البته کلی هم بابت این مساله ناراحتم.
[align=right]در صورت داشتن مقاله isi و نمرات خوب از آزمون های تافل و gre و توصیه نامه خوب شانسی دارم ؟
[align=right]اصلا راهی هست که بشه معدل پایین رو پوشش داد ؟
[align=right]برای اروپا و آمریکا
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
22-01-2015, 01:47 PM
(22-01-2015, 12:16 PM)Amir157 نوشته:
من متاسفانه نه تو ارشد و نه تو کارشناسی معدل خوبی ندارم. البته کلی هم بابت این مساله ناراحتم.
[align=right]در صورت داشتن مقاله isi و نمرات خوب از آزمون های تافل و gre و توصیه نامه خوب شانسی دارم ؟
[align=right]اصلا راهی هست که بشه معدل پایین رو پوشش داد ؟
[align=right]برای اروپا و آمریکا
با سلام . دوست من شما اصلا به معدلاتون اشاره نکردین. اونا رو بگین تا راحت تر راهنمایی کنیم .
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti 
En güzel duygular silindi gitti 
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni 
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
23-01-2015, 12:28 PM
(22-01-2015, 12:16 PM)'Amir157' نوشته:

در صورت داشتن مقاله isi و نمرات خوب از آزمون های تافل و gre و توصیه نامه خوب شانسی دارم ؟

اصلا راهی هست که بشه معدل پایین رو پوشش داد ؟

برای اروپا و آمریکا

سلام
من این حرف و از خیلی ها شنیدم. حقیقتش رو بخوام بهتون بگم اکثر افرادی که اینجوری نظر خواهی میکنند هنوز با اراده راسخ تصمیم نگرفتند که پا در این راه سخت بگذارند و دارند 2 دو تا 4 تا میکنند که صرف میکنه با این شرایط 1-2 سال خودشون و رنج بدن. با این طرز فکر بعیده.پذیرش همش ریسکه. کسی که تصمیم بگیره تغییر کنه با هر شرایطی که در گذشته داشته میتونه آینده رو جور دیگه رقم بزنه. حالا یه کم بیشتر یه کم کمترش چه ایرادی داره. خوب با معدل 12 از برکلی نتونست پذیرش بگیره مشکلی نیست منطقیه اما شاید با کمی تلاش مثلا از وایومینگ بتونه پذیرش بگیره. شما هم فقط اول تصمیمتون رو قطعی کنید و بعدم شروع کنید. همه چیز ممکنه .

موفق باشید
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین rezaarya
**
نقل قول

14-02-2015, 10:04 PM
(14-02-2015, 06:32 PM)'Andre' نوشته:
در مرحله اول شما باید تصمیم بگیرید که آیا می‌تونید در مقابل مشکلاتی احتمالی این مسیر از خودتان بردباری نشون بدید و بعد برنامه ریزی کنید. در واقع نمیشه با توجه به رزومه به طور قطعی گفت که شخص میتونه پذیرش بگیره و یا نه، اما بعضی از رزومه ها که مواردی پر رنگ دارند شانص بالاتری دارند. به نظر من، معدل دوره کارشناسیتون در بعضی از دانشگاهها از معدل مینیمم کمتره و این ممکنه واستون مشکل ایجاد کنه، هرچند در دنیا دانشگاه‌های فراوانی با شرایط خوب وجود داره که میتونید از اونا استفاده کنید. اینکه مقاله دارید نشون میده که روحیه پژوهشی دارید. وضعیت و کیفیت مقالات رو خودتون می‌تونید ارزیابی کنید. همانطور که اطلاع دارید در بعضی از رشته‌ها  و گرایش‌ها داشتن 10 مقاله چیز عجیبی نیست و به قولی این عادی است، در بعضی از رشته‌ها هم یک مقاله زحمت دوچندانی دارد. هر یک از این رشته‌ها با توجه به شرایط خودشون ارزیابی میشن. دیگر اینکه باید در برنامه ریزتون نمره زبان و GRE (اگر کشور آمریکا رو در نظر دارید) بگنجانید تا بتونید این فرایند رو روتین‌تر کنید و برنامه منسجی داشته باشید (جزوء رو مطالعه کنید).
بحث کمک هزینه و بورس که قوانین هر کشور متفاوته و توضیحات مفصله، به عنوان مثال در آمریکای شمالی بورسیه و شغل‌های دانشجویی مجموعاً کمک هزینه ها را میسازند و در استرالیا بورسیه دولتی و یا محلی دانشگاه مینیمم هزینه‌ها را پوشش میده. پیشنهاد میشه که از این تاپیک و همچنین جزوء بازدید کنید. در نهایت پس از مطالعه دقیق، در صورت داشتن سوالات رو مطرح کنید و دوستان به سوال شما پاسخ خواهند داد.

با تشکر از شما دوست عزیز که وقت گذاشتید و با حوصله جواب دادین. خیلی ممنونم ازتون.
مقالاتی که دادم کیفیت خیلی بالایی داره و در دوتا از بهترین ژورنالهای برق چاپ شده است. در رشته ما فکر نمیکنم کسی 7 یا 8 تا مقاله داشته باشه. دادن یکیشم در این سطح خیلی سخته. هدفم آمریکا نیست و بیشتر اروپا مدنظر هست. به نظرتون ضعف معدل کارشناسی چقدر میتونه مانع پذیرش و گرفتن فاند بشه؟
نقل قول  

آفلاین ardabikids
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

16-02-2015, 04:43 PM
با سلام
می خواستم شرایط من رو بررسی کنید، ببینم آیا امیدی برای گرفتن پذیرش از آمریکا یا کانادا هست یا نه.
فوق لیسانس شیمی تجزیه دارم و معدل کارشناسیم 14/20 از دانشگاه آزاد و کارشناسی ارشد 15/57 از پیام نور(البته پایان نامه نداشتم)
با یک مقاله که سابمیت کردم و هنوز چاپ نشده در ضمن وضعیت زبان انگلیسمم خوبه، یعنی می تونم نمره قابل قبول بیارم.
خیلی ممنون.
نقل قول  

آفلاین Mehran28
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
16-02-2015, 04:51 PM
(16-02-2015, 04:43 PM)'ardabikids' نوشته: با سلام
می خواستم شرایط من رو بررسی کنید، ببینم آیا امیدی برای گرفتن پذیرش از آمریکا یا کانادا هست یا نه.
فوق لیسانس شیمی تجزیه دارم و معدل کارشناسیم 14/20 از دانشگاه آزاد و کارشناسی ارشد 15/57 از پیام نور(البته پایان نامه نداشتم)
با یک مقاله که سابمیت کردم و هنوز چاپ نشده در ضمن وضعیت زبان انگلیسمم خوبه، یعنی می تونم نمره قابل قبول بیارم.
خیلی ممنون.

سلام
معدلتو خیلی کارتون رو سخت کرده ولی اگه نمره زبان بالا بیارید(تافل بالای 105 یا ایلتس 7.5 و به بالا) و نمره بالای GRE (بالای 315) میشه امیدوار بود به دانشگاهای با رنک 200 به بالا،
«هرگــــــــــــــز تسلیم نشـــو»
نقل قول  

آفلاین m.r 1992
**
نقل قول

26-02-2015, 12:52 AM
ممنون از پاسختون
نحوی پذیرش با این شرایط باید سخت باشه چون حقوق میدن دیگه درسته؟
پس چرا نتایج پذیرش ها رو نگاه میکنم با معدل های خیلی پایین هم پذیرش شدن و حقوق دریافت میکنن
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 5
26-02-2015, 03:14 AM
(26-02-2015, 12:52 AM)'m.r 1992' نوشته: ممنون از پاسختون
نحوی پذیرش با این شرایط باید سخت باشه چون حقوق میدن دیگه درسته؟
پس چرا نتایج پذیرش ها رو نگاه میکنم با معدل های خیلی پایین هم پذیرش شدن و حقوق دریافت میکنن

سوالتون ربطی به این تاپیک نداره ولی دیگه جواب میدم. همه چیز معدل نیست ولی مهمترین معیاره؛ شاید در دانشگاه،مقاله،نمره GRE و انگلیسی و SOP و recomm و .... قوی بودن.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (19): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 19 بعدی »